418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
csoszi87 #284344 Lehet haverja.
Vagy valaki segített neki.
Az biztos, hogy most felkészült.
Már csak arra kell figyelnie, hogy most ne laposodjon el.
Ha így folytatja még a végén lesz a topiknak 1 kicsit szellemileg sérült, de vicces trollja. -
Helga asszony #284343 A 94 születésnapomon legurítottam pár felest.
-
Ezt nézd meg, neked való:) -
stoppos #284341 Tuti ő az? Nem vót ez ennyire kreatív... -
csoszi87 #284340 Szevasz Pati!
Ez már majdnem vicces.
Csak így tovább! -
Helga asszony #284339 Középen a falu szépfiúja.Mindenki rá hajt.Méretes szerszáma van.
-
Főzőcskéznek :DDD sírok :D -
Helga asszony #284337 Itt az urammal főzőcskézünk mit ne mondjak jó az ágyban.
-
Helga asszony #284336 Ő az unokahúgom Julcsika együtt szoktunk tyúkot vágni. -
Fejlődik a gyerek... Még 10 alreg és profi troll lesz belőle. -
Helga asszony #284334 Banya anyád valaga majd én megtanítom neked. -
0000000000000 #284333 De azért ugye bann lesz a "banyának"?
-
És ő kapott túrós gombócot?:D -
Helga asszony #284331 A képen én vagyok meg a fiam Ödönke. -
és még vicces is
lehet nem kellett volna azonnal jelentenem?
-
Szpecnyaz #284329 Ez most kivételesen egészen ötletes. -
Helga asszony #284328 Hoztam egy kis kenyeret a drága fiamnak sokat dogozott ma.
-
Helga asszony #284327 Hogy beszélsz hölgyek jelenlétében te nyavalyás. -
Hogy a büdös f***ba lehet már valamit is csinálni már WOT-ban? Két napja 30%-os WR-em van és 1000 főlé nem megy a WN6-om......folyton bebassza a Chi-To-t T8-ba aztán alkossál valamit b+........persze a mi tankjaink hülyék mint a seggem és nekem kellene feltartani a T8 hordákat.....ma 5 csata alatt 1x tudtam lesebezni a HP-mat.... -
Helga asszony #284325 Neked nagyságos asszony. -
Toweliee #284324 Nem tudom, de nem akarnak foglalkozni ezzel. -
madmanic #284323 má'megintittvagy....? -
Helga asszony #284322 Mákos tésztát csináltam ebédre fiam jó lesz? -
madmanic #284321 Halkan kérdezném a tisztelt egybegyűlteket, mekkora programozási feladat lenne beállítani, ha szakaszban mennek a nyomorultak NE tudjon READY t nyomni a kretén ha T2 tankkal akar csatlakozni T7 es csatához..??? +-2 tier..
Itt a hétvége, tele van ilyen noob-platoonokkal.. -
Helga asszony #284320 Az életednél nincs szánalmasabb. -
Ne is emlegesd azt a rohadékot. Most lerendezte rendesen a jagdtigeremet... Az utolsó lövésemmel sikerült felgyújtani de 59 hp-ja megmaradt és a gyökér IS6-osunk nem tudta megölni pedig full hp-val ment rá!
-
A Borsigom lájkolja a hsz-edet. :D -
stoppos #284317 Van a galaxis útikalauzban az a madár, ami elé ha tartasz egy törölközőt, akkor nem bánt, mert azt hiszi, hogy ha te nem látod őt, ő sem lát téged. Na valahogy így lehet a csóka a spotting rendszerrel. :) -
Mindenki eltud ötig számolni 1235...
-
Hidd csak el nyugodtan. A világ tele van ilyen IQ bajnok agyhalott barmokkal, akik még 5-ig is alig tudnak elszámolni. -
Nem vagyok hajlandó elhinni hogy ez a vk nem szándékosan volt ilyen hülye...
Szerintem direkt kibaszásból csinálta hogy utána jót röhögjön a videón.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ennek nem tudom mi baja, mai 41%winrétisluckommal tuti hackelek xD -
Paradoxon61 #284312 "Múltkor tapasztaltam egy csatát ilyen szempontból ami szépen demonstrálta, hogy az artik és a nem arti játékosok között milyen mentalitásbeli különbségek is vannak". Kár ez a megkülönböztetés. Azok a bizonyos puhatestűek mindenhol ott vannak. Nem egy nem artyt láttam én is vízbe ölni magát, mert nem ad kill pontot az enemynek. Szíve joga szerintem. Néha én is artyzom, tehát ismerem mindkét oldalt. Az is, amelyik nyugodt szívvel nézi végig a szomszéd bokorból, hogy kiszedik mellőle az artyt, majd miután végig nézte, elinal. Volt hogy 3 saját közül szedtek ki és nyugodtan nézték a dolgot. Utána meg visított tűztámogatásért....az idióta.
Ezekben a hagyományos csatákban már semmin nem lepődöm meg, de nem is tekintem csapatnak, így nem is érdekel semmi, kivéve ha van köztük netán magyar. Mindenki nagy ívben mindenkire, senkit nem érdekel a másik. Mondjuk nekem írhat amit akar, mert nem értem, tehát nem is zavar. :)
De tegnap amikor a T-28 prot-al aki volt beírta nekem a chatre hogy spot T-34 akkor már nálam is elszakadt a cérna és előkerült a nemlétező angol tudásom kötőszavas része....
-
új rng
-
Na, itt nem tartja magában. :D Epic a vége. -
foxbat88fx #284309 gyerek nagyban dicsekedett randomban a statjával...
mondom megnézem már magamnak :DD
-
majdhafagy #284308 köszi, probléma megoldva :D
túlbonyolítottam a helyzetet vmiért -
stoppos #284307 Ne szivasd magad. Ebben van minden szar. Konverter, cd író, amit akarsz. -
majdhafagy #284306 off:
amikor megszeretnék írni 1 cd-t mp3 típusúnak akkor mielőtt elkezdené írni, elődob egy ablakot, hogy mentsek le egy nero image file-t, de hova mentsem, vagy mit csináljak vele, hogy működjön is a cd?
remélem vki csinált már ilyent :)
köszi előre is a segítséget ;) -
Én sem, igazából t8-t9 ellenében célozni sem kell vele szinte, csak ráviszed, megvárod, míg beszűkül, és kattintasz. Penetration, dmg, kill. 9,41 múlva még1x.