banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Paradoxon61
    "Múltkor tapasztaltam egy csatát ilyen szempontból ami szépen demonstrálta, hogy az artik és a nem arti játékosok között milyen mentalitásbeli különbségek is vannak". Kár ez a megkülönböztetés. Azok a bizonyos puhatestűek mindenhol ott vannak. Nem egy nem artyt láttam én is vízbe ölni magát, mert nem ad kill pontot az enemynek. Szíve joga szerintem. Néha én is artyzom, tehát ismerem mindkét oldalt. Az is, amelyik nyugodt szívvel nézi végig a szomszéd bokorból, hogy kiszedik mellőle az artyt, majd miután végig nézte, elinal. Volt hogy 3 saját közül szedtek ki és nyugodtan nézték a dolgot. Utána meg visított tűztámogatásért....az idióta.
    Ezekben a hagyományos csatákban már semmin nem lepődöm meg, de nem is tekintem csapatnak, így nem is érdekel semmi, kivéve ha van köztük netán magyar. Mindenki nagy ívben mindenkire, senkit nem érdekel a másik. Mondjuk nekem írhat amit akar, mert nem értem, tehát nem is zavar. :)
    De tegnap amikor a T-28 prot-al aki volt beírta nekem a chatre hogy spot T-34 akkor már nálam is elszakadt a cérna és előkerült a nemlétező angol tudásom kötőszavas része....