418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Mentor skillt érdemes aktiválni a képességeknél? csökkenti a töltésidőt?

Szokásos hülyegyereket nem bannolta Szpecnyaz? Vagy megunta?
    Más is kapott ilyet? : "Csöcsös MILF imádja a faszt" Helga asszony nick-el.
  • csagataj
    Neked minek?
    A kiborulásommal legalább elértem, hogy a kedves fórumtrollunk privátban próbál fogást találni rajtam. :)
  • madmanic
    Az ellent minek szidod? Az a dolga, hogy kilőjön.

A saját csapat birkáit lehet, ami a csövön kifér..
  • madmanic
    jaja :) Valaki írta, hogy a hunsból kiteszik aki káromkodik..

Muhaha...

Az is6 event azért megviselte az ő idegrendszerüket is :)

Van pár screenshotom...
  • JeffDunham
    Elég ha privátban átküldöd, ne bonyolítsuk.
  • csagataj
    Gyűlölöm ezt a játékot, de legjobban magamat gyűlölöm, hogy játszom vele!
    Ma megint kellett vennem egy új billentyűzetet.
    Már sokszor eljátszadoztam a gondolattal, hogy felrakom ide az account adatait, aztán az viheti, aki először csap le rá.

• mijki
    Úgy néz ki, megérte tegnap annyit szidni a WoT-ot, ma olyan volt mint a kezes bárány. :)
    Arról nem is beszélve, hogy a sok T6 kicsit megdobta a statjaimat. :)
  • atee73
    hat erdekesek az biztos , tegnap az eggyik vadul gold ammot spammel az 50-120-amra ,8-as japo meddel,erdeklodesre kijelenti neki ezt szabad

u.i: 5-6k csata ujrakezdett accal..... azert nem ertem ezeket a manusokat akik a stat miatt ujrakezdik , gyakorlatilag maguknak hazudnak mivel a jatektudasukat a 2 acc-juk atlaga mutatja csak rendesen.
  • ToCsEk

is7 powa, 8an lőttek szemből nem mertek rámjönni a prok, persze csapat kemplet kezdőn bokorba
  • Angelus1991ster
    Mentor skill csökkenti a RoF-ot?
  • Simulacrum
    Az 59-16-ra van értelme felrakni az autoloaderes kisebb penes ágyút vagy jobb a pontosabb nagyobb penes? Valakinek tapasztalat?
  • Nazarov77
    WG szét fogja perelni őket szerintem, mivel a wot modelljeit használja a játék és nem hiszem hogy kaptak rá engedélyt. Ugyanez volt a facebookos tankos játékkal is ami szintén wot modelljeit használta.
  • TomDantes
    De ügye Prokharovka, a bázis, ott van a vasútnál középtájt, felette a dombon a mi TD-ink voltak, akkor mitől féltek? Nem értem. Két métert előre kell gurulni és kattintani egyet. De tényleg nem elősször látok ilyet, nem csak ezen a pályán, de ez még mindig meglep.
  • Lunki88
    Egyikük sem mer odamenni mert fosnak hogy a kempelő td-k kilövik őket. :) Ha mondjuk akár egy is elindul akkor követi birkamód a többi.
  • TomDantes
    Jó hát ne4m jó állandóan leírni milyen hülyék vannak, de ez? Prokharovka, csata ütközet, tier 6-os csata, én elmentem a fás rész felé, a csapat 80%-a, a bázis felé...ki se lőtték őket, mégis 3 perc alatt vesztettünk. Nem értem, oda mentek a bázishoz, és végignézték egyetlen lövés nélkül, hogy befoglalják? Tudom, tudom milyen az átlag játékos, és ilyen csatát is láttam már sokszor, de ez újra és újra meglep, ha ott vannak, mégis mit csinálnak?
  • mijki
    Néha nálam is elgurul a gyógyszer, pl.: tegnap a 2. percben oneshotolta a Chi-To-mat egy Hummel, 4 soros regényt írtam neki arról hogy mit csináljon magával.
  • Szpecnyaz
    A különbség az hogy mi kirúgjuk az ilyen embereket :).
  • Lunki88
    Látom itt is "szellem" legénység van. :D
  • malystryx
    Mennyire gagyi ez a másik tankos??? A video alapján nem lehet olyan rossz, kíváncsi lennék milyen tankok vannak benne. Felnéztem az oldalukra is, mintha artyk nem lennének...
  • JeffDunham
    Eddig csak sejtettem, de mára már bizonyossá vált hogy az MTA nem a Magyar Tudományos Akadémiáról kapta a nevét...
  • Sunsetjoy
    Mivel még 16.-a reggelig élnek a következők: IS-6, End of the year, March of Nations, Happy New Year.

Tehát olcsóbb toptierek, japánoknál a kisebbek is, illetve 2x crew exp, félárú legénység, fogyócikk, garázs és barakk is még mindig aktuális.

Szóval izé.
  • mausbattle
    Jól látom ? http://worldoftanks.com/en/news/31/post-holiday-premium-shop/ a weekend akciókon kívűl nem lesz más hétvégi gyermeknapi kedvezmény ? 3-5 x XP ? stb.
  • mausbattle
    Nem szeretnék beleszólni a topic vezetésébe, ... de ilyen nagy off képeket, amik nyílvánvalóan a téma rongálását, figyelemelvonást a kellemetlen benyomású képek miatt tartalmazó hozzászólásokat, miért nem lehet eltávolítani ?

Most pár agentprovocateur videot kellett megnéznem, hogy képes legyek játékképes állapotba hozni magamat. Ennyi erővel Kylie wallpapereket is lehetne kitenni ide
  • Bee
    Dőreség néhány játékos alapján az egész klánt megítélni. Én is láttam HUNS-osokat káromkodni (bár nem ennyire durván), saját csapatot elküldeni a vérbe. Nálunk is előfordul, sőt, mindenhol, ahol nem droidok játszanak. Így vezetik le a feszültséget. :)
  • Oddball29
    Dehogy fogja, Himmelsdorfban paradicsom T32 ap-vel ripityára lőtt a pajzson keresztül csak azzal, hogy geometriai középre célzott.

Két másik meccsen egyszer t34 középtávolságból kétszer pajzsot telibe, mindkétszer sebzett. Másiknál is simán szétbombáztak a pajzson keresztül Mannerheim line-on. Mindhárom esetben full hull-down.

Kuka, pá.
  • popey8
    Egy újabb MTA-as kulturálatlan paraszt. Mondjuk ez most nem nekem szólt, de akkor is. Komolyan mondom ez az MTA a söpredék gyűjtőklánja.

• Maala
    Biztos, mert látták, hogy 2000+ wn7-ed van, és töltötték egyből a goldot. :) Amúgy simán megfog 260+ penes lövéseket is.
  • Angelus1991ster
    Ground War Tanks Tier 7-es Nashornja 1450 HP-val és brutál sebzéssel, ha ebbe bekerülnének a magyar harckocsik, aszthiszem akkor egyidőre félrerakom a WoT-ot :D de sajnos ilyen nem lesz.
  • Oddball29
    Egy tucat meccs után kidobtam a Jagdpanther II-őt. Hull down-ban is pikk-pakk kikapják a selejtes lövegpajzs miatt. Értéktelen szemét.
  • Gottfried
    A Borsignak olyan jó camoja és ágyúja van hogy nagyon nem is hiányzik neki a páncél.
    Azért tartom a borsigot az egyik legjobbnak mert t10-ben is megállja a helyét.Nem egyszer voltam vele top sebző t10 csatában.Ha meg t8-ba rakja,egy nyílt pályán.....na ott jönnek a 6000+ dmg-k.
    Ezt szerintem nem sok vas tudja ebben a játékban a két szinttel nagyobbak közt.
  • madmanic
    Tudom. Nem is erőltetem nagyon.

11 szopás zsinórban, így hétvége alkalmából pont elég volt.
  • Roger6
    Köszi szépen!
  • Caliph
    lassú papír? az ugye tudod hogy az elkövetkezendő TD-k azon az ágon 0 armorral vannak szerelve? :D
  • Maala
    Coated optics
  • AlucardHuN
    Bakker fejlődik a trollunk...
  • Roger6
    BatChat 25t-re binokulár vagy periszkóp kéne?
  • Tono34
    Jó az, ma majdnem 2 Halonen medálom lett. 1 hiányzott hozzá az egyik esetben. Jó ágyúja van a kis piszoknak :)
  • Maala
    Ízlések és pofonok, kinek mi a jó. Szerintem mind a t6, mind a t8 csak a saját tierjében a legjobb azon az ágon, a legjobb TD eddig az FV TD, de még E4, Obj.263 megvételre vár, WTE100 meg még kifejlesztésre is. :)
  • Gottfried
    Te mivel játszol?

A Nashorn a top ágyúval egy kellemes sniper TD de semmi több.Utána az emil egy szinte használhatatlan szemét,talán csak a nagy ágyúval lehet kezdeni vele valamit de az meg 58K xp,így akinek nincs annyi free,az készüljön a szenvedésre.

Aztán jön a játék egyik legjobb td-je a Borsig.Na az igazán fun a 128-assal.!!Talán csak az object 704 volt ilyen még a t10 medek,td-k és táras tankok előtti időkben.Azt hiszem a borsiggal is meglesz az a 2500 csata ami a 704-el meg van.
  • Greenscape
    Majs az Emil megmutatja neked mi az a szar tank.