418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lunki88
    Ne kezdjük már el sg-n is a ki az "antiszemét" vitát. :)
  • Maala
    Sajnos, ha egy klán nemzetközi porondon akar érvényesülni, akkor muszáj ezzel is foglalkoznia, kezdve az itthoniakkal. Diplomácia, ez ilyen.

És valahol itt jön a képbe az, hogy az MTA miért tojhatja le az ilyen sirámokat. Mert nem akar komolyan kilépni oda.
  • TomDantes
    A zsebnáciknál csak egy idegesítőbb van, amikor valaki védelmébe veszi őket és megmagyarázza, hogy áh, nem is azok áh, dehogy.
  • madmanic
    CSak engem nem érdekel ez a műhiszti?

Káromkodik? Kit érdekel.. Téged gyaláz? Meccseljétek le privátban..

Ez a "felnyomlak a klánodnál" annyira gyerekes..

Egy normális klán jó esetben baráti társaság.. Max kiröhögnek..
  • yossarianHUN
    4 millió? Wut? T34-nek 2 és fél milka az eladási ára (asszem).
  • Maala
    Mondd, hogy csak kamuzol, nagyon fasza kis prémium. :D
  • popey8
    Ez már a 2. eset, h anyázást látok MTA-stól, szinte előzmény nélkül. Az első nekem szólt, ez nem. Az első esetben megkerestem az MTA commanderét és ő maga mondta, h a trágárságra semmilyen szabályuk/szankciójuk nincs és ő nem tud semmit csinálni, mert nem az apjuk. El tudom képzelni mi mehet a TS-ükön. Szal, itt nem egy emberről van szó, hanem már kettőről. Persze biztos vannak ott kulturált arcok is, de ezzel a viselkedéssel - a 2 anyázó - az egész klánt minősíti. Igen sajnos, ha már ketten is anyáznak, akkor a legtöbb ember bizony azt gondolhatja, hogy a klán többi tagja se lehet sokkal kulturáltabb.

Mesmerize: Gondolom te MTA-s vagy. Igen nekem arra van orgazmusom, h lejárassalak titeket. Úgy látszik nektek meg az anyázásra. Mint mondtam a 2. eset nem nekem szólt, de az első igen. Nem tudom te hogy vagy vele, de én nem szeretem, ha szidják az anyámat és amíg én nem teszem ezt, addig másnak sincs joga. Abban az esetben én nem anyáztam, csak elmondtam a véleményem arról, h T10 tankkal egész csatában, Abbey mapon, H3-ban kempelt. Szal az fair volt szerinted? Sztem nem. A 2. esetben, pedig mindenféle előzmény, sértegetés nélkül anyázott. Már a csata elején is villantotta a kultúrát. Ha nem hiszed, láss csodát. Itt a replay.
  • csoszi87
    45-ben a fél világ örült Hitler halálának.
    Mind primitív állatok voltak?
  • R3nton
    nem találtam sehol ilyen add foundsot
  • mijki
    Srácok nagyon nem ment IS6-tal, ezért eladtam. Komolyan megéri eladni, kapsz érte 4.720.000creditet!!!! Inkább gyűjtök valami T10-re. :)
  • Maala
    Áh, én nem voltam annyira paradicsom az elején, mint te, így sikerült beállnom 1500 körüli EFF-re, mielőtt áttértem volna a WN7 paddolására. :)
  • Maala
    De a történelemben nincsenek HA-k. Azért érdekes, hogy a vége felé már megváltozott az álláspontja a dolgokról, mégis innen pl. rögtön 2-en örülnek, hogy most meghótt.
  • JeffDunham
    Ha kikaparod a 3 napos csippát akkor meglátod hogy csak vendégségben voltam nálatok. De szerencsére te szokás szerint afk voltál... figyelj oda mert így soha nem lesz meg az hőn áhított 1200 eff-ed.
  • JeffDunham
    Hát igen, ma más lenne a felállás a homokozóban...
  • Maala
    De úgy látom, hogy HUNS platoonban vagy ma, nem? :P
  • JeffDunham
    Azért ez a játék hihetetlen. Tegnap 22%-os winrate, ma 80%-os 29 csata után. Vicc.
  • foxbat88fx
    jaja halott
    nézd meg hír24-en milyen kommentek vannak a hír alatt
    szétröhögtem az agyam rajta :D
  • Master91
    deng :D
  • Oddball29
    A Buldózer halott? Évek óta gyakorlatilag zöldség állapotban leledzett már.

De speciel nem lett volna rosszabb hely a világ, ha a harckocsidandárjával együtt ő is otthagyja a fogát 1973-ben a Szuezi csatorna keleti oldalán...
  • foxbat88fx
    kecske
  • NoparaWot
    Hát eddig se voltál több egy folyamatosan ugató/rinyáló visszajáró rémálomnál, de ez most még tőled is meglepő és kiakasztó volt.
    Menjél inkább részegedj le, és éld tovább az életed a tankok között. Tipikus csődhalmaz.
  • Maala
    Most mitől zsebnáci? Ő nem emlegette sehol a zsidókat. Nem mellesleg zsidó civileket mészárolt le, ha az ő gondolatmenetét nézed. Ha úgy lenne, ahogy te mondod, akkor nem örülne neki... Az érve tökéletesen helyt áll, és leír egy olyan embert, aki pusztán a háborús bűnösöket ítéli el. Rosszul ugrottál.

#284481: Aki pusztán gyakorlatokat vezetett. :D
  • TomDantes
    Nem, te egy ostoba zsebnáci vagy, semmi több. Zsidóztál egy jót, böfögtél egy jót, ennyi vagy.
  • yossarianHUN
    És szerinted hány tábornok nem vezényelt soha olyan hadműveletet, aminek során ártatlan civilek haltak meg?
  • foxbat88fx
    más ha katonákat ölnek
    vagy más ha ártatlan civileket, nőket, gyerekeket
    de én sem megyek bele, nem akarom szét OFF-olni a fórumot
    én ilyen vagyok :P szemet szemért elvet vallom
  • yossarianHUN
    Elég kevés tábornok nem volt tömeggyilkos.
  • atee73
    OFF
    hat most ebbe nem megyek bele mivel ez a forum nem erre valo , ha te igy gondolod a te dolgod vegulis nem engem jaratsz le vele.

u.i: no meg a 2 csoves asszem nem ide tartozik ,azok egy kicsit mas teszta.
  • foxbat88fx
    miért?
    te sajnálsz egy tömeggyilkos háborús bűnöst?

pedig ennyire primitív vagyok!!!
    OFF:
    most ítélték életfogytiglanra pl. az a nőt meg a két csövest aki megölte a 11 éves kisgyereket
    na annak is örülnék ha nem a tisztességes emberek pénzén rohadnának a börtönben hanem valamelyik villanyoszlopon lógnának
  • Maala
    Hagyd, a... szóval, tudjukkik már csak ilyenek, örülnek egymás halálának. :D
  • Maala
    És az "Ügyes vagy, Jeff, mert goldot használsz" még mindig nem számít dícséretnek. :P
  • atee73
    meg te se lehetsz olyan primitiv hogy egy ember halalanak orulsz
  • Maala
    Elméletben igazad van, gyakorlatilag sajnos nincs.

Ilyen a média hatalma, a negatív sokkal jobban elterjed, mint a pozitív. Láttál itt valakit is dícsérni a másikat valaha is? Nem. Ellenben a szapulás, az megy. Ugyanez kivetítve a klánokra is.

Innen pedig egyenes út, hogy ahol egy ilyen "káromkodós" embert megtűrnek, ott a többi is ilyen. Mert így működik a pórnép.

Sajnos.

Ezért van a HUNS-ban is szankcionálva a káromkodás. Replay ellenében. (A 2. mondatodra is reagálva)
  • atee73
    hat ez jo kerdes .... nekem az van ezert eszembe se jutott
  • foxbat88fx
    volt értelme feltenni a stat módot :D

Győz / Dönt / Csata: 9 / 0 / 22 ( 40.91% )

de leszarom, ma jó nap van :D
    ariel saron bedobta a kulcsot xDDDD
  • Awakening
    Persze, ha nem írod le...
  • Maala
    Nem csak valami szűrőt állítottál be véletlenül? Grafikai beállíások, és jobboldalt utolsó választható füles.
  • Maala
    Miért, PP-hez most már nem kell dombornyomott kártya? :D Régen még az kellett.
  • atee73
    van olyan funkcio a paypal-ban hogy add founds
  • madmanic
    káromkodni lehet?

Még fontos lehet..
  • R3nton
    mert nem dombornyomott, de hogy tegyek rá pénzt?