418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Lehet én vagyok hozzá nem értő, de ilyen min-max zoom váltás gyorsítás nincsen. A zoom mód csak a kisebb-nagyobb zoomot engedi a gyorsítás a kezelő játékostól függ , én szerintem.
  • Angelus1991ster
    Ki az aki elkúr egy havi fizetést erre?
  • Eagle16
    Az NA szerveren aztán lehet költekezni... link 74 ezer forintos pakk :DD
  • arel
    Egy kérdés. Feltöltöttem a zoom módot,de sokat könnyítene a dolgon,ha tudnám ,hol lehetne a görgővel kevesebb idő alatt max.-ra/min.-ra nagyítani a képet (ha van ilyen ,mert a beállítások közt nem találtam).
    Köszi a helpet előre is :-)
  • rahotep
    Háááááát...Megnéztem a videót4-5 alkalommal és minden esetben arra jutottam,hogy az a találat nem bug.Sajnos nagyon is belefért a lehetséges becsapódási körbe. Természetesen nem piszkálni akarlak.
  • shbg
    Szerintem egész jó.

Tűzerő: jó
    Mozgékonyság: jó
    Páncél: alacsony-közepes
    Ágyúkitéríthetőség jó.

Medként tökéletes alkalmas ,magasabb szinten is megállja a helyét. Vannak nála jobbak, pl a shermi, egész jó ágyúja van, ha úgy van akár körbe is táncolni ezt azt.
    Olyan sok minden nem maradt meg bennem róla.
  • Angelus1991ster
    Gratulálok! Lány játékosokról való sztereotíp képzetem utolsó bástyája is végleg leomlott. :) ( a sztereotípia az volt számomra, hogy a lány játékosok csak a barátjuk miatt játszanak ezzel, a felmerülő viták elkerülése végett ).
  • DarkHorSe
    Az elso pool medalom, persze nem a sajat accomon :D

Vereség
    Csata: Cliff 2014.01.12. 19:21:41
    Jármű: Cromwell
    Szerzett tapasztalat: 2 401
    Szerzett kredit: 58 792
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Elit lövész, Pool medál, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
  • Angelus1991ster
    A kisantant ellen igen, komoly tényezők voltunk. Csak ugye "szövetségesek voltunk" velük. Persze a végtelen "emberanyag"gal rendelkezű Vörös Hadsereg ellen semmi esélyünk nem volt. Főleg, hogy 2-3 erős frontjuk/hadseregcsoportjuk is szemben állt velünk.
  • TomDantes
    Hogy jött ki az ezer?
    A csehekről már hallottál, ha már darabszámok?
  • yossarianHUN
    És milyen komoly hadi sikereket értünk el velük? Ugyan kérem. Ne csináljuk már ugyanazt, amit a románok/szlovákok. Bemagyarázzuk magunknak, hogy mi komoly tényező voltunk a háborúban.
  • yossarianHUN
    Ahogy mi is. Aztán miért furcsa? Elhangzott, hogy a szlovákok-románok gyatra szövetségesek voltak a háborúban. Ez ránk is igaz, erre felhívtam a figyelmet. Bocsánatért esdeklem ilyen hazaáruló eretnekség után.
  • Angelus1991ster
    Azért még annyit, hogy 1000-nél több páncélost gyártottunk. A nagy hatalmakat ( Harmadik Birodalom, Szovjetúnió) kivéve a környező országoknál több harcjárművet gyártottunk. ( jugoszláv, román, bulgár )
  • Angelus1991ster
  • Angelus1991ster
    De hát azok voltak. Amúgy meg nem akartam a legendák szintjére emelni a magyar harckocsi gyártást, de kissé furcsa , hogy milyen módon reagálsz erre.
  • Angelus1991ster
    Hát még az alkatrészhiányokról ne is beszéljünk.
  • yossarianHUN
    Ez az. Büszkék lehetünk a kismillió (egyébként elég gyatra) tankkoncepciónkra, csak épp ezeknek a töredéke valósult meg, ami igen az is max kétszámjegyű mennyiségben, mert a magyar iparnak nem volt kapacitása egy háborúra. Ezek után a szlovákokat-románok le "gyatra szövetséges"-ezni elég visszás. Ettől függetlenül tényleg bicskanyitogató amit művel mindkét náció manapság, csak azért mi se arra legyünk büszkék amire nincs miért.
  • Angelus1991ster
    Háát "csábító" az ajánlat, de nem valószínű, hogy kilőnélek randomban. Jeff_Dunhem játékost is csak egyszer láttam randomban.
    Egyet majdnem kilőttem , még goldot is használtam a prédára. Csak egy seggfej kék effes kilőtte előlem, gyerekes módon a csata végéig akadályoztam, láncát lőttem, elé álltam stb. De általában nem szoktam csinálni ilyet túl gyakran ( 10.600 csatából 2-5 alkalommal).
  • yossarianHUN
    " 1943-45-ig a Zrínyi II rohamlövegből kb. 60 példány, a Zrínyi I-ből pedig egy prototípus épült a Weiss Manfréd, illetve a Ganz gyár üzemeiben."

Ha már Wikipédia. Hatalmas harcértéket képviselt ez a 60 gépezet. Az meg a másik, hogy a 45mm páncélzatú T-34-esek ellen lehetett legénykedni, a háború közepén már gond nélkül átlőtte őket szinte bármi, de amint szembekerültek volna valami komolyabbal, egy KV-1-gyel, ne adj Isten egy IS-2-vel, csúnya bukta lett volna belőle. Azért lássuk be, ez a konstrukció a háború elején még lehet hogy használható erőt képviselt volna, de amikor megjelentek, 43-44-ben, akkor már sokkal komolyabb gépek gurultak mindkét oldalon.
  • Oddball29
    Tast, Vadásztast le se tudtuk volna gyártani még akkor sem, ha nem bombázzák le a Weisz Manfréd műveket. Magyar ipar nem volt felkészülve modern öntött/hegesztett tankok gyártására.
  • Oddball29
    Nimród is svéd konstrukción alapult.
  • Angelus1991ster
    Straussler V-4 séma
  • Oddball29
    Az nem volt páncélvadász.
  • shbg
    Nekem van STA-m kilőhetsz:)

Szerencsésen túljutottam a japó hetes csírán.
    Mozgékonyság: Kritikán aluli.
    Páncélzat nincs.
    Tűzerő: jó (csak mivel gyakran kilencesek ellen mentem sokat nem ért)
    Álcázás: átlagos
    Ágyúkitéríthetőség kiválló.
    Tragédia az a tank. Az utolsó 15.000 xpnél rakott vegyesen 7-9 közé. Előtte az volt a feltűnő,ha láttam magamon kívül más hetest is ,és ez nem azért volt, mert rajtam kívül mindenki ötös volt. Amennyiben a saját szintjén kell vele menni, úgy használtam mint egy heavit úgy elboldogultam.
    Medhez képest lassú, nem fordul. Nagyobb tierekbe próbáltam felderíteni, de amikor az M103 dobnak felfelé lehagyott és győzelmi dalt énekelve integetett nekem az nem esett jól. (az Is széria pedig jóval mozgékonyabb) Talán az előbbi példa szemlélteti legjobban a mozgékonyságot. Talán olyan Tigrises a mozgása (túlzással). Gyorsulás nincs. Körbetánc nincs. Saját szintjén az ágyú elmegy kategória. De mivel nincs sebesség ,nem érsz kritikus helyekre cseszheted a böhömök oldalba kerítését.
    Nekem az jött be legjobban vele,hogy hagyom kibontakozni a frontot, és amikor van egy két lehetőség lecsapok. Leírva szépen hangzik, de ezzel a csodával nehéz még ezt is.
    A lényeg: az előnyeit, a nagy hátrányai miatt nehéz kihasználni. A véleményem nagyon negatív róla, ami részben annak köszönhető ,hogy java részt kilencesek ellen mentem. Érdemes úgy tekinteni rá, mint a szükséges roszra ami kell a csodás STA-hoz.
  • Angelus1991ster
    Ja hát az 57-60 ezer darabszámban legyártott T-34 variánsok az szép szám.
  • Angelus1991ster
    Straussler V-4 , Zrínyi I-II, Tas és VadászTas, Toldi Marderek azért magyar harcjárművek. Igaz ezek közül a Zrínyi bizonyított a harcmezőn. Straussler V-4 meg úgy tippelem az LT-35-tel, 7TP-vel,Vickers 6-al, Pz.I és II-vel felvette volna a versenyt. Csak ugye az egyetlen példány nem bizonyíthatott, átvette a helyét az import L-60 amit mi átvariálva Toldiként rendszeresítettünk.
  • Lunki88
    Oroszok nagy számban gyártották a tankjaikat, csak megfelelően képzett legénységet nem tudtak beléjük ültetni. :)
  • darkwraith
    Mondom a Zrínyi remek páncélvadász volt...
  • darkwraith
    "A rohamtarackok a tordai csatában megsemmisítettek 18 T-34 típusú szovjet közepes harckocsit, míg a Zrínyi II-es típusú rohamtarackok közül csak 6 darabot tettek harcképtelenné a szovjet páncélosok [1]. Később ezeket a rohamlövegeket Bozsoki János próbaszolgálatos zászlós rohamtarackjával elvontatta, így meg tudták javítani őket. Bozsoki zászlós tettéért megkapta a Magyar Tiszti Arany Vitézségi Érmet"
  • NoparaWot
    nekem is megvehetnél pár tankot ha már ilyen gazdag vagy :D
  • Angelus1991ster
    A nap WoT-os felfedezése:)
  • Angelus1991ster
    Valakinek az. Nekem a gyűjtemény egy darabja. Még megvan a tavaly karácsonyi ajándék T1E6, augusztusi LakosságiTakarékPénztár, október végi T7 Combat Car mozgó géppuska és a mostani Mk. I. VIC(C) tank. Ahogy a Valentine LL-t és M22 Locust-ot se adom el. Garázshely meg van egy rakat.
  • mijki
    Főleg amikor szembe jöttek a T-34-ek...
  • Paradoxon61
    Engem nem zavar. Ennek pedig egyetlen oka van. Sok játékból ismerem már a románokat, így nem tudnak olyat ami meglepne. Ugyan azt csinálják a játékban, mint a valóságban. Először jönnek barátkozni, legyünk szövetségesek, majd szépen egyik pillanatról a másikra hátat fordítanak, elárulnak és hátba döfnek. Ez a román mentalitás. Nem véletlen a Seafightben már régóta van egy mondás, ez:
    " Akinek román barátai, szövetségesei vannak, annak nincs is szüksége már ellenségre!" Nagy igazság.
  • GabeE3e
    Mármint garázshely.
  • Angelus1991ster
    Azért lesz szerintem prémium tank, mert csak 1 van minden modulból. Sima , ingyen tankok variálhatók. Remélem ajándék tank lesz.
  • darkwraith
    A Zrínyi meg a nimród remek tankok voltak
  • Angelus1991ster
    Tier3-as prémium tank lesz a Type 98 Ke-Ni Otsu ( 260 Hp és eltérő felfüggesztésű). Tank viewerben van egy kölön álló japán tank.
    Type 98 Ke-Ni Otsu
    Type 98 Ke-Ni ( sima, ingyenes )
  • yossarianHUN
    "II.világháború alatt is egy megbízhatatlan gyatra "szövetségesek" voltak. Semmit se tudnak ,pl.: tank gyártásban felmutatni. Mondj egy szlovák tankot."

Félhangosan megjegyzem, ez ránk is igaz. Az ilyen Toldi-Turán-féle matchboxokat nem hiszem hogy bárki is komoly eredménynek tartaná.
  • Angelus1991ster
    De mégis ezeket az országokat, hogy lehet komolyan venni? Afrikai országok nem csinálnak ilyen történelem hamisításokat, hogy utólag mindent és mindenkit szlovákosítanak és románosítanak. 1984 szlovák-román módra. Aki uralja a múltat , uralja a jelent. Engem ez k......a idegesít!
    OFF vége