418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Fefe82 #285065 az XVM miért nem karar frissíteni vagy 1 hónapja??vagy csak nálam ? :) -
atee73 #285064 ebben igazad van ...DE akkor is az accok atlaga mutaja meg a valos tudasodat , hibaiddal/erossegeiddel eggyutt , a kiemelkedoen jo jatekosokat mondtal , itt van pl. forumtarsunk Gottfried/Nyomiarty mind2 acc-javal kiemelkedoen magas szintet hoz , nem a hozza hasonlokkal van a bajom. -
Nazarov77 #285063 Jaja ezen jót röhögtem
-
400V #285062 Korcsul a játék, mondhatni divat lett. Kb munkahelyen vagy suliba: Szoktál WOT ozni? Igen, te nem vagy gáz. Vagy másik ha pedig nem akkor tiszta béna vagy. Nemrég láttam klánok között hogy egy magyar motorgyártó kft csinált klánt. Nem vicc.
AHTM
Már lassan óvodák és bölcsődék is teamet csinálnak. Félreértés ne essék nem szidom őket csak felhívom erre is a figyelmet hova megy a játék. Este is beszélgettem egy klán parancsnokával. Mondom neki jobb klánokba tier 10 be 2000 sebzést várnak el körönként. Nem tudott rá mondani semmit. Mondom én az átlagos játékommal tier 10 be (valljuk be nem erős de mégis felette van az ami átlag) 1700 - 1800 körülit várok el. Jött is azonnal a válasz hogy mi nem ilyen klán vagyunk ám. Értsd ennél gyöngébb.
Elég durva merre felé megy a játék. -
"4 accom van, ( ahogy azt már megtárgyaltuk ) és az átlag valószínűleg nem éri el az 1000 effet. Akkor most láma-e vagyok..?"
A válasz: IGEN. Vagyis nálam nagyobb.
-
A 2. acc nem minden. Láttam játékosokat 30k csatával, 2200 eff felett, és újrakezdett játékost 1k csatával 1200 eff-el. Én ha újrakezdeném sem tudnám 1900 felé vinni, mert sima átlagos játékos vagyok. A jó játékosok mint pl Pointer simán elérné a 2400-at. Új acc is meg tudja mutatni milyen játékos vagy. Arról nem is beszélve hogy mint én, nagyon sok ágat kihúztam, sok stock tankkal mentem, naná hogy alig éri el az 1600-at . Valaki kihúz 3 ágat, utána full 10-ben tolja op. tankokkal, persze hogy úgy lehet statot húzni... -
stoppos #285059 Mintha a kettes szerver jobb lenne ilyen szempontból. Legalábbis az utóbbi napokban tesztelgettem és erre jutottam. Persze nem egy nagy mintavétel, szóval szerencse is lehet.
Valak próbálgatta esetleg? -
madmanic #285058 TE nem tudsz megsérteni, hidd el..
4 accom van, ( ahogy azt már megtárgyaltuk ) és az átlag valószínűleg nem éri el az 1000 effet. Akkor most láma-e vagyok..?
És nem kell ahhoz foteltábornoknak lenni, hogy az első fél perc után a csapat mozgásából lásd, hogy szopni fogtok, mert vagy afk, vagy kempel, vagy nem megy a fontos pontokat biztosítani vagy lemmingek vagy a csapattársakat lövi.
Ha mutatod, vagy megkéred, vagy csak tanácsolod, hogy mit kellene csinálni, természetesen ugatás a válasz. Ilyenkor jön az anyázás része minimum 3 nyelven
-
VanDaal #285057 Ez mekkora :D
-
atee73 #285056 igazad van a 10k battle feletti kek vagy lila jatekosok nem.... de a 2-3k-val rendelkezok annal inkabb ,vagy csak engem ruhell az MM es mindig veluk rak ossze
-
stoppos #285055 Ahhoz minek másodacc, hogy foteltábornoknak érezze magát? Majndem minden második meccsre jut egy pittyegő, és általában nem a kékek, meg a lilák nyomatják. Kivéve, ha az egyik irányba nem ment senki. -
atee73 #285054 OFF
elnezest ha megsertettem a hatalmas onerzeted
.... DE en nekem meg a second acc. statpadderekkel van tele a hocsukam, mostanaban divat lett , es mindegyik azt hiszi attol jobb jatekos lett ( pedig a tudasukat a 2 acc atlaga mutatja ,nem a masodik eff-je)
kezdodik a csata es kibujik beloluk az onjelolt tabornok, ha nem azt csinalja a csapat amit ok mondanak akkor telespammoljak a chat-et mocskolodnak stb.... gyakorlatilag ugyanazt amit te itt a forumon az esetek tobbsegeben.
u.i: szabad vilagban elunk , te mindig kezdhetsz plussz egy acc-ot hogy az onerzeted apold , nekem pedig ellenszenves lehet aki meg maganak is hazudik .
ON
-
R3nton #285053 Melyik gunt használod rá? Egyébként gondolkodom, hogy megtartsam az obi416-ot, brutális camoja van, főleg ha ácsorog, csak nem tudom honnan szüljek bele legénységet :/ -
madmanic #285052 Cégünk mindig az Ön rendelkezésére áll, Asszonyom! -
madmanic #285051 Ezt egyszer már megtárgyaltuk, ha jól rémlik.. Lehet, hogy nem te voltál, nem tartom nyilván az összeset aki beugat, hogy fúújtöbbaccavanastatpadderlámánakjaaaaaj... Igazság szerint már 5 hsz el arrébb sem emléxem..
És engem rendkívül idegesít, hogy mivel T6 játszhatatlan, mert a sok ingyengyurinak annyira kell az IS6, hogy kizárólag golddal puffogtatnak, felmegyek T10 be, és olyan érzésem van, mintha t2 ben full kezdő nyolcévesek lennének a csapatomban.
ÚÚdemérgesvagyok.. Lehet új accot kezdek..
-
U.i.: Sorry, hogy a végén elgoldammonooboskodtam az 268 ellen, akkor már nem kellett volna, de csak a manőverezésre figyeltem, és nem arra, hogy váltsak. Így is mellélőttem vagy 2-3x.
U.i.2: R3nton sirámát igazolom, amikor a meddel golddal szemből belőtt E4-re gondol az ember. -
Na, ha már nem lesz határozatlan ideig laptopom szervízelés miatt, akkor mentem is ezzel a szépséggel egy tank ászt.
A különbség közte, és az Obj 416 közt annyi, hogy ennek van páncélja... Nem hiába kapott 5k potencial dmg-et. :) 6k dmg, 3,5k spot dmg még mellé. Jó mókát. -
Hálás köszönet!!!!! Most lett tökéletes a kurszki festéssel a Tigerem. :)
-
Hmh nehogy leszedjek 1-2őt én se
vehicles már van nekem (fehér roncsok) remélem nem kúrja majd el :/ -
A 2-ra itt egy mod. "Transparent Nation Decals, Stickers & Inscriptions" ezt tölsd le és rakd fel. -
Itt skinek rengeteg szép skin van.Nagyon sok létező(t) tankok festése.Szerintem nagyon feldobja a játék kinézetét ha nem minden német szürke,orosz zöld,stb.Ráadásul a pénzért vagy aranyért vehető álcafestések választéka nagyon kicsi,nincsenek rendes csapatjelzések és a németeknél az álcafestések sokszínüségét még véletlenül sem tudják visszaadni.
Igaz hogy tökölés volt az elején úgy 200 tankra egyenként megfelelő skint keresni de most már csak az újakra kell ha jönnek újak.A res/mods-ból az egész vehicles könyvtárat át lehet tenni a verzióváltásoknál,így nincs sok gond vele. -
atee73 #285044 igy....igaz veletlenul 1et kilottem 
tudod van amikor nekunk foldi halandoknak nem megy es elcsesszuk ....
de lehet majd en is kezdek egy masodik acc-ot hogy jobb legyen az eff-em ,es mindennap en is telezokogom a forumot ,hogy mindenki mas hulye.
-
szép képek! -
akdestroyer #285042 Nem baj a színvonal hasonló. Ingame név? Kíváncsivá tett ez a pro. -
elhagytam a legutóbbi nevemet.... régivel jöttem be hogy beírjak ezeknek a buzi kurucnak,,, elegem van, egy szar az egész, ezért kár megszokni bármilyen klánt.... szomorú hogy ennyit ér a csapat. -
Hát ott emblémák meg feliratok vannak de ott más nincs.Régen volt olyan skin ami levette őket de az már nincs meg.Gondolom a játék könyvtárában valahol el lehet tüntetni a felségjelzéseket de nem tudom hogy hol,elcseszni meg nem akarok semmit a kísérletezgetéssel. -
he, te csicska , beszóltál. Nem nem én vagyok az.... -
Nem ő, matyinak van rendes regje ide -
akdestroyer #285037 SKANDALLUM! Amúgy te vagy az az idióta mátyáshun? -
:DDDDD
Változás szele elérte a Kurucot is? -
hozzá teszem velem együtt vagy 40 tagot kitettek.. -
Kedves KURUC@ klán, több mint egy éve a tagotok voltam már, voltunk CW-n elég sokat, mentem gyakorlóba állandóan a megszokott 10 fős bandával... TS- is volt, az utasításokat betartottam és most ez a hála? Szó nélkül kitesztek, és még ti akartok nagy menő összeszokott klánt? Gyűrjétek ki szarrágók! :D De leszarom, soha többé nem kérek egy nagy klánból sem, szabályokat feldughatjátok a seggetekbe! csáó. CSÓRÓ BANDA. -
pppp -
Exteriornál tudod leszedni, ahol a kamot is rárakod. Csak lejjebb. -
Kicsit élvezkedem pár régi képpel. :)
-
Bee #285030 Ugyan-ugyan, az MM jól működik...
...bár néha csuklik egyet, akárcsak a fejlesztők anyja.
-
SIKERÜLT!! :D
KÖSZI!!!!!! -
Hát nem lett nagy kép...
-
Eddig a 2. sort szoktam betenni,most akkor teszem az elsőt. :)
Lunki88,a nagy ágyúval már használható lesz az Emil.Igaz hogy lassan szűkül de azért az 500dmg elég visszatartó erő t7-ben és viszi a nagyobbakat is.
Ennek ellenére egy élmény volt ma eladni és megvenni ezt a drágaszágot. :)
Ezen szintén dupla a felségjelzés.Nincs senkinek ötlete?
-
R3nton #285026 Hülyék ezek, de engem már nem is zavar...