418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
400V #285105 Ebből él a WG és semmire nem kényszerít. -
Paradoxon61 #285104 Az nem ellenkezik az elveivel, hogy utólag belenyúl és visszavesz? Mert ha az elveivel nem is, de a tisztességgel, a korrektséggel de még a joggal is igencsak ellentétes. Ugyanis ha valamiért fizetsz, azt pont azért az előnyökért teszed amit ad. Az pedig hogy ezeket utólag megfaragják, csak hogy esetleg másikat vegyél elég sok mindennel ellenkezik.
-
stoppos #285103 Nem tudom, de ne auto-aimelj.
-
Smitiz #285102 Az mitől lehet hogy új egerem van és jobb klikkelésnél bekapcsol az auto-aim, de a kamera felugrik a tankom fölé és pont lefelé néz?
-
http://ftr.wot-news.com/2014/01/14/straight-outta-supertest-map-leaks/
Nézzétek meg!
Prokhorovka grafikailag újra dolgozva, Himmelsdorf havason, Erlenberg + Redshire át dolgozva, és új map, Windstorm. -
ebédhez
-
A fejlesztok reszerol ez igy a normalis, a hulladekok(jatekosok 90%a) legyenek csak rakenyszeritve hogy premiumot vasaroljanak es fizessenek ha elvezni akarjak az end game contentet. Persze kinek mi elvezetes tier10ben, abba ne menjunk bele :D -
Tegnap popey-el a kettesen qrvajo meccseket mentunk, az EU1-en cumiztat altalaban minket a MM. Bar hozzajatszik hogy az UK-bol csatlakozva a kettesen 20-30-as pingem van, az egyesen meg 60-70 es gyakran laggol ezerrel. -
400V #285097 1000 sebzésre adnék nettó 50 000 et, efelett mondjuk 2000 sebzésre 75 000 és 3000 re fix 100 000, persze prémium nélkül. Ha csak ezt nézném simán jókedvűen játszanának a játékosok mert van mit költeni. Egy bibi van csak amit írtam is már, ez ellenkezik a WG elveivel. -
R3nton #285096 Most nem azért hogy villogjak, mert vannak nálam is bőven jobb játékosok, de ha az utolsó 1000 csatát nézzük 1800 fölött van a WN-7em és amúgy is 1500 felett noobmeter
És ha ez nem elég, hogy normális bevételt termeljek a T34-el prém számla nélkül, akkor valami bibi van a mátrixban. Mit csinál akkor egy sárga játékos??? Mert a játékosok nagy többsége ugye sárga és piros...hát nekik prém számla nélkül a t34 hosszútávon max 0 szaldós szerintem. És ez nagyon gáz egy 12000 goldos tankhoz képest... -
-
Paradoxon61 #285094 Pontosan így. Nem keresem vissza, de eddig 2x is elment minuszba az utóbbi időben. Mindkét meccs 15: 2 és 15:4 re végződött. Még lőni se volt lehetőségem. Nézzétek meg a T-34 lőszer és javítási költséget, szerintem azt nyomták meg. -
R3nton #285093 Mert neked prémium számlád van, és valószínűleg úgy van beállítva. Valószínűleg prémium számla nélkül a prémium tankok nem lineáris függvény alapján vannak lecsavarva, hanem exponenciális. Na így lehetséges! -
VanDaal #285092 Szerintem sokan menekülnek tudatosan a vörös hadsereg elől az eu2-re. Mert az ilyen legpirosabbaknak úgyis automatikuson van a szerver választás, az meg többnyire az 1-esre szórja őket :) -
madmanic #285091 Ezzel az eventtel kapcsolatban kérdezném, hogy jól értem-e:
minden héten lesz egy feladat, múlt héten T2 T3, most pl T4 T5 ös tankokkal kell minél jobb eredményt elérni, amiért ad valamennyi pontot.
Hetente számolja, vagy a hónap végén? ( tehát hetente kell a minimum 200 pontot összeszedni vagy hónap végéig?)
És Tierenként számolja, vagy tankonként?
Nem tudom érthető-e a kérdés.. -
Ha bemegyek vele, és nem csinálok semmit, afk vagyok, akkor az netto+10k credit. Hogy megy neked mínuszba ?? -
Oddball29 #285089 A végén ahogy a 268 ahogy feltűnt melletted, az eléggé wtf volt. -
Kronos79 #285088 EU1-en soha nem játszottam, de hidd el a kettesen is vannak szar napok teljesen idétlen csapattársakkal. -
400V #285087 Anno írtam Overlordnak hogy buffolhatnák a prémium tankok hozamát. Mellé írtam hogy esetleg lenne 20% free xp hozam, próba kalács aki mer az nyer alapon. Az volt a válasz hogy nem lehetséges. -
Volt már T34 mínuszos köröm.. hidd el van olyan csata ahol alig tudsz sebezni és már mínuszos is a kör. -
400V #285085 Szerintem ez így elég gáz hogy ennyit kell sebezni hogy normálisan keress typeal.
Itt van egy másik ahol már prém ammot is lőttem. Prémium nélküli hozam a lényeg!
-
stoppos #285084 Ez a korrekt meghatározás. Akkor nem csak nekem tűnt fel. még az is lehet, nem a random művelte. :) -
VanDaal #285083 Eu2-n is vannak azért pirosak, én inkább úgy mondanám, hogy ott legalább nem csak pirosak vannak :D -
R3nton #285082 Simán lehet prém nélkül hidd el. T34el simán bepakol 10esek közé, és a remek testpáncélzat a remek szűkülés és pontosság miatt igencsak lehet termeli a lepattanót.
De ezen nincs mit beszélni, elbaszták, lehúzták a kredit hozamot prém nélkül.
Ha prémem van 1 darab kört nem kell mennem t34el, jön a lóvé még 9-esben is. Prém nélkül megszakadhatsz, prémium tankkal se fog jönni. -
De most komolyan. 1000 hp? Tier 6-ban simán megvan erőlködés nélkül, nemhogy 6, 7, esetleg nyolcas tierben. Én nem láttam még prém tankkal mínuszos kört. Gondolom csak arany spammel, madarakra lőve lehetséges elérni.
-
Bee #285080 Erről kérhetek egy screenshotot? Ammennyire vissza tudok emlékezni a ~800 csatámra a T34-gyel, még sohasem termelt mínuszt... -
stoppos #285079 Ja nem win, nem win.
A meccsek tűntek élvezetesebbnek a kettesen, mert sok zöld-kék-lila játékos volt és sokkal ritkábban láttam pirosat, mint az egyesen, ahol hordákban özönlöttek. -
Paradoxon61 #285078 Annyira megfaragták, hogy még prém számlával sem túl nyereséges. Egy vesztett csatánál ha nem lőttél le legalább 800-1000 hp-t, simán minuszba lesz a végösszeg. -
Egyszerű. Versenyszellem. Ha úgy vesszük ez a folyamatos fejlődés mozgatórugója. Kell is. Nem ez a gáz, hanem az, ha valaki erre veri magát hogy új acc.-al 2500 a wn6-a. Más meg nem kezdi újra és fikázzák őt. Mind a két oldalt meg tudom érteni. -
400V #285076 - when balancing the income of a vehicle, “net” income (SS: income after deducting shell and repair costs) is taken into account – furthermore, the use of gold shells is taken into account also (SS: that means that the fact you will have little net income if you spam gold shells is not taken into account) -
Én a Eu1-EU2 winráta különbséget vizsgáltam, most a IS-6 időszak alatt.
Amikor 40 meccsből 40% winráta, 1000 alatti eff adódott eu2-n, utána átléptem eu1-re, ahol sikerült 67%-os winrátát hozni kb 50 meccsből, 2000 körüli effel....
Azóta máskor is megfigyeltem hasonló különbséget. Meg hogy ezeke után másnap eu1-en volt pocsék wr, és eu2-n volt "kiváló"...
Összeesküvés rul3z.... -
stoppos #285074 Biztos van olyan is, én pénzt termelek vele, mert sosincs. :)
-
Bee #285073 Én azt nem értem, hogy valaki miért próbál többnek/jobbnak látszani, mint amilyen valójában. A stat arra jó, hogy lemérheti rajta az ember a fejlődését, illetve tudja, hogy az adott csatában mire számíthat, ki a veszélyes az ellenfélnél, és kire számíthat a saját csapatából.
Ha pl. madmanic-kel összefutok T6-ban, akkor veszélyes ellenfélnek fogom tartani, akármelyik account-jával jön be (és KV-1s-ben ül), mert ennyi csatával a háta mögött ebben a tierben jóval nagyobb a tapasztalata, mint nekem (plussz 5-6 skilles legényei ülhetnek a sportKV-ban). Ha viszont T8-T10-ben futunk össze, akkor nem tartom veszélyesebbnek, mint bármelyik más átlagos játékost.
Elkezdtem leírni a statpadding receptjét, de ez megérdemel egy külön postot. :) -
R3nton #285072 Nem, minek vennék 8-ast legénységképzésre? Ott az 5-ös, és az még szórakoztat is. -
" 2. nak Elit alakulat" -
8 as prém tankot legénység képzésre vesznek az emberek nem?
Egyébként nem akar valaki csinálni tankokhoz legénység tippet? Vagy ezt mindenkinek magának kéne kitalálnia?
Gondolok itt mondjuk IS3: Javítás minden tagnap 2. nap Elit alakulat. 3. nak meg mondjuk parancsnok 6. érzék. Sofőr terep vezetés stb stb.
Vagy Arty nak Elit alakulat, aztán álcázás.
Ilyesmik. -
400V #285069 Nem is fog jobban keresni max kicsivel. Jobban keresne senki nem venne prémiumot. Zavar engem is. 1500 - 2000 sebzésre egy laza 50 000 kredit prémium nélkül sima haszon, ennyit kéne keresnie. Az a baj még a győzelem vereség is számít. Egyre jobban megy el az ember kedve a játéktól.
-
R3nton #285068 Aki abban gondolkodik, hogy vesz egy t8-as prém tankot és ő majd azzal farmolgat prém számla nélkül, az gyorsan verje ki a fejéből ezt az ötletet. A T34 kredit hozama a KV-1esével vetekszik.
Inkább vegyen 3-4 hónap prémet és egy 6-os 7-es prémtankot sokkal jobban megéri. -
Tegnap frissített nálam. Neked is nemsokára fog. -
atee73 #285066 hatalmas...