418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
besti #285185 Igyekeztem pedig az "ÉS" szócskát kiemelni hozzászólásomban, de akkor még kiegészítem. Azaz, ami tier limites az gyengébb is az adott szinten lévő társainál (SP vs. többi 8-as med, Panther M10 vs. sima Panther, stb.). Amelyik nem gyengébb, az pedig nem kap tier limitet (T4, Löwe). Ergó, a Type ami jó is és tier limites is, mellesleg jó a kredihozama és nem 1000 cr. egy skuló. -
atee73 #285184 es miota nehez a type-nak a testet 175-os pennel atloni ??? ha szabad kerdeznem. Esetleg kuldhetnel 1-2 replayt is mert mi benak vagyunk
u.i: te valami type59 viszontelado vagy??? mert ha a hozzaszolasodat elolvasom es nem lenne biztos vennek 1et. -
R3nton #285183 ez így elég korrekt megfogalmazás szerintem -
R3nton #285182 megnéznélem 1 hóanpig kéne prém nélkül menned
-
shbg #285181
köszönöm az xvm-mel kapcsolatos infót. Ez volt a baj. :) -
shbg #285180 A következőek miatt tartom Op-nak a typot:
Nincs még egy olyan közepes 8-as tank amit egy hetes nehéz heavyvel nem lehet átlőni. Pl.: IS 175 pen ágyú.Ebből kifolyólag kivalló védettsége van.
Remek tűzereje van, egy két nyolcas med múlja felül ebben. Minimum a középmezőnyben van ebben a tekintetben.
Jó mozgékonyság, összehasonlíthatatlanul könnyebb vele manőverezni mint mondjuk pershinggel. Rendkívül optimális módon vegyíti a tűzerőt a mozgékonyságot és a védettséget. Ebből kifolyólag, jó kezekben op, aki meg béna az a kis tierekben a páncélja védi. -
atee73 #285179 ne maaar ...vegyel vga-t inkabb ,megmondtak nem??
-
R3nton #285178 Ja mikor végig gürized az egész meccset t10ben 10+ percig és a lepattanók meg a javítási költég miatt lesz egy 10000 nettós bevételed prém nélkül, és akkor rájössz, hogy még szükséged van 4 millió kreditre. Na megnézném az arcodat abban a pillanatban, hogy nyomnál rá a battle gombra ezzel a dög lassú fossal.
Én utálok lassú tankokkal játszani, nekem ez egy kín szenvedés, és a type nekem megváltás lenne, de akár a type34-3 is, sőt nagyon várom a t-44-85-t, arra lehet, hogy beruházok. -
atee73 #285177 namost elmondanam hogy a t34-en es a lowe-n kivul mindegyik t8-as prem tier limites (t8-9forras), honnan jon ez az orulet hogy csak a type az??? -
atee73 #285176 nemtom
nekem az is van es kedvelem , gyakorlatilag egy stock T30(annak a kozepes gunjaval es kisebb roffal) t8-ban ,szvsz azert nem olyan ijeszto.
-
yossarianHUN #285175 A lassúsága engem is zavar, de azért együtt tudok élni vele. Sokkal nagyobb bajom vele, hogy a kredithozama prém nélkül szánalmas. Azért annyi pénzért, amennyiért manapság teljes, A+ kategóriás játékokat lehet kapni, az ember többet várna. Hiába, a pénzről szól már az egész, azon belül is hogy minél többet húzzanak le rólad. Most féltucatnyian fognak rámugrálni, hogy "nem kell játszani vele", meg előbb-utóbb Láma is előkerül, és elmagyarázza hogy igazából egy centet se kell fizetni a játékért (ami igaz is, ha kifejezetten a magad szopatása a perverziód), de hidegen hagy. Nem korrekt, és fényévekre volt ettől a mostani WoT-tól a béta, még ha nem is volt HD textúra, meg ugratós fizika. -
besti #285174 Az hogy nem gyengébb, mint többi tierbeli társa ÉS tier limites egyszerre --- ilyen csak a Type szvsz. Valami miatt mégis ki kellett venni a shopból.
Nekem nincs T34-em, de gondolom a stock T30 a T28-Protkó lövegével lehet valami hasonló (azzal játszom most). Hát nem irigylem aki pénzért vette a T-34-et. Az a pontatlanság amit az a gun tud a papíron írt értékek ellenére... Illetve ezen a szinten már a kobakját olyan szépen belövik, akár középtávról is, nem adja a T-29 feelinget (mondjuk a T34-nek lehet kicsit kisebb a kupolája). -
R3nton #285173 De most akkor gondold el a T34-t, a Maus lehagy a lejtőn. Ha odaérsz ahová akarsz és mondjuk még hulldownozni is tudsz, akkor is ott lebeg a fejed fölött, hogy mikor 1shootol mondjuk az fv183. Brutálisan hányadék néha a T34el játszani és nem is azért, mert szar. Mert egyébként nem olyan rossz, hanem azért, mert baszottul tetű lassú!!!!!!! -
atee73 #285172 a tier limitben igazad van, op volt meg az aranymentes idoszakban ,mivel a pancelzata tette azza ( minden mas tulajdonsaga atlagos vagy az alatti) ..... de mostmar minden barom prem ammo-val lovoldozik ra -
stoppos #285171 Úgy látom nagyon megoszlanak a vélemények a type-ról. :)
Nem érzem OP-nak, de kb szintben/nem sokkal gyengébb, mint a többi nyolcas med. És azt se felejtsük el, hogy tier limites. -
400V #285170 Sovietcy import tanka aka T54A, ezé imádom!
-
atee73 #285169 keress meg privatban, probald ki az accomon 3 skill-es legenyseggel es elcsodalkozol.... -
EmR3 #285168 A tájpnak a többi 8-as meddel szemben egyetlen jó tulajdonsága van.
Ez pedig az a nézet hogy op.
Mindegyik másikkal szívesebben játszok, hiába hoz többet a prem tank. -
atee73 #285167 ne a papirformat nezd....
nekem van t34-2 is sokkal jobban mozog mint a type
t44 szarabb atutes de sokkal jobb az agy (LB1) pontos gyorsabban szukul es gyujtogatja a tankokat,
Indian sokkal jobb agyu felepitesebol adodoan kidugod a fejed es losz
panther2 jo kis rammer tank jo agyuval ....stb -
R3nton #285166 Én inkább a T34től kapok agyvérzést. A type felüdülés lenne, mert azért nem olyan rossz az a mozgékonyság és az ágyú. De én szeretek medekkel játszani, te meg nem annyira gondolom. -
400V #285165 Ezeket úgy írod hogy van Type59 garázsba? -
atee73 #285164 neked van??? -
madmanic #285163 #285091
Erre senki? -
AlucardHuN #285162 helyesírásért lehet oltogatni mert a p*cs mobil belényúl. -
AlucardHuN #285161 Te mit szívsz mert nekem is kéne.
T34-2: ágyú azonos, azonban páncélzatra gyengébb (torony is), nincs negatív kitérítés.
T44: ágyú gyengébb, páncél gyengébb de mozgékony
Pershing: ágyú hasonló átütésrs, páncél szárabb, mozgékonyság is, jó lövég kitéríthetőség.
Panther 2: páncél gyengébb, mozgékonyság is talán , löveg átütése jobb.
Indíen: lövég nagyobb átütésű, páncél nem olyan jó, mozgékonysága se nagy szám.
Centurion: nos ennek lövége nagyon ott van átütésre de lassabb tank és a páncél összességében gyengébb
STA 1: mozgékonyságát annyira nem tudom, lövég jobb, páncél nuku és ennek és a centunak jó a kitéríthetősége.
Type 59: front és torony páncél legjobb, löveg átlagos, egész jól mozog és jobb a negatív kitéríthetősége mint a kínai elvtárs testvéreknek.
Akkor hogy is van ez. -
FosTalicskaa #285160 Az első mondatod amivel egyetértek:
"Egyébként meg a medek tényleg jók, de csak jó játékos kezében. Sőt jó játékos kezében jobb, mint egy TD. Viszont szar játékos kezében a TD jobb, mint egy med." XDD
Majd akkor ránézek erre a leo-ra, hogy konkrétan milyen tankok is vannak előtte... -
stoppos #285159 A type-nak nem olyan rossz a mozgékonysága. A T-44-nek jobb, de annak meg ugye még fosadékabb az átütése, plusz mehet tier 10-be is meccselni. Az indiánnak papír a feje és lassan szűkül. Lehet vele fejdugdosóst játszani, mert jó a depression, de elég sokáig kint kell hagyni és nem tesz jót az egészségnek. A másik verzió, hogy hátulról támogatni, mert jó a pen, de valamiért ez nálam állandó lepattanókkal járt. A pershing és a type kb ugyanolyan mozgékony. A pershingnek jó feje és depressionje van, cserébe nem túl jó a teste. A type nem jobb tank a többi nyolcas mednél, de nem tűnik sokkal gyengébbnek. A panther az tényleg mintha vízben mozogna és a rejtőzése sem túl jó, viszont cserébe kap némi depressiont, páncélt és jó pent.
Hun vannak azok a hülye grafikonok? -
atee73 #285158 sirva fakadnal tole .... majd ezer csatat mentem vele ,de amiota creditert lehet prem ammot venni..... lasabb mint a tobbi tier 8 lasabban fordul, az agyuja....arra nem mondok semmit mert az tragedia . A panceljabol elt eddig , mostmeg valaki meglatja "nolamcsak egy type es tolti a goldot " az IS /IS2 /kv3 stb... rohogve lovi at a tornyod -
400V #285157 Ez mi? bemegyek bajnok századba, jó fél éve nem is jártam századba. Azt nézem 11 ember van bent egyik sincs 50% felett winratebe. Komolyan ilyen szar a helyzet? -
EmR3 #285156 A kreditfaktor olyannyira számszerű hogy bárki utánanézhet a wotdb.info oldalon. Középtájékon kell keresni.
-
R3nton #285155 Még jó, hogy ilyen áldozatkész vagy és játszol a nehezen játszahtó TD-kkel. :P
Egyébként meg a medek tényleg jók, de csak jó játékos kezében. Sőt jó játékos kezében jobb, mint egy TD. Viszont szar játékos kezében a TD jobb, mint egy med.
Nekem a Leo1 a kedvencem ezt már többször mondtam. Baromi gyors, jó a gun, a depression is nagyon jó. Hátul kell vele az elején dekkolni, mert nagy és papír, viszont a camoja meglepő módon nem rossz. Sokat mozgok vele a saját védelmi vonalunk mögött. Amikor pedig már kevesebb tank van, el lehet indulni mészárolni. Mivel baromi gyors ezért kevés tank tudja érdemben kijátszani, ha ésszel megy rá az ember a tankokra. -
FosTalicskaa #285154 Mondjuk azt elfelejtettem, hogy a type59 valamilyen szinten mégis jobb mint a többi 8-as. Ha van az accountodon és el akarod adni, akkor az jócskán megdobja az acc. értékét... -
EmR3 #285153 Önmagában nincs.
Azonban van jó pár gép amikkel magasabb tierű ellenfelekkel szemben is sikeresen lehet felvenni a küzdelmet, (PL Hellcat, SportKV) és ilyenkor azonos sebzésért több xp és kredit jár. Ami könnyen belátható hogy a virtuális faroknövelésen kívül is rendkívül hasznos tud lenni. -
R3nton #285152 Cseréljünk :D Bizniszeld le a WG-vel :D viheted a T34-em én viszem a type59-ed :D -
FosTalicskaa #285151 és szerinted miben jobb mint a P2, t69, inden-pz ...? és itt kb fel lehetne sorolni az összes 8-as tankot. Az összes mednek nagyobb rof mellett is vagy +(20-40)-el nagyobb a penje, ua. dmg, képtelen gyors manőverezésre, hála annak a jó tulajdonságának, hogy 0-30-ig alig akar gyorsulni. Célzás nevetséges.
és volt szerencsém kipróbálni jópár t10-es medet, köztük a t62-t. Még 45-el, nagykanyar közepén is, +torony forgása közepette is olyan kicsi a célkereszt mint td-vel beszűkülve. Nem is kell mondom, hogy 3-400 méterekre lövöldöztem így és 80-85% hit ratio simán megvolt. De nemcsak ennél a mednél tapasztaltam ezt a pontosságot. Szóval ahogy én látom a medek jelentik az easy szintet a játékban, velük a legkönnyebb csatákat eldönteni. Nem véletlen az hogy a pro játékosok szinte csak és kizárólag medhordákban özönlik el a randomot. Újabban persze nagy divat lett a T57, WTE100 is.
Meg majd én is ki fogok húzni egyet csak még nem tudom melyiket. De ha van kedvenc med ágad és meg is akarod osztani a tapasztalataidat, ne fogd vissza magad... -
hNeo2 #285150 Mi az értelme az úgynevezett "stathúzás" -nak?
Azonkívül hogy far*k méregetés.
Van valami előnye cw-n? Klán rangsorolásnál stb? -
tepi1 #285149 Már ne haragudj,de nem értek veled egyet!A type-59 azonos,vagy gyengébb a tier8-as medekkel -
stoppos #285148 Nem is értem miért tier limites az a tank. Amikor platoonban néha berak tizesek közé, teljesen jól lehet boldogulni vele. -
R3nton #285147 Ja igen a lightok pedig kifejezetten szenvedés 1-2 kivételtől eltekintve: T-71, 13-90, Type-64, wz-132. A többi kb olyan, hogy hányingert kapsz miközben játszol, nemhogy sebezni lehetetlen velük, de még spotolni is kb képtelenség, olyan szar egynémlyeik. -
R3nton #285146 Tierjéhez képest pedig kb erősebb, mint bármelyik másik med kis túlzással. Meglepődnél te ha játszanál egy 10-es meddel, hogy nem olyan habostorta az, mint ahogyan azt te gondolod.