418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #285265 Ezt a ____________ (ide hosszú, változatos káromkodást tessék képzelni) AT 15-öt mégis hogy gondolták?
Lassú tetű, sehova nem lehet vele odaérni. Ha mégis megpróbálnád, szétlőnek menet közben, mert persze camoja sincs.
Nem marad más választás, mint a campelés. Ha valami meggondolatlan, dőre ellen ki merné dugni az orrát a fedezék mögül, ráküldök egy rettenetes 200-as sebzést... T8-ban, egy TD-vel 200-akat sebezni priceless! Ó, és ez még megy ám t10-be is, ahol meg kapja a 800-1000 sebzéseket. Na persze nem túl sokszor, mert ugye ilyenekből maximum 2 szükséges a dezintegrálásához...
Na de sebaj, nem probléma, hogy minden egyéb elképzelhető aspektusból nézve gyalázatos, mert cserébe legalább van neki jó páncélja! 228 mm az már nem semmi, gondolná az ember. Nos valóban nem... Ez kevesebb, mint a semmi!
A 175 penes orosz rettenetek ott lyuggatják ki, ahol érik! A felépítményt, az alvázat, a lövegpajzsot, bármit! Gold ammo powa...
Istenem, ha nem sajnálnám rá a pénzt, tuti kihúznám free-ből az FV215b-t, mert ennyit én még egyetlen másik ággal sem szívtam, mint ezekkel az andol TD-kkel
-
Simulacrum #285264 Meglepődnél, ha megnéznéd a Dossier toolban. Nekem pl. 4:42 egy átlagos csata ideje, igaz én szeretek rohanni. :-) De szerintem az átlag 5-6 perc körül lehet. -
suba53 #285263 Köszönöm.
Ez eddig nem tűnt fel. Talán azért, mert csak kevés tanknál van megadva ez a "More Info" menüpont.
Hogy miért titkolják a többinél? :-)
Van esetleg más hasonló adatbázis, ahol minden tankra meg lehet nézni ezeket az adatokat, és ezek változásait az idő függvényében?
Az a gyanúm, hogy az első induló tankállományra ezeket megadták, de az újabbaknál már nem. Így lehet hogy az itt olvasható adatok is négy évesek, és ki tudja ma már mennyi az annyi. -
FosTalicskaa #285262 Jah, adott az ellenséges karalábé hadosztály 15 tankja. Ebből 13-14 totál idióta és lehet van egy köztük aki viszont simán szétrámolhatja az egész csapatodat. Közelharcban senki sem bír vele. Majd ott ül a vérpistike 2km-e tőle egy bokorban az artijával, aki azt sem tudja hogy wasd-vel tud mozogni, mert ugyebár a hasonló kaliberű flash játékokban sem lehet mozogni, csak felülnézetből lövöldözni a lent vergődő mikróbákra. Kattint egyet majd a WG Noob Helper Random System onnantól kezdve átveszi az események felett az irányítást szépen rávezeti az egyébként rossz helyre leadott lövést az enemy egyetlen értelmes tanjára, one shotolja és a maradék ellenséges tankot már csak ki kell takarítani a pályáról, hiszen legtöbbjük azt sem tudja, hogy célozni is lehet a játékban. Szóval nem valami nagy kihívás. Jah és a tanulság? Hát igen artival tényleg nem lehet csatákat eldönteni... persze, jó vicc. Nem véletlenül ők a legpontosabb járművek a játékban.
Mondjuk annyiból jó hogy vannak, hogy a múltban is olyan sokszor megmentettek már attól, hogy kiszórjam a pénzem erre a bughalmazra. -
Engem a chat spam zavart leginkább.A középen felugró találatot ,mindjárt nézem. -
haflac #285260 "Az artyval meg nem lehet eldönteni a csatát," most már egészen biztosan nem,de korábban lehetett.
Volt olyan,hogy tibitomi,alfonz és jómagam arty platoon,12 tankot lőttünk ki egy csatában.A régi szép idők. -
Amarth99 #285259 Hát nem éppen...
egyrészt nekem 5 perc 37 másodperc (t10ben 6,5 perc) az átlag csatában töltött időm (pedig nem rambózok :D), másrészt senki sem azt mondta, hogy van időd egész nap játszani...
A lényeg az volt, hogy értelme legyen a napi winratet megnézni, ahhoz kell 100-200 csata. (Egy elite tankkal ráadásul, hiszen egy stockkal nyilván nem úgy megy, mint fullosan, ha már toltál 200 csatát az adott tankkal és tudod mit kell vele csinálni)
Az artyval meg nem lehet eldönteni a csatát, mert ha csak nem totál debil az ellenfél csapatának néhány top tankja, hogy arra vár, hogy a nyílt terepen szarrá lődd őket, akkor érdemben nem tudsz hozzá tenni vele a győzelemhez.
A győzelmi esélyt meddel lehet a legjobban befolyásolni, ez tök egyértelmű, mert minden más típus túlságosan specifikus felhasználású ahhoz, hogy a váratlan helyzeteket is kezelni tudd. -
stoppos #285258 Három helyre írja, gondoltam legalább az egyiket meg kék szüntetni.
Viszont yoss meg pont a középen felvillanót szeretné kivenni. Arra van valami ötleted esetleg? Hamár ilyen szépen bejöttél a csőbe? :) -
Nincs mit..Elviekben ez felelős a chat spam-ért.
-
stoppos #285256 Köszönöm. Este kipróbálom.
-
mi a f...?
resmods>0.8.10>scripts>client>vehicle_damage.json file-ban
a received:
enabled: true, átirod Falsera
-
NA ez jól sikerült .. a World_of_Tanks
es_mods .8.10scriptsclientvehicle_damage.json file-ban
a "received": {
"enabled": true, átirod False-ra
-
SZia! a World_of_Tanks
es_mods .8.10scriptsclientvehicle_damage.json file-ban
a "received": {
"enabled": true, átirod Falsera -
Paradoxon61 #285252 "Ha meg mész naponta 100-200 kört, akkor meg a fáradtság és az unalom miatt fog torzítani az eredmény."
Már megbocsáss de zöldséget írtál.
Vegyünk 1 kört csak 10 percnek, ne 15-nek.
200 kör az 200*10=2000 perc /60 = 33 óra. (Ez sajnos nálunk nem lehetséges, itt csak 24 óra 1 nap, nem 33.) :)
De még a 100 kör is necces mert az is 16 óra körül van. ( Kivéve annak aki nem dolgozik, csak játszik. )
Tehát a 30-50 kör még reális.
Kár ezen rágódni. Ha a program úgy dönt akkor csak vesztes leszel. ( Azok akik csak hagyományos csatákat vívnak, nem szakaszoznak, századoznak. )
Jó példa erre a tegnapi nap:
Egész jó volt az arány 60% felett amíg nem kezdtem el artyzni.
10 csata az artyval, mind a 10 vesztes és kész. Ennyi. No engem ezért nem is érdekel ez az arányos marhaság. :)Majd ha csak rajtam múlik az eredmény akkor igen, addig nem. -
Madi92 #285251 Azóta csökkent 16k-ra! :D Jó duplázok voltak. Így előreláthatólag, holnap(ma) este végezni tudok velük. Azért köszi Foxi a felajánlást! :) -
foxbat88fx #285250 hát... nem piskóta összeszedni 30k exp-t egy nap alatt
Győz / Dönt / Csata: 21 / 0 / 46 ( 45.65% ) -
foxbat88fx #285249 DOH! :D
cromwell nem gond, azt imádom
a type 58 meg a chi-to tűrhető volt... bár azonnal eladtam őket amint meglett a szükséges EXP XD -
Madi92 #285248 Fene a jó dolgod! :D Ma még tolom 3-ig. So nem lesz, csak talán 15-20k vissza. 3 tank van, 10k tankonként jelenleg, 3-ig nem tudom mennyi marad. Cromwell, Type59 (kedvenced) meg a másik, a Szamuráj! :D -
foxbat88fx #285247 megüzletelhetjük a dolgot :D
de 1 nap prém nem sok :P
mivel kell az a 30k exp? -
Madi92 #285246 Fászom, meló miatt nem fogok ráérni hnap, csak este 10től.
Valaki 1 nap prémiumért, aki ráér holnap?:D -
foxbat88fx #285245 oda van világosan írva a misszió leírásnál :D
Január 16 06:10-ig!!!
de siethetsz :D -
16.-án is lehet,csak kelj fel 6:12-előtt
-
Madi92 #285243 Olyan kérdésem van, hogy IS6-ra már csak holnapig lehet farmolni vagy még 16.-án is él?
30k kell, csak azért kérdezem, mert ha csak holnapig, akkor meg kell nyomni! :DD -
Azt hiszem épp most csatáztunk egymás ellen:) PZ II G-ben vadásztál épp:) -
malystryx #285241 Nem tudom volt e már, de találtunk klántársammal 2 jó hang modot, ezúton is köszönjük a HPD-2 klánnak.
Macska-jaj, és Indul a Bakterház :)
Az előbbi óriási, jó kis nosztalgia. -
VanDaal #285240 Azok nem botok, ők az átlag WoT játékosok 
-
- - nem lesz több részlet berakva a Himmelsdorf belső udvarhoz amit csak az arti láthat arti nézetben
Most őszintén. Ki a fene figyel ilyenekre egyrészt, és jut el odáig, hogy ilyeneket megkérdezzen? -
e57 #285238 Ti tapasztaltok olyat, hogy egyre több a bot?
Én így érzésre már napi szinten találok botot. Mindig valami nehéz tankba. Legtöbbször KV-1.
-
foxbat88fx #285237 tegnap 45 ből 35 win ha jól emlékszem
ma 40ből 18 win eddig -
Amarth99 #285236 Dehogynem... hány csatát toltál tegnap, és hányat ma?
5-6 szar kör után már a töke tele az embernek és elkezd kapkodni, 20-30 csatánál meg a win átlagod nem fog kijönni jó eséllyel, egyrészt mert kevés statisztikai szempontból, másrészt mert függ a mázlidtól (milyen csapatot kapsz), meg attól is milyen tankkal/tanktípussal tolod (op szar, egy rakat fos, vagy balanszos stb).
Ha meg mész naponta 100-200 kört, akkor meg a fáradtság és az unalom miatt fog torzítani az eredmény.
-
AlucardHuN #285235 Ehh elment a net... Amúgy igen, nem véletlenül hajtok P2-re meg t34-2 mert úgy tudom hogy kellemes jarművek. De amit előttem is írtak, ha ez 7-esek közé bekerül akár heavy módban is lehet tolni.
Amúgy nincs typom, de majdnem az összes t8 med közül ezzel utálok legjobban találkozni. Ennél csak egy jó helyen lévő t69 az amitől agyhúgykövet kapok. De azt mondani hogy majdnem gyengébb mint a többi az vicces. -
foxbat88fx #285234 akkor is
egyik nap tök jó minden...
másik nap meg szopsz.... ez lehetetlen h véletlen legyen -
arel #285233 nem tudom mi a baj a sivatagos pályákkal,sztem egyáltalán nem monoton.Majdnem az összes ilyen típusú a kedvenceim közé tartozik -
mai adag
- néhány jármű (pl. FCM 50t) láthatóan rosszabb minőségű kinézettel rendelkeznek a modell néhány részén (ebben az esetben a lánctalpnál). Ennek az az oka, hogy jelenleg van egy maximális poligonszám modellenként és néha ez egyszerűen nem elég.
- fejlesztett Prokhorovka kidolgozás alatt van, nem jön a 8.11-ben, talán a 9.0-ban
- Windstorm pálya (SS: a jelek szerint Trondheim.ről mintázva) lesz a 8.11-ben
- a Windstorm pálya azonos a Storm által "Norvég/Svéd pálya"-ként emlegetett pályával
- az új Prokhorovka még nem a HD-klienshez készül
- egyelőre nincs tervben olyan lehetőség, hogy a könnyű tankok áttudjanak kelni a befagyott folyón, miközben a nehéz tankok alatt beszakadna
- a Himmelsdorf téli és nyári verziója is elérhető lesz egymás mellett
- Storm azt mondja, hogy annak ellenére, hogy több téli pályát is betesznek, a pályák többsége nyári marad
- több sivatagi pályá ügyével kapcsolatban, Storm azt mondja, hogy unalmasak és montonak
- új személyes értékelő formula akkor lesz közzé téve, mikor "Storm elér odáig"
- az egyetlen különbség a téli és a nyári Himmelsdorf között csak a képi világ lesz, a játékmenet nem fog változni
- Storm azt mondja, hogy "nem szükséges" az összes pályát átdolgozni úgy, hogy jobban "háború-súlytotta" legyenek mint Prokhorovka (kráterek, robbanások, stb.)
- dinamikus évszakváltás a pályákon (SS: mint tél/ősz/tavasz stb. egy pályán) attól függően, hogy melyik évszak van a valóságban tervben van, de nem mostanában
- különböző napszakok (SS: reggel, dél, este, stb.) is tervben van, a közepes jövőben
- nem lesz több részlet berakva a Himmelsdorf belső udvarhoz amit csak az arti láthat arti nézetben
- változtatások a könnyű tankokon? "Amikor elkészül"
- SerB állítása szerint, van kapcsolat a tank súlya és a fa kidöntési képessége között: "egy N súlyú tank egy N centiméter törzsátmérőjű fát tud kidönteni"
- valóságnak jobban megfelelő tank teljesítmény a történelmi csatákban? SerB: "Valósághűséget szeretnél? Lépj be a hadseregbe."
- nincs univerzális átváltó-képlet az átütés átváltáshoz "Német" és "Szovjet" átütési rendszer között
- SerB azt mondja, hogy habár elméletileg lehetséges volna a kidöntött fatörzseket kemény objektumokká tenni (mint a leszakadt tornyok lesznek), nincs rá szükség - csak egy kidöntött fatörzsekből álló káoszt okozna amik blokkolnák a játékosokat
- US könnyű ág valószínűleg előbb újra lesz dolgozva, mint később... -
Amarth99 #285231 A kettő átlaga mennyivel tér el a teljes win rate-edtől?
Valszeg 2-3 %on belül lesz :P! -
foxbat88fx #285230 ááá fasz manipulált játék b+
tegnap 70% WR
ma 40% pffffff -
FosTalicskaa #285229 Ne hagyd ki azt sem ami kiírja, hogy ki lőtte meg a páncélod (sebző, nem sebző mindegy)... Az is egy elég masszív csít. -
foxbat88fx #285228 nekem ma lett meg
FV304 után egész felüdülés hogy nem csak kopogtatom az enemyt hanem sebzem elég szépen :D -
arel #285227 1000 m-ig lő el alapból ,de csak az új ágyúval. -
darkwraith #285226 ez már átlövi a pályát? Most a T6-ál vagyok, nagyon fasza, csak elég kicsi a lőtávja. (viszont mindenhová belő :d)