418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Simulacrum #285526 Már korábban is kérdeztem, létezik, hogy a WT-ben nem lesz ennél távolabbi nézet? Nekem nagyon zavaró így látni a tankot és ilyen keveset a tájból. A videó alapján továbbra is nekem ez túl szimulátoros, szóval nekem felejtős lesz. -
FosTalicskaa #285525 Kb semmi sem derült ki a játékmenetből. Lesz e spotting system? Átütés/HP rendszer? Ide is bevezetik a nevetséges weakspot baromságot, hogyha a 200mm vastag lemez bal alső sarkától számított 3px-re jobbra és 10 px-el fentre, akkor ott még a 80mm-es ágyú is átviszi -_-. Mindenesetre ha nem lesznek orbitális braomságok a játékmenetben valamint nem kell repülők ellen menni és artik sem lesznek (vagy legalábbis nem olyan módón mint a wotban) akkor elképzelhetőnek tartom, hogy feltörli a wot-al a padlót...
A wot kb 6.7-ig volt erős játékmenetben és talán akkor volt a balansz a legközelebb a játszható szinthez, azóta ebben a játékban csak lejtmenet van minden egyes peccsben... -
Az más ha 5v15 lesz. -
Akkor játszunk Amcsi-Japán játékot jó? Csata legyen 1945. augusztus 6.
Én leszek a repcsiben, ti meg a lent szaladgáló Japánok. Jó? Van esélyetek nyerni persze. -
Történelmileg hány t34 is jut egy tigrincsre? 8:1??? úgy sima ügy lesz mögé kerülni XD -
TomDantes #285521 Hú hát ez annyira jó. Annyira reális. Annyira életszerű. Hát sokkal jobb mint a WoT. Az egy szar az egy fos, végre ez olyan amilyennek lennie kell. Ezt csak a hülye WoT fanboy-ok nem látják be. Ez aztán a valami, én nem vagyok elfogult, de ahogy megnéztem ezt a videót kétszer lefostam a bokám és háromszor beleélveztem a gatyámba annyira jó, de legalább nem vagyok elvakult fanboy, aki egy tetves videó alapján kijelenti hogy mennyire jó valami és már élvezkedik. -
TomDantes #285520 Az hogy történelmi csata, ez reálisabb...ezért sírt mindenki, az a értelme! -
De annak mi értelme van, hogy ő engem bárhol bármivel átlő, és 1 max 2 lövés vagyok neki, én meg max oldalról viszem át és az is 10 lövés. -
Paradoxon61 #285518 A Birc-em búcsú fellépése mielőtt most Bishopra cseréltem. :)
-
malystryx #285517 Én imádom Emilkét, de azért belefutottam már olyanba, hogy a kv1 tornyáról pattanok, és az M4A3E2 tornyokról kivétel nélkül eddig mindig pattantam. Lassú, de az ágyú mindent visz, amolyan kisebb "BL-10 hatása van", 5-6 kilót beleverünk egy tankba, mindjárt elkezd veszettül tolatni. Néha szeszélyes az ágyú, vagy csak a játék nem akarja hogy eltaláljak bármit is, de alapjában véve pontosnak mondható.
Kitartás madmanic, jó kis tank ez, csak szeretni kell. Ja, és azt vettem észre már így 90%-os álcaképesség mellett, hogy bokorból spottolni is alkalmas, lövéskor vissza kell tolatni a 15m-es határig, aztán megint lehet spottolni vele :) -
stoppos #285516 Én simán megyek majd T-34-gyel. Sőt... Nagyvadra jó csak igazán vadászni. :) -
Adjunktus #285515 Akkor a történelmi csata elvesztené a történelmi mivoltát.
Az öreg Sturer apó pedig,azon a szinten a nagy csővel visz mindent mint a piros hetes! -
Csak egy kérdés: miért? Miért ide rakjátok ezeket a szarokat (függetlenül attól hogy nekem is nagyon tetszik) amikor van saját topikja? Most ez fog menni? Bármi amit a WT-vel kapcsolatos itt fog kikötni? Az összes kép, videó? De jó hogy nem vagyok moderátor, ez mind menne a levesbe (pedig én is játszom néha a WT-vel, szerintem igényesebb is, csak a játékmód nem annyira jön be). -
lexlutor #285513 nem lehet h ezert hivjak tortenelmi csatanak? -
TomDantes #285512 Egy szintre? Akkor az meg nem történelmi csata. Ebből látszik, hogy semmi nem jó soha. Egy szintre? áh... -
Komolyan gondolják, hogy majd azért fog valaki T34 el menni tigris ellen mert a Tigrisnél nagy a várólista? Akkor inkább nem megyek történelmibe, hanem megyek normál csatában. Hozzák 1 szintre a tankokat a történelmi csatákban és kész. -
foxbat88fx #285510 Sturer emil???
nagy gunnal??? az egy állat!! -
madmanic #285509 Valakinek jó tanácsa van a PZ.Sfl.V vel kapcsolatban..?
Az árokba belökni, vagy eladni konzervdoboznak már kihúzva...
Szerintem letaszította a legjátszhatatlanabb tankok trónjáról az M3 at.. -
foxbat88fx #285508 WOT bérencek most ne nézzenek ide!!!
azért itt már látni egy két dolgot a gameből
nekem tetszik nagyon!!!!
-
Úgy is megadja, ha ketten befoglaltok, majd még játékban kilövik a társad ;) -
stoppos #285506 "Mert például a Kurszki csatában nem volt IS és T-34/85"
Akkor miért Kurszk? Csak mert nagy volt? Tigrisből is csak 4 db bóklászott arra KV-ból meg egy, valószínűleg parancsnoki változat. -
tegnapi:
- K:"Gondoltatok arra hogy a történelmi csatákban a Tigris vs T-34 csatában mindenki Tigrissel akar majd menni? Én csak Tigrissel fogok játszani mert ha T-34-el játszanék az csökkentené a statisztikámat:" V:(SerB)"Persze hogy gondoltunk . az ilyen okos játékosok várhatnak az idők végezetéig :) És ezáltal nem fog javulni a statisztikád mi?:)" (Vagyis hogy nagy lesz a várakozási sor a Tigrisnél)
- Előzővel kapcsolatban amikor azt kérdezték hogy ez nem csökkenti-e a történelmi csaták népszerüségét: "Pár csatáknál biztos. Nem érdekel."
- Arra a kérdésre hogy a történelmi csatákban mért nem csinálják mondjuk úgy hogy 1 Tigris 5 Panther VS 1 IS és 5 T-34/85: "Mert például a Kurszki csatában nem volt IS és T-34/85"
- Fejlesztve lesz a "Csapat" és a hibák javítva lesznek.
- A találat után nem változik meg a röppálya.
- A löveg mozgás is egy egyensúly paraméter - például a KV-1S -8 lefelé mozgással rendelkezik a 122mm-en, a valóságban ez -2 lenne csak, Yurko azt mondja a történelmi értékekkel sok Orosz tank játszhatatlan lenne.
- A tank sebességét nem számolják bele a lövedék röppályájába
- Storm megerősíti hogy az Agrimotor egy régi teszt jármű volt 4 éve, már nem használják és csak az ikon van meg.
- Storm azt mondja a ZIS-30 Orosz TD majd bekerül valamikor.
- The_Chieftain azt mondja beszélt Hilary Doyle-al és Mr.Doyle szerint a Németek tudtak a 122mm IS prototípusról 5 hónappal azelőtt hogy találkoztak volna IS-el a csatában. -
Jacktor #285504 Kolobanov foglalással. -
haflac #285503 Elkezdődik a csata az artynk beírja azonnal,"kurwa noob team",ráfordultam,puff.Rögtön jött a sírás,hogy meglőtt,jelentsétek.De amit előtte beírt az persze full normális. -
Jacktor #285502 Rosszul tudod. -
Elég a győzelem. Kaptam már így. -
Ahhoz meg kell ölni őket ha jól tudom. -
Nem kellett volna kapnod egy Kolobanov medált? -
csonttika72 #285498 Olvasom gyakran, hogy problémák vannak vele, de nekem még nem volt gondom vele, kivétel, hogy hétvégén néha 10-15 mp-t várat a belépésre. -
Másnak is minden órában behal az EU1? -
Hát ez frenetikus volt! Egyedül maradtam 5 ellenféllel, ebből 3-an rámjöttek, és mégis sikerült befoglalnom! Ezért érdemes volt ébren maradnom!
Replay
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Kevés tankot utáltam annyira, mint azt! Bár ez már legalább egy éve volt! -
Tényleg ??
Infót pls!
-
foxbat88fx #285493 már nem :DDD
ja holnap este elvileg oké... kivéve ha holnap a doki rossz híreket mond! -
Ismerős:) De most legalább elmondhatom hogy egy kifejezetten élvezetes kör volt(csak a SU lopkodott a hátam mögül:D)
-
R3nton #285491 Múltkor 7900 spotdmg-m volt és hozzá még 1300 sebzés. Sikerült lehozniuk döntetlenre azért ;) -
stoppos #285490 Pedig az egy olyan fasza kis tank. -
rahotep #285489 Na ilyenkor kell befejezni mára:
Ha ez is kevés a győzelemhez akkor reménytelen az egész!!! -
Remélem is! -
Gyűlöltem a T20-at! Örömünnep volt eladni. Ritka az ilyen, de ezt a tankot a végéig( Pershing kifejlesztéséig) nem tudtam megkedvelni.