418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stoppos
    Nem is azzal van baj, hanem ha valami nem tetszik neki, rögtön nekiáll átharapni egy vasrudat.
  • R3nton
    És még így is 5x jobb, mint a world of warplanes :P Sőt az 5x az nem igaz. Mert a world of warplanes értéke egyenlő 0-val. :D

A tankost meglátjuk milyen lesz, koránt sem biztos, ha jó a repcsis a tankos is jó lesz. Bár nem tűnik rossznak. Mindenképpen realisztikusabbnak tűnik, de viszont lehet ez a tankok esetében a játékélmény rovására megy.
  • Master91
    Vagy ne tegyél be semmit mert ez a WOT TOPIK.
  • Master91
    De minden mondata igaz, ha habzó szájjal írja ha nem.

Foxy elvakult alkoholista - pszichiátrai eset, aki fröcsög a WT-ért úgy hogy még Ő se próbálta ki, csak látott 4-7 videót.
    "és ez a legjobb játék"

• foxbat88fx
    Szerintem csak ennyi lesz a zoom, valóságban sem volt sokkal jobb láthatóság

Fostalicska: Nem lesz HP, weakspot jó kérdés, szerintem átütési rendszer lesz

Jeff: azé, mert konkurencijá :D
    sztem még mindig jobb mint a hülyegyerek ugrálós GIf-je
    de ha gondoljátok beteszem azt a GIF-et WT helyett!!!
  • stoppos
    Lehet azt kéne. Szent őrültek fóruma. A tankos játékok békemenete.
  • voivod32
    Szerintem 5 T34 simán szétkap egy Tigrist, ha bekerítik, még ha egy-kettő el is hullik! Jó kis pörgős meccsek lesznek azok!
  • Adjunktus
    Már régebb óta figyelem a hozzászólásaidat.
    És most kérlek ne vedd ezt bántásnak,őszintén nem akarok semmi rosszat!
    Neked minden rendben van az idegrendszereddel?
    Mert az a fajta ámokfutás,amit te minden egyes WT-hez kapcsolódó hozzászólásra művelsz,nem teljesen normális.Ha csak a WT szó megjelenik egy hsz-ben,akkor én fogadok rá,hogy te 3-4 poszton belül megjelensz és habzó szájjal nekiesel.
    Te valamiféle szent őrült vagy,aki a wot-ra mint valamiféle grál-ra tekint?
    Vagy jihad-ot hirdettél a WT-ellen,vagy nem értem.
    A WT fórumon ott van bgabor.Na ő pont olyan mint te,csak a másik oldalt erősíti.Rá se merek gondolni,hogy mi lenne ha titeket egy fórumra eresztenénk...
  • Master91
    Gold.
  • Master91
    Honnan veszed?
  • voivod32
    Azért nem kaptam meg, mert egyedül maradtam öt ellenséggel, amikor elkezdtem foglalni. Ebből 3-an rámjöttek. Egy Chi-Ri, Egy ARL-44 és egy A-44. A másik kettő, még távolabb volt. Az A-44-et kilőttem, ekkor maradt négy ellenfél. Utána valamelyik,-azt hiszem a Csiri- resetelt, így újrakezdődött a foglalás. De ekkor, már csak négy ellenfél ellen. a Kolobanovot, pedig öt ellen adja meg.
    A poén az volt az egészben, hogy esélyem sem volt, mert az ellenféltől ketten foglaltak, és csak 25% előnyöm volt. De annyira biztosak voltak a győzelemben, hogy abbahagyták a foglalást, gondolom egy :"pls no cap! Kill all! " felkiáltással. Mit ugathattak utána! Hamgosan kacagtam a meccs végén. Beszopatták saját magukat!
  • Eagle16
    Csak a Tier 10-es TD-ket fogják...és abból sem mindet.

Az OBj. 268-nak pl. 750 lesz a sebzése, de úgy tippelem hogy a HEAT átütést nem fogják 420 alá vinni. Szóval sokat nem fog érni, szerintem már a 400-as HEAT átütés is nevetséges ebbe a játékba. Linkeltem múltkor a képet, ahol a T110E3 legvastagabb részét lőtték át vele...
  • TomDantes
    Nem mondtam hogy nem lesz jobb, se azt hogy rosszabb, de hp rendszer nem lesz. Nincs benne ilyen. A repülős része kész, és nincs benne semmi ilyesmi. Pont. Haladjunk tovább. Zárt teszt meg zajlik, a repülős rész játékmenete ismert, se hp se semmi ilyesmi, se számszerűleg megadott sebzés, ha átütnek, vége.
  • FosTalicskaa
    Mintha az előbb írtad volna, hogy nem tudunk a játékról semmit... Ami igaz is. Na most akkor minek kell tényként kezelni ilyen a tesztelés és fejlesztés korai szakaszában közétett mondatot? Ha igaz is lesz ez, honnan tudhatod hogy nem lesz ez jobb mint a wot hp rendszer?

Másrészről meg ez nagyon felb*szta az agyam. Az artik akik tönktretették az egész gémet kaptak +1 secet a célzás meg tötlésidőhőz masszív he buff mellett erre ez meg?? kurva anyjukat...
  • TomDantes
    Igen, az sokkal jobb lesz. Ott nem lesz olyan hogy bele lősz 600-at és marad 700 hp-je...mivel hp sem lesz, és ha valaki átüt, akkor annyi is lesz. Tényleg jobb lesz.
  • Angelus1991ster
    Nerfelhetik a KV-2-őt és az E-100-at? B....k meg
  • FosTalicskaa
    Ebből látszik milyen idióták a játékosok meg a fejlesztők is. Kb. az ilyen értelmetlen húzásaik miatt ássák meg a saját játékuk sírját miközben a WT-t lassan játszható formára hozza a konkurencia...

Mégis szerintetek mi fog történni, ha mindenki gyengébb lesz tűzerőben + elvesszük a sebességüket? Hát persze, hogy epic kempfest. Én biztos tartani fogom akkor az 500+ méteres távolságot, elkerülve azokat az eseteket, hogy felém jön egy amx 13 90 könnyűtank én rálövök 600-at, marad közel 700 hp-ja majd bejön mellém és végem... jó vicc. Majd amikor kijön a WT és jó is lesz akkor báj báj wot, mélytorkoztassátok inkább anyátokat...
  • Simulacrum
    Ez egy jó akció most két hétig a WG-től. Jól jön a kis pénz és nem nehéz megcsinálni, csak jó tankokat kell használni. :)

• R3nton
    Akkor kevés :D 800-ra kéne levenni :P :D :D Bár lehet elbasszák a talaj ellenállást is, akkor már jó lesz :D
  • Eagle16
    Be vagyok lépve a játékba, és éppen nézem a Foch 155-öst statját, mert meg van véve. 1200 lóerő van neki, 1200...

Amúgy a videóban is 1200-ról 1000-re nerfelést mondanak, csak a blogon írták ki rosszul.
  • R3nton
    Nem is az ágyút fogja megérezni, az akár maradhatna is. Hanem a motort. De ez kell neki. Nem az hogy ne tudjon harcolni a heavy tankok ellen, hanem az, hogy ne tudjon harcolni a medek és a lightok ellen. Ez így igazságos.
  • R3nton
    Nem nézted meg figyelmesen meg a videót. Tisztán látszik, hogy a foch155-nél rámegy a motorra és kiírja, hogy 1000 lóerő. És elvileg 1500-as volt neki. Az barátok között is -500 :P Az pedig csúnya nerf :D Nem fog már fordulászni. De valljuk meg ez is a reális ilyen frontpáncélzattal.
  • Eagle16
    Csak a videóban 150-152-t mondanak, és az is van kiírva a feliratban.
  • Eagle16
    Amúgy nem tudom hogy most ezt elírták-e, de csak egy Tier 10-es TD lenne így, amit érint az alfa csökkentés...az Obj. 268. Azon van 152mm-es ágyú, a többin 155-ös van. A WT E-100-on 150-es van, de annak az alfája meg 750 most is.

Valószínűleg 152-155mm lenne az az érték, különben nem sok értelme van az egésznek.

Még így is oké lesz a Foch 155 azért, 2250-es sebzése lenne a nerf után. Az sem gond ha marad a betöltési sebessége, úgy sem a DPM-ből él.
  • stoppos
    Köszi. Kikapcsolható cset. Jippí. :)
  • R3nton
    A 155-öst nerfelik értsd. aminek 850-es a dmgje most annak 750-es le sz a többihez nem nyúlnak.
  • Eagle16
    "- new game mode in random battles: national battles (teams composed entirely of tanks of one nation) (what a waste of resources), it will appear in random battles
    - Windstorm map (screenies were already leaked)
    - Erlenberg, Highway, Redshire will get a rework (again, Erlenberg and Redshire changes were already somewhat leaked)
    - no new regular tanks (only a bunch of ones for supertesting)
    - tier 10 TD rebalance (alpha nerf from 850 to 750, DPM will mostly remain the same, a few will get a DPM nerf, 130mm and 170mm guns won’t be rebalanced, Foch is getting an engine nerf (1200 to 1000hp), Object 268 gold pen will be reduced)
    - ingame battle chat: you will be able to switch it off or look through its history
    - you will be able to store camo patterns and use them repeatedly
    - you will be able to switch off the camera showing the tank that destroyed you
    - tank on fire message will become more obvious
    - one-click crew management
    - 9.0 will come after 8.11"

Videó:

• TomDantes
    Nem érted? Történelmi csata. Ott nem volt egyensúly. Persze mindenki azért akar történelmi csatát, hogy ő a fasz a jó végén legyen.

KV-kal lőni Panzer III-asokra
    Tigrissel lőni T-34-esekre

És így tovább. Ez az egész lényege. Ha nem tetszik, nem kell csinálni, nem lesz kötelező, csak egy lehetséges játékmód ami miatt rohadt sírnak nagyon sokan.
  • Adjunktus
    Miért nem lenne hiteles?1945 aug.17-én még a Japán légierő,KI-44 shoki vadászai Tokió felett légiharcot vívtak.
    Ha egy játékban,erre az időszakra szimulált csatáról beszélünk,akkor simán elképzelhető,hogy az űberkirály yenki bombázóid ellen betegyen a játék pár japo vadászt.
  • Eagle16
    És a Foch-on 155-ös ágyú van, marad a 850-es alfa :)
  • stoppos
    És mi lesz benne? Remélem lesz valami új ág, mert nincs még elég tank a játékban...
  • stoppos
    Egy játékban ez balanszolva lesz, különban egy 41-es csatában nem nyerhetnél az oroszokkal, 45-ben meg egy lánc nélküli tigrist kapnál csak, miközben özönlenek a T-34-85-ök és az ISU-k... Ez itt balanszolva lesz. Legalábbis valamennyire. Nekem van egy olyan gyanum, hogy azért nem jött ilyen sokáig, mert nem tudták megoldani az egyensúlyt.
  • Eagle16
    A 8.11 tesztszerver meg jövőhét csütörtökön indul.
  • kabel15
    Történelmi "csatáról" lévén szó nem lenne hiteles. Bár nem is igazán nevezhető csatának, elég egyoldalú volt a dolog. A lénye az ellenfelek közti egyensúly volt.
  • Eagle16
    A Foch-nak 1200 lóerős motorja van, a kis Foch-nak van 1000. Amúgy az a 200 LE nem lesz nagy nerf rajta, 56 tonnára 1000 lóerő még így is bőőőven elég lesz, max. most már nem fogom lehagyni a közepes tankokat egyenes szakaszon
  • stoppos
    Egy általános gold ammo nerf kéne még, és boldog lennék. :)
  • R3nton
    tier 10 TD rebalance (alpha nerf from 850 to 750, DPM will mostly remain the same, a few will get a DPM nerf, 130mm and 170mm guns won’t be rebalanced, Foch is getting an engine nerf (1500 to 1000hp), Object 268 gold pen will be reduced)

500 lóerővel kevesebb gec...na ez már durva nerf és még hozzá vesszük az alfa nerfet is. Na hát ezzel azt hiszem elégedett lehetek. Most már nem fogja tudni magát megvédeni a medektől.
  • Adjunktus
    Ha az ellenfél csapata is repcsikben ül,mondjuk kései fejlesztésű nakajimákban,akkor nem biztos,hogy annyira örülnél..
  • Simulacrum
    Én azt mondom, hogy átlagos tank. A nagy ágyúval teljesen játszható. Papír és lassú, de cserébe a lövegkitéríthetősége fenomenális. Nagyon durva helyekről lehet vele lőni, akkora meglepetéseket lehet vele okozni, amit semmilyen más tankkal. Én azt mondom, hogy teljesen játszható, sokkal, de sokkal rosszabb tankok is vannak a játékban.
  • Jacktor
    Örülök hogy így érzel az Emillel kapcsolatban. A klánban nem oly rég volt egy időszak mikor sokan az Emilnél tartottak és kivétel nélkül mindenki szidta mint a bokrot.
    - Mivel mész?
    - Emil :/
    - Szegéééény.

Előnye:
    - nagy alfa (ujjé)

Hátránya:
    - nincs camo
    - nincs páncél
    - lassú mint a dög (pedig páncélja sincs)
    - fos ágyú az alfát kivéve (papíron ugyan jó, de nekem beszűkülve is lőtt mindent csak az ellent nem)
    - kis horizontális ágyúkitérítés (állandóan mozogni kell és újracélozni)