A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Azért nem kaptam meg, mert egyedül maradtam öt ellenséggel, amikor elkezdtem foglalni. Ebből 3-an rámjöttek. Egy Chi-Ri, Egy ARL-44 és egy A-44. A másik kettő, még távolabb volt. Az A-44-et kilőttem, ekkor maradt négy ellenfél. Utána valamelyik,-azt hiszem a Csiri- resetelt, így újrakezdődött a foglalás. De ekkor, már csak négy ellenfél ellen. a Kolobanovot, pedig öt ellen adja meg.
A poén az volt az egészben, hogy esélyem sem volt, mert az ellenféltől ketten foglaltak, és csak 25% előnyöm volt. De annyira biztosak voltak a győzelemben, hogy abbahagyták a foglalást, gondolom egy :"pls no cap! Kill all! " felkiáltással. Mit ugathattak utána! Hamgosan kacagtam a meccs végén. Beszopatták saját magukat!