418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• malystryx
    Jacktor, ha kíváncsi vagy rá, spottoltam egy kicsit Emilkével, igaz a lehetőségekhez képest.. Egy átlagos kör prém nélkül..
    Sturer
    Győzelem!
    Csata: Arctic Region 2014.01.16. 13:16:41
    Jármű: Pz.Sfl. V
    Szerzett tapasztalat: 1 135
    Szerzett kredit: 32 545
  • JeffDunham
    Szerver lag?

• 400V
  • Eagle16
    Elég valószínű, 1100-ról 950-re a 152-155-ös ágyúknál. Ha az AP sebzését lentebb veszik, akkor egyértelmű hogy a HE sem marad majd annyin mint most.
  • JeffDunham
    Nem ide tartozik, mégis válaszolok ha meg lettem szólítva.

-kisebb gépigény, jobb grafika
    -játékmód (ha lelőttek, mehetsz vissza ugyan abba a csatába
    -más pályák
    -más játékélmény (nem mondom hogy jobb, de jó néha mással is játszani)

Nem sokat játszottam vele hogy komplex véleményem legyen, annyira épp elég hogy mondhassam hogy tetszik. Annak ellenére hogy a WoWp-vel kb 5x annyit mentem.
  • szakasz
    "elvileg 1500-as volt neki"

legalább annyit megtennél hogy most belépel a játékba és megnézed hogy 1200-es van!
  • FosTalicskaa
    Már megvettem a vk3002-t, szigorúan 8x db ap lőszerrel, hogy még véletlenül se tudjak goldot lőni. Már régóta elvből nem használok semmin sem goldot. Dögöljön meg az egész wg pénznyomda... A legszánalmasabb az egészben, hogy a 150penes, 110 dmg-es lövéseim ellenére is tegnap pl volt olyan csatám amiben egyedül voltam 7-es, felettem egy is3 a többi mind 9-es de még így is 300-al többet sebeztem mint a mögöttem 900dmg-el második helyezett e-75.
  • 400V
    Szerintetek hozzányúlnak a tier 10 TD k HE lőszeréhez vagy sem? Nagyon nem szeretném.
  • bornofakone
    kössz ez értelmes indok, érv a WT mellett :)

Mi a jó benne? :)
    Kíváncsi vagyok milyen érveket tudnál felhozni mellette (nem piszkálódás v ilyesmi, pl. lexlutor teljesen értelmesen megfogalmazott 1 érvet, ami még nekem is tetszik.
  • lexlutor
    evvel a grafikai dologgal szerintem kisebbsegben vagy, mert gyakorlatilag minden wotos q&a-ban van rola szo.

en szemely szerint egy dolog miatt varom nagyon, megpedig h repluos reszhez hasonloan varhato SB mod. azaz meg nem szimulator, de nem is arcade. mivel ez a jatekmod lassabb, tobb idot, energiat es odafigyelest igenyel, a 500 eff spiroskaknak eleg hamar elmegy a kedve tole. es igy tobbe-kevesbe ertelmes jatekosokkal jatszhat az ember, nem pedig az agyhalott amobe hordakkal minden tierben.
  • JeffDunham
    "Csak én vagyok az egyetlen akinek egyáltalán (de tényleg semennyire) nem tetszik a WT? :D"

Valószínű, mert jó játék.
  • lexlutor
    kar a szoert. erre a forumrol az ertelmesebb hozzaszolok, tisztelet a kivetelnek, elkoptak. csak a hiszti, rinya, kivagyi okoskodas.
  • bornofakone
    Csak én vagyok az egyetlen akinek egyáltalán (de tényleg semennyire) nem tetszik a WT? :D

Okok: Nincs szükségem csillivilli baromságokra, nem akarok történelmileg hű beállításokat, tankokat. Ahogy elnéztem a belinkelt videót, nem értem mi volt benne izgalmas, jó v várandó dolog. Állt a srác a tigrisben (ja h arra ki kellene verni mert eddig csak kv1 meg t-34 meg stug rohangált a videókban?! :O ) és 500 bokron fán keresztül 1 nameesp-t lőtt amikor zöld lett a célkereszt....:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    De komolyan....ebben mit lehet várni? Vagy mindenki a vizuális élvezetekért várja ezt a trágyakupacot? :D
    Csak én nekem tűnt marhára unalmasnak, monotonnak az egész? Oké szép nagy pálya, de enemy-vel alig találkozol, ha igen, akk nagyrészt csak nevet/számot lősz....

Akármennyire is trágyakupac számomra ez a WT, azt viszont elismerem h kell a konkurencia WOT-nak, csak igazából én azt várom h nem a grafikai részt, hanem a játékmechanikát erősítik.
    DE! sajnos erre csekély az esély, mivel a parasztnak az kell h a rozsdás csavar csillogjon a történelmileg hű festéssel ellátott tigrincs seggén....mert hát fontosabb az h szép legyen a játék, mint jó :)

És akár flame keltésnek is lehet ezt venni, tényleg kíváncsi lennék h a fanatikusok miben látják jobbnak a WOTnál a WT-t :)
  • Angelus1991ster
    Lassan azt hiszem, hogy zombik is játszanak evvel. 5 ezer csatás zocadeki vagy inkább zokageci-t hozom fel példaként. Hellcattal (alap torony,de top motorja volt) a bázison kempelt és a bázison összevisza futkorászott, bokrokban nézelődött. 4 lövés 0 sebzés. Semmi találat.
    Az ilyen minek játszik? Az ilyen tier1-szinten csinálja, mrt az még érthető. 5 ezer csata nem elég arra , hogy némi tapasztalata legyen a játékhoz. De ennél biztosan vannak rosszabbak. 15-20-30 ezer csatás balfaszok VÖRÖS eff-el.
  • JeffDunham
    "Kivétel persze,ha a hsz gyártója eleve provokatív célzattal teszi."

Itt a lényeg.
  • carp3tm0nster
    hiába azok a pontos orosz dokumentumok azok...
  • Solten
    Ez az, veszekedjetek, hisztizzetek, dobaljatok egymasnak a jelzoket, szidjatok egymas felmenoit ket hulye jatek miatt...

A Fanboyizmus (de szep magyar szo) karos az egeszsegre.
  • TomDantes
    És még csak nem is védtem egyetlen egy mondattal se. Összegezve, nem szidom a konkurenciát, nem védem ezt, csak unom ezt undorító nyáladzást. De ennek ellenére szidom és védem...

De tényleg, most azt írtam talánhogy a WoT a istenkirály a másik meg nem mert szaaaaaaar. Láttok ilyet? Lehet ezt írtam, csak nem tudok róla, minden lehet.
  • Master91
    Who cares?
  • Adjunktus
    No látom nem jött át a mondandóm lényege.
    Nem arról van szó,hogy melyik játék a jobb vagy melyik a szarabb a jóisten áldjon meg titeket!
    Arról van szó,hogy miért kell mindjárt eszelősen nekirontani,minden jelentéktelen szarnak?
    Azért van ennyi idegbeteg,kiszámíthatatlan eszelős a mai világban,mert nem képesek semmi felett átsiklani.
    Egyébként meg mindkét játéknak megvan a maga fóruma.Ha mindenki a megfelelő fórumot használná az oda illő hsz-eknek akkor nem generálódna ilyen típusú vita.
    Kivétel persze,ha a hsz gyártója eleve provokatív célzattal teszi.
  • JeffDunham
    Na a másik idióta. Igen jól látod le idiótáztalak. Nagyon fogsz hiányozni, mint a hisztijeid. *sarcasm
  • stoppos
    Úgy elképzeltelek, ahogy ülsz a moszkvai levéltárban, vállt vállnak vetve a Zichermannal és néha megkérdezed: Te, Pista ez milyen betű?
  • Jacktor
    Hogy te mekkora egy tapintatlan büdös bunkó vagy ecsém...
  • JeffDunham
    Azért mert konkurencia? Hülye vagy. Szerinted normális dolog bármilyen más tankos játékból ide bármit betenni és arra nyálazni, szándékosan trollkodni? Bár pont tőled kérdem a normális definícióját... vicces, belátom.

Úgy lenne értelme hogy leírod ebben más, így van megoldva, ilyen lesz a játékmenet a wot-tal ellentétben. És azt némi kép vagy videó anyaggal szemlélteted. De azzal, hogy beböfögsz valami idegen játékból videót...

Érted a különbséget? Gondolkodj már kicsit.
  • TomDantes
    Keress már egyetlen mondatot, ahol azt mondtam, hogy rossz. Vagy rossz lesz! Egy ilyet keress, aztán magyarázz! Na ennyit erről.
  • Eagle16
    Nem jön semmi tank, a szuperteszterek kapnak csak új tankokat, de azok is csak prémium meg jutalomtankok lesznek később.

Nekem nem is hiányzik most új tank, szerintem bőven van választék most is.
  • stoppos
    Már miért lenne? Ugyanúgy, ahogy a gyereknél: Ha hiszti van nem reagálsz, egy idő után leszokik róla, mert nem ér el vele semmit.
  • Master91
    "Egy hülyével pedig nem vitatkozunk, mert felesleges"

Ebbe van igazság, de ha sose fékezzük el az ilyeneket káosz lenne...
  • carp3tm0nster
    látom te se olvastál EREDETI dokumentumokat de idejársz beszólni.
    karó, leülhet
  • virkir
    Örülünk neki.
    És mint már mondtam legalább a WT topikot fogod boldogítani a vinnyogásoddal.
    Remélem.
  • stoppos
    Akkor pont feletted a véleményem.
  • R3nton
    Te vagy a repülős, repülős gizi :D

Mindjárt jön a haverunk azt megmutatja, hogy repülnek a pankrátorok
  • Master91
    1.mert még mindig kibaszott WoT fórumra írsz nem tudom rá jöttél e
    2.videókat láttál KI-SE-PRÓBÁLTAD de már vered a brét hogy ez a best game
    3.nem védésnek nevezném, csak ki kéne nyitni a szemed hogy lásd milyen hülyeségeket csinálsz megint

jaaaa nem megy???sebaj igyál, így is orvosi eset vagy
  • foxbat88fx
    since the ASAP is out already, I think everyone figured by now that the 8.11 test server will start next Thursday – 23.1.2013

de milyen tankok jönnek???????
  • stoppos
    Nem az a kérdés igaza volt-e.

Idejön valaki, beböffent egy videót egy játékról, amivel még nem játszott, majd kijelenti, hogy ez mennyivel királyabb játék, mint amivel mi játszunk. Namost az ilyen ember egyszerűen hülye. Egy hülyével pedig nem vitatkozunk, mert felesleges. Ennyivel le lehet rendezni a történetet, nem kell jelenetet rendezni.
  • foxbat88fx
    ugyanaz mint Master91, nem figyelted még meg? :D
    ha WT-ről beszél valaki, vagy valaki szidja a gamet tuti hogy megjelenik Master91 vagy TomDantes és elkezdik védeni a wot-ot meg hogy a WT-vel nem is játszottunk még de istenítjük :DD
  • stoppos
    Köszönjük Emese. Földi Pali bácsi mesélte, vagy a Géczi Zolika?
  • Master91
    Ha Dantesre gondolsz, akkor ez esetben még mindig őt támogatom
    mert:
    HÜLYESÉG A WT ISTENÍTÉSE

szokásos dolgokkal jönnek

szeeeebb, reaaalisztikusaaaab stb stb

Még mindig CSAK videókat láttak :D:DDD

és már jönnek a térítős szövegekkel mint jehova

jobb a repülős mint a wg repülőse
    és?

repülős topikba vagyok? nem. akkor ki a faszomat érdekel?

flém keltős szarok, meg a "csak beteszem hogy lássák hogy wt best game" szarok
    Hetente valaki eljátssza....

• carp3tm0nster
    ha történelmi lenne, akkor tigris 2kmről szépen kilőné az összes t34-et mint egy agyaggalamblövészeten, majd a katonák megreggeliznek...
  • R3nton
    Húzd ki inkább a Leo1-et :P vagy a japánt. Én már most is elég sokat repülőzők a WT-vel, nem kell hogy kijöjjön a tankos.

Meg is kaptam a küldetésekre a tier3as prém repcsit (5 tier van). Így már 2 tier 3as prém repcsim van. Csak az a gáz, hogy usák ágon még tier1nél járok