418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Malarki
    LoL, kösz a válaszokat, tényleg le voltam maradva egy csöppet.
  • Eagle16
    - the Foch 155 armor was changed to correspond to these schematics, specifically the sides, rear and the roof was changed (the roof is thinner), the range-finder got nerfed too
    - DPM of Object 268 will also be changed (SS: as in nerfed)

Itt a Foch ábra: link

Lényegében: teteje 30-20mm lesz (50-40mm helyett) , oldala 40mm (50mm volt), LFP meg 100mm.(120mm volt)

A távolságmérőt is nerfelik természetesen, nem marad ki semmi sem...
  • csoszi87
    LOL
  • stoppos
    Fasznak engednek ide gyerekeket. Kéne valami szűrő...
  • voivod32
    Jaa! De akkor még csak 38 éves voltam! :D
  • csoszi87
    Novemberi a cucc.
  • ToCsEk
    videóban benne van,
    full német tankok vs full orosz tankok
    full amcsi vs full francia tankok
    asszem ezt mondta :D
  • voivod32
    Most miért? Már tök rég "csatáztam"! :D
  • mijki
    Lesz egy Ruinberg aminek lesz két változata:
    - 1 lángokban álló város
    - 1 esős map, ahol a tüzek már kialudtak

Himmelsdorf esetében 2 pálya lesz, a mostani + 1 havas
  • Eagle16
    Igen, lesz többféle változat és mindegyiken lehet majd játszani.

A játékmód meg az, hogy egy csapatban csak adott ország tankjai játszhatnak majd. Kivéve japánok és kínaiak, nekik nincs elég tankjuk ehhez.
  • Malarki
    - added new map “Ruinberg on fire” – Ruinberg with rain and fires going
    - added new map “Winter Himmelsdorf” – winter version of general Himmelsdorf

Akkor ezentúl Himmelsdorf havas lesz, vagy kettő lesz belőle, egy téli meg a mostani? Ruinberg ugyan ez? Nem értem.

- added new mode, “National battle”, in which the teams are balanced based on the nation of origin of the tanks

Ez mi akar lenni? Teljesen le vagyok maradva.
  • mijki
    GG...
  • ToCsEk
    oh ment a + :D
    akkor ezt benéztem kösz
    5win top10ben meg végtelenszer lehet ezt se tudtam
  • stoppos
  • darkwraith
    a 15 win teambattle-ra vonatkozik, azt tudod?
  • ToCsEk
    15wines küldi bugos? meg van a 15win de 0/15 :O
  • Paradoxon61
    No ez van ha idiótákkal kerülsz egy csapatba. 12:6 a javunkra, de ez lett a vége, mert a többség (IS-3, IS-8 mivel heavy party lett )ott áldogáll a háttérben és néz mint h..lye gyerek a moziban, hogy mi is folyik itt. Ezért nem érdekel a győzelmi arány és más statisztika. Nem az eredm,ényed tükrözi.
  • Antimat
    összejött vele most egy jó kör, de a találati arány valami how terrible: 35/48....
  • R3nton
    ez jó :D :D tetszik :D nem is láttam. Egyébként tényleg ez van :D
  • Eagle16
    Az maga a megtestesült balansz a 23 mp-es betöltési idejével.

Nekem is lesz egy nemsokára. Nem csúnya TD, úgyhogy nem kell piszkálni.
  • silverchain
    Hál isten a T57 -hez nem nyúlnak:D
  • JeffDunham
    Ennyi? Ennyit sikerült összehozni az érveimre? Túlbecsültelek. Most komolyan, eszes nőnek gondoltalak, csalódtam kissé. Life is life...

Mindegy, jót röhögtem ezen. Befejeztem.
  • csoszi87
    Most mondd azt, hogy sokkal idegesítőbb annál ami most megy.
    Ám nem is gondoltam volna, hogy ennyire időtálló lesz a kalendáriumom.
  • Eagle16
    Erre gondoltam: "Ruinberg with rain"

Szóval esővel. Az már effektnek számítana.
  • lexlutor
    egy teli havas verio. en azt nem neveznem effektnek.
  • R3nton
    A muslincák repülése engem annyira nem emlékeztet egy repülőgép repüléséhez. Látod a pankrátorok is repülnek mégse repülők ;)
  • R3nton
    Tólóerő? Légyszíves a turbó utánégető hiperszuper rakétát ne nevezzük már tolóerő szabályozónak ;)

Én is nehezen tűröm az emberi butaságot és ezért ezúton megkérlek ne rakj fel többet ide olyan videót amiben golddal spameled az 50-120 oldalát :)
  • Master91
    ne-beszélj-róla

• csoszi87
    Komolyan beugorhatna most Helga Asszony néhány ide nem illő giffel, meg instant szidásokkal.
    Kezd unalmas lenni ez a Wot VS R3ton VS Sg fórum.
    Legalább történne valami.
  • JeffDunham
    5 nemzetet tier 4 és 5-ös szintig. És még csak most jön az a része, hogy érdemben tudok is tenni valamit majd a csapatért.

Látod erről beszélte Emese drága, fingod nincs a dolgokról de véleményt nyilvánítasz, sőt, fikázol. Finoman szerettem volna utalni arra hogy szánalmas amit alakítasz.

Amúgy van tolóerő, csak annyi időre nem vetted a fáradságot sem hogy utánanézz.

Gyökért vagyok mert le merem írni hogy mindenkit elfogultsággal vádolsz, közben meg az orrodig sem látsz? Akkor legyek az. Csak nehezen tűröm az emberi butaságot.

Nagyon sokszor adtam neked igazat, nem akarok soha kötözködni veled, de csak kiharcolod időről-időre...
  • yossarianHUN
    És tényleg xD
  • Eagle16
    - added new map “Ruinberg on fire” – Ruinberg with rain and fires going

Ez meg? Időjárás effekt lenne?
  • Tono34
    Csak valamennyit visszaállítanak, amit szép lassan letekertek.
  • darkwraith
    én WT-ben T6-ig, WoWp-ben T7-ig mentem el. Azért szarnak én sem nevezném a warplanes-t. Más a mechanizmusa persze, meg biztos fog még fejlődni. Egyik sem kötött le teljesen, és a Wt-ben is sok bosszantó dolog van. kinek a pap, kinek a paplan. De azért az értékét nullává tenni nem kellene. Meddig mentél el vele?
  • Kantalusz
    Miért artyknál hány dolgot nerfeltek? ROF, aim time, accuracy (van ahol DUPLÁJA lett), shell travel speed + a random szórás na az kegyetlen XD és persze mindig az sír akit érint, addig meg nem jutottak el agyilag hogy azért ennyi a td, mert "kiölték" a "természetes ellenségét"... elszaporodtak mint a colorádó bogár XD
  • Master91
    "Kapásból a csata eljén, mint valami muslincák repkednek a repülők."

most őszintén, mit csináljanak? azért repülők.
  • Eagle16
    Kíváncsi lennék hogy mit fixáltak a francia TD-k páncélzatán...nem durva kicsit hogy páncélt, mozgékonyságot, meg ágyút is nerfelnek egyszerre? Ja nem, WG-nél ez a szokás. Most már mindenki elérte aki akarta, jöhet neki a nerf kombó.

Érdekes hogy a WT E-100-ast is hamar elkapták, általában eltart pár hónapig mire rájönnek hogy mi az OP...
  • yossarianHUN
    "- increased the profitability (money-making ability) of following tanks: Lowe, T34, 112, T-34-3, FCM50t, M6A2E1" - Hiszem ha látom.

• R3nton
    Figyelj ide ezt most mondom utoljára: te egy gyökér vagy, és csak azért vagy a fórumon, hogy belémkössél. Én biztos nem fogok egy olyan játékkal 5-ös szintig fejleszteni, aminek a játékélménye ótvar. Érdekes módon a War Thunder airforces elsőre le tudott kötni.

Még a tolóerőt se lehet állítani abban a szarban, leszállni a kifutópályára ugyan már...

Kapásból a csata eljén, mint valami muslincák repkednek a repülők.

Egyébként meg mindjárt gondoltam, hogy te abban a retardált 2%-ban vagy :)

Kíváncsi vagyok te hanyas szintig húztad a WT repülősét.
  • R3nton
    na: - increased the profitability (money-making ability) of following tanks: Lowe, T34, 112, T-34-3, FCM50t, M6A2E1

Mivan lázasak a WG-nél, beütött az inlfluenza :D