418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Malarki #285926 Nekem van, volt nerf előtt is, akkor is és most is meg voltam/vagyok vele elégedve. Mindenki szarozza, nagyon le van nézve, pedig egyáltalán nem olyan rossz mint a híre.
Mozgékonysága fos, max. 30-cal megy, alig fordul, pedig elvileg med lenne. Az ágyúja se nagy etvasz, goldspammer szar, 170-es átütés AP-vel, golddal persze 260. Én nem viszek bele goldot, ha ismered a gyenge pontokat akkor használható, mert elég pontos és gyors.
Két dolog miatt szeretem: nagyon baráti az MM-je és még mindig van egy troll frontja. Tierkorlátos, de T9-et is alig látok vele, legtöbbször csak 4-5 T8 tank van, a többi kicsi. T6-7 között meg mészárolni lehet vele. A páncélja elég kétélű, ha valaki tudja hol kel lőni akkor semmit se ér, de ha nem akkor megfog mindent. A legnagyobb poén amikor HEAT-tel spammelnek és sorra nyeli be a front. Kis szerencsével bármit megfog amivel találkozik. Távolabbról meg pláne.
És ami nem lehanyagolható, nagyon jól hoz a konyhára. Lőszerár semmi, javítás is olcsó. 2000 dmg-ra simán hoz 45k tiszta hasznot prem nélkül.
Ha venni akarsz akkor csak akkor vedd meg, ha előtte kipróbáltad teszten. De ha nem zavar hogy lassú, hogy gyenge az ágyú és célozni kel(vagy golodt nyomatni), hogy csak idióták ellen véd a páncélja akkor megér egy próbát. Én szeretem, sokszor meglep hogy mit ki nem bír. -
R3nton #285925 Nagyon helyes :D
Az lol t23 érdekes spotter lehet belőle 56-al tolat :D -
Ezt a T6-os Japán szart biztos, h utálja az mm. 19 csatám van eddig vele és ennek legalább 90%-a T8-ban: pl. tegnapelőtt 3-ból 2, tegnap 3-ból 3, ma 2-ből 2. De legalább az vigasztal, h a nagy motorjával kicsit mozgékonyabb lett. -
Azt nem fogják, de nem is kell bántani szerintem. Jó úgy ahogy van most. -
Az attól is függ hogy milyen tankkal. Ha olyannal ami sűrűn toptank, akkor súlyosan 50 alatt. De elvileg mindenképpen kevesebb mint 50. -
Dave55 #285921 Hi emberek. Haverom rászánta magát hogy belekezdjen a játékba. Esetleg ha volna valakinek egy fölösleges invite kódja elküldhetné.
Előre is köszönöm. -
Droughert #285920 Nerf után mentem vele sokat (2 napig csak SP-t nyúztem), akkor ide is beírtam, hogy felejtős, viszont másnap megnéztem a statomat vele, és 1800 avg dmg, 60+% wr-t hoztam össze gold ammo nélkül, szóval ha tudod, hogy mit és hol kell lőni vele, akkor használható a vas, viszont ha ezekkel nem vagy tisztában, akkor nem a legjobb választás. -
csak a Jpz-m ne kapjon semmit!! -
zsupeti #285918 Ha 100 alkalommal betenném a tankot és azonnal kilépnék,mennyi lenne a győzelmi rátám? -
- Object 268 will also get a reversing speed nerf
- confirmed: T23 will be able to go back with the same speed as it can go forward with (SS: yes, this is historical, it was a type of transmission that allowed this), its maximum speed will be 56 km/h
- Storm confirms: Foch lower front plate will be nerfed from 120mm to 100mm
Azért az Obj. 268 is kap rendesen... -
Toweliee #285916 :) -
AlucardHuN #285915 Na igen én voltam a kocsog hogy az ifjú anyát a mi R3ntonunkkal hoztam összefüggésbe... szerencsére a vőlegény nem sértődött meg:D (R3nata no offense:D) -
Bakker és tényleg, valóban emiatt lehet. Agyam eldobom, h ez nem esett le
Ment a + :)
-
szasza36 #285913 Hali.Van esetleg valakinek szuper pörsenése :) milyen lett a buff után?
-
Toweliee #285912 Naná :))))) -
stoppos #285911 Szóval te követed ezt a szappanoperát?
-
stoppos #285910 

-
zsan666 #285909 Ez aztán fogalmazás... most ébredtem meg fél órája, sorry -
zsan666 #285908 Ne haragudj, hogy beleugatok a nagyok dolgába, de 10:48-nál az E5 kiüti a parancsnokod (onnantól nincs láámpa villanásod, valóban). Nem lehet, hogy egy hullától lehet nem kellett volna a hatodik érzékét várni? -
Toweliee #285907 Annak a csajnak egyszer beírt ide a vőlegénye, h megszületett a babájuk. -
Hiába lövöd meg ugyan ott, ha meghalt, nem üti át :) -
VanDaal #285905 Kilőttre mondjuk már tényleg elég felesleges lenne
-
stoppos #285904 Gold ammo mod. -
Angelus1991ster #285903 A gold ammo egy ócska fos. Pattan ott ahol előzőleg ugyanolyan szögben és ugyanoda sima lősszerrel lőttem. Jobban felidegesít , ha használom. Csak még ki nem lőtt tankra pazarolok gold-ot. -
madmanic #285902 jaja közben leesett...
Péntek este van, hosszú volt a hét kicsit zombi üzemmódban vagyok.. -
arel #285901 arra.Hogy tudjam,hogy azzal lőttek meg v. sem és ,hogy ki
-
R3nton #285900 háh, gondolom a gold ammo detektorra gondol vagy mi a szöszre :D -
madmanic #285899 A "gold ammo" nem mod, hanem nagyobb erejű lőszer.
Te is megveheted minden löveghez aranyért vagy kreditért a boltban.
Játék közben a 2-es gombbal tudod kiválasztani, ha vittél magaddal a csatába.
Előfordul, hogy kisebb tankok oneshotolnak, esélyes, hogy az ammo racket találta el. -
arel #285898 egy kérdés.Többször hallottam,erről a gold ammo módról.Addig nem is nagyon érdekelt amíg egy kőnyű tank előröl ki nem lőtt annak ellenére,hogy 3 lvl.-el kevesebb volt.Mi annak a modnak a neve? -
R3nton #285897 Ilyen 2-3 felé el is csendesedett a fórum ha megnézitek, akkor volt délutáni alvás :) -
R3nton #285896 És te vagy az óvóbácsi :D -
Amarth99 #285895 A proci is meg a vga is kevés a játékhoz, azért szaggat be.
Tömörített extúra packot próbáld ki, hátha az segít, illetve a wot tweakert.
Ha nem megy, akkor ez van. Kezdetben én is 5-8 fpssel toltam :D. Látványos javulás volt az 50 fpsre váltás :D! -
csonttika72 #285894 Te, pont azt írta, hogy neki 64 bit-es van...
-
Szpecnyaz #285893 Most komolyan, olyanok vagytok mint a dedósok. -
R3nton #285892 Ja igen bocs, téged kihagytalak -
FosTalicskaa #285891 R3nton közleány tényleg jó csaj. Én a szép kerek popóját felfestettem a foch 155-öm oldalára is... :P -
foxbat88fx #285890 le kell őket sza*ni :D -
Bejössz nekik
-
Talán a tömörített textúrákat érdemes lenne megpróbálnod, ha valóban ennyire lemegy néha az fps-ed.
De ami még fontosabb,hogy a 32bites operációs rendszered, nem tud 4 gb memóriát kezelni,tehát egy 64 bitest szerezz be mihamarabb.
-
R3nton #285887 Persze :D Csak éppen magukat nem veszik észre, mikor napi szinten itt sírnak, hogy mekkora fos a csapat, milyen hülyék vannak a játékban, és megint hogy kicseszik velük az MM.
Jó néhány embernek itt nem tetszett hogy leszedtem a keresztvizet a TD-kről. Ennyi a történet. A többi már inkább személyeskedés. Jeff goldendildo és májesztró91 pedig ki nem állhat. Szó szerint megvadulnak ha írok valamit, és minden 1es hozzászólásomra kényszeredetten reagálnak. Igazából ennyi az egész nagyvonalakban :)