banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Malarki
    Nekem van, volt nerf előtt is, akkor is és most is meg voltam/vagyok vele elégedve. Mindenki szarozza, nagyon le van nézve, pedig egyáltalán nem olyan rossz mint a híre.
    Mozgékonysága fos, max. 30-cal megy, alig fordul, pedig elvileg med lenne. Az ágyúja se nagy etvasz, goldspammer szar, 170-es átütés AP-vel, golddal persze 260. Én nem viszek bele goldot, ha ismered a gyenge pontokat akkor használható, mert elég pontos és gyors.
    Két dolog miatt szeretem: nagyon baráti az MM-je és még mindig van egy troll frontja. Tierkorlátos, de T9-et is alig látok vele, legtöbbször csak 4-5 T8 tank van, a többi kicsi. T6-7 között meg mészárolni lehet vele. A páncélja elég kétélű, ha valaki tudja hol kel lőni akkor semmit se ér, de ha nem akkor megfog mindent. A legnagyobb poén amikor HEAT-tel spammelnek és sorra nyeli be a front. Kis szerencsével bármit megfog amivel találkozik. Távolabbról meg pláne.
    És ami nem lehanyagolható, nagyon jól hoz a konyhára. Lőszerár semmi, javítás is olcsó. 2000 dmg-ra simán hoz 45k tiszta hasznot prem nélkül.
    Ha venni akarsz akkor csak akkor vedd meg, ha előtte kipróbáltad teszten. De ha nem zavar hogy lassú, hogy gyenge az ágyú és célozni kel(vagy golodt nyomatni), hogy csak idióták ellen véd a páncélja akkor megér egy próbát. Én szeretem, sokszor meglep hogy mit ki nem bír.