418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TomDantes
    Aha, ma egyik magyar játékos engem lő majd blokkol
    kövi magyar játékos, hátra felé fordított toronnyal rohamoz. Nincs több hozzáfűzni valóm.
  • Master91
    ~2 éve küldtem el a picsába az összes lengyelt itt sg-n, 2-3 napon át csapolt engem mindenki hogy milyen búza vagyok -.-"

jöttek a barátkozós szöveggel stb stb stb

• TomDantes
    Basszus, azért ha valaki még a Kuruc klánnak is szar...az milyen már?
  • haflac
    Hát ez az obj-268 napról napra rosszabb.Na mondom megnézem mit tud a 450mm pen-es prémium skuló,pont egy E-100 jött.Oldalba lövöm úgy,hogy a tornyát célzom.Erre didn't penetrate!Mi van??!!6800 kredit egy kibaszott lőszer és lepattan az oldaláról?Amikor még klánban voltam(HAD),és ott használtam prémium lőszert,tökéletesen mindegy volt mit és hol lőttem meg,az ott sebzett nem is keveset.Érik az eladása ennek hulladéknak,pedig ez egy brutál td volt mikor bejött.Imádtam.Kezdem megutálni , közelébe nincs a réginek az tuti.
  • DarkHorSe
    Minden jatekban amit csak jatszottam lengyelek hulladekok voltak, az osszesben. De ez a jatek eddig a csucs, komolyan en meg nem lattam normalis lengyel jatekost.
  • tigrincses
    csicsoba pacsi iotiom kakicsoki
  • Toweliee
    Sic transit gloria mundi.
  • madmanic
    Egyre több küzdi fel magát sajnos T9 T10 be is...
  • tigrincses
    Lengyel - magyar két jó barát..... inkább a barmokra nem lenne szükség....
  • madmanic

ennyi...
  • DarkHorSe
    Lengyelek nem leteznenek ebben a jatekban meg tetszene is.
  • tigrincses
    matyashun (19:29:15) üdv!
    matyashun (19:29:21) mi lett a klánnal?
    matyashun (19:29:28) miért tettek ki ?
    utravalo (19:38:15) hali
    utravalo (19:39:22) sunyi lett a paracsnok
    matyashun (19:43:44) és?
    matyashun (19:43:49) ő cimbim volt
    matyashun (19:43:53) miért tett ki
    matyashun (19:43:56) el sem érem
    matyashun (19:44:00) ....
    matyashun (19:44:15) miért kell ilyen gerinctelennek lenni vagy neen véletlen volt...
    matyashun (19:44:21) elsők közt léptem abb a klánba
    matyashun (19:44:30) ott volam cw-n és gyakorlón is
    matyashun (19:44:48) nem voltam mindig de elegen voltunk hogy cw- legyen.
    matyashun (19:44:58) betartottam az utasításokat is
    matyashun (19:45:05) és eza hála
    matyashun (19:45:25) legszívesebben lehordanám azegészet de nem akarom idegesíteni magam
    matyashun (19:45:48) ez egy játék de soha ne irányítgasson engem itt se senki. nem is lépek be sehová sem
    matyashun (19:46:01) lószar az egész klánozás... hűséget szarba veszik
    matyashun (19:46:05) én meg őket
    matyashun (19:46:12) Átadod nekik
    matyashun (19:46:14) ?
    matyashun (19:46:39) Ha nem nem, sg- re is lehet írni...
    matyashun (19:46:56) további jó játékot. Lószart a csapatmunkára. :) ADIOS KURUC KLÁN, :D Jó estét. Így kell ezt csinálni ha fo* a rendszer.
  • foxbat88fx
    el lehetne nevezni Instant Win modenak :D
  • Simulacrum
    Egyetértek, szerintem is a 8-as tier a legjátszhatóbb.

Pár napja visszakapcsoltam a támadás játékmódot és néha megyek T7 alatt. Érdekes, hogy a WG nem látja ezt, de én tuti kiszedném T7 alatt ezt a játékmódot. Ha védő vagyok, akkor nevetségesen könnyen nyerünk, ha támadó, akkor néha bármit csinálhatok akkor sincs semmi esélyünk, mert ezen a szinten sokan még nem fogják fel, hogy mi a feladat. Konkrétan nem támadnak, hanem várnak. Vagy kellene valami villogó rész vagy nem tudom, de egyértelmű, hogy nincsenek tudatában a feladatnak és ez így teljesen értelmetlen ezeken az alacsonyabb szinteken.
  • Paradoxon61
    Így igaz, így látom a dolgot én is. Csak 8-ig viszem el az ágakat és 8-nál kimaxolom és kész. T9-10-ből bőven elég az, amikor bedob közéjük a játék, elég sűrűn.
  • foxbat88fx
    semmit nem vesztesz.... egy t9 tank kimaxolása már egy csomó szopás meg idegesség
    rohangálhatsz stock tankkal a torony 25k talp 15-20k nagy gun 60k motor.... aztán jöhet a 200k-s futam a tier10-ért :D
    csak azért hogy ott mégjobban felbaszd az agyadat a sok használhatatlan random gyökér miatt :)

én már több mint fél éve eladtam 10est 9est, de nem bántam meg....
    most 8asokat gyűjtök, az a határ nekem
    ott még viszonylag élvezetes csatákat ki lehet fogni és egy 8as tank kimaxolása sem olyan durva
    + lehet vele századozni, csapat mód és ESL-ezni is
  • Paradoxon61
    Ez igaz. Viszont az a több idióta ott, sokkal kevésbé bosszantó mint T8-10-ben. Egy példa: Napi 10 bukott csata idióták miatt csak méreg és bosszankodás T8 alatt. Felette viszont -200 000 vagy 300 000 credit. Ez pedig már jelentős veszteség.
  • VanDaal
    Szegény WTF E-100 nem tolerálta a HE-t

Viszont azon eléggé meglepődtem, hogy erre nem adta meg a tank ászt...
    Ha valami OP, stat padderek által preferált valamiről beszélnénk, még oké, de ennél?
    T8 tankkal t10 csatában 5 kill, 5400 sebzés, 1400 spot sebzés, meg 137 védelmi pont, és kevés.
    Ebben csak az a vicc, hogy ha valamikor mégis sikerülne megcsinálnom vele, az tuti hogy valami ennél sokkal gyengébb körrel lesz...
    Szóval érdekes dolog ez az xp osztás
  • Gottfried
    Na igen,talán ezért zavarnak ott jobban.Kicsik közt pár ezer csatával nem várok csodákat senkitől de mikor valaki(és egyre többen vannak) 20+K csatával és 4-500 effivel full idiota,na azt már nehezen tolerálom.
  • Gottfried
    Prém nélkül,randomban,egyedül nekem csak a méreg van.Eddig szinte mindig akkor banoltak mikor t10 csatában kilőttem néhány nem oda való alakot.:)
    Érdekes hogy kisebb tierekben nem igazán zavar ha a csapat nagy része vörös.

Hármas platoonban nem rossz ott sem de nekem elég szar időbeosztásom van,így a csatáim úgy 95%-át egyedül játszom.Nekem élvezetesebb t5-8 közt játszani mint t10-ben.Persze nem vagyunk egyformák.
  • Kubukli
    Melyik a nagyobb barom az 1-2k csatás tier III-VI vagy az nx10k csatás T10 varázsló UGYANKKORA vörös stattal?
  • Kubukli
    Na ez így nem teljesen igaz.
  • AlucardHuN
    Mondom én hogy megrekedek t8-9 környékén úgyis van mit fejlődnöm:)

Hát ami meg a td-ket érinti maradok a JP II-nél, ugyanis prémet nemhiszem hogy veszek, akkor nagyon ki kéne használlni azt az időt. Pedig el kell ismernem hogy erős cucc az. Meg a másik hogy az én stílusomhoz lehet hogy jobban illik az előbbi.
  • Szpecnyaz
    Nem tudom miért rossz T10ben játszani. Kis tierben jóval több hülye van.
  • Gottfried
    Hát ha nem kell cw-zned,csak akkor fejlessz ki t10 tankot ha szeretsz idegeskedni. :)
    T10 csatákban is egyre több az idiota és ott már 1-2 játékos ezt nem tudja kompenzálni,mint kisebb tierekben.Randomban csak a méreg van vele.Legfeljebb hármas szakaszben lehet élvezetesen játszani.Egyedül max. agyvérzést kapsz,mikor egy rakás idiota miatt jönnek prém nélkül a 20-30K mínuszos csaták.A másik gond hogy tele van t10 td-kkel,amik ellen az is7 nem éppen a legjobb választás.

Fritznél nekem van egy rakás t10 tankom de mióta nem vagyok klánban,nem mentem velük.Néhányból már a jól képzett legénységet is visszaraktam kisebb fun tankokba.

A kisebb accomon már nincs is nagyobb tankom t8-nál.Még a t10 artykat is eladtam.A borsigot viszont itt is kihúztam mert annyira jó vele játszani.Ha veszel egy hét prémet és van időd ezalatt játszani,simán ki lehet húzni a borsigot egy hét alatt.(némi free xp azért nem árt az emil nagy ágyújára ha nem akarsz kínlódni)
    Ma hárman mentünk szakaszban három borsiggal.Csak úgy jöttek a győzelmek.Mindig a top sebzők közt voltunk velük.Szóval ez a borsika minden pénzt és időt megér. :)
  • AlucardHuN
    Jah, ez félidézi bennem a jó öreg port royale-t még ha az más kor is volt. Főleg ha bevezetnék a Free roam-ot ott milyeneket lehetne "kalózkodni" :D
  • foxbat88fx
    fap-fap-fap-fap
  • TomDantes
    Na ez már igazán jöhetne!

Sokkal érdekesebb mint egy új tank ág( vagy khm a konkurencia)
  • AlucardHuN
    Amúgy néha van egy olyan vad goldolatom hogy kéne egy t10-es tank, bár prémium nélkül ugye... hát finoman szólva nem egyszerű lenne fenntartani. Is 7-hez vagyok legközelebb. Hallottam a lövéggel vannak problémák de még mindig jobb a penje mint az e 100-nak. Arról nem is beszéllve hogy elég strapabíró. Erről kéne vélemény. Bár valószínűbb hogy inkább megrekedek t8-9 ig mert itt még fenntartható a helyzet.

Illetve remélem hogy a JP II haszna még nem áldozott le a Borsi bejövetelével, sajnos utóbbit mire kígrindellném megöregednék és azért a tanulást se kéne hanyagollni. A jp hez meg csak 48k xp-t kéne szánnomxD
  • lexlutor
    azert mindig sikerul bizonyitani h a wot a legalja..
  • Kubukli
    Oké hagyjuk a képfeltöltés beszart megint.
    Szóval: 23k csata, 600 eff, két lövés 15 perc alatt, zero sebzés.
    Szétb@sz az ideg az ilyenek miatt.
  • Kubukli

• Kubukli
    Én valahogy nem szeretem a retard magnet KV-1S tankot és a varázslatos rajongóit...
    Bár ez kettőt is lőtt ami kétszerese az átlagnak.

• ToCsEk
    8.11 plecsnik képei
  • FosTalicskaa
    Nem mindenki alkalmaz ilyen körmönfont taktikákat. Én pl nemes egyszerűséggel kilövöm az artit amint betöltöttem kezdés után... Szóval ha valaki ki akar tolni veled akkor tök mindegy mit csinálsz, hova állsz.
    De ha el akarod kerülni az efféle incidenseket egyszerűen ne artizz, vagy ha mégis akkor vállald fel azt is hogy ha köcsögöt játszol a meccsben akkor néha valaki seggbe is rak...
  • AlucardHuN
    Van is fenn pár ilyen incidens youtube-on, ha beírod hogy wot tippek akkor a legfölső lesz az article regionos mapon. (bocs de aljas módon azok közé tartozok akik röhögnek az ilyenen csak ne az én csapatomban legyen de ha mégis akkor olyankor mikor nincs tétjexD)
  • arel
    Oké,ezt megjegyzem.Legközelebb az artyval nem állok víz mellé (még pocsolya mellé sem :) ),szakadék mellé,fák hoz (mert képesek kidönteni,csakhogy ne legyen álcám),más hirtelen nem jut eszembe.
  • AlucardHuN
    Tudod egyesek lelkében hihetetlen gyűlölet munkáll az artyk iránt ez köztüdott. Aki artyzik lelkileg készüljön fel rá hogy valaki kiéli rajta az elfojtott haragját (vagy perverz vágyait)
  • patchaou
    És Én meg nem láttam :( Minden szimpátiám azoké akik kikúrnak a saját artyjukkal XD
  • arel
    Megértem,hogy vannak elmebeteg játékosok de,hogy ez a Thorine nevű szarzsák mit élvez abban,hogy az önjárómat betolja a vízbe,majd mire feleszmélek,már nem tudok idejében kijönni és megfulladok (ami erősen hozzátett még ,hogy jönnék kifelé,de folyamatosan úgy mozdul a vízben ő is ,hogy elállja az utamat).