A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Hát ha nem kell cw-zned,csak akkor fejlessz ki t10 tankot ha szeretsz idegeskedni. :)
T10 csatákban is egyre több az idiota és ott már 1-2 játékos ezt nem tudja kompenzálni,mint kisebb tierekben.Randomban csak a méreg van vele.Legfeljebb hármas szakaszben lehet élvezetesen játszani.Egyedül max. agyvérzést kapsz,mikor egy rakás idiota miatt jönnek prém nélkül a 20-30K mínuszos csaták.A másik gond hogy tele van t10 td-kkel,amik ellen az is7 nem éppen a legjobb választás.
Fritznél nekem van egy rakás t10 tankom de mióta nem vagyok klánban,nem mentem velük.Néhányból már a jól képzett legénységet is visszaraktam kisebb fun tankokba.
A kisebb accomon már nincs is nagyobb tankom t8-nál.Még a t10 artykat is eladtam.A borsigot viszont itt is kihúztam mert annyira jó vele játszani.Ha veszel egy hét prémet és van időd ezalatt játszani,simán ki lehet húzni a borsigot egy hét alatt.(némi free xp azért nem árt az emil nagy ágyújára ha nem akarsz kínlódni)
Ma hárman mentünk szakaszban három borsiggal.Csak úgy jöttek a győzelmek.Mindig a top sebzők közt voltunk velük.Szóval ez a borsika minden pénzt és időt megér. :)