418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
zsupeti #286127 Tudom :)
Kis ágyúba gold kell ha 8-9ben játszol.A nagy cső mellé meg csak 15 lőszer dukál.
Ez még a T95nél is szarabb. -
csoszi87 #286126 Múltkor pz1c-vel 5ös csatába kerültem.
Na mondom maradnak az artyk.
És akkor megláttam a német 5ös td-t.
Mondom 1 próbát megér.
Visítva röhögtem, hogy úgy tűnt el a hp-ja, hogy 1 lepattanó nem volt.
Ez az egyetlen 5ös tank amit a kis raptorral sebezni lehet és ez nagyon nagy szó. -
zsupeti #286125 előre is bocs de már a kiborulás szélén vagyok
Egyszerűen ilyen nincs!136 meccs után 38%!!!!vagyok a PZV td vel.1,16 kill átlag ami az is a nagyágyú miatt javult.Ecsetelni nem kell h milyen a tank és erre rájön még ez is.
Nem túlzok,lejátszottam kb 22ezer meccset,de ilyen vérlázító vereségeket és kínszenvedést még nem éltem át.Szokásos td helyre elvánszorgok,és akkor jön a hidegzuhany!Kihal a csapatom és én jó ha tudok 2-3 lövést leadni.Ez megy 10ből 7szer.
Naponta cirka 20-25 meccset megyek.
Csütörtök 11%
Péntek 23%
Tegnap 36%
Ma 5ből 5 vereség.
Van prémiumom.
Anno azt hittem,h amx38 nál nincs lejjebb de tévedtem. -
besti #286124 Amikor azt hiszem, hogy kezdem érteni az XP osztást, mindig van olyan csata, ami borítja az elméletet. Azt többször láttam, hogy Battal (legyen full tier X csata) többet sebzek, több a spot damage-m, akár a killem, mint egy a városban harcoló TD-nek, de az XP kevesebb. Mastery-hez kell a sok damage, kell a spot damage, kell hogy nagyobbakat lőjön az ember, stb., de amit nagyon szeret jutalmazni, az a közelharc. Így látatlanban azt mondanám, hogy nem volt elég közelharci csatád. Nekem a kis WT-t kellett f2f legyőzni, és ez már elég volt. Pl. nekem az E75 ill T57 Heavy MT is 4k+ damage-re meglett, holott, mind a kettővel jóval nagyobb a potenciál. -
Paradoxon61 #286123 Igen, a sok ha. Ez a játék ebből áll, ha és random szerencse.
Tegnap a győzelmi arány 68%-volt.
Ma most járok a 16. vesztett meccsnél egyhuzamban. :)
De lesz ez még rosszabb is szerintem. -
VanDaal #286122 Ha nem hagytam volna 23 hp-t a WTF-en, vagy ha nem pattanok le a 30 hp-s M103 tornya oldaláról... De hát ugye a random :D
Mindenesetre az xp osztás "logikáját" (haha, jó vicc) továbbra is furcsának találom, neked viszont grat, hogy meglett :) -
besti #286121 Egy paraszt hajszálon múlott :) Ha van még egy fraged megvan.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Pedig ez csak T8-as és meglehetősen sz@r csata volt, csak a TG miatt kaptam teljes XP-t.
-
Lebowski #286120 Értem. Köszönöm még egyszer! -
madmanic #286119 mivel az első lekérdezésed volt...
Szívesen egyébként. -
Lebowski #286118 Lehet, hogy én vagyok lampion, de csak a wotlabon van elmúlt 24 óra. Viszont az elmúlt 24 óra, és az elmúlt 7 nap tökéletesen megegyezik, ám én nem csak az elmúlt 24 órában játszottam, a 7 napból. Ez csak nálam jelentkezik, vagy általános hiba? -
Lebowski #286117 Nagyon szépen köszönöm szépen! :) -
madmanic #286116 noobmeter.com
wotlabs.net -
Lebowski #286115 :)
Akkor légy oly kedves és homályosíts fel, hogy hogy tudok napi statisztikához jutni :)
Köszönöm :) -
Nem igazán van benne napi statisztika, sőt nagyon időszakos sem. Van az eddigi összesről statisztika, ami beépítettt és a kezdetektől fut. Semmi más.
Napi statisztikát tehát moddal tudod a játékon belül megnézni. Játékon kívül számos módja van, de nem ezt nem kérdezted. -
Lebowski #286113 sziasztok!
azt szeretném kérdezni, hogy napi statisztikát csak moddal lehet megnézni, vagy esetleg játékon belül van alapból ilyen opció?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
madmanic #286112 úristen mi van ma este??
A negyedik meccset hagytam ott sorozatban... -
Szerintem ez a tigrincses matyashun fakeakkja SG-n... IP bant már neki...
-
Hát ez nem semmi volt,tényleg!Ritkán nézek visszajátszásokat de ezt érdemes volt. A győzelmet neked köszönheti ez a két t10 kriptaszökevény.Az E100-on nem csodálkoztam,500 effi és 12K csata....De a Leo...Erre szokták írni hogy ebay acc.
Úgy a 7. percnél gyanús volt hogy nem kaptok arty lövést de aztán írta az e75 hogy AFK az artyjuk.Gondolom aztán felébredt mert láttam meleltted egy becsapódást.
Azért nem kis szerencse kellett ezzel a csapattal. :d Grat!! -
Simulacrum #286109 Hihetetlen csata! Jó játékosok azonnal felőrlik az egyik oldalt aztán belefutnak a ti kempelő E100 és Leo 1 párosotokba, meg persze beléd és elhullanak, de közben megnyerik a másik oldalt is és annyi eszük nincs, hogy egyszerre támadjanak.
A Leo 1-esetek a másik talány, kempel, de ez most jól jött, szépen szedi le az egyesével jövő ellent, aztán gondol egy nagyot és kiront és sebzés nélkül meghal full hp-ról. Ilyen nincs komolyan. :-)
Talán te voltál az egyedüli, aki logikusan és a tankját ismerve játszott. Grat! -
Paradoxon61 #286108 Egyetértek. -
arel #286107 Az IS-3 -nak 7 nekem 4.Ez elhanyagolható különbség.Főleg ,hogy ő mozgott ilyenkor lemegy neki 3-ra. Vagyis alapból több a camo-m.De még ha nem is a periszkópom és a bokor álcázásom miatt akkor is jóval előbb észlelnem kellet volna. -
Jobb az IS-3 camo-ja. Hiába nagyobb a látótávolságod, ha a jobb camo miatt később, vagy egy időben veszed észre. Ha van egy kis álca perk is rajta, miután meglőtt, aztán látod meg talán. -
lexlutor #286105 talan azert nem erted mert egy kalap szar. -
arel #286104 Hát én ezt a látótávolságot sose fogom megérteni. T34-el várom az IS 3-at (+ 30 m a látásom) fent egy dombon BOKOR mögött (ügyelve,hogy semmim ne látszon ki.Felszerelésem közt ott a periszkóp is,vagyis gyakorlatilag 450 m a látásom.Mégis mikor felbukkant az IS3 egyszerre vettük észre egymást,mert mikor megjelent ,ő is akkor állt meg és fordította felém a csövét. WTF.? -
Úgy emlékszem, hogy nekem 1600 alap xp-s körre adta meg. -
VanDaal #286102 Klántársamnak vmi 2400 xp-s körre (prémmel) sem adta meg vele anno az ászt, igaz az még a francia TD ág leakciózásakor volt, amikor sokan tolták vele.
Szóval annál azért gondolom kevesebb is elég lesz, bár feltehetőleg ez sovány vigasz :) -
DarkHorSe
[Hasznos hozzászólás] [Nem hasznos hozzászólás] | ma 20:14 | privát | galéria | válasz | #286089
Válasz 'tigrincses' üzenetére (#286088)
Swedish people are albino monkeys
nézd meg a válaszát.... értelem az van... -
A rage es a mas nemzetek sertegetese a jatek resze! -
lexlutor #286099 unalmas es faraszto. en torles szavazok. -
En artatlan vagy minden tekintetben. -
Szpecnyaz #286097 Am nem tudom hogy vágod e, de itt nincsenek kurucosok. Szóval nem itt kéne ragelni. -
Szpecnyaz #286096 Látom némi változatosság van ma trollok tekintetében. Töröljek vagy szeretnétek még egy kicsit élvezni a legenda jelenlétét? :P -
tudjátok mit nem érdekeltek már,,,, azt csináltok amit akartok, mindegy.. csak a gerinctelenség miatt tettem! Az volt a legrosszabb érzés. én kiálltam mellettetek de azok akik eldöntötték kit tesznek ki okk nélkül.. azoknak úgy tünik szart sem ér a becsület meg a hűség meg a részvétel! Csak ezért tettem. Ez egy játék és kész , merem remélni hogy az életben ilyet nem tesznek egymással az emberek.... na lehet most m ondtam illuzíót.... -
malystryx #286094 Ismét egy Top Gun Emilkével, még 14k xp, és meglenne a Borsi. Remélem az is hasonlóan jó lesz. -
nem érdekel :) -
a tied te köcsög, gondolkozzatok már el baszzus, hogyl ehet ilyet csinállni és még nektek áll felljebb.... bazd meg... nyomorék aki tette... : felbasztatok de majd csak elfelejtelek titeket, minél hamarabb... nehogy már mindent meglehessen tenni, bazszussssssss, munkahelyi terror blog, játékon belül is léteznek buzeráns törvények meg klánok... -
Bee #286091 Ugyanebben a cipőben járok. 1349 base XP-re csak az első osztályt adta meg. Mennyi kellhet az ászhoz?
-
TomDantes #286090 Igen, én nagyon új vagyok, igazad van. A WoT-ot se rég kezdem el. Fú, várjál tudod mikor? Amikor még orosz béta szerver volt, szóval ja. Új nekem ez az egész.
-
-
basszus te mekkora láma vagy , nem tudsz semmit de dumád az van... tipikus új degenerált barom vagy...Számvéber könyvet olvastál már? Tudod mi az a páncélos hadviselés? Tudod hogy ez a wot csak játék ahhoz képest...tudod hogy te egy gyökér vagy... :)