418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    Az első eredetiben sem tiszta. A második azt mondja, hogy még nem teljes az alternatív hullok listája, de 2-nél többet nem terveznek egyik járműhöz sem. A harmadik pedig azt akarja jelenteni, hogy némely tanknak az újonnan bekerülő alternatív frontja egyértelműen gyengébb lesz a jelenlegihez képest.
  • stoppos
    Mettől meddig tart ez az event? Hogy csak akkor menjek amcsi tankkal, ha túl sokat nyertem és kompenzálni szeretnék. :)
  • Okmyx
    Ott a Matildával is oszthatsz, kevesebb a kockázat
  • Master91
    Kurva jó cikk 2 magyar lehetséges TDről!
  • madmanic
    sárkány ellen sárkányfű, amcsi tankok ellen t29+hellcat
  • foxbat88fx
    low tierben ugyis lesz sok amcsi
    mivel 4es a legkisebb tier amivel meglehet csinálni így Hetzer izzítás lesz :D
  • voivod32
    Lehet. De az is lehet, hogy nem. Ha figyelembe vesszük, hogy mennyi tomato használ KV-1S-t, azért tíz pattogós Churchill -7-el meggyűlhet a bajuk.
  • madmanic
    pedig ott van
  • kabel15
    Tuti hogy most fog mindenki áttérni, Orosz,Német Japán, Francia, Angol tankokra :D Amcsikat meg mindenki vadászni fogja :D
  • foxbat88fx
    megint részeg vagy mi? :D
  • ToCsEk
    átnéztem 1x és ott se találtam :D
    msot 3x és NINCS
  • foxbat88fx
    ufff
    tudod van a játékban küldetések menüpont :D
    és ott megtudod nézni hogy mik lesznek a kövi küldetések!!!
  • ToCsEk
    vak vagyok holnapon nem látok ilyet :D
    de amúgy se mozgat meg :D
  • zsupeti
    Szerintem csak szimplán a mesterlövész plecsnire hajtott. :)
  • pointer4
    - a szabály miszerint "ha egy tanknak nincs tornya, akkor a tengelye körül tud forogni" csak a TD-kre vonatkozik, nem pl. az ELC-re
    - Wargaming még mindig írja a járművek alternatív testének listáját, jelenleg, 2 test van tervben minden tanknak, a jelek szerint alternatív testtel
    - elméletileg lehetséges, hogy néhány alternatív test jármű nerfet jelent, a fejlesztők fejlesztés közben foglalkoznak a dologgal

Ezeket nem értem... valaki elmagyarázza?
  • foxbat88fx
    50 amcsi tank kilövése = 500.000 credit
  • ToCsEk
    nincs is ilyen küldetés :D
  • voivod32
    Elmész a p*csába! Ha így folytatod, fel kell raknod valami kétsoros Medál-modot! :D
  • FosTalicskaa
    Hát, 100t vs 60t; 200mm vs 180mm. Mivel frontális ütközésről van szó mind2 jármű lendülete összeadódik és ugyanakkora erőknek kell(ene) rájuk hatni. Most az a 20mm differencia még repeszpáncéllal sem kellene, hogy ennyire extrém különbségeket hozzon ki.
    **konteo warning - ne olvassák tovább az agyatlan wg bérencek **
    Bár ha belegondolok abba, hogy a wg mindig is előszeretettel csalt a usergroupok random faktorával, így hiába van a fochon 180mm-es kiírás, az valójában jóval kevesebbet ér az én accomon, és ha azzal a módosított értékkel számolt a cucc, akkor viszont érthető ez a nagymértékű eltérés...
  • stoppos
    Inkább nincs egy-egy kapcsolat a két állítás között.
  • madmanic
    Tetszik ez a pénzeső

Holnaptól az 500K s küldetéssel simán meg lesz az egymillió kredit.

Győzzem elkölteni
  • bigmano
    Ebben csak én látok némi ellentmondást....???
  • foxbat88fx
    hát sajna igaza van....
    magyarok között is iszonyat sok az idióta

de persze vannak nagyon jó játékosaink is
    (mint pl. én)
  • R3nton
    Hát az 100 tonna, ráadásul a front még kemény is. És valószínűleg szupernehéz repeszpáncél is volt rajta. Legalábbis nekem van rajta.
  • FosTalicskaa
    Azt magyarázza már el nekem valaki, hogy egy WT E100 hogy tudott úgy lerammolni szemből (Foch 155), hogy ő csak 3 hp-t veszített én meg 189-et. (azért ennyi, mert csak ennyi volt, jah és neki is valami 150 hp-ja lett volna)
  • R3nton
    Hogy lehet ennek a European Great Random-nak videót küldeni? :D

Ennek a meccsnek az utolsó mozzanata megérné :D

T49 kamikaze
  • Caliph
    "The SIEMA is strong in this one!" :DDD
  • patchaou
    Ennél jóval gyengébb account is ment már el ennél többért. Csak mázli kell a vevő megtalálásához :)
  • Bee
    Ilyen accot inkább itt hirdess. Ez a magyar fizetésekhez mérten nagyon drága, de külföldinek könnyen értékesíteni tudod.
  • Tono34
    Neki is szép "nyugati" neve van :D
  • bigmano
    Vedd meg és kiderül ;)
  • bigmano
    Ált. az ilyen megmondó emberekről derül ki a csata végén hogy 1-2 lövés után megpusztultak minimális xp szerezve!
    De legalább haláluk után lelkesen ellátják jótanácsokkal a csapattársakat.....
  • Ry0K3N
    Ilyen jellegű üzleteknél első számú szabály: ne bízz meg magyarban. Úgysem fogja elmondani, de h akarod kiderítheted, van rajta M60 meg fail löwe. Magyarok közül nem sokaknak van ez meg. :)
  • Zegi Norbi HUN
    Szerintem lassan és csendben lehet, hogy lengyel színvonalra csökkentünk, legalábbis a külföldiek lehet így látják:)

• sempike
    Nekem is volt hasonló a hétvégén:

KV2 (bivalybaxó ágyú, HE) vs PZ4
    ----------------------------------------
    1. lövés pattan a pz4 mindent legyőző, éles szögben döntött oldalpáncéljáról
    2. lövés megint csak pattan, ezuttal a frontról
    a 3. lövés végre sebezte: kőkemény 100HP-t.

Ezalatt a 3 lövés alatt elfogyott a csapatom és ott maradtam 15 ellen...

• JeffDunham
    Azért én elbeszélgetnék vele. Nem tudtam hogy Matisz papa is feltelepítette a WoT-ot...
  • Gyuszopapa
    Az egyik kutya a másik eb.Ennyi.

Ha top tank vagyok hülyékkel rak össze állandóan nehogy sikerüljön valami jó kis csata.

Tegnap előtt felbasztak a saját artyn-k,képtelenek voltak supportolni bennünket.A következő körben beírtam hogy megölöm az összes artynkat ha nem dolgoznak az egyik mellé oda is löttem csak úgy ijesztésből.Mindjárt ki is nyírt 4 ellenséget.
  • Simulacrum
    De vajon a másik fél miért nem foglalt be? Nem tudom melyikük így a rosszabb játékos.
  • Amarth99
    Azt hiszem ez a fickó súlyosan értelmi fogyatékos lehet, ha 33 ezer csata alatt nem jött rá, hogy a tankok leggyengébb pontja a fenekük.
    Trackelni is csak "véletlenül" trackelte az at-t. Mert ha lett vona mögötte valami tudatos szándék, akkor ki is használja, hogy trackelte...

Csak sajnálni lehet szegényt, hogy ennyire futja. Meg csodálni, hogy még így is talál örömet a játékban :D!
  • Szpecnyaz
    Én csak meglepődtem, mert a POD nem éppen egy rossz klán és nem értem egy ilyen hogy kerülhetett oda.