418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• patchaou
    Ott a pont :)
  • patchaou
    Jajj már, a stat nem mutat meg semmit a játéktudásból. Lehet hogy 1v1-ben szétszed bárkit. Csak azért azért kevés a kilőtt tankja mert nem lopja a frageket. A találati arány pedig azért kaka, mert ő szokta bontani a házakat, hogy ezzel segítse a csapatot. A winrátája azért szar mert szopatja az mm és mindig noobok közé rakja. És különben is, sokat ment stock tankokkal és kis lightokkal amiket feldobál a nagyokhoz. Ráadásul Német tankokkal ment a legtöbbet és mint tudjuk komcsik fejlesztők ezért német tankkal csak szar köröket lehet menni. Ennyi.

Mit hagytam ki?
  • Eagle16
    Nem tudom pontosan hogy akarják megcsinálni, de szerintem úgy lesz, hogy mindkét testnek lesz előnye meg hátránya, nem lesz az egyik jobb a másiknál. Olyan mint az ágyúknál, ahol lehet választani nagy alfa és kis átütés, meg kis alfa és nagy átütés között.
  • TomDantes
    Ez nem így van. Tudtommal az orosz szerver a legnépesebb. Honnan tudod, hogy ott a fizető játékosok többsége mit akar? Közvélemény kutatást végeztél a oroszok között? Nem hinném. Nagyon sok olyan dolgot tettek be eddig is, amit a játékosok akartak. Lehet neked ez nem tetszik, és ti itt sokan mást akartok, de miből gondolod, hogy a többség a te véleményeden van?

A többség tudod mit akart? Tier X-es TD-ket, arty-kat, med-eket, betették. Új tank ágakat akarnak, mert mindenkinek van valami hülye dilije, hogy mit akar látni benne.
    Ez van.
  • Ry0K3N
    De legalább nem artista. :)
  • VanDaal
    Aztán miért is lenne olyan jó az a játékmód?

Én például nagyon nem szeretném, ha 1 szar kör helyett egyből 3 szar köröm lenne, mert olyan pályára rakott, amit utálok, vagy a lista legaljára kerültem, vagy retardok közé rakott, esetleg az ellenfélnél van egy űverpro platoon.

Arról nem is beszélve, hogy az MM-nek gyakran a jelenlegi feladata is meghaladja a képességeit. Ebből kiindulva szerinted milyen balansz lenne, ha játékosokként több tankkal kéne kalkulálnia?
    Meg egyáltalán mikor választanád ki a tankokat? Már a csata előtt, vagy menet közben, a körülmények függvényében? Mindenki azt választhatna az első kilövetése után, amit csak akar? Abból megint érdekes csapatok jönnének ki...
    És a respawn helye? Ha már előre ott várnak, az mennyire lesz szórakoztató?

Többször is leírták már, hogy tesztelték ezt a garázs csatát, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
    Szóval itt nem pénz kérdésről van szó, hanem egyszerűen megbukott az ötlet, és ebben egyet is értek velük, mert egy ilyen mód szerintem is több dühöngést okozna, mint játékélményt.
  • pointer4
    És mi lesz ez az alternatív hull dolog lényege ?
  • foxbat88fx
    újabb magyar gyöngyszem a HAD klán támogatásával
  • Ry0K3N
    Pihentesd, majd holnap kompenzál de az nem fog feltűnni annyira
    Túl sokat nyerhettél mostanában. :D
  • Ry0K3N
    "azt fejlesztik, ami szerintük a vásárlók többségének kell" vagyis fogalmuk sincs mit csinálnak mert a közösséggel történő kommunikáció nem működik már egy ideje, helyette a "how terrible" trollkodás az megy a deveknek meg a szovjet dicsőítés. A garázs és a nemzetek elleni csatákra már launch óta volt igény ráadásul igen nagy számban. Csesztek rá. Ehelyett kaptunk csodálatos domination meg assault módokat amit senki nem kért. Hurrá.
    Az meg hogy majd 3 év alatt eljutottak oda hogy lesznek nemzeti csaták nem éppen olyan eredmény amire büszkék lehetnek ilyen mértékű erőforrással.
  • madmanic
    Megint a rossz tablettát kaptad be, Neo..?

Welcome to the deer world...
  • FosTalicskaa
    Kivéve a WG. Ők azt készítik el ami éppen nekik tetszik. Még akkor is ha egyébként a kutyának sem hiányzott az új content. De ez van a usereknek meg kötelességük imádni az újabb és újabb hányadék peccseket, ha meg valaki hangot is ad nem tetszésének meg felhozza a bugjavítás totális hiányát, akkor meg jön a standard szöveg: "How terrible."
  • Toweliee
    Megoldás.
  • Pluskast
    Amúgy az engine korlátai elég érezhetően jelentkeznek a repülős részénél. Na abból szerintem sok pénzt nem fognak kisajtolni. Annyit biztos nem mint a wot-ból.
  • TomDantes
    Persze, nem a pénz a gond, és fejlesztik is. Most is lesz új játék mód, nemzeti csaták. De valamit meg kell érteni, azt fejlesztik, ami szerintük a vásárlók többségének kell. Ha a többség garázscsatát követel majd, az lesz az elsődleges.

Lehet emiatt szdini őket, de ilyen az üzlet. Szinte minden fejlesztő cég ezt csinálja.
  • voivod32
    Könyörgöm: Valaki mondja meg, hogy miért van ez, és mit lehet tenni ellene, azonkívül, hogy fejbe lövöm magam, vagy elmegyek bebaszni, mint egy állat?

Wins/Battles: 3 (11) (27.27%)
  • Ry0K3N
    "rájöttek, hogy limitáltak a lehetőségei az engine-nek"
    ^
    lényegében ez
    multikódja nagyon jó, ééés a pozitívum itt ki is merült
  • Ry0K3N
    És ennyi pénz sem elég egy új játékmódhoz ami nem követel meg új tankokat új pályákat csak annyi funkciót hogy egy ember több tankot is bevigyen. Launch óta. Okkkéééé.
  • stoppos
    Az nekem kissé zavaros. Jobban megérte megvenni, mint fizetni még egy darabig a licneszköltséget? Marha magas lehetett a licenszköltség és alacsony a cég értéke hozzá képest akkor. Persze a fene tudja. Nekem az a gyanúm, hogy izomból fejleszteni akarták, csak rájöttek, hogy limitáltak a lehetőségei az engine-nek. Persze a fene tudja, nagyon nem értek a játék enginekhez. :)
  • stoppos
    Mr Arkagyíj Dobkin? :)
  • TomDantes
    Ez mondjuk igaz, de a sok reklám mi pénzbe kerülhet, interneten, TV-ben Wörld of Tánksz játsz ingyen...blablabla. Nem két fillér, de félre ne értsetek, nem azt mondom ez a pénz kevés, de tuti rohadt sok pénz költenek is.
    Ott a Warship, ki tudja mennyit öltek bele, és abból még egy fillért se láttak mert csak zárt alfa teszt van.
  • TomDantes
    Biztos van, de épp ez az, vettek ezt, vettek azt, ez az összeg jó nagy, de hogy konkrétan mennyi az annyi, a tiszta bevétel, azt ebből nem látjuk. Ki tudja, lehet költekeznek, költkeznek, aztán túl költekezik magukat és csőd, jó mondjuk ez valószínűtlen, mert sokan költenek rá de előfordult már ilyen eset, de szerintem itt nem fog persze.
  • lammaer
    Bigworld.. sztem a licencköltségeken vágtak vele egy kicsit.
  • lammaer
    Mivel oroszok fejlesztik, gyanítom hogy a fejlesztési költségek nagyságrenddel kevesebbe kerülnek mint a nyugaton fejlesztett programok esetében...

Momentán én is egy belorusz cégen belül dolgozok angoloknak (nem, nem a WG az), ezért van némi alapja a gyanúnak :D

Az a GTA5 fejlesztés angol fejlesztőkre ment el, keleten ugyanez... hmmm... messze kevesebbe került volna :)
  • stoppos
    Azért azt ne felejtsd el, hogy rendesen bevásároltak menet közben. Megvették a bigworldöt (mondjuk nem tudom minek, ha váltanak) és egy másik fejlesztőcéget is, a nevére most nem emlékszem. Az sem két fillér lehetett, úgyhogy van azért ott nyereség dögivel.
  • TomDantes
    Gondolj bele, persze teljesen más dolog, össze se lehet hasonlítani, és a GTAV a legdrágább, de 265 millóba került, mindennel együtt. De lazán van egy 100-as egy tényleg felső kategóriás játék költségei. Persze már látom, hogy WoT ugyanmár, messze van ez a felső kategóriától, béka segge alatt van, m ikerül ezen ennyibe, fogalmam sincs mennyibe kerül a fejlesztés, csak hát, az összeg sok, de a játék fejlesztés is sokba kerül.
  • kissd
    Már majdnem megsajnálom őket :)
  • TomDantes
    Nem olyan sok az a 372 milló dollár, nehogy azt hidd. A fejlesztés költségei, a marketing sokat elvisz, és a bevétel az még nem nyereség, a kiadónak tulajdonsoknak, részvényeseknek pedig nyereség kell.
  • Ry0K3N

372 millió dollár bevétel és még mindig sehol a garázscsata
    mondjuk minek is erőltessék magukat mikor úgyis tejel a sok birka
  • TomDantes
    Semmi extra. Minden napos eset, az ilyen játékos. Legalább nem a zöldeket lőtte.
  • stoppos
  • stoppos
    Nem hiszem el, hogy ez a csóka nem volt bebaszva/betépve/begombázva, de mint az atom. Mondja valaki, hogy ezt nem ép esze teljes tudatában tette...
  • Lunki88
  • Okmyx
    Kezdésnél: "Im an US tank, meet me at XY (tetszés szerinti koordináták. Redshire encounternél pld. A1).
    Ellenséges csapat jó fele-háromnegyede odarohan...
  • stoppos
    Nem rossz ötlet.
    Volt egy camóra kigyúrt T20-am, csak az emberek sajna átmentek a puttonyba és most épp újakat képzek ki. Azok meg ugyan rejtőznek már, de annyira nagyon még nem és lámpácska sincs egyelőre. Lehet fel kék gyúrnom őket.

B verzió, a pershingnek a fejével bohóckodni, az jól bírja. :)
  • Nazarov77
    Nekem ott a B2.
  • voivod32
    Ez fájt. És az ilyet felveszik egy klánba? Madi! És te itt voltál! :D
  • Oddball29
    Mielőtt valaki nagyon ráizgulna, ez a tervezett 8 cm-es löveg a régi K.u.K.-s tábori ágyú modernizált változata. Jó, ha kapna 60-70 mm átütést WoT mércével.
  • ToCsEk
    JAH hogy ez az :D ezt pedig néztem de kínai tankok miatt el sem olvastam

hát szerintem nem lesz könnyű megcsinálni
  • Okmyx
    Úgy, szedem elő a full camós, BiÁs Locustot, és kezdek is rohangálni vele
    Kíváncsi leszek mennyire lehet majd megborítani a megszokott játékmenetet vele...
    Meg is nézem van-e valamilyen nagyobb méretű csillag, vagy USA jelzés ami felrakható a toronyra vörös posztó gyanánt