418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• csoszi87
    T-15öm van.
    Fain kis tank tierjében.
    Meglepően jó páncél (vagy csak szerencsém volt eddig vele), jó sebesség.
    Én kellemeset csalódtam benne.
  • foxbat88fx
    hehe könnyebben adják mint az IS-6-ot :)
    naná hogy kell nekem :P

Pros:

Good hit points for a tier 3 tank
    Good agility
    Good accuracy, aim time, turret traverse speed, and elevation arc
    Good view range
    Extra signal range
    Armor is good for a light

Cons:

The gun has below average damage and penetration
    Crews below 100% training on this tank may suffer
    Not to be used for scout rushes
    Scouting can be difficult when there are many other fast tanks
  • Okmyx
    Igen, de csak ott érdemes felrakni a torziós rugókat, ahol a felfüggesztés HP-ja elég magas (igaz kb 30%-ot emel rajta, de azt százalékosan emeli és nem fix HP-t ad hozzá), és van miből benyelni az 50%-ot.

Ezért például hiába raktam fel a Chaffeera, hogy száguldozzak vele, úgyanúgy folyton leesett minden domboldalon.
  • Simulacrum
    A hétvégén nyerhető T-15 az milyen tank lesz? Valaki tud róla infót mondani?
  • JeffDunham
    Egy hete pont elküldtem a BORG-os klántársadat és az egész klánt a bü... fa..ba. Artic region map, campel a hegy tetején és semmit nem csinál csak húzogatja a pélót. Egy ismeretlen másik magyarral tartunk vissza 5 tankot, de már kettő jött be mögénk. Kérjük a segítséget tőle, 50 métert nem volt hajlandó megtenni a camper helyről RHM-el 5 perc alatt, hogy visszatartsa a seggünkbe jövőket. Kinyírtak minket, utána 7 ember őt 0,0000001 másodperc alatt. Szidom, és neki áll feljebb hogy majd nézzem meg a sebzéseket. Akkor elgurult a gyógyszerem...

Mentem szólni 2 perc múlva a klánvezérnek, hogy nemsokára megkeresik a BORG-osok, és puszilom őket.
  • Okmyx
    (idézet SerBtől, 2013.06.30)
  • Okmyx
    Emlékezz mit mondott a WG-s nagyember nem is olyan rég (mielőtt pont a Highway átdolgozást bejelentették):

"- Periodical map changes are based on Wargaming's interpretation of map statistics, such as sides' win rates, places where tanks die, etc."
  • Okmyx
    A fürdőkád SA 35CA igen OP a szintjén.
    Hogy idézzek (azt hiszem Bee írta):
    "A 105 mm ágyú 300-as alfával nagyon jó barátod lesz. A gold pedig 223 mm-t üt át, 330 alfával. Mindez T5-ben, egyszerűen brutális."

Ha inkább creditre hajtasz, akkor viszont az alap ágyúval használd, a lőszer olcsó bele, jó a RoFja és a penje is elegendő.
  • Okmyx
    R3nton: A Chi-Ri meglepően jó statisztikákat produkál, gondolom főleg azért, mert a plebs még nem jutott arra a szintre el.
    Mind kill/battle, mind WR alapján a top 3-ban van a tier 7 járgányok között (egyenlőre jobb statokat produkál, mint a T-34-1).
    Sajnos még én se jutottam el odaáig, hogy megvegyem, de már úton vagyok.
  • Ry0K3N
    Én 15k csatánál tartok de már vagy fél éve hozzá sem nyúltam a játékhoz 10k arannyal. :D
    Egyszerűen feleslegesen idegesítem magam csak vele, ennyit meg nem ér meg.
  • Destydeme
    Hi.
    Ezzel csak az a baj,h már cw-re sincs kedvem menni sokszor.Kizártnak tartom,h 30k csatát elérjem,de a 25k is sansztalan.
    Most ott vagyok,h 1 nap wot 2nap pihenővel jön rendbe.+van 1 dolog,ami miatt többé nem költök rá pénzt.Van még 3300 aranyam,az 330 modul fel/le,ennyi.
  • Okmyx
    Nem megnyugtatásként közlöm, hogy tegnap este a Marder38T-vel (ami egyébként egy jól játszható kis TD) 8,33% WR-t sikerült elérnem.
    Igen, 12 meccsből 1 győzelem. 12x voltam legalul a listán.
    Összevissza adja, egyik nap 85% a WR, a rákövetkezőn meg esélytelen vagy, bármennyit sebzel vagy bármit csinálsz.
    MM rulez.

Viszont közben 15000 csatánál nőtt egy százalékot a global WR-em.
    És most végre megvettem a KV-1S-t is a sok light szar mellé.
  • Ry0K3N
    Úgy néz ki ott sem marad sokáig :D
    Az ilyen emberek mindig úgy váltogatják a klánokat mint másika zoknijukat.
  • Destydeme
    Hi.
    Még jó,h a highway az amit a legkevésbé szeretek,h finoman fogalmazzak.Bármelyik másik pálya jobb nekem.
  • Okmyx
    E25 nagyobb fun faktor játszani, nagyon mozgékony kis lapostetü.
    Periscope nem való rá, inkább a coated optics, mivel folyamatosan mozgásban kell lenni vele, a periszkóp használatához meg ácsorogni kell.

Amúgy ha jól emlékszem az elérhető maximális látótáv a játékban a 445 méter, ennél messzebbre nem lehet látni semmivel (az okosabbak majd kijavítanak ha tévedek).

Hozzátenném, hogy bár a Superpershing nem olyan jó móka már a saját szintjén, de creditben kb 40%-kal többet ad, mint az E25.
  • GaburroSan
    Kérdeztétek hogy ha a láncot lövitek miért kevesebbet sebeztek annál mint ami! A válasz egyszerű:
    Az adott jármű amit a lövést kapta torziós rúgóval van ellátva ezáltal a kapott sebzés a görgőkbe feleződik! Tehát nem csak arra jó, hogy nagyobb terhelést és több életerőpontot kapjanak a láncok hanem hogy a kapott sebzést csökkentsék! Tehát nem hülyeség felrakni td-re aminek nem forog a tornya, mert így okozhatunk kellemes meglepetést az ellennek! ;)
  • TOMSILENT
    Ez a forma még nálunk is volt a BORG-ba, én felvételiztettem még régebben...aztán hisztizett 1-2 apróságért és el távozott közülünk...majd a OBI-ba tűnt fel újra :D
  • Simulacrum
    Megnéztem. Azt azért tedd hozzá, hogy rólad is pattant a WT, sőt, előtte is egyszer, plusz a T30 is. Jah és akkor a Patton ammo rackről ne is beszéljünk. Szóval a random többször volt melletted, mint az ellen mellett. :-)
    A győzelemhez amúgy csak annyi kellett volna, hogy a társad is vigyen magával HE-t és a végén azt töltse be a WT ellen. Akkor tuti meglett volna két lövésből.
  • csagataj
    Az. A beceneve fürdőkád.
  • Gyuszopapa
    Az a francia 5-ös td S35 CA valami op szar?
  • csagataj
    Nekem ez szokott lenni a vágólapomon. Meg vagyok sértődve, hogy nem olvastam a linkelt oldalon:
    DEAR TEAMMATES! FUCK YOUR MOTHERS WITH ANAL PENETRATION INSTEAD OF PLAYING WOT PLEASE! THIS GAME IS SURELY NOT FOR YOU!

Viszont sohasem szídom az ellenfelet, csak a csapattársakat.
  • Simulacrum
    Nagyon sok tankot kipróbáltam már a játékban, de csak 1-2-vel vagyok 50% alatt. A Borsig ilyen, igaz még kevés csatát mentem vele. Túl erős ez a járgány valamivel kompenzálni kell. :)
    Amúgy a sok vereség ellenére is nagyon szeretek vele menni.
  • csoszi87
    Poén, hogy van benne néhány olyan, amit érdemes lenne kimásolni és gyors gombra rakni.
  • Ry0K3N
    ESL: Account deleted.

Weboldala:
    “Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.”

• Frankie69
    Személyes rekordom 10 kill, és bukta!!!
  • Tono34
    HUNS2 és VTEPS idáig eljutottam, de ennyit összeszedni ....

Ha Foxi nincs benne akkor kamu az egész :D
  • Ry0K3N
    Ugyan hova gondolsz nincs ezzel semmi baj. "Working as intended" x)
  • madmanic
    *jegyzetel*
  • rolio
    Sziasztok!
    Na,végre valaki vizsgálódik egy kicsit! Nem hittem volna hogy igazat mondanak a WG-nél, ezek szerint tleg egyenlően adja a mapokat, de az igaz hogy napi lebontásban tleg unalmas hogy vannak Prohorovka-Redshire-Ensk-stb. napok.
    Amit még meg kellene vizsgálni, hogy az MM miket produkál.
    Én csak napi 15-20 meccset tolok, de azt kéne megnézni, hogy meccs elején a csapat eloszlás és végeredmény hogyan alakul.
    Szerintem érdekes lehet a "színek" eloszlása. Tnap megint kipróbáltuk a szerver váltogatást, 4-szer léptünk át, 2-2 meccsig "nem tudott követni" az átok, de aztán megint piros vs kékzöld meccsek jöttek.
  • haflac
    hát itt meglehet tanulni csúnyául,írni és beszélni,van köztük pár magyar is
  • popey8
    Már 14/4. Kemény 28 és fél %. Vicc az egész játék meg a játékosállomány is. Legutóbbi csata: végjátékban 2 nyomorék arty nem bírt el egy IS-6-tal és emiatt befoglalt. 4479 dmg, 7 kill.

Defeat!
    Map: Sacred Valley
    Date: 2014.01.21. 2:33:05
    Vehicle: SU-101
    Exp: 2 071 Credits: 64 617
    Achievements: : Top Gun, Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"
  • popey8
    11/2 -.-
  • popey8
    Nem vagy egyedül: 112
  • voivod32
    Ehhh, ezzel a sok mocskos féreggel nem lehet nyerni, esetleg, ha egyedül kiirtom a teljes ellenséges csapatot...
  • Master91
    Igen, és pont ez a szívás.

Pl. hogy ~1 héten át szinte napi 2-3x voltam Kóreán. Ki borító. Aztán redshire. Na nemár...

Ma Severogorsk volt a soron amibe többször is mentem, volt mikor 2x egymás után Chi-Rivel.

Holnap ki elemzem haveromét is ( ő 1 zászlózik is, sajnos nem lehet különbséget tenni )

Viszont a 60+ Highway oda basz.
  • popey8
    Ez alapján a WG részben igazat mondott:) Ha eltekintünk a szélsőértékektől (min-max), akkor elég kicsi a szórás. Tehát az egyes mapokon lejátszott csaták száma egy szűk sávban mozog. Viszont azt, amit itt már többen is elmondtunk nem látszik a grafikonon. Oké, h 12.12-től 01.20-ig ezeken a mapokon ennyi csatát játszottál, de ugye az nem állapítható meg, h ez miképpen oszlott el napra lebontva. Bőven előfordulhat, h 1 nap csak pl. 4-5 map rotál.
  • Szpecnyaz
    Researched:
    Type 61 researched. Undistributed experience spent: 169 000. Free Experience spent: 0.
    Purchased:
    'Type 61' sucessfully purchased. Spent credits: 3 600 000.

BTW, ez az STA1 kifejezetten kellemes tank volt, talán ez tetszett eddig a legjobban a T8 medek között.
  • Master91
    kis érdekesség:

Exell táblázatban össze számoltattam a replays fájlaimat, hogy melyik pályán hányszor voltam

Ezek jöttek ki eredménynek :

• kissd
    Kiszenvedtem.... megvan a napi 50%. Még jó, hogy t54-et utoljára hagytam, mert az kisimította a ráncokat :D
  • zsupeti
    Igazat megvallva kikészített az a tetű PZV td.Pedig nem rossz vas de a sebessége az valami beszarás lassú.De én barom most mivel megyek?!Hát a tortával.Kerámia lapokat tettem rá az elejére,h nehogy felhevüljön a menetszéltől.
    Komolyan mondom nektek vénségemre mazochista lettem. :)
    Mondjuk már nem kell sok a csillagrombolóig.