418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Hmmm tudod mit? Én is. De azért meg fogunk tűrni magunk mellett, ha jelentkezel harmadiknak.
Szívesen!
-
R3nton #286726 Inkább maradok a hosszú szőke hajú, ropogós seggű lányoknál, de azért köszi :P -
malystryx #286725 Nálam is óriási laggok vannak, de elég érdekesen jött ki. Nem tudtam irányítani a tankom, de mihelyt kilőttek mintha visszatért volna minden a régibe... Természetesen lose, és az ellen úgy jött át, mint kés a vajon. Nekik nem volt lagg??? -
tegnapi
- K: "Várjunk a WoT lag javítására?" V:"Csak amennyire szükséges" (Később SerB azt mondta a probléma általában nem a WoT szerverrel van hanem az IPS-el, azt javasolja használj pingplottert és kommunikálj az IPS-el)
- A HE átütés értéke nem befolyásolja a sebzést amit a lövedék okoz a nem átütő találatkor.
- SerB megerősíti hogy csúcsidőben a szerverek nem cserélnek adatokat a játékosokról egymás közt (ezért lehet hogy valaki nem látja barátját a barát listában amikor másik szerveren van)
- A patch számokról azt mondja SerB hogy nem nagyon érdekli őket.
- SerB azt mondja a “Siege of Leningrad” Orosz dupla XP eventel számoltak a fejlesztők ahhoz hogy elérjék az "1 millió online játékost"
- A BigWorld 3.0-ba berakott új funkciók "hasznosak" és azok közül sok minden be fog kerülni a WoT/WoWp/WoWs-be
- Chi-Ri toronynak furcsa páncélja és súlya van? "Kérdezd meg a Japán mérnököket" (Valami vicchez kapcsolódik a válasz)
-
Te hülye ****! Könnyesre röhögtem magam! Ez kész!
Két megjegyzés.
1. az 1600-as effym nem magas
2. 2 hozzászólás óta annyira jól elvagyunk, hogy lehet este már dugunk is
-
Okmyx #286722 Volt egy ismerősöm, rendszeresen járt fel trollkodni fórumokra.
Pont ugyanezt csinálta: mindig beszólogatott, baromságokat írkált, és csesztette a többieket.
Rendes felnőtt ember, munkahellyel családdal, gyerekkel.
Egyszer megkérdeztem, hogy tulajdonképpen miért csinálja ezt, hiszen a valós életben tök normálisan tud viselkedni.
A válasz: "egész nap pincérkedem és az összes hülye vendéghez jó pofát kell vágnom, akkor is ha legszívesebben kicsontoznám. Ezért nap végén feszültséglevezetőként anyázok és trollkodok a fórumokon."
-
csoszi87 #286721 Ne viccelj már!
Te tankozol miközben itt gigászok csapnak össze?
Ez annyira mainstream. -
stoppos #286720 

Gyönyörű. A Dunántúli Tapló és Vidéke fórum legszebb időszakait idézi. :) -
Na most már visszaenged. Csatát elvesztettük... -
Nálatok megy a szerver?
Játék közben elindult a tankom ész nélkül előre, majd egy idő után leállt minden csapattársam mozgása. Kilőttem a játékot, most meg nem enged vissza. szerverek nem elérhetőek. -
csoszi87 #286717 Neten kerestem, nem itt.
R3ton: az is az én művem. -
Okmyx #286716 Persze, hogy nem találod, mindig kibanolják 
Már hiányzik, mint a napi adag inzulin... -
csoszi87 #286715 Azt nem találtam, pedig kerestem.
Helyette itt van ez:
-
Ez szép volt, +
Máris feldobtad a napom :) -
R3nton #286713 Nem tudom a naptárasat ki csinálta, de az is baromi jó volt, csak most már bele kell írni a pankrátoros gyereket is :D -
-
Okmyx #286711 Hol az a nyomorult ugrálós gif?
Bár még korán van...
-
R3nton #286710 Te nem vagy normális :D :D Made my day, szét röhögtem magam :D :D Ez baromi jó. Big + -
shbg #286709 Örülök,hogy nem csak nekem nem tetszik a chi-Ri:) Illetve megnyugodtam ,hogy nem csak engem tett folyton kilencesek közé -
R3nton #286708 Szerintem kurva jó, egyedül az zavar, hogy nem fordul körbe a torony teljesen. Engem a depression nem zavar. Előbb is úgy végeztem ki panther2-t begurultam melléje, oda fordítottam a tornyot és simi-simi a oldalára. Ezzel sose tudnak semmit kezdeni :D
10-es meg t-54 jobb ágyúval t10ben. Inkább a t-54-t meg ezt az objectet kell kiélvezni a páncél miatt, ha jó tierbe rakja. T10be már óvatosan kell mindig játszani, mert átüt minden. -
csoszi87 #286707 -Szép estét kívánok mindenkinek innen az Sg fóruom WOT arénájából.
Ma is érdekes csatának lehetünk szemtanúi.
A két egymásnak feszülő fórumlakó nem más R3ton kisasszony és a nemrégiben Arany Lőszer díjat kapott JeffDunham.
Mindkét fél magas effel és alacsony ingerküszöbbel rendelkezi, valamint nem ez az első összecsapásuk.
Mai kommentátor kollégám Peter. Kérlek mondj nekünk valamit felvezetőül.
-Én is sok szeretettel üdvözlök mindenkit.
Nem akármilyen meccsnek nézhetünk elébe. Mindenki készítsen be magának popcornt és kávét mert nem ez nem 2 perces viadal lesz.
-Mit gondolsz a két félről?
-Mint már korábban mondtad mindkét játékosnak magas az effje így csupán az hogy ki a jobb játékos nem fog kiütéses győzelmet jelenteni.
Jeffnek nehéz dolga lesz, hiszen a fórumon nem használhat arany lőszert de ne feledjük hogy mutatott ő már 1-2 olyan replayt ahol goldammo használata nélkül is lehozott meccset.
-Bocsánat hogy a szavadba vágok, de 1-2 dolgot fontosan tartok megemlíteni a szabályokról: Mivel ez 1 fórum bárki beszállhat a küzdelembe. A replayek és kör végi összesítések posztolása megengedett. A csata addig tart, ameddig míg valamelyik fél fel nem adja. Peter ismét tiéd a szó.
-Köszönöm. Visszatérve a játékosokra.
R3ton népszerűsége az utóbbi időben nem túl nagy. Ehhez hozzájárult TD ellenes magatartása, valamint az is hogy titokban ő is elkezdett páncélvadászokkal játszani. Ezzel sokak szemében hitelét vesztette. Így kevesen fognak posztolni mellette.
-Érdekes dolgokat mondtál Peter. A fórumozók hogyan viszonyulnak a párbajhoz?
-Elég vegyesen. Sokaknak már a könyökükön jön ki ez az egész napokon át tartó csata, de vannak akik élvezik és szívesen beszállnak.
-Mit jósolsz a mai napra, lesz-e esetleg győztes?
-Nem hinném csoszi. A felek túl rég óta marják egymást ahhoz, hogy ezt ma lerendezzék. Véleményem szerint a Fórum Királyának/Királynőjének címét nem ma fogjuk kiosztani, de mindenféleképpen izgalmas és személyeskedéssel teli virtuális farokméregetésre számítok.
-Mit vársz a mai napon?
-Helga asszonyt! Ő legalább feldobja a hangulatot.
-Köszönöm Peter és lássuk a várva várt csatát. -
darkwraith #286706 Még nem is találkoztam vele a játékban. ÍRemélem leakciózzák hamarosan, mert akkor megveszik páran és végre meglehet újra a tank mester :d
Már csak az kellene. Tudom, hogy nem veszik már el, de nem tökéletes :d -
Angelus1991ster #286705 Mindenkinek haldoklik a játék? -
Ha már említed. Tipikusan olyan tank amit ki nem állhatok, de mégis lehet vele olyan köröket menni hogy magam sem hiszem el miket élek túl vele.
Valakinek több tapasztalata a tizes 430-ról? -
Nézd az aláírásod ;) -
Igazából én szar vagyok mert nem tudok játszani, medezni , csak td-zni
-
Erről beszélek. De mondhatod egy szemellenzős, elvakult embernek... -
R3nton #286700 Na most kárpótlásul mentem egy jó kört obi430II-vel, nem tudott beütni a t-62a, közelharcban vagy 5x pattant :D -
Miért jogos? Alig használtam benne 1-2 aranyat. Nyolcasokhoz nem kellett, a 9-hez meg be sem töltöttem, mert azzal sem mindig lőttem át. Szóval a gold spames elfultságos baromság nem jogos.
-
64% Winrate ChiRivel hrrr
Még jó hogy szarabb a penje mert tuti OP lenne
-
R3nton #286697 élvezeti faktor 0 -
Csak hogy lásd kivel van dolgod. Szerintem sem jó med, mert se mozgás, se páncél. Én mégis imádtam a táras lövege miatt. A tanulj meg játszani vele azért szólt, mert ez nem med, ergo ne úgy kezeld. Támogató tank, nem tudsz vele olyan dolgokat megcsinálni mint egy med-del. Ha ezt megérted, máris nyertél és tetszeni fog talán. -
csagataj #286695 Akkor hagyjuk a winrate-et. 1186 átlagsebzés. -
Nem nevettem, de a pont jogos volt a túloldalon. Mosolyt tettem a végére. :)
Ez nem nevetés. Azt most csinálom miközben írom :D -
Angelus1991ster #286693 Szerencsére 22 db tier 4 fölötti jármű van a garázsban. ( tier4-es Valentine LL-t és tier5-ös T14-et beleértve).
De miért vizsgaidőszakban kell ezt? -
R3nton #286692 1 db kilőtt amerikai :D -
Há' milyen klántárs az ilyen?! Kiröhög! A szenya ellendrukker.
-
R3nton #286690 winrate is luck, de szar és állandóan 9esbe tesz, leszarom a winratet. A Borsiggal lehet még 50 se volt meg mégis élveztem. Ezzel nem lehet élvezni a játékot. -
Okmyx #286689 Valami afrikai event lesz hétvégén.
Gondolom PZ IV, Matilda, Churchill, Grille, M4 Sherman akciósan. -
csoszi87 #286688 APA KEZDŐDIK!