418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Nem, a kritika része az lenne, hogy ahelyett, hogy egy fórumon sírsz mások játéka miatt, fogadd el, hogy más máshogy játszik, mint te.

Ha pedig ez nem tetszik, akkor FV TD kihúz, blacklist beélesít, és leTK-zod egylövésből.
  • Plata
    T10-et nem tudom le duplázni,ha előveszem valami közbe jön.
  • Plata
    Ahaa,nekem úgy nézett ki hogy inkább a kemper med stílusra gondol.
    Egyébként volt most egy veszett jó csatám.
    Inkább kimentem vacsizni csata közben.
    Úgy kezdődött a csata hogy 0-4.
    Egy vízbe fulladt egy összetört kettőt meg kilőttek csapattársak.
    Az arty hozta a formáját.
    Na persze kitört a balhé,pár lövés után inkább elmentem egy kis körtét vacsizni.
    T8-10 csata volt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.13. 16:51:55
  • yossarianHUN
    A fórumozási szokásaidat kritizálta, nem a játékstílusodat. Miért nem lep meg, hogy nem esett le.
  • Plata
    E100-al csodák csodájára elsőre meg lett duplázó és 25k nyereség is jött.
  • ROMOTO
    kb 9 sec alatt fossa ki a 3 lőszert asszem, ja és az első lövedék 12 seccel tölt, a második 13 körül, a harmadik 15 felett nem sokkal
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.11.13. 15:13:03
  • realcsabi
    És az intraclip újratöltési idejéről lehet tudni valamit? :)
  • ROMOTO
    Teszt szerón láttak kerekes tankokat tesztereknél, kb. dec elején-közepén jön az új peccs, a kerekesek nem lesznek benne, de legalább berakják a prém Is-3A-t automata töltéssel olasz mintára, csak az orosznál pont fordított a töltésidő sebessége, itt egyre lassabb a töltés, 9 sec alatt tölt az első lövedék ami azért elég fajint, legalább használhatóvá válik valamennyire, jó rég várok erre...
  • realcsabi
    Lehet, és sokat egyszerűbb is ott.
  • Plata
    Ha jól emlékszem tegnap E100-al grand battleban lett meg az egyik küldim.
    De nekem light tankokat kellett ölni.
  • joe662
    Skacok,a mostani kampànyt is lehet csinàlni a grand battle-ban?
    Az ilye 10k sebzéses küldik miatt kérdem.
  • Plata
    Ha a kritika jó és értelmes figyelembe veszem.
    Ha hülyeséget ír akkor a kritikáját magasról letojom.
    Már pedig ha azt mondod hogy ezentúl úgy játsszak médium tankokkal hogy a bázison beállok bokorba és várok hátha arra jön az ellenség akkor a kritikád baromság.
    Med tank szerintem nem kempelésre való egy bokorban vagy dombon a bázis mögött.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.13. 12:19:51
  • yossarianHUN
    Szép probálkozás, de tudod te is, hogy lepereg róla a kritika :D
  • joe662
    A Wg úgy gondolta,elég lesz neked 175 kötvény is:-DD
  • Maala
    Nekem a sima kliens ír most critical errort, és nem hagy frissíteni. :-D
  • asolyom
    A tesztre be, de gyakorlatilag sikerült a WG-s fiúknak használhatatlant alkotni. Legalább is nálam 16 fps-sel (!!!!!) megy, és minden egyes csata után összeomlik és CTD. Hozzáteszem a normál szerveren soha nem volt fps problémám.
  • Maala
    Te be tudsz lépni, frissített rendesen a játék?

Szerk: Ah, hogy a tesztre...
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.11.13. 07:21:40
  • asolyom
    Na, veszem is meg az AMX 50B-t, meg a másik francia HT-ot tesztelési céllal. Bár az M4 51-54 páncélját úgysem lehet tesztelni, mert mindeki fossa a goldot. Viszont az AMX 50B-nél ez mindegy.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.11.13. 07:13:55
  • Megamax
    Azert nem mindegy hogy az elejen goldozzak szet a segget , nulla csataban töltött idővel vagy legalabb kicsit játszhat a tankjaval meg ha nem is tud vele
  • joe662
    Jo ez a teszt szerver,nálam 100%on tekeri a procit
  • Plata
    Végül egész jó lett ez az este,kicsit felcsesztek a kemper csapattársak.
    De vagy 500 ezret kerestem T8-10 tankok ötszörözésével,elő vettem olyan tankokat is amikkel ezeréve nem játszottam és kész lett pár küldi.Még T110e4-et is elővettem.Egész jó lett vele.
  • Plata
    Vesztes csata volt.
    Az előbb volt egy jó kör.
    Egy csapattárs két ellenség ugrott a szakadékba hogy kinyírja egymást.
    Artyval végig néztem,jót röhögtem.
    Ez az ugrálás ragadós,provincen t34 leugrott a városból.
    Csak ez csapattárs volt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.12. 20:51:34
  • asolyom
    Sajnos nem egyedi, top tier heavyk is bőven kempelnek a bázison. Egyszer valami japán tehénre ráírtam, hogy jó lenne, ha mozgatná a seggét. A válasz az volt, ha megmozdul akkor meghal. Persze a végén így is meghalt, mert öten vették körbe, és nem sebzett fingot se. Csak azt nem tudom, hogy az ilyen ember minek játszik tankos játékot.
  • realcsabi
    Hát, ha valamit megtanultam erről a fórumról, akkor az ez: ha az ellenkezőjét csinálom annak amit plata mond, akkor jó vagyok.

Szóval akkor csagának lehetett egy jó köre. :)
  • Plata
    Hogy teljes legyen a jó kedvem is7-el eltapostam egy kempelő obj140-et is.
    Bázison rohadt 3 arty közt meg egy rakás td mellett.

Szerintem a csapattárs úsztatásért azért nem kékültem be mert most kaptam olyan öcsit amit 50 olyan csata után kapsz amiben nem sebzel csapattársat.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.12. 20:08:05
  • Plata
    Pech,de ha szerinted az a normális hogy med a bázison kempel akkor grat,talán te voltál csagataj?
    Hát egy dolgot tanultam,ha csapattárs medet vízbe fojtom nem kékülök be.
    Egy táras kemper megtanult úszni.Szeretem az is-7et,olyan gyorsan tud gyorsulni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.12. 19:55:21
  • TiborTamas
    "nekem elegem van a kempelő medekből."

Sokaknak meg belőled, de ettől függetlenül ugyanúgy nyomod a hülyeségeid nap mint nap, és tűrik. Az élet nem habos torta... :D
  • Plata
    Is7 epic battlet kaphatsz.
    Az a következő a sorban.
    Most a T10 jön.
  • joe662
    Ezt az epic battle-t nem lehetne megnézni felvételröl
  • Plata
    Jah és T10 meddel hátul kell kempelni?T8-10 csatában?
    Persze majd én is felmászok a hegyre és onnan sniperkedek vele gold ammóval.
    Nézd nekem ez nem megy,most is felbasztam magam és td-vel elindultam és mentem és mentem és mentem,szartam rá hogy mi lesz nekem elegem van a kempelő medekből.
    Győzelem!
    Csata: Highway
    Járművek: ISU-152
    Szerzett tapasztalat: 7 525 (x5 minden nap az első csatáért)
    Megszerzett kötvények: 1
    Szerzett kredit: 40 988 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 2 525)
    Csatában elért kitüntetések: Top Gun, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"

Kapaszkodj meg mázlim lett,vagy ammoracket lőttem vagy nem talált el és a második lövés már vitte.
    Egyedül átmentem az ellenség bázisára.A medek meg a heavyk és az egész tetves banda kempelt.
    Jah és arty is volt,több is,meg is lőttek,de akkor is mentem,kapaszkodj meg telibe lőttem az artyt és mi lett? Láncoltam.
    De a beszari banda agyon lőtte 3-400 méterről mögülem,jah nagy lövöldözésükben engem is hátba lőttek.
    És ezzel a meccsel meg lett a TD küldi is,meg lett a sebzés a kill meg egyéb szar is hozzá,.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.12. 19:34:32
  • Maala
    Én se értem, mi a fa**ért ülnek le a csajok pisáláskor, csak előveszik a farkukat, aztán hadd szóljon. Ja, hogy nekik nincs pöcsük? Ahogy a medeknek sincs páncéljuk.
  • Plata
    LOL.Ugye viccelsz?
    Engem heavyben nem zavart akkor med mi a szöszt kempel?
  • Userx2
    Volt arty a csatában? Mert akkor nincs ezzel semmi baj.
  • Plata
    Mint a nyúl.Csak épp csatában voltam és siettem.
  • Plata
    Aha.
    Top tankként meddel hátul kempelt,ha harc lett volna menekült futott a nyúl.
  • Angelus1991ster
    Egykori fórumlakó nem kevés csataszámmal.
  • asolyom
    Egész jól húz ez a 105-ös löveg az ARL-en, 3 csata 1400 átlag sebzés, és átlagban 2 kill.

Az Objekt 430-cal most küldtem oldalba egy Standard B-t, repült is lefele a tornya, 1200 dmg.
  • Plata
    Srácok tudja valaki hogy ki az a csagataj a vihar klánból?
    Mekkora beszari kemper te jó ég.
  • Maala
    Ti nem úgy szoktátok, hogy 5x hétvége alatt benyomjátok a 300%-os free XP boostot, aztán összeszedtek 75k free XP-t egy hétvége alatt?

Bár most én se tankoztam, csak szombaton meg ma, mert BlOps4-ben is 2x hétvége volt.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.11.12. 17:43:49
  • Malarki
    A free XP-t elkúrtam a svéd meg a cseh ágakra amiket nulláról kellett felhúzni T5-ig, szóval akkor lehet hogy teherbírást növelő modul lesz a vége. Most a 5x-ösökkel meg prémmel összeszedtem 20k-t, az már 1 modulra elég, ami akkor a torony lesz.