418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stoppos
    Nade akkor nem lett meg a 8 neki, mert -1. Vagy azt ilyenkor nem számolja?
  • Gottfried
    ThePinc

Ezt a férget jegyezze meg mindenki és ha találkozik vele,lője szét a patkány fejét,mielőtt úgy jár mint én.

Hetzerrel mentem,t6 csata. Csapat elfogy,hárman maradunk.Egy arty ez a görény (zöld) hellcat és én.Úgy 6-7 enemy ellen.Hellcatnak kétszer mentettem meg az életét,úgy hogy leszedtem róla két low HP-s KV1s,t miután ellőtte magát ő is.Ügyesen játszott,7 killje volt már mikor már csak egy arty maradt az enemynél.Én már ott voltam a nyakán,a hellcat jóval mögöttem.Megálltam spottolni az artyt,láttam hogy ő nem lát.Éppen írom a csetbe a hellcatnek hogy lője ki,így meglesz neki a radley,erre ahogy megnyomtam az entert,kilőtt az a tetű csak hogy meglegyen a 8 killje.
    Az ilyen gerinctelen patkány rohadt volna meg abba a kurva anyjába mielőtt kitolta magából!!
  • Destydeme
    Milyen melód van,h kipihened magad?
    Mindig beváltom.....
  • Master91
    ...
  • rolio
    A kutyát elaltattatni szokták.
    Én elaltatom, hogy aludjon
  • Destydeme
    Az én értékelésem még 1x:WN6 / Eff: 2 030 1 777 úgy,h a semmit nem lövő 7es arty körök(vagy 3) is benne voltak.A szutykod legalább néha sebzett.

Azért a xarnál kicsit többet ért,de neked elhiszem
  • AlucardHuN

• FosTalicskaa
    Elaltatni rákos kutyát szoktak az utolsó stádiumban.....
  • foxbat88fx
    egyébként megmondom szart nem ért ez a szakasz :D
    arra jó volt h felhozzuk a winratet 30% fölé...
  • rolio
    Van klánom,de ott olyan nyögvenyelős összehozni 1 jó csapatot, és mivel késő van, a fele félbehagyja 7-8 win-nél...sajna csak miután elaltattam a kisfiamat, akkor tudok belépni, de 2-3 ig nyomom.(aztán fél 7-kor csörög az ébresztő, de kipihenem a mhelyemen)

Gondolom azt a fehér aranyat beváltottad másra....
  • Destydeme
    Hi.:)

Nekem meló van,10 után van,h cw-re sem megyek:)De am normál időben miért ne?
    "de gondolom nem akartok "sárgával" játszani."Ezt vegyük úgy,h nem írtad.(Senki nem úgy kezdi,h lila,mellesleg nem vok lila,Foxbat ott van)
    Van klánod?Milyen tankokkal szoktál menni?

"Erre a válasz, hogy már nem akarnak goldért kreditet váltani, rámennek a 250e-es küldetésre..."
    Ez nekem elég nagyképűnek tűnik.....Ez az én véleményem,am arra költi mki a pénzt amire akarja,én még nem váltottam aranyért kreditet.
    De a bnőm kapott már fehér arany ékszert tőlem.....
  • FosTalicskaa
    Tényleg könnyű összehozni. 3 nap alatt 60 győzelem és mivel újabban gyakoriak lettek a karalábé hadosztályok ezért erre a 60 csatára nyugodt szívvel rászámolhatsz +60-90-et is. Szóval 3 nap masszív kockulás egy olyan tankért ami még tier 3hoz mérten is gyenge... és persze jobb napokon tier 5 alatt nem is fogsz vele menni... sok szerencsét azoknak akik bevállalják ezt a baromságot.
  • foxbat88fx
    sztem meg az a gond hogy józan vagyok :D

ja am elég szar a csetban :/ de ez van
  • rolio
    Este 10 után beszállnék egy Borsi-val harmadiknak, de gondolom nem akartok "sárgával" játszani.
    Egy pro SG-s csapatot is összehozhatnánk (én lennék benne a noob). Valamelyik este nagyon komoly KAZNA-UNICA csapatba futottunk 3x is, kérdeztük, hogy pénzt gyűjtenek?
    Erre a válasz, hogy már nem akarnak goldért kreditet váltani, rámennek a 250e-es küldetésre...
  • Tono34
    Lehet, hogy csak azért nyertetek :D
  • Angelus1991ster
    Ventillátort javasolok.
  • Destydeme
    Hi.Nem tudom,c6 banban van,1 oldalú volt a kommunikáció.Lehet az anyukájával mentem szakaszban?

ps:2x majdnem meglett a crit medal is,10 killel,kár,h csak 2en voltunk.
  • JeffDunham
    Az meg kicsoda? Semmit nem mond ez a név...
  • campernoob
    Löwére milyen felszereléseket célszerű tenni. Gondolom töltésgyorsító, de mi a másik kettő?
  • Angelus1991ster
    IS-6-hoz mérve igen könnyű. Ennyien nem játszanak a T-15-tel?
  • Tono34
    Kicsit iszik és már nem is tudja győzelem vagy vereség volt-e. :D
  • Destydeme
    Ja,aki nem tudja ki a Benjamin annak:Foxbat!
  • Destydeme
    Mentünk pár kört Benjamin barátommal.....

WN6 / Eff: 2 030 1 777
    Csaták: 8 / 10 ( 80% )

Nem értem mi a bajod a win rate-el.
  • yossarianHUN
    T-15-öt lehet szerezni 24.-étől küldetéssel.
  • Angelus1991ster
    Volt példa rá. Szemtanúja voltam.
  • Angelus1991ster
    Az valószínüleg aranyért vásárolható lesz a giftshop-ba. Amit szokás szerint 1-2 patch-el később az ingaame shop-ba is beraknak.
  • FosTalicskaa
    Ja persze. Nyilván egy lila játékos azért lila mert az xvm nevezetű csodaprogram minimális esélyt jósol neki a győzelemre és ezért rituális öngyilkosságot hajt végre a kör elején... jó vicc. Rossz körei mindenkinek vannak. A jó és rossz játékost nagyjából az különbözteti meg egymástól, hogy az összes csatából kinek mennyi ilyen balul sikerült köre van. Nyilván egy 1500+ játékos nagy átlagban azért már oda tudja tenni magát.
  • Okmyx
    Meg a Grosstraktor is...
  • Angelus1991ster
    Lesz mostanában valamilyen WG évforduló? Mert a játék fájlok közt igen csak gyanús a tier3-as Ke-Ni Otsu prémium tank.
  • Paradoxon61
    De az, nem igazán zavar ha csalódást okoztam.
    Ami a beszólást illeti:
    "Az összes több 10 ezer csatás piros effest karóba huzatnám!"
    Erre mit kellett volna írnom? Igazából azt, hogy értelmes, pluszos IQ-val rendelkező ember ilyet nem ír a társaira. De ez szerintem már nem csak személyes, de sértő is lett volna, sértegetni meg nem akarlak. Ezért a Te stílusodban válaszoltam rá. :)
  • Angelus1991ster
    Főleg az ilyen válaszok miatt: " Én pedig melléjük raknálak felnégyelve dísznek, csak hogy Te is érezd a törődést. " pláne.
  • Angelus1991ster
    Amúgy nem szóltam be magának. '61 remélem nem a születési évszáma, mert akkor csalódott vagyok.
  • campernoob
    THX
  • Paradoxon61
    Van mire fogni, hogy miért ők esnek ki elsőnek mi? Tipikus példája annak, hogy bármit meg lehet magyarázni.
    Tegnap futottam jó pár meccset T8-ban. Egész jó ki meccsek voltak, amíg nem rakta be a T9-10-eseket. No onnantól abba is hagytam, nagyobb idióták voltak mint amiket az T2-5-ig lehet találni. Két dolgot tudtak. Vagy felmásztak egy dombtetőre és onnan reklamáltak felderítésért, hogy legyen mit lőni, vagy előre rohantak és 2 percen belül ki is lőtték őket anélkül, hogy egyetlen enemyt is kilőttek volna.
    Természetesen voltak kivételek, csak sajnos ők voltak kevesebben.
    Én még mindig azt mondom, hogy a 6-7-8 tier a legjobb csaták terén. No és a leggazdaságosabb is.

Angelus1991ster!
    Nagyon szívesen ápolásra szoruló fiam, ha hiányzott, hát megkaptad. :)
  • JeffDunham
    90%-ban én is tudom előre. Nekem direkt nem írja ki az XWM hogy mennyi a nyerési esély. Az szart sem ér.

Megnézed milyen játékosok milyen tankban ülnek, és nem kell túl sok logika hogy előre megmond. Persze van meglepi is bőven mindkét irányba. Ez a "játék szépsége".
  • Angelus1991ster
    Szerintetek lesz ilyen event még, hogy tier3-as prémium tankot ingyen lehet szerezni?
  • Angelus1991ster
    Ez így igaz. De náha vannak olyan esetek amikor a türkiz, lila játékosok a legelején meghalnak. Szerintem ők a csata elején látták mi lesz a vége ( XVM ) amikor kiírja, hogy 20-30% esély a csata nyerésére a sok paradicsom miatt.
  • JeffDunham
    Én nem. Csak 8-asnál magasabb tierben egymás ellen dobálnám be őket. Esélyük is lenne lőni a többi hülét, és ott megtanulhatnának egymás ellen pár dolgot a játékról. Nem ám top tankoknak állandóan. A fele afk a másik fele meg suicid vagy camper idióta. Játszák le egymás között.

Tier 8 alatt meg mégsem akkora handicapel indul a játék. Tier 10-ben jobban megérezni a -1, -2 tankot.
  • Angelus1991ster
    Köszönöm kedvességét Pszicho apu. Úgy hiányzott.
  • Paradoxon61
    Én pedig melléjük raknálak felnégyelve dísznek, csak hogy Te is érezd a törődést.