418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Miért? Nagyon is hihető, és egyszerű megoldani, hogy tényleg kedvezzen a program, a szerényebb képességű játékosoknak!
A WG által használt személyes értékelés számértéke, értdekes random szorzók generálására ad lehetőséget, a programba építve. -
Paradoxon61 #286886 -
Conspiracy theory.
-
"1 lövés talált, átüt, sebez.
2 lövés pattan.
3 lövés mellé. 100 méterről úgy hogy az egész képernyőt betöltötte"
Szóról szóra ez szokott történni.
És ez tényleg nem lehet véletlen. Nem azt mondom, hogy minden játékosnak van egy külön potmétere a WG "szopatófalán" , de valamilyen adatot figyelembe vesz a program, és módosítja a játék törvényeit, bizonyos szituációkban.
-
Paradoxon61 #286883 Ezek nem véletlenek. Én hiszek a véletlenekben, de ami túl sokszor ismétlődik, az már nem véletlen. Jó példa erre a mostani 15:1-es végeredményű meccs is.
Mire körül néztem, 2 perc alatt egyedül maradtam. Jön felém egy Tigris I, sima nem a P. Ennek elől a páncélja 100 mm. Gondoltam beleeresztek 2-3-t mielőtt engem is jegelnek, 15 ellen esély nulla.
Nashorn full, átütő erő 152-254 mm. Távolság alig 100 méter.
1 lövés talált, átüt, sebez.
2 lövés pattan.
3 lövés mellé. 100 méterről úgy hogy az egész képernyőt betöltötte, ha hozzá vágom az ágyú csövet, akkor is eltalálom.
Aztán ennyi, 5-en lőttek rám egyszerre.
Ennyit a véletlenekről. Annak meg aki időnként, főleg ilyenkor gumilövedékre cseréli a rendeset hogy pattogjon .. . .. ..... ...... .
A pontok helye a gondolatomat tükrözi az illetőről. -
Attila965 #286882 Na Ke-Ho-ra végre megadta a Tank Ászt, 922xp 2200 spotra, meg 600 sebzésre. Dagadt is a mellem a 6osok között, hogy én lettem a lista tetején
-
Nem. Az utolsó pár ezer XP- SZINTE mindig 200-asával jön össze. Ez nem legenda, ez keserű tény. Különösen, ha már csak fél órád van játszani! :D -
Angelus1991ster #286880 Fraggyűjtésre a KV-2 egylővő a megfelelő. A legkellemesebb csalódás a játékban. :D -
Jah igen, fraggyűjtésre az ilyen gyorstüzelők egész jók- lásd itt, az előbb lemaradt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
LOL. Mondom nyomok egyet a T14-el, ha nem ad már egy nyamvadt fraget (az utolsó 6 nem akart összejönni), attól teszem függővé, hogy próbálkozom-e még. Erre meg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://kepkezelo.com/images/m269cqmg79pzcj1igl3.jpg
-
Kár, hogy "szanitéc" skillt nem lehet fejleszteni! -
Vagy , miért van az, hogy rálősz egy tankra 4-szer ugyanoda, mindegyik sebez, marad 20 HP, ja, rálősz ötödször, ugyanoda, lepattansz ő visszateszi a láncot, rádfordul és kapáslövésből kivégez. Ez mondjuk 10-ből ötször. Vagy két ugyanolyan tan áll egymással szemben. Te vagy a "képzettebb" mondjuk 1000 wn6 ponttal, mindketten full HP-val, te tudod, hogy mit kell lőni és lepattansz, 5-ből háromszor, ő benyomja az autoaimot, és minden lövése sebez, aztán kibégez, és egy "nooob" felkiáltással odébb áll.
Vagy, rádlő az arty, és meghal a lövészed, gyorsan meggyógyítod, ekkor meglátod a spottert, aki egylövéses lenne, án egy dupla hátraszaltó közben leadott lövéssel kilövi a lövészedet. Te mellélősz, és mivel a spot rajtad van, a másik arty azonnal kivégez. De miért pont a lövész hal meg egy random lövéstől? Miért mindig az, akire a legjobban szükséged van abban a pillanatban?!
Na , szóval ezek is érdekes dolgok. -
Semmi probléma, van még kettő! :D Tegnap kicsit sokat adta a Ruinberg map-ot, volt hogy berakott egymás után többször is! Hellcat, kezdés, Ruinberg (a f@szom..!)játékosok 0-1k, (Kabos mind) leming vonat irány a város, E7-8-9-0 senki, na jó, akkor megyek velük, fél perc alatt bekerítettek, a csapat 3/4-e hátra sem fordult, csak nyelték a tarkólövéseket. Nem vártam meg a végét, másik tank, kezdés, Ruinberg (ANYÁD!) Kabos, leming, bedarál, ugyan úgy, mint az előbb! Na, gondoltam most akkor pihentetjük egy kicsit, kaja, ez+az, na nézzük. Kezdés, Ruinberg! (na elmész te a K anyádba, mormota nap van, vagy mi a f@sz?!) Pingelem az E sort, nyomják értik, mondom f@sza, végre! Ketten el is indultak, egy heavy és egy med, eljutottak A0-ig és ott letáboroztak. Ezek után nem tudom mi történt, mert elborult az agyam :D -
Paradoxon61 #286874 A rossz passznak ehhez semmi köze.
Megszületett a 31 vereség is, de nekem még mindig nem tűnik úgy, hogy rossz passzban lennék, tehát ez a magyarázat nem nyert. Bár lehet hogy csak nekem nem tűnik úgy.
-
stoppos #286873 Én olyanra emlékszem, hogy ha nagyon sokat rak be alulra, akkor a következő meccsen mindenképp top leszel. Volt más is? Linket, vagy meg sem történt. -
FosTalicskaa #286872 Jajj és hogy miért is tesznek ilyeneket? Háát ezt nem is tudom... nem lehet, hogy azért, mert fullos tankkal még akár élvezheted is a játékot, ezért mindent el kell követniük hogy elrontsák ezt az élményt, hogy rávegyenek azikszpé váltásra, amihez ugyebár sok gold kell és az nekik sok bevétel... de nyilván ilyen agresszív múltszázadi öregembernek ez meg sem fordul a fejébe.
sőt még a pszichológia is mellettük áll: ha az elejétől kezdve szopatnak a fullos tankoddal, akkor feladod az ágat, de ha csak a végén... akkor már csak túl akarsz esni az egészen. Szóval igazad van tényleg nincs értelme.
-
Angelus1991ster #286871 Najó az nincs fennt a WoT oldalon. -
Angelus1991ster #286870 Igen amit én csináltam :D a Straussler V-4 magyar harckocsi papírmakett séma. Megcsinálod?
http://filefeltolto.hu/letoltes/1732baee4dd52ba9/straussler-v-4-ii.pdf -
foxbat88fx #286869 wow!!!!
jött ki azóta új? pikachu-t leszámítva :) -
Angelus1991ster #286868 Ne lődd már ki a csapattársakat! :D Még ha megérdemlik is. Csinálj egy másik accountot és azzal:D -
FosTalicskaa #286867 Mert még statot sem tudsz készíteni/értelmezni... Ezért nem látod az összefüggéseket sem. De nem baj, ilyen harcias wg fanatistáknak nem is az a dolguk, hogy gondolkodjanak, hanem az, hogy leoltsanak mindenkit minden médián amit csak fellelnek, hiszen a legjobbak akár még egy vadonatúj Volgát is kaphatnak ajándékba. -
[IMG] [/IMG]
-
Paradoxon61 #286865 "Nashornnál több, mint 10%-ot a grind utolsó napján"
Nashornnal küzdök én is, 47 meccsből 30 bukó volt ma eddig. Ez van. Ma ilyen a leosztása a játéknak. :) -
yossarianHUN #286864 Igen, így van, és megint milyen agresszívan. A WG-nél dolgozik az asszony? Vagy SerB a sógor?
-
VanDaal #286863 Nem én WG bérenceztelek le, szóval nekem felesleges ezzel érvelned :)
Maradjunk inkább annyiban, amit Popey nagyon szépen összefoglalt: az egyik tábor ebben hisz a másik abban, és úgysem fogja egyik sem meggyőzni a másikat. -
TomDantes #286862 Hehehehe...baszki,fel se tűnt, hogy KV-1S-el meg van az XP az IS-re, nem is akartam kifejleszteni, és jéééé....nem volt vereség szériám...mi a tosz. (Igen ismét védem őket) -
TomDantes #286861 Mellesleg érdekes, bár én ezt csak a Ferdinand-nál figyeltem, de semmi ilyen nem volt. Ja hát tudjuk engem lefizettek csak azért mondom, meg direkt nekem meg nyerő csatákat csináltak biztos. -
TomDantes #286860 És az nem lehetséges, hogy mivel már gyorsan túl akartál lenni rajta túl görcsösen, -és emiatt rosszul játszottál?
Vagy nem volt szerencséd?
És egyébként is, korábban soha nem volt ilyen arányú vereség sorozat? Csak pont a végén?
Nem, tuti direkt, hogy később juss túl a T32-őn mindig vereséget csináltak. Mégis miért is tették volna? Mi ennek az értelme? -
VanDaal #286859 Nem arról beszélek, amikor csak úgy érzem, hanem arról, amikor tényleg úgy is van:
-T32-t anno 21 meccses bukó sorozattal fejeztem be
-T-44-nél az utolsó 8-10 meccsem mind bukó volt
-Nashornnál több, mint 10%-ot a grind utolsó napján
Most hirtelen ez a 3 jutott eszembe, mert ezeknél nagyon feltűnő volt a dolog. De egyébként sok olyan tankom van, amivel most tapasztaltabb játékosként játszva alacsonyabb a győzelmi arányom, mint azonos tier beli társaikkal, amikkel még régebben játszottam, hiába sebzek most sokkal többet. -
Angelus1991ster #286858 ELC AMX papírmakett séma.http://worldoftanks.ru/ru/media/10/elc_amx_paper_tank/ -
TomDantes #286857 Az hogy amikor már nem sok Xp kell és mégis csak vereség jön , azt meg csak bemagyarázza mindenki magának. Én is gondoltam ezt sokszor, aztán visssza nézve a statisztikát, kiderült lám nem is igaz az egész. Csak úgy éreztem hogy na, ha még tíz jó kör meg is van, erre egész nap egy jó kör sincs. De ez téves. -
Van egy mondás: "Szegény embert az ág is húzza..." Szóval ha semmi nem akar összejönni (még 1-2 frag, még pár ezer xp), akkor az idegrosszbaj ellen ki kell lépni... -
TomDantes #286855 Milyen az a ciklikus véletlen? Mindig szerdánként veszítesz, vagy két naponta veszítesz, vagy ciklikus? -
VanDaal #286854 Nem hiszem, hogy léteznének ciklikusan ismétlődő véletlenek. Vagy olyan véletlenek, hogy mindennel tudsz játszani, kivéve azzal az egy tankkal, amit épp húzni szeretnél.
Vagy mikor az utolsó 10-20k xp lenne már csak hátra, és onnantól kézifék behúz, csak vereség, gyűjtsd össze 200 xp-nként. De sorolhatnám még napestig az ilyen józan ésszel megmagyarázhatatlan, többeknél előforduló jelenségeket.
Nem gondolom, hogy ez konkrét egyének ellen lenne kitalálva, de valamit tuti kompenzál a játék. Egyébként valamelyik fejlesztői hírcsokorban egyszer el is kottyantották, hogy ha valaki sokat nyer egy tankkal, azt elkezdi alulra pakolni az MM, hogy "nagyobb kihívás elé állítsa", és vita versa. -
papa74 #286853 Ugyanez van nálam is!
60-70% körüli csatákat bukunk simán :-(
Eddig 8-ból 3 győzelem. -
TomDantes #286852 Ez nem egészen igaz ám... -
Nihili #286851 Nyilván nem felejt el az ember játszani egyik napról a másikra, de ha adott nap nem jön ki a lépés, még nem kell összesküvés elméleteket gyártani. :) Egész egyszerűen sok múlik a szerencsén. Ezért lenne jó ha a WG venné a fáradságot, s átdolgozná az MM-et. -
Látnád a rumlit + vacsorát se ártana ha megenné és készülni kell a fürdéshez is :D :P -
Már sokadjára kell itt leírnom: régebben az egyik dev elismerte, h bele van piszkálva az mm-be, így kedvezve a nooboknak. Innen már csak egy lépés az amiről most szó van. Ezt vagy megtették vagy nem. Sokan egyikben hisznek, sokan a másikban, de kétségtelen, h megtehették. Én személy szerint úgy gondolom, h igen, hiszen ilyen kilengések, ilyen gyakorisággal aligha fordulhatnak elő véletlenül. Mindegy, mert egyik tábor sem fogja meggyőzni az ellenkezőjéről a másikat. Szal ez az egész csak időpazarlás. -
foxbat88fx #286848 csak leesett :DDDD
ha nem írok vissza akkor vagy AFK vagyok vagy chatban, bár inkább az utóbbi szokott lenni, olyan bunkó nem vagyok hogy nem írok vissza direkt :)