418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Okmyx
    Ma nem volt ugrálós pankrátor?
  • R3nton
    Amúgy a fuckért kellet visszahúzni a lowtier artykat. Hummel 1shootlgat mostanában, erről a su-14 meg ilyenekről nem is beszélve. Ezt az 1 shootolgatást ebben a játékban sürgősen el kéne felejteni.
  • voivod32
    HÁT ÚGY, HOGY WG BÉRENCEK, AKIK VADONATÚJ VOLGÁVAL HAJTANAK A NAPLEMENTÉBE!!!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAA!

• voivod32
    HÁT ÚGY, HOGY WG BÉRENCEK, AKIK VADONATÚJ VOLGÁVAL HAJTANAK A NAPLEMENTÉBE!!!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAA!
  • R3nton
    FV TD előbb fogja 1hitelni mozgásból, nyugi ;)
  • Master91
    mert a T-62őt mozgás közbe nem fogja az arty 1 hitelni ugye?

Inkább 15 td ellenfélként mint 3 arty...
  • madmanic
    Ez hihetetlen...

Sand river, támadó oldal, a top tankjaink egy Tiger2 platoon

A 3 idióta elment a nyugati szárnyon, beálltak a szikla mögé és megvárták amíg a dűnékről szarrá lövik őket.

No comment..
  • haflac
    Nem lehet egy jót T-62őzni,mert tele van a tier 10 a buzi td-kkel.Hozzák vissza az artyka,esküszöm sokkal jobb volt,azok legalább 30 másodpercenként lőttek,az uj td-k meg 2 másodpercenként.Ugyanakkorát ráadásul.
  • haflac
    8 csata 8 vereség.Éljen a random MM!
  • Amarth99
    Pont ezért írtam, hogy próbáld ki... hátha meglepődsz. A véletlen fogalma általában nem tiszta a legtöbb embernél.
    Másrészt nekem is volt olyan, hogy egyik nap 80% winem volt, másik nap meg 30%. Sőt olyan hetem is volt, hogy 4-5napig volt 40% körül a winem. Meg olyan is, hogy 60%. És akkor mi van?

A WG nem baszik ki azokkal, akiknek van 55-60% winje 20k csata után tisztán randomban? Nekik, hogy a fenébe jön ki ez az érték?
  • voivod32
    Én is gyűlöltem, de a Pershing kárpótolt érte.
  • Kubukli
    Ez is kijön átlagban 50% körülire, IGAZAD van ez RANDOM! LOL
  • Kubukli
    Hogy még egy példát mondjak csak Neked: tegnap 64% win rate most 28% tök ugyanazzal a 3-4 tankkal tök ugyanabban a játékmódban és első ránézésre ugyanazzal az ergya színvonalú csapattárs merítéssel.
  • voivod32
    Ugye-ugye?
  • Kubukli
    Hagyjuk, direkt leírtam az előző hozzászólásban, hogy a jelenség periodikusan ismétlődik napok, hetek óta.
  • Amarth99
    Fogj egy pénzérmét meg papírt és ceruzát. Írd fel az első 1000 dobást majd számold meg hányszor jött ki fej, hányszor írás, aztán nézd meg a felírt papíron 20asával ugyanezt.
    Nem hiszem, hogy ugyanazt az arányt kapnád minden esetben ;).
  • Tono34
    Elég vegyes volt a szereplése nálam is a T20-nak. A végére egy kicsit megkedveltem, vagy csak jobban ráéreztem a mikéntjére, de összességében azért nem ejtettem érte könnyeket, hogy eladtam.
  • voivod32
    Ezekből, én az egyiket sem mondtam. Csak azt, hogy be van építve valamiféle noobvédelem.( Nem mintha én olyan pro lennék, de azért van egy határ.)
  • haflac
    Többet tuti nem veszem meg.
  • Kubukli
    Ízlések és pofonok... Szerintem egy gyenge-közepes játékos KV-1-gyel fél perc alatt kicsinálja. Nagy, lassú, de legalább szar gun.
  • Okmyx
    Nekem azzal se volt bajom, a legkeményebb ellenfél a KV-1 amivel összedobhat, de annak a frontját is átcsapja golddal.
    Igaz a német DW2 sokkkal jobb lett.
    A legtöbb francia tankhoz jó emlékek kötnek.
  • Kubukli
    A randomról még annyit hogy ma 27 csatám volt és EGY SEM VOLT 50% win rate felett az XVM szerint...
  • Kubukli
    Vegyél egy B1 francia heavy-t oszt' majd még visszasírod! :)
  • Sunsetjoy
    Ja, szép véletlenek vannak. Mint amikor 15-20 km/h sebességgel száguldok a T30-al, oldalra fordítom a tornyot, és egy lassan mozgó/álló enemyt eltalálok olyan 150-200 méterre.
  • Okmyx
    Pedig az bizony egy elég jó kis medium tank.
    Viszont amíg az amerikai tankos event van addig talán kerüld el, előfordulhat, hogy mindenki rád vadászik, ezzel csökentve a játékélményt
  • haflac
    Vettem ma egy amerikai T-20 medium tankot,20 perccel később el is adtam.4 csata bőven elég volt belőle.
  • Kubukli
    Az a random egy speciális értelmezése lehet, hogy normál csatában (nem platoon, nem csapat) egyik nap 65+% a win rate és 1300+ a WN6 eff, majd másnap ugyanazokkal a tankokkal 40-% és 800- eff. aztán a következő napokon ez ismétlődik váltakozva.
    Az is tök véletlen, hogy mostanában tier V felett egyre több a 2:5, 3-6 stb heavy arány.
    MM és random: lóf@szt!
  • csoszi87
    Megcsavartad lövés előtt, mint 1 profi baseball játékos.
    Lehet ha TD mögött állt volna valaki simán telibe kapja a kanyarlövést.
  • Okmyx
    Szerintem erre gondoltatok:

"- newbies have a special MM now: for 20 first battles, newbies play only with other newbies"

2013.12.29. Valószínű, hogy egyébként a csaták számát figyeli csak és ahhzo igazít, nem WRhez, vagy máshoz.

Ezenkívül van még egy olyan az MM működésében, hogy ha egy ideig túl sokszor kerül a lista aljára a tankod, akkor egy idő után legalább középre tesz. Erről is nyilatkoztak már.

Viszont azt is többször elmondták már, hogy a felszerelt moduloktól és equipmenttől teljesen függetlenül működik.
  • DarkHorSe
    Egyszeruen melle ment, ezen mit kell kiakadni :D
  • Szpecnyaz
    Nekem úgy tűnik hogy Te mozogtál el :D.
  • TottiHUN
    a saját bénázásodat nem kéne azért a wg-re fogni :D
  • Master91
    Az a mozgás minek kellett lövés előtt? :D
  • kabel15
    Na most halt meg az EU1
  • Bartlebi
    Akkor ez volt a 3. eset! És elég ahhoz 40m méter is.
  • mijki
    idiots....
  • Wartburg
    heiko4 nem semmi egy fickó lehet... Az ilyen minek játszik? Nem hinném, hogy a sikerélmény miatt.[IMG][/IMG]
  • Lunki88
    Ok visszavonom, miután egy sherman frontjáról 2x is pattantam a t150-emmel... xD
  • popey8
    Egy kis fejlesztés és jobb lesz, mint a WoT:D
  • DarkHorSe
    Allandoan kikapsz? Sok a buzi td? Gyokerek a lengyelek?? Unod a wotot? Serb egy kocsog? Az oroszok mar megint eltekertek valamit??

Ez itt a te jatekod, vissza se gyere!:D