418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    Az szokott a legnagyobb szarság lenni, hogy kicsit késve látjuk meg. Ugye pl. robog feléd a barom. 50méteren belül be esik, instant spot. De vagy ~45 méterre lesz már , mire te fizikailag is látod ( internet - gép lassú, stb)

meg mikor ki dugja a fejét szikla mögül ( nincs bokor !!!), lő, és akkor spottolodik

Ha ezeket meg oldanák de jó lenne...
  • Okmyx
    39,61%, már ha a noobmeternek hinni lehet.
    Fura, mert főleg light tankokkal játszom és úgy érzem mindig kilőnek.
  • Pilutika
    obj.704 re mit ajánlotok periszkopot vagy szellőztetést +5% a legénység képességeihez?
  • MALZrt
    Tele van a fórum hasonló, alá nem támasztott kijelentéssel!
    Tegyél fel replayt, hogy mindenki megnézhesse.
    Az álcarendszerrel minden rendben van.
  • VanDaal
    Én egyébként továbbra is kitartok amellett, hogy van az a réteg a játékban, aki még a kreditet is euróért veszi a gift shopból.
    Egyrészt nem tennének be időről időre ilyen csomagokat, ha nem lenne rá kereslet. Másrészt akkora noobok is számlálatlanul szórják a goldot, akik egyszerűen képtelenek lennének kitermelni az árát önerőből.
  • stoppos
    24.61%.
  • Master91

nem randomba, gyakorlóba
  • Master91
    Kép esetleg ?

csak egy példa:

tegnap T71-el ( full spotra ki hegyezve, 25% + látótótáv növelő + 10% látótáv növelő ) spanomat randomba minden bokor és fa és egyéb terep tárgy nélkül , úgy hogy ő haladt felém ~380-90 méter közt spottoltam

mikor röhögve meg van a full látótávom

Neki full camos legénység + álcafestés volt a T62-Aján.
  • foxbat88fx
    ott lett kegyetlenül elcseszve ez a game hogy ingyen van a gold ammo -.-"
    alig várom már h jöjjön a WT... na oda jöhet át a sok kis csicska noob az 500 effijével... nem lesz gold ammo meg HP rendszer muhahaha
  • e57
    Ez az álcarendszer nevetséges.
    Szerintem egy 25 tonnás TD 55m távolságban mozgás közben nyílt terepen mindenféleképpen látszik. Tök mindegy mekkora az álcázó képessége. A WG szerint persze ez nem így van.
  • Oddball29
    Mondjuk annak is van valami bája, amikor megküldtem két HE-vel a WT E-100 tornyát 110 második 122 mm-es ágyújából, és és fedezékbe visszahúzódva elkezdett goldnoobozni...
  • suba53
    Megfigyelhető, én magamon is látom, hogy az ilyen farmolós eventek alkalmával szinte a gép elé ragaszt a játék. Addig nem állok fel, amíg meg nincs a 30 kill, de utána már csak 2 hiányzik a következő 5 győzelemhez, azt meg kell szerezni, stb.

És szerintem ez tudatos cél. Nem csak a WT miatt, hanem egyéb okokból is.
    Pl. a Golden Joystick díj is gondolom igényli azokat a statisztikai adatokat, hogy összességében hány órát töltött a világ népessége az adott játékkal.

Ez sajnos a játékmenetre is rányomja a bélyegét. Ha az MM jóvoltából alul vagyok 2 Tierrel magasabbak között, akkor nincs finomkodás, bujkálás, mert a vége 95%-ban úgy is az, hogy vagy nincs kill, vagy ha győzünk akkor sem vagyok az első 10-ben, és így tök fölösleges ott eltölteni 8-10 percet a nagy semmiért.
    Ezért ilyenkor berongyolok középre, ha mázlim van ütközni tudok az ellenfél scoutjával, vagy adódik egy kill, felspotolok pár tankot, és kb fél perc alatt vége. Indulhatok a következő csatába, ahol esetleg van esély az eventhez szükséges eredmények megszerzésére.

Nem szépségdíjas az igaz, de hatékony.
  • Oddball29
    Mindig ez van, ha ingyenkredit akciókkal tömik a népet.
  • Simulacrum
    29,95% a túlélési arányom. :-)
    Nem vagyok egy kemper típus, meg is őrülnék ha arra mennék, hogy túléljek egy csatát és ezért bokorban álljak végig.
    Szerintem a túlélési arány nincs összefüggésben a WN-el szerintem.
  • Master91
    - SerB states that with the “Siege of Leningrad” RU server double XP event, the developers counted on the fact tons of players would be playing in order to reach the “1 million online” milestone

Kb. ilyesmi az indok
  • VanDaal
    Köszönjük, Emese!
    Még jó, hogy a te TD sírásod egy csöppet sem volt unalmas az alatt a cirka fél év alatt, amíg napjában háromszor is hintetted miatta az igét :D
  • FosTalicskaa
    Vagy csak kíváncsiak voltak mennyi fanatikus játékosuk is van...
  • R3nton
    Ezzel játszanak és ne a WT-vel, ezért.
  • Paradoxon61
    8 ágat húzok most párhuzamosan, de így is lehet tartani a 45%-os állapotot. Még a rossz napokkal is.
  • R3nton
    Már megint ez a gold ammo sírás, annyira unalmas komolyan mondom. Meg kéne tanulni játszani a heavy tankokkal. Sidescrapelni meg hasonló. Gold gold ammo. A 10es TD-knek sima ammoval jobb az effektív átütésük, mint a 10-es medeknek a fos gold HEAT ammoval. A lightokról meg nem is beszélve, jó ha a 8asoknak van 250 mm pen, kb semmire se elég, jó nagy barom, aki light tankkal szemből rő heavykre.

A TD-k meg kb 8as szinttől keresztül hugyozzák már a 10es heavyket is szemből. Persze ha sidescraeplnek akkor nem.
  • Paradoxon61
    Én két esetben használom, az egyik eddig is általános volt, amikor úgy látom, hogy a szemben álló nagyképűen fitogtatni akarja, hogy ugy sem tudom átlőni a páncélját. Kiáll a placc közepére, vagy nyugodtan elindul felém, mondván úgy is hiába lövöm. Ritkán fordul elő.
    A másikat tegnap döntöttem el, már mérgemben. Néha a végén 1-2 lövésen múlik, hogy nyerő vagy vesztő a helyzet. Naná hogy ilyenkor lepattan a lövés, nehogy nyerő legyen. No ezentúl ilyenkor töltök be goldot. Ez is ritka eset amúgy. Nem éri meg rendesen használni, ha csak nem credit milliomos valaki.
  • MALZrt
    Köszönöm!
    A statot a tank húzással lehet lerontani. Jelenleg nem húzok aktívan tankot (csak az 50 120-at, amit duplázok). Ha mégis kell egy új 10-es tank, és nem akarod a statod kárára kihúzni, akkor van egy jó módszer ami nálam bevált:

-Félre kell tenni több millió kreditet, és 150 000 free xp-t és abból kifullozni, és felszerelni mindig az adott járművet. Tulajdonképpen nincs rossz jármű. Mindegyikkel meg lehet találni a megfelelő taktikát.

-A másik fontos dolog, hogy szakaszban játssz. Jó szakasz társakkal lehet növelni a győzelmi arányt, ami a tank húzásánál fontos, mert sok xp-re van szükség.
  • Angelus1991ster
    Valaki tudja miért volt ez az IS-6 event?
    Karácsonyi ajándék?
    Egy kedves gesztus jó játékosoknak?
    Kevesen játszottak az IS-6-al?
  • kabel15
    Nekem ilyen BurgerKing es cucc kéne Magyarországra :D Ezt nem szeretnék itthon is behozni? Az ilyen dolgok mindig külföldön történnek :(
    Anno a BF:H hoz is Amerikában Dr.Pepper kódokat adogattak. :/ Itthon meg alig lehetett szerezni kódot. Csak Amerikai ilyen olyan aukciós oldalak osztogattak párat.
  • kissd
    Akkor legalább ebben is megvan az average szint. juhéé :)
    De egyébként észrevettem, hogy a stat addig nem érdekel amíg jól megy a játék (vagyis nincs szopó sorozatban), de amint elkezd szívatni mindjárt ideges leszek, hogy nem igaz, most emiatt romlik az eff/wn/win% érték :DDDD
    Beszarok magamon :D
  • Angelus1991ster
    Köszönöm:D Ha játszani nem is fogok vele sokszor, gyűjteményben jó lesz. Csak kár , hogy scout. Ha már "ingyen" lehet megszerezni, akkor megéri bár a kódgenreálósdival megszerzett Valentine LL-t könnyebb volt megszerezni. Remélem a következő a Pz. 38H -lesz, tudom gyenge az MM-je, de berakhatnák mivel szinte lehetetlen megvásárolni.
    Így van a többi ritka tankkal. Pz.4 Hydro, BT-SV stb. ezekt bele lehetne rakni már valamelyik shop fajtába vagy egy küldetésbe.
  • Gyuszopapa
    Ugyan ezek mi a jófenét csináltak a csata alatt.

• kabel15
    Én nem kampányok mellette se ellene, én nem nagyon használom, bár gondoltam rá, hogy napi első csatánál érdemes lenne betölteni, azt úgy is duplázza akkor legalább legyen jó :). Bár nem kezdtem még el használni. Majd talán a 9es orosz med el. Ha jól néztem 330 as pen :D
  • FosTalicskaa
    Ahogy észrevettem több éves tapasztalat alapján, ha valaki 30-35% között van az teljesen átlagos. A kritikán aluli az kb. a 30 alattiak...
  • kissd
    Jé, most nézem, hogy az utóbbi 400 meccs alatt majdnem fél százalékot emelkedett a winrate-em.
    Pedig nagyon szarnak éreztem :)
    Akkor már csak 10 ezer meccs és elérhetem az 52%-ot :D muhahhaaa.

Viszont lenne egy kérdésem is. Mennyi az átlagosnál kicsit jobb túlélési szám?
    Mert érzésre tök sokat túlélek, de a számok mindössze 31%-ot mutatnak...

Meg még annyit, hogy van olyan oldal, letölthető file bármi, amin értelmesen meg lehet nézni a térképeket? Hogy hova érdemes menni, milyen tankkal?

Tudom, hogy gyakorlóba meg lehet nézni, de ha végre van kedvem játszani akkor játszani akarok és nem azt nézni, hogy hova jó menni mivel.
    Mert inkább melóban megnézném és otthon meg kipróbálnám :D

Tehát valami javaslat?
  • Paradoxon61
    A gold lőszer használata nem tetszik vagy nem tetszik kérdése. A játék része, tehát tudomásul kell venni. Ennyi. Mivel már nem csak aranyért lehet venni, így ugyan olyan lőszer lett, mint a másik. ( Még akkor is, ha ez nekünk netán nem tetszik. )
    Lehet gold noobozni ezért a használóját, de sok értelme nincs.
    Ennyi erővel minden olyan játékost, aki bármilyen mod-ot használ, nyugodtan le lehet hackerezni, vagy cheaterezni. Ugyanis ezek nem az alap játék részei. Egy dolog hogy megtűrtek a játék használata során, tehát nem tilos, de még csak annyira sem a játék alap részei, mint a gold lőszer.
  • besti
    Nem semmi napokat produkálsz, mióta nézem a wotstat.net-et, majdnem minden nap ott vagy a top 10--ben. Ez igen, gratula. Pedig nem is mész sokat a WT-vel :) Ezt hogyan kell csinálni?
  • MALZrt
    Nézegettem a játékosok statját a WT E100-al, és a legtöbb játékosnak jó 1000 átlag sebzéssel több van vele a többi 10-eshez képest (az FV215b 183-at leszámítva). Most valóban OP de várjuk meg a nerfet, mert egy rossz szűkülési idővel nagyon tönkre lehet tenni egy jó járművet.

Egyébként az egész WT E100 ág nagyon erősre sikeredett. Az ág húzása során megérte végighaladni mindegyiken, mert jobbnál jobb járművekkel ismerkedtem meg. Ajánlom mindenkinek aki szeret a leghátsó bokor mögül lövöldözni, mert ez az ág a kempereknek lett kitalálva.

Együtt kell élni azzal, hogy ez a játék folyamatosan változik a patchek során. Tökéletes egyensúly nem lesz. Először OP 10-es heavik, majd 10-es medek, 10-es artyk, most a 10-es TD-k lettek a nagyon hatékonyak. Ez így igazságosnak is tűnik. Talán a jövőben, egy alapos gold ammo nerf után megint a heavyktől fog féni mindenki. Alkalmazkodni kell, és az op járművekkel játszani. Ha így teszel, akkor nagyobb örömöt fog okozni a játék.
  • kabel15
    Én ugyan ezt leírtam pár héttel ezelőtt.
    Folyamat megy itt a vita, hogy gold noob de nem az, de mégis mert, de nem mert azzal lehet, de akkor is az. Ha használja használja, ha nem nem. Ha pálya közepén rohangálsz, akkor meg nem mindegy hogy mivel lőnek rád? Láncolni úgy is fognak, előbb utóbb meg sima lövedékkel is kiszednek. Ha meg van fedezék, akkor meg minek állsz bele a goldba? Beállsz a fal mellé és nézed ahogy lövöldözi az aranyat 2800 kredit, 5600 kredit, 8400 kredit. És el se talált. Lője csak ha van miből, én addig elálldogálok a szikla mögött, majd ha megindul, leláncolom és lesz valami.
  • Paradoxon61
    "Mert goldal tudtad csak szét szedni AZT A TANKOT AMI A PÁNCÉLRA ÉPÍT. Ugasson csak!"
    Így igaz, ugasson csak. Mellesleg minden tank a páncéljára épít. Az, hogy ebben a játékban bohócot csináltak a tankokból a készítői egy dolog. Mint ahogy az is, hogy ezt a tank kicsúfolást sose fogom megszokni, de egyenlőre ez van, amíg nincs másik, jobb.
    Tehát játszom ezzel. A saját stílusomban természetesen, ami azt jelenti, hogy én döntöm el mire használom az adott tankot és hogyan.
  • Simulacrum
    Mivel mostanában tényleg azt sem tudom prémium fiók nélkül, hogy mit csináljak a kredittel annyi van a sok durva akció miatt, sajnos már nincs ilyen dilemma, hogy megéri-e a gold lőszer használata vagy nem, mert simán lőhető, mert bőven van miből egy átlagos játékosnak is.
  • Bmsrt n2
    Az felderítő,talán a legjobb wr-em van vele:)

Szóval jó legénységgel nagyon OP,de ha nem szeretsz scouttolni MEG NE VEDD!
    Az ágyúja harmatos,és megy T5-csatába is.
  • Okmyx
    De, sima scoutra való light tank, Tetrarch szerű, de gyengébb gunnal és nincs tierkorlátja se (KV-1-re lövöldözés olyan mintha T7CC-vel lőnéd a T18-at...) Viszont rohangálni lehet vele, egész mozgékony.
    Inkább gyűjtői darab, mint fun tank, bár ez ízlés kérdése.
  • FosTalicskaa
    "2-3 gyors lövés vele az ilyen arogáns, nagyképű majomba és máris menekül vissza egy szikla mögé és csak a chaten ugat, hogy gold noob."

Na akkor most már érted, hogy miért fagynak be elég gyakran a csaták magas szinten. Kb. mindenki így áll hozzá emiatt az a pár szerencsétlen aki szeretne előre törni pár goldal kiiktatja a heavy tankját néhány scout meg "rosszabb med"...
  • Angelus1991ster
    T-15 milyen tank? Azt olvastam róla, hogy felderítő. Remélem nem, és csak sima tank.