418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Paradoxon61 #287087 Ne fárasszatok már ezzel a HE-vel. Pontosan tudom melyik lőszer mire való. Már akkor használtam őket amikor sokakat itt még nem is terveztek.... -
Áruld már el mi köze a goldnak a MM-hez? Mert kb úgy válaszoltál arra a kérdésre hogy: "kék az ég?", hogy "nem köszönöm, nem kérek teát".
Ha már kritikát kaptam a nem létező gold miatt.
Általában tier 9-ben játszom mostanában, és néha kisebb tierben legénységet húzok. Ott nemigen van ám szükség goldra. Tudod? Áhhh hülye kérdés. Honnan tudnád, mikor 25.000 csata alatt 2 db 10-es tankot húztál csak ki. Olyan mintha elkezdenél dugni egy csaj, csak mielőtt már pont jó lenne, abbahagyod (lásd: tier 8-ban).
Csak hogy ne rontsd az 1800-as effy-d meg a winrate-ed inkább pedózól tier 3-4-ben? Okos ötlet.
-
foxbat88fx #287085 ennyit a T18-ról... pfffff sok agyhalott degenerált idióta mindenhol
-
kissd #287084 Basszus amikor ezeket olvasom mindig felmegy a vérnyomásom, hogy mekkora cinikus köcsögök vannak ott wg-nél...
Nem hiszem el, hogy nem lehetne kultúráltabban megnyilvánulni vagy legalább ÚGY csinálni mintha érdekelnék a játékosok akikből ÉLNEK :D
De azért serb 4 president, nehogy lecsabarják a win rat-emet :D -
Paradoxon61 #287083 Hitetlenek részére.
Nincs HE lőszerem, minek? Csak is PCT.
107 ZIS 24 ágyú van rajta ott a HE xart se érne.
227 mm az átütő ereje. A képen mutatja is az átütést, a modul sérüléseket, legénység sérülést, de a TD nem sérült.
Szemből lőttem, mivel egy dombhajlatban egymásnak rontottunk. Nem volt más lehetőség.
-
Gerdzso #287082 Egyik haverom készítette: xD
-
tegnapi:
- SerB azt mondja, hogy az automatikus szerver csatlakozási algoritmus belépéskor úgy dolgozik, hogy a legjobb szervert választja (ping szempontból) és ha az túlterhelt akkora következő legjobbat választja.
- Nincs tervben, hogy felcseréljék az T9 Object 430 és T10 Object 430at
- 150mm(152mm) elárulják hol vagy (tehát túl sok álca értéket vesznek el)? "Ne játssz 150mm ágyúval"
- Az Object 430 nem kapja meg a 122mm D-25T ágyút (Object 430U). SerB azt mondja az a két tank nagyon különbözött.
- SerB azt mondja a szavazások miatt nem fog a WG semmit se tenni "A probléma nem az aláírások mennyisége - nem lesz "játék demokrácia" a játékban ha csak nem látogatnak meg Amerikai bombázók"
- Nem olyan régen, Storm megemlítette, hogy van esély arra, hogy az a tank aminek egyik lánctalpát kilőtték még mozogjon, mert realisztikus. SerB azt mondja ez egy hamar nem fog megtörténni ("A görgők megsemmisülése is a leszakadó lánctalp modellbe van.")
- SerB megerősíti, hogy a történelmi csatákban a tankok olyanok lesznek mint normál csatákban, beleértve a képességeket is. Az egyetlen különbség a modul összeállítás lesz.
- A T110E3 és T110E4 újraegyensúlyozása a 8.11-ben a "TD újraegyensúlyozásokhoz" kötődik.
- SerB azt mondja, hogy a nemzeti csatákban nem úgy kell nyerni mint a normálnál, hogy kombinálod mindenféle tank tulajdonságát, hanem ki kell használni minden nemzet erősségét, miközben kompenzálsz a gyengeségek miatt. Ezért fejlesztették ki ezt a módot és SerB szerint érdekes lesz.
- SerB azt mondja nem lesz "tükör" MM a történelmi csatákban (1 tigris+2 panther vs 1 IS+ 2 T-34/85).
- A Japán tankok "nem tényezők" a történelmi csatákban SerB szerint.
- HE lövedék robbanási területe egy gömb: Ha a HE feletted robban akkor sérülsz ha bent vagy a sugárban.
- Ha kilépsz egy csatákból mielőtt vége és elkezdesz egy másik tankkal játszani akkor nem fogja a kliensed megkapni a csata utasításait, hanem csak az eredményről leszel értesítve.
- SerB szerint még nincs eldöntve hogy 2 ugyan olyan nemzet találkozhat-e a nemzeti csatákban.
- A történelmi csaták tankjainak listája "elég hosszú" - "minden jármű ami részt vett a harcokban"
- Lehetséges hogy az olyan prémium tankok mint pl a Panther/M10 bekerülnek majd a történelmi csatákba.
- Lehetséges hogy a Tiger P bekerüla Kurszki történelmi csatába (szám korláttal)
- Kínai és Japán ágak is bekerülnek a nemzeti csatákba, mivel minde kettő nemzetnek van esélye hogy teljes ág lesz.
- Lehet hogy van rá esély, hogy az Orosz tankok kisebb eséllyel kerüljenek nemzeti csatába, mivel az Orosz szerveren nagyon sokan játszanak velük.
Pár kép:
Történelmi csaták kezelő felület prototípus
-
Nashorn egész jó köröket szokott nekem produkálni ;) -
Ry0K3N #287079 Ez eléggé szabályos randomhoz. :D Abban tényleg random hogy a szopó nap az most mennyi lesz 40 és 20 % között. x) -
foxbat88fx #287078 jó én nem lövök szét mindent gold ammoval mint te :D
na én visszamentem T18-azni low tierbe :)
eddig 15 különböző tankkal mentem mind a 15 szopás volt -
yossarianHUN #287077 Abszolút egyetértek. -
bornofakone #287076 Bocs, ott szarul fogalmaztam, su101-t arra írtam h a 218-s penjével lővöldözz a t10-s heavyk frontjára...mert oké neki a sebessége megvan ahhoz h 1 tank oldalába kerüljön...de azért 990 hp-val eléggé öngyilkosság :D + azért forduló harcot nem tudsz vívni még azzal a sebességgel se :D
at15 meg, 226 pennel rendelkezik, 230+ pen csak golddal érhető el v ha a kegyes random mindig beadja a +25%-t :)
az utolsó mondatod meg.....te sem gondolhatod komolyan :D
su101-el is goldozhatnék, 330 pen-es heat mint a jó öreg t54 playerek, akk tényleg elég szembe állnom velük...de sajnos prémium nélkül nem fogok ilyen hülyeségeket csinálni + azért ennél azért jobb vagyok.
-
Ry0K3N #287075 Elég lenne csak megduplázni avagy triplázni a gold ammo árát és problem solved. Így nem lövöldözi a sok majom őket észtelenül hacsak nem akar minden körben negatívval zárni. Mindeközben meg a prémet így is fizeti mert vissza kell hozni valahogy az árat. -
Baromság. Csak nagyon nagy szopó napok vannak.
Pl:
5 napja: 28%
4 napja: 78%
3 napja: 44%
2 napja: 86% winrate kb 30-35 meccsből naponta
Szinte minden második nap jó, utána meg szopóág. RANDOM! Annyiban hogy mennyire dob össze a MM hülyékkel. Szerencse dolga a legnagyobb része. -
stoppos #287073 Viszont kicsit nerfelhenék még a goldammót. Az amit eddig levettek az csak egy pofon volt a szarnak. -
stoppos #287072 Szép nagy gyűjteményem van, köszönöm. De ha van valami kreatív, az jöhet.
-
Mondjuk ez igaz
-
FosTalicskaa #287070 Most is ezt csinálják és még csak goldot sem osztanak... -
Szerinted mi lenne ha vereségért aranyat adnának? :D
Mindenki rohanna a leg kisebb pocsolyába megfulladni, vagy lezuhanni a hegyről :D -
foxbat88fx #287068 XD naja ha a sok losért lenne vmi gold misszió akkor már meglenne nekem az összes tier 8 prém tank
-
Van még gifem, szólj ha kell !
-
yossarianHUN #287066 1: A mai csatatereken igen, de nem a 40-es évek csatamezein.
2: Kis naiv. A WG pontosan tudja, hogy aki a kreditessé változtatott gold ammora ráugrott, és vadul goldozni kezdett, az pillanatok alatt hatalmas deficitet rántott a saját nyakába, amiből egyenes következik, hogy prémet, ne adj isten prém tanko(ka)t kell vennie, hogy a goldozást finanszírozni tudja. A végeredmény ugyanaz, a prémet mindenképp megveszik a népek, nekik mindenképp megjön a pénz, és még közben rendes gyereknek is tűnnek. SOHA nem tesznek/fognak tenni olyat, ami nekik bevételkiesést okozna, ezt lássuk már be, ha másért nem, mert meg is mondták. -
FosTalicskaa #287065 Simán kihozok egy napot csak 10-es szinten 50%+ra... defeatben :P -
foxbat88fx #287064 de ott legalább tudsz nyerni
high tierben ha kihozol egy napot 50%+ra akkor már pro gamer vagy!!! -
Mindenképpen, igazi kivégző lesz vele :) -
stoppos #287062 -
FosTalicskaa #287061 De érdekes a 2-es szinten játszó játékosok nagyjából 99%-a is pont ugyanígy gondolja.
Ezt még én is elismerem, hogy ez az egyetlen szint amit a TD-k tényleg kiheréltek, vagyis itt sem a TD-k nagy általánosságban, hanem csak az az 1 darab amcsi. -
suba53 #287060 Abban teljesen igazad van, hogy a gold ammo felszabadítása borít egy csomó eddig megszokott modellt.
De ha korrektek akarunk lenni, akkor két a korábbinál igazságosabb lépésük lehetett.
1.: Teljesen megszüntetik a kumulatív lőszert a játékban. Ez visszalépés lett volna, mert azért ez a lőszerfajta eléggé általánosan használt a harctereken.
2.: Mindenki számára elérhetővé teszik, és így az a vád amit gondolom sokszor a fejükre olvastak, hogy pénzért komoly játékbeli előnyöket árulnak, okát veszti.
Én is a második alternatívát választottam volna. -
Szpecnyaz #287059 A fronton lévő lámpák és a géppuska gömb kb bármivel átlőhető, csak ugye nem HE-vel kéne próbálkozni. -
foxbat88fx #287058 esküszöm lassan úgy vagyok vele hogy az egyetlen élvezhető tank/szint az a T18!!! -
R3nton #287057 Hát ha neked ennyiben merül ki...:D -
Igen, mindenképpen kell rá. Nekem is beadta már kis csővel, de a naggyal léphetsz be csak igazán a nagyfiúk közé. -
R3nton #287055 Tipikus esete annak, mikor egy TD-s gyerek lightba/medbe ül.
Artyhoz meg annyit, hogy ma egy elég szar játékos 47%-os winrate kb, ha jól elmélkszem. 9-es franciával végig hitelt az összes lövésével object4302-mbe. És utána tovább néztem a meccset, ráment egy heavy, ráfordult és szűkülés nélkül kivágta 400+ HP-ról. 5500 sebzéssel zárt a végén, ja és a végén láttam, hogy 1 lövése mellé ment. Brutális volt, én nem tudom hogy csinálta. De elég kiábrándító volt, hogy folyamatosan izegtem-mozogtam egy domb mögött és mégis minden lövésével eltalált. -
Mivel lőtted a Jagdtigert? HE-vel? 88 sebzés? Ne röhögtess.
AP-vel az alját, lődd. Ha csak a front páncél feletti rész látszik ki, azon meg ne csodálkozz hogy pattan bármivel. -
csoszi87 #287053 ÖÖÖÖ
KV4-el 4x lőttél rá Jadgtigrisre.
1x átütötted és 88at sebeztél?
Akkor HE-vel lőttél és nem ütötted át.
-
VanDaal #287052 Végülis valaki szerint Batchattel suicide scoutolni is kreatív dolog :D -
Simulacrum #287051 AMX 50 120-ra érdemes a nagyágyút felrakni? Most mentem egy tank ász kört a stock ágyújával és még meg is néztem, hogy több sebzés lehet kiosztani vele. Pontosság, szűkülés, töltési idő ugyanannyi, illetve hatot lövök. Csak a penje jobb a nagyágyúnak.
Mármint úgy kérdezem, érezhetően jobb a nagy ágyú? -
Ki ebben, ki abban jó.
-
Paradoxon61 #287049 Jah kérem, ezek szuper artyk. Máig sem értem mit keresnek a játékban, főleg ilyen extra szuper képességekkel felruházva.
Én most a KV4-el alkottam egyet, azon is már csak nevetek.
4 lövés a JagdTigerbe.
Eredmény:
1 átüt, sebez KEMÉNY 88 hp-t!! ***** ***** ***** a kommentem rá.
3 átüt, de NEM sebez! Pofátlanság, legalább a plusz szellőző nyílások készítését pontozhatták volna.....
Tehát a két lehetőség. Vagy lepattanót lövögetünk, vagy szellőző lyukat. Ez utóbbi nem ártana az előző kettő kitalálójának a fejébe sem, hátha repül be valami rajta keresztül oda. -
stoppos #287048 Mióta kreativitás ugyanazt az egy témát kicsit másképp csomagolni? Akkor én is kreatív vagyok, mert minden nap más formájút szarok...