418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Na, már elkezdődött a sírás az amcsi tornyok miatt. :D -
Highwayt elnézve az jutott eszembe, hogy "egyre több acélmunkás kell a kohókba, így a város terjeszkedni kezdett, és virágzik". :D És bányásszák a vasat, szenet az északi részről, azért lett laposabb.
Tisztára, mintha az idő múlását mutatná 1-1 mapváltozás. -
Bár az FSB Extractor is jónak tűnik, vagy a Music Player Ex nevű program, az tényleg lejátszó. Bár nem tudom hanyas fsb verziót olvas be, a WOT FSB4-et alkalmaz. -
Szerintem csak az FMODdesigner játssza le, nyitja meg, amivel a soundmodok is készülnek. -
-
Játék hang fájljait. "FSB" mivel érdemes lejátszani? Vagy mivel érdemes? -
A parancsnok a saját %-ának a 1/10-ét hozzáadja a többi tag alapképességéhez is (5%-tól felfelé kerekítve). -
400V #287400 Már elkezdtem és nézem a videót. Most járok az átnevezésnél.
Mivel nem szándékozok belőle hobbit csinálni meg több filmet is megcsinálni, így ezt az egyet akartam csak. Úgy akartam hogy aki eleve foglalkozik ezzel. Van aki több mint fél éve, meg már csinált is többet akkor neki egyszerűbb lenne összedobni. Most hogy így ott vannak a könyvtárak. Ő is megtudta volna mondani ugyan ezt. Angolul meg nem nagyon tudok. Majd kiszenvedem. Így megcsinálom magamnak és nem is lesz kiadva. :) Én úgy lettem nevelve ha valamihez értek és tudok segíteni akkor segítek. Ami nekem lejött még fél évvel ezelőtt is az volt hogy nyugodtan szenvedd ki a vágást ami a neheze aztán majd add oda ingyen én meg azt csinálok vele meg úgy élek vissza vele ahogy akarok.Emlékszel fél éve milyen nagy stúdiós emberkék menőztek itt hogy micsoda technika van alattuk és majd ilyen meg olyan modok lesznek? JAh megjelent pár alap mod amibe max van 20 hang, ilyen összecsapott mind. Hol vannak a nagy stúdiós emberkék? Eltudom képzelni hogy megkapja az anyagot aztán szalad vele Wotinfora hogy hú már megint milyen szuper hang modja van aztán utána az én nevem meg sehol.
Ennyi! Így jobban is járok, és köszi a biztatást.
-
emberek, lehet egy nagyon láma kérdésem?
a legénységnél a képzettségi szintnél miért van az hogy csak venti van a tankon, de a +5 százalék után még van egy plusz szám? ez mitől tevődik rá?
a megszerzett kitüntetések (pl tank ász) is adnak hozzá valamit?
-
Kancsalborz #287398 Egy év két hónapnyi játék után ma ünnepélyesen bejelenthetem, hogy megkaptam első 24 órás bannomat...XD...
Fel is bontottam egy sört mérgemben.... Egészségetekre ! :) -
Szpecnyaz #287397 Dunno, nem én vagyok az ötletgazda. -
Eldöntöd, hogy hogy szeretnéd, és az emberek majd szavaznak. Én úgy csinálnám, hogy 1 városi, 1 nemvárosi, 1 havas, 1 desert, meg az új. Kezdetnek. Természetesen minden nap más mapról volt szó, így egy nap. Aztán majd szavaz a pórnép, és a sok nyivákolásból le lehet szűrni azt is, hogy máshogy akarják-e a pályák kiválasztását. Másnapra benntartani a top3 maradék 2 pályáját, és újakat választani. Aztán majd beindul, elfogynak a sivatagosak, aztán a havasak... stbstbstb. -
Malarki #287395
Na jó, én megcsinálnám, de hogy? Hogy pálya legyen? Gondolom nem az összes ömlesztve, hanem egyszerre max. 5. És hány napig tartson a szavazás?Egy hét? Vagy 1 nap? Vagy mennyi? -
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/275978-editing-software-for-making-voice-packs/
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/70712-086-nobleplatoons-music-and-voice-and-other-random-mods/
http://www.crydev.net/viewtopic.php?t=16240
http://translate.google.com/
A szöveget le tudod fordítani, a programokat le tudod szedni, ezek után pedig ESZMÉLETLENÜL NEHÉZ megcsinálni ugyanazokat a lépéseket, amiket ő megcsinál a videóban. Ugye?
Te tényleg mered azt állítani magadról, hogy rászánnál 2 napot? És a lendületed mégis addig tart, hogy az első akadálynál feladod.
Aztán meg még más tanítgasson. Mégis hogy magyarázza el neked? Privát üzenetekben? Skypeon? 100x egyszerűbb megcsinálni, és odaadni neked a kész művet. -
400V #287393 Jah mert a magyar csak elvenni tud. -
400V #287392 Az is hogy te mindig mindenkit kioktatsz!
Mert mit kéne? Ülök vagy 3 órát és szenvedek vele majd egy kattintással kiadom majd várjam hogy csináljon valamit? Majd ha nem tetszik valami kezdjem el vele az egészet újból. Mondom jobban járok ha megtanulom magamtól. Amúgy is benyögte hogy még mikrofonja sincs, kb fél napot végig chatelve lett volna belőle valami. Poén hogy fél éve is ezzel szenvedett ez az emberke hogy nincs mikrofonja.
Megoldom magam. -
Oszd meg és uralkodj! -
Vicces a hozzáállásod. -
400V #287389 Nem lesz ebből a modból semmi max akkor ha megcsinálom magam. Találtam egy emberkét aki segítene. Egyből adjam ki amivel szenvedtem csak úgy. Amint megmondanám neki mit hogyan csináljon szarik az egészbe. Lényeg hogy neki ingyen kellett volna cucc. -
Én azon gondolkodom, hogy kihúzom 1 nap alatt a 121-et. :D Még nincs megvéve a WZ-120 sem. :D -
Szpecnyaz #287387 Fasza, akkor ráfekszek a Type 61re :P. -
Fapfapfapfap, jövök, WT-E100! -
For Victory We Fight!*
Goal After achieving a vehicle’s first victory of the day, win a battle with that vehicle!
Reward Double Experience for the Battle
Conditions Any battle mode
Only experience from battles where you are in the top 10 by basic experience counts (i.e., experience bonuses for the first victory, premium account, etc., are not taken into account to determine the top 10).
You can receive the reward each time you complete the goal. -
Hétvégi akciók. -
Elfogadsz tőlem egy tanácsot? Ne csütörtökönként legyen, mert QuickyBaby is ilyenkor rendel online, és szerintem sok néződet lehetséges hogy elviszi. A másik napod nem fedi egymást vele ha jól néztem. -
csoszi87 #287382 Mit adtál volna el? -
De mégis , olyan biztatóan mutat! :D -
FosTalicskaa #287380 Az eu1 játszhatatlan... berak a csatába azér, hogy utána azonnal ki is fagyjak. zsír. -
marchizor #287379 BOCS, BEJELENTKEZTEM, MEGHALT EGYBŐL -
Greenscape #287378 Miert nem coated optics-et hasznalsz stab helyett a Bat-en? -
Szpecnyaz #287377 A csata és a tier szint nem ua. -
FosTalicskaa #287376 Dehogyis, csak az internet eléréseddel vannak problémák. A szerverek mint mindig most is tökéletesen működnek. Szóval beszélj a netszolgáltatóddal... -
Nekem eddig mákom volt! Max T10 be tett! :D
[IMG][/IMG]
-
Szpecnyaz #287374 Meghalt az EU1? -
KamionosBarat #287373 Megragadom az lehetőséget, hogy felhívjam a figyelmetek, hogy ma 18:00 órai kezdettel újabb stream adásra kerül sor. Ezúttal többek között marchizor lesz a platoontárs. :)
Link: http://www.twitch.tv/mrscheff -
zsupeti #287372 Ismerjük :) -
Szpecnyaz #287371 Nekem 8, csak csinálja meg valaki. -
Malarki #287370 A Google docs-os szavazás nem jó? Akkor csak a linket kellene kirakni. Sztem egyszerűbb lenne mint egy komplett szavazást kirakni a fejlécbe. -
Mesmerize #287369 Kerestem is meg eladtam volna is :D -
Te nem kerestél inkább accot?