418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• zsan666
    Az más, "xvm-ék" sajátot kalkulálnak maguknak. Viszont most utána olvasva, talán már alakul, ha nem kész:
  • kabel15
    Milyen tank lesz most hétvégén elérhető a 60 győzelemmel?
    Írtátok itt pár napja, de most nem vagyok WOT közelben, de kíváncsi lennék, hogy mennyire érdemes játszani a hétvégén.
  • suba53
    A harckocsi hadviselés árnyoldalai.
    Ebben a tankban legalább két fiatal ember égett hamuvá pillanatok alatt.
    Egy fő, talán a parancsnok ki tudott jutni valami alsó-hátsó vésznyíláson.

Az lehet hogy automatikusan nyílik találat esetén? Mert ilyen gyorsan kimenekülni nem lehetett egyszerű.:

Kézi tankelhárító rakéta
  • Maala
    Szerintem meg írtó könnyű lesz... Ebből a 84-ből kb 10-15 volt szakaszos, és a végén (kifogás) tuti lement vagy 5%-ot a WR amiatt, mert azt hittem, hogy ma reggelig tart a US tankok vadászata, és ezért belementem jó pár öngyilkos akcióba már a kör legelején. (Hogy az MM által nagy kegyesen felkínált 1-2 US tankot levadászhassam...)

---

Simulacrum: Este Obj 140-el voltam, és 3k dmg után vettem észre, hogy azért lassúak a lövéseim, mert HEAT volt betöltve az első helyre... Bár rájöhettem volna abból, hogy nagy javító/elsősegély van benne... Addig meg csodálkoztam, hogy miért nem sebzi az IS-7et, O.268-at a láncán át. :D

Így lesz egy fasza 140k-s körben 7-80k haszon helyett 3k haszon...
  • Maala
    http://wotlabs.net/eu

Nincs belőve a skála?
  • zsan666
    Szinezni nem (még nem lőtték be a skálát a wn8-hoz, wn7-et meg nem is kalkulál a szerverük), de WN8-at (talán valamelyik nightly build) kijelzi. De lassan átállnak a wn8-ra úgy is...
  • Simulacrum
    Ajánlom ezt a replayt minden olyan játékosnak, aki szerint az aranylőszer kreditért vásárolhatóvá tétel jó ötlet volt. Ez a meccs konkrétan ezen múlt.
    És még annyit ehhez, hogy tessék megnézni, hogy kék játékos spameli végig a goldot top tierként. Ez aztán a tudás!
  • Angelus1991ster
    Nehéz lesz a sok fogyatékos miatt a 60 győzelmes eventet megcsinálni. Rohadjon meg fertőben aki 40-50ezer csatás és piros mint a hó.
  • Simulacrum
    Olvass, ha gondolod, nekem jó a wn6 is. :-)
  • rolio
    Az xvm tud WN7 vagy WN8 szerint is színezni és azt kijelezni? Nem találtam 1értelmű infót róla.
  • Simulacrum
    Az nem a WT OP-sága, hogy valaki nem tudja, hogy az alja E100 és a tornyot kell lőni. 100-ból egyszer van ilyen, de lehet, hogy inkább 1000-ből jön 1 ilyen ellenfél.
  • 400V
    Csináltam egy kezdetleges modot, csak a csata kezdete van megcsinálva.

Megérte!

TIBI MEG A HAVERJAI BESZÁLLNAK A BIZNISZBE!

• rolio
    Azt a papírt még nerfelni?
  • darkwraith
    Nagyon szép ez a hello kitty-s álcafestés a baten :d
  • magyi76
    nem tudom hogy gondoltak Ivanek ezt....

• madmanic
    van már valami biztos infó arról, hogy ezek a tetves noobtrógerek mikor lesznek nerfelve..?

• koni016
    Már eladtam az accot.
  • toocha
    A T21 nekem is bejövős volt, de csak fullra fejlesztve, addig meg lehetett tőle hülyülni. Most a T71-el kínlódok, de lehet, hogy elb...tam mikor aktív scoutként kezdtem használni, spotternek lehet jobban használható...
  • Egerwin
    Szia!
    Nagyon jó kezdeményezés, a FAQ-ba természetesen be fog kerülni, hogy könnyen meglehessen találni később is.
  • xotyi
    Áhh.. nekem pár hajszálam bánja azt a tankot:D Pár videóról lelestem hogy hova szoktak vele állni spottolni, csak az ment ki a fejemből,hogy álcázás skillem alig van a legénységen,viszonylag nagy célpont vagyok és bár jól fordul és jól gyorsul de alacsony a végsebessége lighthoz képest(legalábbis én így érzem). Ami viszont kellemes benne hogy a gun az elég tökös rajta, néha kikerekedett a szemem miket képes voltam sebezni:)
  • madmanic
    +
  • toocha
    Jó ez a szavazós, de ha lehet ne csak olyan tanácsok legyenek, hogy több skilles emberekkel mit, hogyan csináljunk, hanem egyszerű 100%-os Crew-val mik a lehetőségek. Remélem érthető amit javaslok. Mégegyszer ez egy jó kezdeményezés!
  • Master91
    1x tudtam csak.
  • Malarki
    Csináltam is gyorsan egy másikat, itt elvileg csak egyszer lehet szavazni. LINK
    Ez így remélem már jó lesz.
  • Simulacrum
    Ment a plusz.
    Csak zöld vagyok, de pár sort szívesen írok az én taktikáimról adott pályán.
  • Master91
    T21 majdnem kedvenc tankom volt :DD
    Full scoutra volt ki hegyezve --->

legények full camo
    camo festés
    ventilláció-10% látótáv-25% álló látótáv
    (T71 is ilyen!)
    így használtam

Sokszor jó spottokat hoztam, sokszor szét ütöttem az enemy spottert, sokszor meg sikerült lerohanni az ékkel vagy pár rusholós tankal a campereket és őket kuffantani oldalukba
  • xotyi
    T71 tippeknek örülnék,melyik pályán hova érdemes vele menni,amint sikerül magam mögött hagyni ezt az átkozott T21et vissza se nézek
  • Master91
    Próbálok majd én is hozni írást képekkel-replayyel, főleg JpzE100al .

Meg kis Fv tüzérrel talán , esetleg T71.
  • Malarki
    Oh a pélóba, erre nem is gondoltam.

Na mindegy, vegyük úgy hogy ez egy próba volt. Pont faszán kiválasztottam ezt a két pályát.

Még egy kis személyes: én mindig lelkes vagyok az ilyen ötletelek, csinálom is, de hogy értelme legyen kellenek a tapasztalatok. Vannak itt jó páran 10-20-30k csatával, zöld, lila, kék játékosok, most főleg tőlük kellene a tudás. Igazán rászánhatják azt a pár percet hogy leírjanak néhány sort az adott pályáról, mert ez sokaknak hatalmas segítség. Nem is kell átfogó leírás, elég hogy pl. meddel hová érdemes menni, hol van jó spot bokor, honnan lehet belőni a fél pályát TD-vel, stb. Aki amit tud. Hogyha mindenki ír pár sort akkor már helyben vagyunk.

Én azt mondom, legyen ez most szombat estig, aztán vasárnap lehet kezdeni.
    Egyébként most 40 perc alatt jött 24 szavazat, szóval igény lenne erre. Mondjuk azt nem tudom, hogy többször is lehet-e szavazni, de gondolom senki sem fog azzal szórakozni hogy 30 szavazatot nyom valamire.
  • Maala
    Umm, ez ilyen spammelhetős? Bárki szavazhat akárhányszor?
  • Master91
    Fasza nagyon!

Csak igen, szerencsétlenül választottál pályát :D

Akkor Vasárnap, 26.án 21.00kor zárod a szavazást?
  • Pales27
    +1
  • Maala
    Annyit lehet tanácsolni, hogy ne olyan map legyen, amit előreláthatólag 3 héten belül megváltoztatnak? (Erlenberg, Redshire, Highway, Northwest?)
  • Malarki
    Tessék, itt az első adag:LINK

Próbáltam olyanokat keresni, amire nincs általános, jól ismert taktika.
    Amire a legtöbben szavaztak, kiveszem a többi meg majd visszakerül egy másik szavazásban.

Én a következőképpen gondoltam: 3 napig tart a szavazás, ennyi idő van kidolgozni az előzőt. Valaki(ha más nincs hát én) elvállalja, hogy összegyűjti az emberektől a taktikákat, replayeket, tippeket, összerakja egy értelmes leírásban, esetleg rajzolgat hozzá, mellékeli a visszajátszásokat és ha kész közszemlére rakja, aztán ha a többségnek tetszik bekerülhet a FAQ-ba is.
    A linket ki lehetne rakni a fejlécbe, mellé kiírni hogy meddig lehet szavazni és hogy mi volt az előző eredménye és hogy kinek kell küldeni az infot.

Vélemény?
  • malystryx
    Elkezdődik a meccs, erre egy cromwell belémlő. Visszalőttem neki, és megismételte. Aztán kivégeztem.. Elég volt az ilyenekből, meg kell torolni.
  • foxbat88fx
    óóóóó én összeírom :D
    2 sör + nyomod a W-t és aki piros azt lövöd

viccet félretéve, komolyan segítenék a sok noob-nak
  • Master91
    3 palya kozul lehessen szavazni.
    sztem 1 fordulora 3 nap eleg h az onkentesek ossze irjak h mit csinalnak egy adott tankal,tank tipussal,lehetoleg valami ossze firkalt terkeppel illusztralva.

jo lenne minden tank tipusbol ossze szedni a dolgokat
  • Maala
    Mai adagból:

- Q: “Will you nerf TDs by removing their class camo bonus and removing some bushes and trees from maps?” A: “We will definitely not remove bushes”

Vicces, minden pályán külön hangsúlyozza, hogy a kamper helyekről elszedték a bokrokat. :D
  • foxbat88fx
    írj neki!!!! tegnap érdeklődött
    http://sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1335993926
  • koni016
    Kell valakinek wot account? Van rajta 6 top tier tank, kv5 meg pár kisebb prem tank, 2200 gold, és 19 garázs hely.