banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Malarki
    Oh a pélóba, erre nem is gondoltam.

Na mindegy, vegyük úgy hogy ez egy próba volt. Pont faszán kiválasztottam ezt a két pályát.

Még egy kis személyes: én mindig lelkes vagyok az ilyen ötletelek, csinálom is, de hogy értelme legyen kellenek a tapasztalatok. Vannak itt jó páran 10-20-30k csatával, zöld, lila, kék játékosok, most főleg tőlük kellene a tudás. Igazán rászánhatják azt a pár percet hogy leírjanak néhány sort az adott pályáról, mert ez sokaknak hatalmas segítség. Nem is kell átfogó leírás, elég hogy pl. meddel hová érdemes menni, hol van jó spot bokor, honnan lehet belőni a fél pályát TD-vel, stb. Aki amit tud. Hogyha mindenki ír pár sort akkor már helyben vagyunk.

Én azt mondom, legyen ez most szombat estig, aztán vasárnap lehet kezdeni.
    Egyébként most 40 perc alatt jött 24 szavazat, szóval igény lenne erre. Mondjuk azt nem tudom, hogy többször is lehet-e szavazni, de gondolom senki sem fog azzal szórakozni hogy 30 szavazatot nyom valamire.