418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#287502 -
0000000000000 #287566 Valaki bemásolná a tesztszerver patch fájljainak a nevét? Letölteném munkaidőben. -
Malarki #287565 Ha már T10 tankokról van szó, a T110E5-ről milyen vélemények vannak?
Leginkább a lövegétől félek ez a 400-as alapsebzés néha még a 103-on is kevés. -
Fordulást nem mondtam, csak gyorsulást. 50B 36°/mp, F155 30°/mp, Is7 28°/mp... Just saying.
Gyorsulásban F155 1200/58, 50B 62/1200, IS-7 68/1050. Igaz, tényleg kis hátrányban van.
Most is be lehet lőni 10/10, csak adja be a random. Vagy mit szeretnél? Hogy autoaimmal is 10/10 átlője a kicsi Pistike? Ennyire nem tudsz célozni, vagy mi? -
arel #287563 Komolyan mondom,kezd elmenni a kedvem az egésztől.Már semmi taktika nincs az egész játékban (még ha a solo-zásra s kényszerülünk) ,mert már pályánként 1 biztos,de most is 2 gold ammo-s noob lövöldözik.És folyamatosan azt klikkelik ,mert a IX. X tier is azzal lő az RHM.-B. WT-re aminek igen vékony a páncélja alapból is... -
Az is durva azért, hogy egy átütés után mennyi kritikus sebzést lehet csinálni egy tankban...még az hogy lelőtted a HP-ja nagy részét, de 3-4 embert / modult és ki lehet vele csinálni. Pusztító. Csata után mindig megnézem hogy minek micsodáját lőttem ki a HESH-el. -
Oddball29 #287561 Közelről elég könnyű sebezni. Hasa általában átüthető alaplőszerrel is. -
Uh, az Is-7-est meg a gyorsulást inkább ne említsük egy mondatban :) Borzalmasan lomha. Nehéztankhoz képest persze nem rossz. Az 50B már inkább jó példa.
Szemből volt a lövés amúgy, Obj. 704-től. Lehet hogy HE volt...fene tudja. Az esetek nagy részében azért nem sebeztek ott. -
Meg lehet nézni, milyen az, amikor célzol is az FV TD-vel valami weakspotre (és beadjaű), és milyen, amikor nem.
Kis extrának pedig a páncélját is megmutatja. :D -
R3nton #287558 IS-7 legyorsulja a medeket? Meg az 50B? Van neked IS-7-ed? Egyik leglassabban gyorsuló és forduló 10es heavy. Egyik medet se gyorsulja le az IS-7. Az 50B talán 1-2-t. Viszont az 50bnek nincs imba armorja.
Következőnek azt kívánom, hogy mégjobban nerfeljék le a fochot! Basszák el a páncélját úgy, hogy szemből is be lehessen ütni konstans 240-es pen körüli ágyúval!!!! -
Egyszer úgy megnéznék tőled egy replayt, hogy tényleg ennyire rosszul tudsz-e időzíteni, vagy csak tetteted?... -
tegnapi
- A történelmi csaták hasonlítanak majd a portál eventekre: 2-3-4 lesz elérhető egyszerre és idővel változnak (de vissza térnek), saját egyedi medáljaik is lesznek.
- Az MM mechanizmus ugyanúgy fog működni a nemzeti csatáknál mint a normál csatáknál.
- Jelenleg a StuG III túl könnyű ahhoz képest hogy menyit nyomott a való életben (Ausf.G). SerB azt mondja ha bekerülnek az opcionális tanktestek és bekerül a későbbi alváz, akkor nehezebb lesz.
- Hetzer motor nem történelmi? "Szörnyű"
- T-46, BT-7 és T-50 tankoknak nem volt 57 mm lövegük a valóéletben, az Orosz Svirin szerző szerint.
- SerB azt mondja az első igazi "main battle tank" (harckocsi) a T26 Pershing volt, mivel a Panther az gyakorlatilag egy közepes tank ágyújával és páncélzatával rendelkezett de a súlya és ára egy nehéz tanké volt.
- Az E-10 felfüggesztés sokkal komplikáltabb volt mint a Jagdpanzer 38(t)
- (a T23mal kapcsolatban hogy SerB nem akarja úgy a játékban tudni hogy ugyan úgy tolat ahogy előre megy) K: "De mivan a Brit Crusader artyval? Ugyan ezt tudja csinálni." V: "Kösz hogy szólsz, majd nerfelem"
- K:"Nerfelitek a TD-ket azáltal hogy elveszitek az osztály álcabónuszát és kivesztek bokrokat és fákat a pályákról?" V:"Biztos nem veszünk ki bokrokat a pályákról."
- Az orosz lövedékekkel kapcsolatban, SerB azt mondja hogy még nincsenek adataik a nagy átütéssel rendelkező lövedékekről a 76mm, 85mm, 100mm és 122mm ágyúkhoz. Mivel ez az archívum még zárolva van. Az egyetlen adat amit találtak az a 85mm UBR-367 lövedékről van.
- Hat hónappal később, SerB elégedett az arty nerf eredményeivel.
- Artykon változtatnak "ha szükséges"
- SerB nem gondolja azt hogy bármelyik osztály rossz lenne a jelen helyzetben.
- SerB elképzelése a tökéletes egyensúlyról? "Amikor a játékos képessége többet eldönt mint a járműve"
- A-44 projekt történelmileg 3 ágyúval rendelkezett - 76mm, 57mm és 107mm
- Az "eltárolt" álcafestés a 8.11-ben csak azokra a járművekre érvényesek amikre megvetted.
- "nemzeti" csatáknak ugyan azok lesznek a kitüntetése minta normál csatáknak.
- K:"Mért van a Conquerornak és FV215b-nek HESH lövedéke?" V:"Azért hogy ne szenvedjen."
- A fejlesztés alatt a fejlesztőknek sok ötletük volt a bázis modellekről, a végén a leguniverzálisabbat választották.
- 2014-ben, a WG pálya készítők a jelenlegi pályák átdolgozásán dolgoznak.
- A történelmi csaták a jelenlegi pályákat fogják használni.
LJ:
- Storm azt mondja ne várjunk új T8 prémium tankokra legalább 2-3 patchig.
- Van egy jó jelölt T8 prémiumra - egy Orosz közepes tank de többet nem mondanak.
- T-44-85 elcsúsztatva
- Nincs tervben Brit prémium
- "Még nem biztos" hogy az Action X Centurion befér-e a játékba. -
R3nton #287555 ja csak azért kéne, hogy döntve legyen, hogy jó legyen a légellenállása és tudja tartani a 80 km/h-ás sebességet a 15000 lóerős gázturbinás motorjával :D
Komolyan mondom az eszem megáll néha tőletek. -
Szerintem hasonlít. :D
#287549: Itt sem OP az FV, ha nem maradsz előtte. Értsd meg a kontextust. Ha elkap a nuke, mindened meghal. Egy noob ellen OP. Ahogy itt is.
#287550: Na és, az Is-7, 50B is legyorsulja a medeket, az tán nem OP? Lefordulássza... Noobok ellen biztos megy, valaki minimális aggyal már lelövi a láncodat, bemegy melléd, aztán gg F155. De legnagyobb örömödre, most már nem lesz ilyen sem. Miért fogsz akkor rimánkodni következőnek?
#287548: Nem lehet, hogy oldalról lőttek meg, és belement a függőleges részbe is? -
R3nton #287553 Igen hozzátok ki ismét, hogy gyenge a páncélzata, igazatok van 800 mm döntött páncél kéne az elejére :) -
R3nton #287552 ezért szeretem a leo1et meg a bat25-t, mert a faszkalap foch155ösök nem tudnak utánam fordulni. A 65km/h és jó fordulás még nekik is sok
-
Oddball29 #287551 Annyira átlőhetetlen, hogy nekem a 155 megvan a garázsban, de bele se merek ülni, annyiszor lyuggatták már ki a 9-est. Csak messziről nézem. -
R3nton #287550 persze lópikula az átlőhetetlen frontpáncéljával és azzal hogy lefordulássza és legyorsulja a medket -
Sc2ben semmi sem op, meg veletlenul se hasonlitgassuk a ket jatekot. -
Ami a jobb oldalán van, a széles. A géppuskagömb szerintem még erősebb is, mert csak egy kicsike része van szemből ami nagyjából sík felület.
De van ilyen x-aktás esetem is. Ez még a 9-es Foch-al történt. Egy lövést kaptam csak és sebzett a spaced armor-os részen át...ami elvileg 0-t kéne hogy sebezzen ha átüt. Párszor fordult csak elő, de nem tudom miért.
-
a deszka bár én nem mondanám cápaszemnek -
Melyik a távmérő, a kerek, vagy a cápaszem? -
A Foch-nak 2250-es a dpm-je. Lópikula a többihez képest, nem ez a kategória. -
R3nton #287544 meglátjuk csak dühös voltam a looseok miatt délelőtt. De leszarom nem kell nekem ez a t-15, játszok ahogy játszok, vagy meg lesz vagy nem. Ennyi. De inkább azt csinálnák meg valamilyen MM-el, hogy ne legyenek 15- es looseok meg ilyenek. -
Ja, hát ilyen alapon a Starcraft 2-ben is OP a nuke... Egy az egyben ugyanaz a kategória. Ott értelmes játékos elhúzza az egységeit előle. Értelmes WoTos kitér az FV elöl, mögé megy, és leláncolja, miután kinyírta a védőit.
Én szívesen találkozom az ilyesfajta FV TD tulajokkal, akik csak látják, hogy "OP a tank, kihúzom", és fingjuk sincs a T10-T8 gyenge pontokról. Aztán szórják a 700as sebzéseket a HESH-el. :D
Jó, én is lőttem már T57 lövegébe 0 dmg-et HESH-el, de attól még a gyűrűjét céloztam, ahogy kell.
Az FV TD-vel jól játszani azért nehéz, mert teljesen más tankok vannak előtte. Nem olyan, mintha egy Obj 704 után jönne a 268... Teljesen más játékstílust igényel, sokáig kell szokni. És a random bármikor szétbarmolhatja a lövésedet. El kell fogadni ezt, és csak úgy szabad a BATTLE gombra kattintani.
És ugyanúgy ellene is meg kell tanulni játszani. Jól páncélozott tankban számolni kell azzal, hogy 700 dmg-et bekapsz, amíg 2-3x meglövöd, ROFtól függően.
Na mind1, eggyel több, vagy kevesebb sírás olyanoktól, akiknek nincs meg a tank, és csak azt látják, hogy "már megint kaptam egy 1500-at", de azt nem látják, hogy ez adott játékosnál sok csatánként 1x, vagy csatánként 2-3-4x fordul elő... -
ja én mindig a tetejéről pattanok a távmérőnek pedig a közepét célzom, remélem kiegyenesítik :D -
R3nton #287541 nyugi fog az még később is nerfet kapni ameddig OP marad, és magas a winratje
-
R3nton #287540 de amúgy ezt pont a fochra igaz, ami neki van meg, az a vicc :D -
Én konzultációra megyek közben, (a hétfői vizsgára) addig biztosan lejön :D
-
Töltöm már. Igazából csak a Foch 155 páncélzata érdekelne, megnézném a Tank Viewer-ben. Ha csak az oldalát, a tetejét, meg a gyenge pontot nerfelték, akkor nem érdekel, ezeket mindenki átlőtte eddig is. (igen, a tetején azt a távmérőt is, ha valaki vette a fáradságot és megnézte közelebbről hogy néz az ki pontosan, és nem a tetejét próbálta meg átütni) -
R3nton #287537 ja persze, csak akkor mondjuk a fochnak is elvettek volna 160mm páncélt és akkor neki is 20mm lenne frontálisan. Ja bocs még akkor is jobb lenne, mert tud rejtőzködni.
Érdekes neked mindegyik tank OP, csak pont a foch underpowered, ami neked van meg. Érdekes mit ne mondjak. Teljesen objektív... -
Végre, akkor most már elmehetek kajáért? Kezdek TÉNYLEG éhes lenni, és jó lenne, ha lejönne, mire visszaérek. :D -
Prémium acc.-al esetleg ki lehet hozni belőle +5-10k kreditet néha napján, de hosszú távon masszívan mínuszos, 30-40-50k-t is lehet bukni egy-egy rosszabb csatában. A vbaddict-on néztem talán, ez a tank vezeti a negatív átalgos profit rekordot :D
Az E4 szerintem olyan mindenes, mindenben jó egy kicsit. A torony sokat segít rajta, a célzási ideje sem borzalmas. De én sem vettem meg, az E3 még mindig jobb szerintem. Régen borzalmasan OP volt az E4 és utána meg mega nerfet kapott. Ezt elrontotta a WG, remélhetőleg kap valami kis buffot. -
Autoloaderhez jatszani is tudni kell, ami a jatekosok nagy reszere nem jellemzo :D -
Ja, hát ennyi erővel, van, aki golddal farmol. Tudod, ha aranyért veszed a goldammot, akkor az összes kredit megmarad neked, a javítást leszámítva.
E100 goldtank, ezen mindig jót nevetek. Feltételezem te már az E-75be is only golddal tolod...
Amúgy azért van az, hogy golddal is ki lehet hozni pluszba (extrém) nagy sebzés esetén a tankot golddal, mert ennek ellentéte meg az, hogy kicsi alfa (T-62A) esetén is már minimum 1000+ a lőszer ára. Ahhoz, hogy egy olyannal kijöjj pluszba, kell a 2-3k dmg, ami meg, mint tudjuk, a legtöbb ember számára nem egyszerű.
Nagy alfa + drága lőszer ~ kis alfa + kevésbé drága lőszer. 10-10 sebző lövés mindkettővel, és plusszban vagy. -
Tölthető a tesztszerver. -
foxbat88fx #287531 megy a teszt szeróóóóóóó
http://ftr.wot-news.com/2014/01/24/8-11-test-is-up/
és végre nerfelik a WT E-100at jeeeee
Waffenträger auf E-100
- hull traverse nerfed from 30 to 26
- aim spread when turning turret for 128mm gun increased by 212 percent, for 150mm by 75 percent
- turret traverse nerfed from 24 to 22 -
Destydeme #287530 Hi.Neked van wt e100-ad?Ha igen dobd már be légyszíves ide a statod róla.Csak mert érdekel a minimum 4k sebzés.....
" A WT-e100-nál is pont azt figyeltem, hogy még a noobok is simán fenntartanak vele egy 3-3.5k-s átlag dmg-et, a jó játékosoknál pedig 4k a minimum. " Ezt te írtad. -
Azért van egy határ az alfa sebzésben, amit nem kéne túllépni ebben a játékban. FV-vel kb. 280 HESH lövésem van eddig (azért tudom, mert eddig mindegyik lőszert akciósan vettem, összesen 400-at), átlag sebzés 90 csata után 3650. Én látom hogy a tank balanszolt a jelenlegi formában, de ezt a Tier 10-es tankot vezető játékos nem érzi, mikor éppen lecsapom a HP-jának a 90%-át egy lövéssel. Lehet akármilyen szar a tank egyéb paramétere, ha ekkora alfával meglőnek valamit akkor csak az marad meg neki hogy lololol mekkora OP tank ez már, majdnem egy lövéssel kiszedett.
A másik oldal, aki nem vezeti, soha nem látja, hogy egy normális lövésért meddig kell jó pozíciót keresni, utána vagy 10 mp-en át gyenge pontra célozni, aztán lövés után elkerülni hogy ne lőjön át lényegében bármi az ellenséges csapatból.
Ekkora alfával mindig lesz sírás miatta, és jogosan. -
Destydeme #287528 Hi. A WT E100 sem úgy megy,ahogy sokan azt gondolják..
"még a noobok is simán fenntartanak vele egy 3-3.5k-s átlag dmg-et, a jó játékosoknál pedig 4k a minimum. "
Ez az egész mondatrész 1....mindig az olyanok ugatnak,akiknek nincs ilyen tankjuk.
Ezekhez a sebzésekhez kell ám csapat is(spot),az meg nincs kb 1 éve.Legrosszabb esetben kitárazol..abból hány lesz lepattanó stb?
Qrva unalmas már ez a sírás,ez az oldal is 1 vicc 1 jó ideje,nem véletlen,h egyre ritkábban olvasok bele...Kiragadnak itt egyesek ezt-azt és azt szajkózzák egész évben...A Borsigra is irkálják,h 6k dmg/balfax,aha..hihető.Meg,h milyen op...Van álcája ennyi,az ágyú simán tud úgy lőni,mint 1 kv1s-é(pontatlan)(nekem rendszeresen 6 órát lő=földbe kb 1/5 arányban és 1 elc is lerammolja)
Na nem pont neked írtam,csak a te fv témádhoz köthető.
Itt csak annyi lehetett,ez tuti,h nekiálltak sírni,h jaj mennyit sebez ez és ez a tank...ja,meg kell tanulni játszani,ha kell elbújni..Amire a játékosok 98%-a nem képes.Ezért fognak ebben a játékban előbb-utóbb csak a piros semmirekellők maradni+ a mezoisták.
Lehet rosszul látom,de ez a játék már nem szórakozás,hanem ideg,pedig 2hónapja(wt e100kihúzása)már csak fun köröket megyek,értsd nem húzok semmilyen tankot.