A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ja, hát ilyen alapon a Starcraft 2-ben is OP a nuke... Egy az egyben ugyanaz a kategória. Ott értelmes játékos elhúzza az egységeit előle. Értelmes WoTos kitér az FV elöl, mögé megy, és leláncolja, miután kinyírta a védőit.
Én szívesen találkozom az ilyesfajta FV TD tulajokkal, akik csak látják, hogy "OP a tank, kihúzom", és fingjuk sincs a T10-T8 gyenge pontokról. Aztán szórják a 700as sebzéseket a HESH-el. :D
Jó, én is lőttem már T57 lövegébe 0 dmg-et HESH-el, de attól még a gyűrűjét céloztam, ahogy kell.
Az FV TD-vel jól játszani azért nehéz, mert teljesen más tankok vannak előtte. Nem olyan, mintha egy Obj 704 után jönne a 268... Teljesen más játékstílust igényel, sokáig kell szokni. És a random bármikor szétbarmolhatja a lövésedet. El kell fogadni ezt, és csak úgy szabad a BATTLE gombra kattintani.
És ugyanúgy ellene is meg kell tanulni játszani. Jól páncélozott tankban számolni kell azzal, hogy 700 dmg-et bekapsz, amíg 2-3x meglövöd, ROFtól függően.
Na mind1, eggyel több, vagy kevesebb sírás olyanoktól, akiknek nincs meg a tank, és csak azt látják, hogy "már megint kaptam egy 1500-at", de azt nem látják, hogy ez adott játékosnál sok csatánként 1x, vagy csatánként 2-3-4x fordul elő...