418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Toweliee
    Ha egy laptopban két videókártya van akkor játéknál be kell külön állítani, hogy ne az integráltat használja? Le kell tiltani az integráltat? Vagy, hogyan működik ez?
  • Pares
    LoL, most épp egy E 75 Tank Ász jött össze... :D
  • foxbat88fx
    tudjátok mit szoktam csinalni tier8-al????
    rányomok a csata gombra... várok 10 secet és kilépek majd megint csata megint 10 sec és megint kilépek.... amikor instant betesz egy csatába akkor kevesebb a tier 10
    ha várok akkor 70% hogy tier 10be tesz

más: hmmmmm ez az STA-1 egész fasza még stock-on is... csak az első gunra volt free exp, de tetszős lesz, nagy gunnal odabasz majd
  • yossarianHUN
  • MightyKopiati
    "dont play T8" - serb
  • Destydeme
    Hi.Na ez a másik,aztán betesz Highwayre tier 10ben.
  • Tono34
    + miért kell várni egy T8 csatára másfél percet?
  • Destydeme
    1063 várakozó tier 8,de muszáj a tier8nak tier 10ben mennie.Ezt nem fogják rendbe tenni az életben???????????A ... bele.
  • yossarianHUN
    Tanktesztre van kereslet? Nem tudtam fórumra jönni tegnap-tegnapelőtt.
  • Malarki
    Felhívom mindenki figyelmét aki még nem szavazott hogy melyik pályáról csináljunk ismertetőt az holnap délig még megteheti.

LINK
  • 400V
    *QOS
  • 400V
    Egyszerűbb ha törlik a WOS t és eleve nem szól bele a netbe. Ősrégi tecnológia még ADSL ből.
  • zsupeti
    http://funkyg.5mp.eu/web.php?a=funkyg&o=IBfCXGYuKY
  • Tono34
    Valami hasonló nekem is. 17/1/34 ..

Ha már 600-as wn6 értéket látok kezdek végre örülni ..
  • patchaou
    Még jó, hogy nincs kedvem elindítani a játékot, mert tudom, hogy csak felhúznám magam, ezért nem zavar a lag :)
  • foxbat88fx
    hát ez kegyetlen volt XDDDD 7 afk volt a csapatunkban, az enemynél nulla és le lett hozva a meccs
  • FosTalicskaa
    Persze, mert a probléma a WG oldalán van és globálisnak tűnik, ami nem csak az egyik szervert érinti... Amíg ki nem javítják addig ez van.
  • Vixy28
    Az előző körbe volt két lengyel gyerek, azt írták nekik is laggol. Gondolom nem ugyanannál a szolgáltatónál vagyunk. :/
  • TomDantes
    Vagy ez?

,,probléma általában nem a WoT szerverrel van hanem az IPS-el, azt javasolja használj pingplottert és kommunikálj az IPS-el)"

Nem tudom ez mit jelent, és hogy igaz-e, de valaki?
  • Zegi Norbi HUN
    Nálam is ezek voltak... Pont ezért kérdeztem meg én is chat-ben, hogy más is laggol-e és nem voltam egyedül :(
  • Vixy28
    Most mentem egy kört EU1-en, itt semmi baj. EU2 nekem nagyon laggol. :(
  • Vixy28
    Hát akkor én most irigyellek, ha megengeded :D
  • Vixy28
    Javítanám...EU2 szerveren voltam.
  • TomDantes
    Megnéztem, beléptem EU2 szerver, és semmi gond. Semmi lag. És nem azért mondom ,hogy védjem őket. Nem tudom mi az oka, de nálam jelenleg semmi gond, és hosszú ideje így van. Valami magyarázat biztos van.
  • Vixy28
    Az EU1 játszhatatlan. Pedig a nettel nincs semmi baj, a ping 92, mégse tudok mozdulni és csak a levegőt lövöm, a csapattársak is mozdulatlanok. A lag jelző is zöld. Nem értem a problémát. :/
  • Destydeme
    Hi.Akkor ennyit a szolgáltató stb dumáról.nem kell védeni EZEKET.tegnap is ez volt este.Most a csatában megkérdeztem,másnak is ez volt,aztán kiléptem és be sem enged,sőt a klán c6 a garázsban is 5sec után reagál ha írok.
  • arel
    Most már nálam se enged be
  • Destydeme
    Nálam tegnap 2-3seces laggolás t-online,abba is hagytam.Most t-mobile stick..már be sem enged.
  • Boron Power
    Játszhatatlan nálam.

(UPC, 120/10-es net)
  • Boron Power
    http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/346407-high-pinglag-on-eu1-21012014/#topmost
  • 400V
    R3ntonnak szeretettel!

• TomDantes
    Egyébként egy ötlet: akinél laggol ,talán leírhatnák,hogy milyen szolgáltató milyen net, milyen modem, router, stb, nem csak annyit, hogy a ,,kurvaanyját laggol ez a szar,, hátha abból valaki hozzáértőbb talán ki is tudna találni valami megoldást, nem?
  • JeffDunham
    Hogy is szokták mondani? Azt a ROMÁN szőröstökű **** ******** **** ********* *** ******** * **** *********!
    Úgy érzem ennél lejjebb már csak a pokol van... vagy az se!

• TomDantes
    Nálam sincs lag. (igen védem őket...) Nem tudom, hogy szolgáltató függő-e, vagy más az az oka, de UPC net, igaz majdnem a legnagyobb net csomag van, router-en, EU2 szerver, és nagyon rég nem volt semmiféle lag. Rossz játékos az van, de ez gondolom nem érdekes. Jó , én lehetségesnek tartom hogy a WG szervereinél van a hiba, de ha náluk van a hiba, nálam miért nincs gond?
    Nem értek hozzá, de olyan nem lehet hogy esetleg bizonyos szolgáltatókkal csinál hibát a WG szerverei? Vagy bizonyos régiókkal? Csak találgatok.
  • AlucardHuN
    t10 alatt aminek kellett volna nerfellni az az ISU. De mindet fölöslegesnek érzem.
  • patchaou
    Engem a legénység húzása motivált, a kreditszorzó ha jól tudom tankonként változik. Mondjuk Én csak egy prémtankért fizettem a 12 másikra egy forintot nem költöttem XD
  • Angelus1991ster
    Prémium tankoknál miért van direkt rossz ágyú? Egy-kettőnél biztos jó az ágyú. De a többinél egy tierrel kevesebb. A játékost a +50% bevételnél mi motiválja a prémium tank vásárlásakor? Kicsit buffolhatnák a kisebb tierű prémium tankokat.
  • patchaou
    Érdekes, nálunk pedig klánon belül, az ország minden részén, sőt határon túl élő játékosok is panaszkodik a lagra és arra hogy nem engedi be őket... más és más szolgáltatókkal. Ja és szinte soha nem délelőtt, hanem csúcsidőben, főleg hétvégén.
  • R3nton
    ajaj

- it’s now 100 percent sure that Wargaming will remove the class camo bonus when firing a gun for all the tank destroyers (SS: as in, tank destroyers will no longer be harder to spot when firing a gun of the same caliber than other classes)
    - generally, in the future, all large caliber guns will make the vehicle easier to spot than it is now
    - the two changes above will come either in 9.0 or 9.1, as it requires long testing

Forrás: FTR

• arel
    Most már nálam is jó,de pár perce csak.Elötte v. 5 csatát próbáltam végignyomni,de mindegyik befagyot, és ezt más is írta a chaten vagyis nem nálam volt a gond.

Amúgy meg mekkora noob páncéltörővel találkoztam.Mindjárt vége a meccsnek (lassan mindenkit kilövünk) ,de még jön felém (önjáróval vok) egy IS-8 -as .Gondoltam gyorsan ki megyek elé amíg nem lát és nem felém fordítja a csövét.Felmegyek a dombra gyorsan kilövöm erre pár mp. múlva kilő engem a csapattársam,mert gondolom elszedtem előle a kill-t...Istenem ,ezt a hülyét.Most szerinte mit kellet volna csináljak?Malmozzak amíg ide nem ér?Persze már írták ,hogy report