418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
T15...megkaptam,5 csatát mentem vele és eladtam a francba.Semmire sem való. -
Na végre valami pozitívum a WG-től!!!! Én egyetlen artyt sem engednék be.
-
Angelus1991ster #288085 T-15 furcsa kis prémium tank, 1.0-ás killráta nehezen megcsinálható. Az MM-je borzalmas, csak a sebessége miatt. Azt akkor nerfeljék, mert nehéz vele játszani. Toldi tank ellen veszítene. -
Ry0K3N #288084 Oké most hogy ezt lezárult vitázhatunk meginta laggról.
Szét akartam volna artizni pár sziemkanúbot de be sem enged. -
400V #288083 Léptem inkább. Fasza hogy hiteltelen benyögésekből mindenki kurva okos mert ezt olvasta szeme meg semmi. Leszarom akkor mi van úgy se vagytok többek attól hogy fórumokról kukáztok össze adatokat aztán meg menőztök vele arctalanul.
-
Ry0K3N #288082
A saját érdekedben. -
Paradoxon61 #288081 A Maus létezett. 2 prototípus épült belőle. Az egyiket a németek felrobbantották, a másikra már nem maradt idejük azon a teszt gyakorló téren ahol tesztelték őket. A másikat az oroszok Oroszországba vitték tanulmányozásra. Ha nem hiszed, olvass utána. -
Persze,ekkora korban még utánozzák az apjukat a kis csibészek.De nagyon ügyes. :) -
400V #288079 Olvasd csak vissza. Azon a képen a hülye is látja hogy BL10 csőszájfék van. Mellesleg sehol nincs hiteles kép arról hogy az ott egy D30.
PL így ahol oda van írva mi látható a képen. Nem ilyen fórumon valami nagyokos beír valamit aztán az terjeng mindenütt és lehet nem is igaz. Ezért van az a sok szemét kreálmány meg fan rajz pl E79 ről meg Olyan MAUS okról amik nem is léteztek soha.
Az meg hogy ott a másik képen BL10 csőszájfék van azt ne akarja már senki bemagyarázni hogy nem az.
A D30 így néz ki ezekkel a csőszájfékekkel.
Ez van az IS2 tornyába ez a csőszájfék.
De én így gondolom lehet hívni aminek akartok! Volt itt már elég vita a fórumon hogy mi hiteles meg mi nem.
-
foxbat88fx #288078 redshire pfejjj :D gyűlölöm... nem láttam teszten
sem a havas himmelsdorf-oz... lehet idegből még visszamegyek hátha betesz az új módba
viszont a tüzes ruinberg tényleg nem nagy szám -
Nem tud angolul, ezért nem érti, hogy mi van. -
Nos ebben igazad van, a 8 éves csak egy hasraütés volt, hogy kiegészítsem a gyépé/bot szöveget.
(De gondolom amúgy, hogy nem tökegyedül regisztrált, tanulta meg a játékmenetet- gondolom okos, és figyelt az apjára és a tanácsaira. :)) -
8 éves??? Az én kisfiam még nincs egészen 5.Napi fél órát játszhat a gépen.Van egy saját karaktere,t1-2 tankokkal.A legtöbb csatát killel fejezi be.Volt már 4 killes csatája is. :)Nem áll meg a mező közepén,visszatolat a fedezékbe ha meglövik,tudja hogy melyik térképen kb. merre kell menni,stb. Ez max. egy gyp-s 8 éves lehet.... -
De nem érted, hogy nem az volt a probléma, hogy nem tudtad hogy az egy Object 244, a probléma ott volt amikor kijavítunk, erre nem fogod fel hogy mit írtunk és dobsz egy ilyet:
-
400V #288073 Ja mert a kis fórum trolloknak ez ad energiát. Az meg mellékes hogy le gecibutáznak aztán megkérdezném hogy menjél már oda valakihez az utcán hogy gecibutázd le majd várd a reakcióját. Ugye ja nem nekem kéne megtanulni hogy hogyan kell beszélni a másikkal. Mert kb ahogy Mijki beszél a másikkal annyit is ér az egész ember. Lefogadom ha ő lett volna figyelmetlen azt gecibutázzák akkor itt sírna.
Nehogy már a szekér húzza a lovat. -
yossarianHUN #288072 Igen, már a hangodtól beszabehuznánk. Azért szívjuk a véredet fél órája, mert dől belőled a hülyeség továbbra is. Ha az elején közölted volna, hogy bocs, tévedtem, kösz az igazítást, senki nem szól volna egy árva szót sem. De nem, csak te vagy a helikopter. -
Ez a T18 még mindig meg tud lepni. T3 csatában,gold ammo nélkül,egy nem egészen fullos legénységgel,lámpa nélkül 11 kill. :) Nyugtatónak nagyon jó kis vas.
-
Destydeme #288070 Elvileg ezek a tankok léteztek,vagy tervrajzon léteztek(blueprint).cu -
malystryx #288069 Köszi, azért utánaolvasok neten, hátha találok róla valamit :) -
400V #288068 Ennyi? Csak egy kép? Lefogadom TS3 on meg hallgatnátok mint a kuka. Kb mint az ovisok. Nem vettem észre valamit mert nem érdekelt annyira csak láttam a BL10 csőszájféket, a kis ovisok meg fél órája ezen szívják a vérem. Tuti ne legyen nagyobb örömötök ehehehe. :D -
Értem, köszi. :) -
yossarianHUN #288066 -
Ry0K3N #288065 Én is. Mindenki sír itt milyen barátságtalan emberek vannak :( -
Destydeme #288064 Hi.Tech treeben ráklikkelsz a Borsigra aztán jobb klikk és ott a leírás,tervezett volt 42-44 között a hetzer alvázra,de abbahagyták,mert drága volt és nehéz... -
Redshire-t majd nézd meg, egész normális pálya lett :)
Viszont a fire on Ruinbergtől azért többet vártam,mint h beraknak egy sötét égboltot,meg sok helyre füstöt.
-
Oddball29 #288062 Kéne egy nagycikket írnod az orosz nehéztank prototípusokról. Ha én el tudtam adni a Haditechnikának az M103-at, a tiéd is beleférne. -
400V #288061 Én már nagyon unom ezt a sok sírást! Azt se vágom ha sír valaki akkor mi változik. Meg azt se ha valami szar minek kell vele játszani? Ha nem élvezed ménem törlöd le? Én mindig szívesen játszok vele és soha nem szidok semmit. Az is jó lenne ha nem rajtam vezetné le pár visszamaradott az elfojtott ingereit.
-
davidbog #288060 Nem hinném hogy a D-25T kiváltására tervezték a BL-9-et. A 122 mm BL-9 szerintem nem igazán fér be se az IS-2 se az IS-3 tornyába. A BL-9 hátrasiklása 860 mm míg a 122 mm D-25T és variánsainak csak 550 mm. Az a 300 mm nem kevés.
Ami a játékban a nehéz harckocsiknál BL-9, az a kinézete alapján nem BL-9. Az igazi BL-9 csőszájfék nélküli volt, ezért lehetett ilyen nagy a hátrasiklása. Viszont a BL-9-nek volt még pár "testvére". A 122 mm S-26-1, ezen volt olyan egykamrás háló csőszájfék mint ami a játékban a BL-9-en van, ennek 500 mm a hátrasiklása. Illetve a 122 mm BL-13, ez pedig az Object 260 nehézharckocsiba tervezték, ennek a kinézetét nem ismerem. Mind a S-26-1 mind a BL-13 ballisztikailag megegyezik a BL-9-el, tehát azonos lőszerrel mind ugyanazt az átütést tudják produkálni.
Ennek ellenére a se a BL-9 se az S-26-1 nem valószínű, hogy alkalmas lenne IS-2/3/4-be mert ezek 4900-5060 kg tömegű lövegek, ellenben a D-25T 2400-2500 kg-os tömegével. AZ IS-2 tornya már a D-25T-től is kiegyensúlyozatlan volt és azt a +2500 kg-ot biztosan hátrányosan érezné meg az IS-3 és az IS-4 is.
Az M-62T2-nél nincsenek ilyen problémák, se a tömege se a hátrasiklása nem sokkal nagyobb a D-25T-nél. Ezt tényleg a D-25T kiváltására tervezték, de csak a T-10M kapta meg. Amúgy 1956-os löveg és ehhez képest nem túl erős, kb azt tudja mint a hat-hét évvel korábbi 130 mm S-70 + BR482 kombináció. 30°-os páncél ellen kifejezetten gyenge a többi '50-es évekbeli löveghez képest, alig erősebb mint a D-25T. -
malystryx #288059 Kövezzetek meg, de úgy gondolom, hogy amennyire kezd xar lenni a játék, annál inkább szívjátok egymás vérét. Nézzétek a jó oldalát, legalább "érdekesség" is kerül ide, és nem a csalódások a játékból.
Akkor kérdezek én is a szakértő Uraktól, tényleg létezett annak idején a Borsigg? -
Destydeme #288058 Hi.Másnak is ilyen jó?11/3 nagyon rég volt már ilyen tré..Ahol én vok,vagy nem jön senki,vagy 5en jönnek rám,földbe lő,vagy célkör széle,az arty-k max ot sebeznek a tankomon,stb.Ma rendesen semmi nem megy.
Fox wazze irigylem a kitartásod,1x ma már abbahagytam..Ez velem gyakran előfordulna,sima delete..... -
foxbat88fx #288057 leszedtem tesztet, felmegyek megnézzem az új módot...
naná, hogy egyszer sem tett be -.-" szánalmas
viszont az új öcsik faszák :) meg az új mapok is jók -
400V #288056 Védtem magam ilyen alpári stílus miatt. Jobb lett volna ha azt írom hogy ne legyen gyereketek soha ilyen stílussal. Ha a fiatok valamit nem vesz észre vagy figyelmetlen egyből nyakas meg gerinc törés?
Nem vagytok ti senkik nekem! Pörögjetek tovább!
-
Ry0K3N #288055 #288037 szerintem leírta nem lenézően, normálisan miről van szó -
yossarianHUN #288054 Hülyeséget írtál a fórumra, ez bocsánatos bűn, csak aztán nem kellett volna beugatni meg okoskodni a téged kijavítónak. Ezek után meg még játszani a sértett királynőt, meg "ez az SG stílus"-ozni aztán tényleg a slusszpoén. -
400V #288053 Mert nehéz belegondolni esetleg nem néztem meg a commenteket. De hát mit is várjak. Másolgatás meg az okoskodás megy. Ha nem lenéző meg kioktató módon odaírtátok volna hogy légyszives nézd meg a commentet lehet máshogy alakult volna. De hát mit is várjak ez az SG stílus. -
davidbog #288052 Te vagy az aki össze-vissza másolgat minden baromságot a netről. Ha vetted volna a fáradságot hogy elolvasd a hozászólásokat akkor tudtad volna hogy nem BL-10.
De biztos nem hiteles, ami legalább két orosz könyvben is megtalálható. De a te fórumról beszúrt képed aztán sokkal hitelesebb.
És igen oktatunk, mert rád fér. -
400V #288051 Lehetne vitázni azon hogy hogyan néz ki a D30 meg a BL10 csőszájféke de nekem ehez a lenéző kioktató modorhoz nincs kedvem. -
Ry0K3N #288050 Első komment.
"It's actually the 122mm D-30, but it's still good trolling material."
Ezt a számot neked küldöm: http://youtu.be/idpJej8EbeY
-
De ott van a kép alatt, amit te is találtál, hogy ez nem BL-10 meg IS2...lehet kicsit túlreagáltam én is a dolgot, de nem értem ha valaki, aki nagyon ért hozzá(davidbog) leírja, hogy az nem az, miért nem lehet elhinni neki. -
400V #288048 Azok vagytok. Találtam Wot forumon amit másolgattok. Mindegy ti dolgotok. Az hogy ti olvasgattok mindenféle cuccot lehet nem is hiteles és még oktattok is vele. Komoly ti dolgotok. Ezzel a képpel meg magad járatod.