418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Most ilyen hétvégétől mi a túrót várjak?
-
sayiid #288127 Ez az, csak ez külön kellene nekem -
Ry0K3N #288126 Én elküldök bárkit a jó kurva édes annyába ha megérdemli :D -
AlucardHuN #288125 + egykét HE, csak azt akartam mondani hogy HESH nélkül is nagyon odabebaszéskikúr. -
foxbat88fx #288124 meghalt az MM
4 perc várakozás tier 8-al és semmi :D -
AlucardHuN #288123 Szent szar ez a Brit halálcsillag csak AP-val is beteg.... -
Szpecnyaz #288122 ? -
Ácsi, talán egy kivételével mind átütötte, ez vold a gondod. Sebzésről egy szó sem esett :) -
...és a HUNS-ban állítólag nem illik anyázni......
-
...és a HUNS-ban állítólag nem illik anyázni...... -
foxbat88fx #288118 de miért nem a tornyot lövöd elől???
90fok és papír
ugyanúgy elszáll vagy a lövész vagy a töltő -
Akkor kibaszott noob vagyok. Ennyi. -
foxbat88fx #288116 na eu1 megint halott
nem lehet belépni :S -
foxbat88fx #288115 érdekes.... én már nem lövök oda mert tudom hogy nagyon nehéz sebezni
engem is ott lőnek a noobok ha épp KT-val megyek :D elszáll a kupola de hp nem megy le -
A parancsnokot akartam lezúzni, meg eddig még SOHA nem volt ilyen, mindig sebeztem ezzel a módszerrel. -
Ry0K3N #288113
A zene nagyon megy alá. :D -
foxbat88fx #288112 ahogy elnéztem az összes átlőtte -
robogo81 #288111 Esetleg ez?,ebben van olyan kép amit alul betölti a lőszert animáció megy. -
robogo81 #288110 Melyik lövés?
A közeliek egyik se sebzett a tankon,a videón nem látszik.
Az meg hogy full goldal lő a KT,200 pennel már lőhető bőven a KV4 tornya szerintem.
A ripléj el tudná (talán) dönteni. -
foxbat88fx #288109 uhh ez azért nagyon cink volt :D
a KT kupoláját vagy már 2 peccsel ezelőtt megerősítették
ott van az a kib**tt egyenes rész a tornyon, miért nem azt lőtted?
-
sayiid #288108 Valaki tudja melyik az a célzó mód? (szerintem célzó) ami úgy jelzi a töltést, hogy egy animáció miben egy csőbe behelyezi a lövedéket?
Van 8.10 re esetleg? -
Attila965 #288107 Üdv!
Két kérdésem lenne. Az E-50M is van olyan jó mint az E-50? Valamint melyik med hasonlít a legjobban az E-50-re? -
Át is lőtted. -
Pedig megesküdtem volna rá, hogy a kupolát át lehet lőni a Tiger II-n...
-
Úgy látszik más se szereti a goldot lövöldözőket. :D
-
Oddball29 #288103 Már azzal előrébb lennénk, ha sikerülne egy teljes orosz nehéz hk családfát felvázolni, hogy melyik Objekt micsoda. Egyébként angolul se olvas mindenki. -
davidbog #288102 Többször gondolkoztam rajta, de tudni kéne hozzá oroszul. Anyag lenne hozzá.
Van nagyon jó írás például az Object 701-esekről, hogy milyen úton lett belőlük IS-4. El is kezdtem fordítani, de aztán abbahagytam, mert az lényeges dolgok érthetetlenek fordító progival. Például a V-12-es motor, hogy ez volt az első kompresszoros diesel motor orosz nehéz harckocsiban. Aztán jönne a lényeg, hogy pontosan miben más meg hogy miért nagyobb a teljesítménye aztán ez meg alig érthető. Órákig kell vele szöszmötölni, és akkor talán sikerül, de csak talán. Azt meg kevésnek tartom, ha csak annyit írok, hogy kapott egy új motort ami kompresszoros.
Vagy az IS-7-ről van vagy 80 oldalnyi anyag oroszul. Tele érdekességekkel. Például, hogy a 130 mm G6-121 típusú löveg milyen erős, meg milyen jó. Aztán jön az hogy a löveg melyik része milyen irányba nagyobb az S-70-től ebből alig értek valamit. Egyedül a végét sejtem, vlami olyasmi, hogy meg kéne növellni nem csak a torony hanem a test hoszzát is 300 mm-el. Amire nem kerül sor.
Ebben az évben majd az Object 730/266/272 nehéz harckocsikról jönnek a cikkek. Az első már meg is van, de nem is nagyon próbálkoztam vele.
Szóval csak felületeset tudnék írni, a lényeges műszaki dolgokról nem. Annak meg nem nagyon van értelme, hogy leírom ugyanazt amit mondjuk Zaloga. Aki akarja úgyis megnézi azt az Osprey könyvet. -
sayiid #288101 Valaki tudja melyik az a célzó mód? (szerintem célzó) ami úgy jelzi a töltést, hogy egy animáció miben egy csőbe behelyezi a lövedéket?
Van 8.10 re esetleg? -
Lorder #288100 okés köszönöm :) -
Nincs értelme. Csak akkor működik, ha mindenkinél 100%-on áll. -
Lorder #288098 Valaki tudna segíteni az "Elit alakulat" skillben? Egy legénységi tagnál is van értelme (pl lövésznél), vagy csak akkor működik ha mindenkinél ki van fejlesztve?? -
davidbog #288097 Látom még mindig rohadt jó a fórummotor...
Könyvek nevei magyar nyelven.
M. Svirin - IS nehéz harckocsik
Pavlovék Orosz páncélozott járművek 1941-1945 második kötete. -
madmanic #288096 Küldetés teljesítve! Jutalom:
Jármű hozzáadva: T-15
Férőhelyek hozzáadva: 1
juhéj.. -
placido #288095 köszönöm a választ már értem -
davidbog #288094 Megint össze-vissza kavarsz mindent. Láthatólag kicsit se zavar, hogy ez a D-30 a tábori löveg D-30 amit 1963-ban állítottak szolgálatba, semmi köze a D-30 harckocsi ágyúhoz. Ezt a tábori löveg D-30-at az '50-es években kezdék el tervezni, tehát lehetetlen, hogy ez a löveg legyen az Object 244-ben. Utána kéne nézni a dolgoknak mielőtt nekiállsz a fórumba okoskodni. Pont az ilyen ostoba állítások, hozzászólások miatt keletkeznek E79, fantasy Mausok, meg 152 mm BL-10-es IS-2-esek.
Mellesleg van olyan kép amin ott az írás hogy az Object 244 D-30-al. Csak hát ez ugye nem kizárólag a fórumokban, meg adatbázisokban kéne keresgélni, hanem mondjuk könyvekben:
М. В. Павлов, И. В. Павлов. - Отечественные бронированные машины 1941-1945. Том 2 (247. oldalon)
Свирин М. - Тяжелые танки ИС (25. oldalon) -
Oddball29 #288093 Az annyit jelent, hogy megint haldokolnak a szerverek. -
Sok időm volt játszani a hétvégén.Nem igazán a t15 volt a cél de a garázs jól jön. -
placido #288090 sziasztok fura jelenséget tapasztaltam és érdekel másnál is volt e vagy van e ijen. játék bejelentkezéskor ki irja a játék CHAT INITIZALIATION HIBA. majd be írom ujbol a pasvordömet és akkor elindul. mi féle hiba ez? -
Paradoxon61 #288089 Udvarias kifejezés rá a furcsa. Főleg azok után, amit teljesíteni kellett, hogy megkapd. Mondjuk ki őszintén, dísznek jó a garázsban, másra nem. Még eladni se érdemes, az a 140 K kredit nem boldogít amit kapna érte az ember. Bár ha eladja az ember, legalább 1 hely lesz a garázsban.... -
AlucardHuN #288088 Látszik hogy ruszki fan vagy (ami nem feltétlen baj, ügyesek azok) nagy kuki fétissel, sikerült pont azt a "legendát" leszólnod ami létezett is.