A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #288102 Többször gondolkoztam rajta, de tudni kéne hozzá oroszul. Anyag lenne hozzá.
Van nagyon jó írás például az Object 701-esekről, hogy milyen úton lett belőlük IS-4. El is kezdtem fordítani, de aztán abbahagytam, mert az lényeges dolgok érthetetlenek fordító progival. Például a V-12-es motor, hogy ez volt az első kompresszoros diesel motor orosz nehéz harckocsiban. Aztán jönne a lényeg, hogy pontosan miben más meg hogy miért nagyobb a teljesítménye aztán ez meg alig érthető. Órákig kell vele szöszmötölni, és akkor talán sikerül, de csak talán. Azt meg kevésnek tartom, ha csak annyit írok, hogy kapott egy új motort ami kompresszoros.
Vagy az IS-7-ről van vagy 80 oldalnyi anyag oroszul. Tele érdekességekkel. Például, hogy a 130 mm G6-121 típusú löveg milyen erős, meg milyen jó. Aztán jön az hogy a löveg melyik része milyen irányba nagyobb az S-70-től ebből alig értek valamit. Egyedül a végét sejtem, vlami olyasmi, hogy meg kéne növellni nem csak a torony hanem a test hoszzát is 300 mm-el. Amire nem kerül sor.
Ebben az évben majd az Object 730/266/272 nehéz harckocsikról jönnek a cikkek. Az első már meg is van, de nem is nagyon próbálkoztam vele.
Szóval csak felületeset tudnék írni, a lényeges műszaki dolgokról nem. Annak meg nem nagyon van értelme, hogy leírom ugyanazt amit mondjuk Zaloga. Aki akarja úgyis megnézi azt az Osprey könyvet.