418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #288248 hmmm köszi a tippet :)
nem ittam még, de ahogy elnézem nagyon dícsérik neten... csak 700-800 FT 0,33-ért elég necces, na de majd ha olyan helyen járok veszek egy kettőt :) -
carp3tm0nster #288247 mert mész mint az állat:-D
-
Ry0K3N #288246 Pimp My Tank
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Gyuszopapa #288245 Hát álmomban sem gondoltam volna hogy ez a pöcsköszörű erre is képes.
-
Event miatt megtanultak foglalni az emberek :D
Győzelmeim 70% a hétvégén zászló behúzással volt. Érdekes módon, hétköznap még mindenki csak killre ment. -
Okmyx #288243 Én szombat délután 14 órakor láttam neki a T-15 megszerzéséhez.
Vasárnap 17 órára lett meg (kb. 100 csata).
Szerintem megérte. Aranyos kis járgány, akkora camo értékkel, ami csak néhány német TD-n van. Ráadásul rohadtul tud kotorni. Ha jól elbújik egy bozótban akkor nagyon nehéz észrevenni, ráadásul könnyű elpucolni vele baj esetén.
Sajnos nincs tierkorlátja, be kell pakolni némi goldot KV-1 és Matilda ellen (800 credit egy goldammo).
A winratetel nem volt gondom, kb 90 csatából megvolt. Két tankot használtam: KV-2 és Chi-He (japán T5 med).
Vasárnap reggel kb. 85% volt a WR-em, aztán 10 óra körül kezdett el zuhanni. -
Szombati nap valami szörnyű volt... (próbálkoztam a T-15 megszerzésével).
Ha már 600-as értéket elérte a csapattárs kezdtem örülni. Röpke 3-20 körüli kezdéssel .... a nap végére sikerült felhozni kb 46%-ra.
Vasárnap viszont meglett a T-15. Pár csatát mentem vele, csak T3-ba rakott, de ez a tank mintha valami F1-es autó lenne... nagyon gyors. Fun tanknak jó lesz.
Garázsban elfér a többi 41 tank mellett :D
-
Mucsi sound packot még én is kipróbálnám. Megköszönném, ha valaki megcsinálná. :) -
liberty2 #288240 Legyünk optimisták. Lehet csak felújítanak és most bővítenek. :)
Mellesleg a BuHC újra toboroz. Inkább zenés videó mint toborzó vidi, de a mi játékainkból van megcsinálva :)
-
Ry0K3N #288239 "tervezett" :D
jó előre szóltak hogy beömlik a vodka a szerverterembe -
Ry0K3N #288238 Egy darab mod nincs fent nekem. Helyzet ugyanez volt. -
rahotep #288237 Nem megy az EU honlap...Tervezett karbantartás??? lol -
AlucardHuN #288236 Foxynak ment volna, csak elcsesztem... -
AlucardHuN #288235 Mucsival lehetne igazán jó cuccot csinállni, már ebben is van jó alapanyag, de bőven van filmje amből lehet szemezgetni.
http://m.youtube.com/watch?v=C7lE6mXN2tA
nem ebben van de penetration-nél befigyellne az: "Átmegyek én mindenen, mint fing a gatyán!"
Amikor kilövik a lövészt vagy vgy valami modult: "Kibaszta? Ó a faszomat, azt"
Kilőnek: ebben a jelenetben: Na húzzunk innen a g*cibe!
Ellövik a láncot: "Hozzad már a szerszámos ládát, bazdemeg!"
És még sorollhatnám... -
demoneye #288234 Legalább van ízlésed! Próbáld ki a Kwakot! 8,4 és isteni finom,nem érzed az alkoholt csak az ízeket.Iszod-iszod és egyszer csak baj van...:)Nem olcsó,de ezek szerint a minőségre mész,próbáld ki! -
sayiid #288233 Még mindig tele van retardokkal. 2x nagyobb átalaggal mint szokott. És most az MM is durván szar. Ezalatt azt értem ,hogy 10x meccs alatt 1x sem voltam top tierbe de még a közelében sem IS3-al. Félek ez már visszafordíthatatlan -
Az EU2 megy, köszi! :) -
Sajnos így is ugyanez. Modok közül egyébként csak az XVM és egy célkereszt van felrakva. -
Nekem ilyen fogyócikkes szinkronos szarság modok miatt szokott lenni. Nevezd át a 8.10-et másra, és csinálj egy üres 8.10-es mappát a res_modsban, és úgy próbáld ki. -
Pares #288229 Nekem is ezt csinálta, EU1-re engem se enged be, EU2-t próbáld. -
Ma egész este nem tudok csatlakozni, a bejelentkezésnél addig jutok, hogy "Fogyócikkek szinkronizációja"... Másnál is ez a helyzet, vagy csak én szopok? -
Huhh de durva meccs volt, még mindig torkomba dobog a szívem :D
A végére egyedül maradtam 4 ellen, s csak sikerült :D
-
[URL=http://wotreplays.com/site/566944#team]"This is the beginning of a beautiful friendship."[/URL]
Victory!
Siegfried Line 2014.01.26. 23:59:08
Waffenträger auf E 100
Experience received:3 992 81 267
Battle achievements Top Gun, Sniper, Master Gunner, Sharpshooter, Radley-Walters's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"
2. csata -
-
Pares #288224 Rátettem a X-es ágyút az E75-re, de még nem győzött meg, olyanokat csinál, hogy a hajam az égnek áll, pedig több mint 20 milivel nagyobb az átütése a IX-esnél. -
Nem tudom volt-e már,sztem jó kis videó.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.vidiload.com/10576/firing-tanks-in-slow-motion/ -
Researched:Waffenträger auf E 100 researched.
Undistributed experience spent: 204 998
Free Experience spent: 2
Na, ezzel a TD-k be is fejezve.
Még 5 med ág, 1-1 heavy és arty, és kész az account. :D -
A cigány mentalitás már csak ilyen. Egyből a balhé... -
foxbat88fx #288220 igaz ezt nem tudom hova lehetne betenni :DDDD
0:50-től priceless
-
sayiid #288219 Vagy erről egy sound modot!
https://www.youtube.com/watch?v=dU9RUp2oCG4
Fődet rá! -
foxbat88fx #288218 ja kedvencem mucsi :D
"hogy nem hideg a sör?????? a rohadt anyátokat...
nem elég hogy szar a sör még meleg is????"

-
Ja hogy ő az Argo-ban is szerepelt, látszik hogy nem láttam azt a filmet. :D -
Most erről eszembe jutott hogy ilyen Mucsi Zoltán féle káromkodásokból is lehetne egy fasza sound modot csinálni.
-
rahotep #288215 http://www.noobmeter.com/ -
foxbat88fx #288214 hehe én ha megiszok 2 üveg dreher bak-ot ami 7,3%-os akkor faszásan lelazulok
leszarom ha 10% WR-em lenne is mert úgy tök fun a game :D
és sosem káromkodok akkor -
Semmi sem nagy agymunka, ha foglalkozik vele az ember egy keveset.
#288209: Nem tudtam, hogy neked ez már létszükségleted, sorry. :( :D
De van különbség az anyázás közt, és a szidás közt. De hát ez egyéni dolog. :) -
Kubukli #288212 Rossz a sorrend: én ha becsavarok néhány sört csak akkor káromkodok.
De inkább kérdezd az expertet: TomdDantes!
(Tomi, van egy idegen szó benne, magyarítsam?) -
foxbat88fx #288211 nagyon helyes..... kurva anyját a sok kis vörös gecinek :DDDD
éljen a káromkodás meg a sör!!!
-
Kancsalborz #288210 Heló urak !!!
Tud valaki linkelni nekem valami jó kis napi statot mutató oldalt ? A napi stat mod b*szart a játékban, "megállt" 28 csatánál, azóta nem frissít.... -
Gyerekek,néha egy jó kis anyázás kell a játékba! Anélkül fele annyit sem érne. :D
Mikor megkapom az éppen esedékes 3 napomat,már attól a pillanattól várom hogy megint elküldhessem melegebb éghajlatra a mögöttem kempelő top heavyket,a bázison futkorászó vagy a leghátsó bokorban kempelő scoutokat,a nyomorékokat akik nem bírnak anélkül elindulni hogy ne lövöldözzenek ész nélkül,aztán ha a fél hp-mat lelövi a barom,akkor jön a "sorry",a 14 egy oldalra induló lemmingeket,a nyomorék T10/T2 platoonokat,a lökdösődőket,az elém beálló nyomorékot,mikor éppen becéloztam az ellent,és természetesen a buzeráns artykat mikor egy lövésből kiszednek.(több most hirtelen nem jut eszembe)
Szóval eszemben sincs letiltani a csetet!