418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #288288 Panzer IV Ausf.A – tier 3 médium tank 250 HP-val a láthatáron!
http://ftr.wot-news.com/
Gondolom ebben az évben csak a hiperszupertesztereknek leszn pár plusz prémiumjárművűk. Ami a többi játékosnak elérhető lesz talán kínai vagy japán td-k, spg-k vagy francia tankok. Ebben az évben azért egy magyar tankokat tartalmazó EU-ágat is beletehetnék a játékba. -
Angelus1991ster #288287 :D ezek tényleg arravalók, hogy a járműnek legyen plusz páncézata. -
Egyszer prohorovkán egy jagdpantherrel (vagy su-101m) tolnom kellett egy churchill VII campert, mert kellett a páncél meg a spot (legalább) a frontvonalra.
Hiába írtam neki hogy menjen valamerre, nem mozdult. Beálltam mögé és elkezdtem cseszni-tolni hátulról. Nem két méternyire "gurítottam" előre, hanem negyed pályán keresztül, mire felfogta hogy mozogni kéne (folyton megállt).
Végülis elindult a fák mentén, de később kinyírták mert olyan balfék volt. Spotternek elment xD -
Megoldás: írod a nevét és reported. Ha erre sem csinál semmit akkor semmire nem fog. Ha nem nevet írsz hanem tankot, nem fogja fel. Blöffölök, néha bejön pár elmebetegnél. Fél hogy tényleg banolják.
Úgy meg szoktak indulni mint a kis lendkerekes autó.
-
stoppos #288284 Általában pittyeges és beírom, hogy MOVE!!! Az esetek 60%-ban meg szoktak mozdulni. Főleg, ha olyan helyre pittyegek, ami mögöttem van. :) -
Szép mondat. A kultúra nálad is csak a cici bimbóknál csúcsosodott ki. Most komolyan. Hova ez az alpáriság drága kis egyetlen Emesécském?
-
Angelus1991ster #288282 Kedves levél a WG-től:D járhat ezért acc. ban, ha sok ilyet kapok ( próbálom, de a sok hülye pirost ezzel büntetem, ha ezek maradnak a csata végén , mivel szokás szerint kempelnek) ?
Dear Player,
This is an automated e-mail to inform you that a chat suspension will be applied to your account for the amount of 5 days. The action was taken after analysis of our in-game report system.
To avoid future action against your account, please familiarize yourself with our game rules: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum-29/announcement-26-world-of-tanks-game-rules/
Please note that these rules apply to all our games and that our decision is based on a very thorough investigation and cannot be overturned. The above action is applied immediately.
We are sorry that we had to take such action, but please note that our aim is to guarantee fun, fair play and strategic satisfaction to all our players.
Regards,
Wargaming Europe
Customer Service Team - https://eu.wargaming.net/support/ -
"Én vagyok a lány"
Ez nem bizonyított tényállás.
-
Malarki #288280 Mintha sajtreszelővel rejszolnál? Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas.
-
R3nton #288279 Én vagyok a lány, mégis ők nyalogatják egymás tökeit :) Érdekes... :D -
stoppos #288278 Ezeket olvasni, olyan, mint Zuzu Petalsszal beszélgetni.
-
Malarki #288277 Ja, a minap TomDantes ragelt, most meg itt a "megunhatatlan" Renton-Master-Fostalicska hármas... 
-
R3nton #288276 LegOP-bb tank a játékban igen :D Nem véletlen hagytad te is abba a med ágat :D Hát igen a medek OP-k VK-DB és társai, egyből meggondoltad magadban, hogy mi is az OP.
Jó tank a WTe-100 de a noobok nem tudnak vele játszani, nem úgy mint a focchal, bármelyik retardált elfurkiázik vele, berakja 8-asok közé, messziről nincs az a 8-as, tank ami belövöldözze golddal kb. Low szar tank, nem véletlen, hozták ki FTR blogon is a leg OP-bb tanknak, ami még a 42% globális winrattel rendelkező játékosok kezében is OP.
Érdekes erre még sose tudtál reagálni. Még nem hallottam, hogy az FTRen csupa hülyegyerek van. Meg hogy pedig a foch155 a legszarabb tank a játékban. De te milyen önfeláldozó vagy és mégis játszol vele. Mert hát valakinek kell játszani ezzel a szar foch155en. Még a pz2 is belövi szemből, sőt ammoreckeli is, és lepattansz vele 3x a t1 chunningamről stb -
Egyre kevesebb az unalmas nap a fórumon. Minden nap előbújik valakiből a vadparaszt XD
-
demoneye #288274 Én 28,de a kezdetektől,ha lehet már azt iszok. Nagyon finom,szinte jól lakik vele az ember.Tényleg folyékony kenyér... -
R3nton #288273 Épphogy zöld lettél, már azt hiszed te szartad a spanyol viaszt -
Valójában ( csak hogy pontosak legyünk ha már én vagyok a hülye gyerek :DD )
194 a te javadra.
Oaaa akkor már meg se szólalhatok, én egy kis senki vagyok a Koronázatlan Medium királynő mellett :/
Ja de még is mert nagyobb a fa.szom hopp :O
Egyre gyengébb és szánalmasabb vagy :D
Örülj hogy van egy prém szarod a garázsodba és ha 2 éven belül meg kapod még ingyen a gold értékét is akkor meg maztizhatsz is rá.
-
FosTalicskaa #288271 Ja, tényleg a WT-re is miket írt, meg most miket kommentel... XDDD
Úgy sajnálom, hogy a Foch-t anno nem próbálta ki, pedig szívesen megnéztem volna a hozzászólásait (miután sorozatba lőtték volna ki) hogy az mekkora op tank... :P -
R3nton #288270 De te miről beszélsz te hülyegyerek vagy 200-al több a WN-7em vagy 300-al nálad, akkor te mit akarsz te low szar???? -
Horti a legjobb:DDDDDDD -
Tudod hogy Ő egy kicsit más:
TD-vel bármely noob tud játszani, bármely fogyatékos , WTf-el is tud bármely noob játszani, bármely fogyatékos....
De végül is WTf-el nagyon nehéz játszani, neki nem is nagyon sikerül ugyebár.
-
Ezért nem is sajnálom, nem az Én stílusom. Az is-6 viszont nagyon bejön, olyan igaz TANK. :)
Remélem legközelebb olyan tankot lehet majd elérni, ami már a garázsban van.
-
FosTalicskaa #288266 Most már kellett? Az előbb még ilyesmit írtál:
"Még jó, hogy amúgy is játszottam és úgy lett meg a 60 győzelem"
Ezt bírom benned te lány, hogy olyan következetes vagy. XD -
diegho™ #288265 replay valaki magyarázza már meg nekem ez mi?!
Csodálkozunk a sok piros játékoson? Ez narancs volt!!! Milyen lehet a piros?! -
Kis béna... :)
"Végül is csak egész hétvégén ezzel a szarral kellett játszani"
előtte:
"Még jó, hogy amúgy is játszottam és úgy lett meg a 60 győzelem"
És amúgy is.
nem-kötelező-játszani
Erről hallottál már? Bár, feltételezem, hogy nem.
-
foxbat88fx #288263 nekem meg lett nagy nehezen végül....
mondanám hogy megérte a szenvedést, de mégse
jó tank, de sokat szoptam érte :)
kis rohangálós szpottolós tank..... -
R3nton #288262 Ingyen... Végül is csak egész hétvégén ezzel a szarral kellett játszani, de tényleg ingyen volt. Alternatív költség fogalmáról hallottál már? Bár feltételezem, hogy nem. -
FosTalicskaa #288261 Hát igen, ajándék lónak ne nézd a fogát... -
Szegény pici R3nton, a WG hozzá vág INGYEN EGY PRÉMIUM TANKOT és nem tetszik neki hogy szar.....
-
Nekem nem jött össze. Annyira élvezhetetlen volt a játék hogy a feléig sem jutottam, inkább nem játszottam. Az Is-6 megszerzése nem volt ilyen idegölő.
-
foxbat88fx #288258 hehe én azt sajnálom hogy nemrég jöttem rá hogy létezik dreher bak :D
igaz csak 25 vagyok, de már pár éve sörözök
igaz akkor se adtam alább az arany ászoknál, de a bak óta nem tudom meginni :) -
FosTalicskaa #288257 Ha vetted volna a fáradtságot és megnézted volna az értékeit erre korábban is rájöhettél volna... :D -
R3nton #288256 Lol ekkora szemét tankot, mint ez a t-15, és ezt goldért árulják. Gratulálok. Kedves WG, feldughatod magadnak az összes prémium low tier light tankodat, egy kalap szart nem ér az összes a Tetrarch kivételével.
Még jó, hogy amúgy is játszottam és úgy lett meg a 60 győzelem, szerintem adom is el ezt az okádékot...
De még ezért 60 győzelem, ezért még 10 is sok lett volna... -
demoneye #288255 Belga sörözőkben, hipermarketben található,ha szerencséd van. Én Tes*oban találtam 5üveggel,meg is vettem mind!:) Azóta sem volt.Ráadásul már elfogyott belőle 4!Be kell osztanom,de addíg én is dreher bakot bugyborékolok!!!:) -
foxbat88fx #288254 tegnapi nap: 46.15% 
na de ma only T18 :]]]] szegény noob-ok
-
T-15 hozott tegnap patrol dutyt. :)
Sajnos nem igazán jön be az a scout szerepkör. Valamit biztosan rosszul csinálok.., kevés azon jó körök száma amit így sikerül elérnem. Az is lehet, hogy nem játszottam vele eleget.. -
Legközelebb győzelemhez köthető küldetést csinálsz, vásárolj be pár scout tankot, kezdésnél rohanj át az ellenfélhez, lőjjél akibe csak tudsz :D, és go a kövi. Nekem tegnap folyamatosan 5-6 scout tankom volt csatában :) persze van úgy hogy kikap a csapat de inkább nyer mert ezzel pl kiiktatod az ellenséges ágyút, vagy a csapatod képet nyer a másik csapat mozgásáról, és akinek van esze tud kalkulálni. Nem leszel a top3-ban, a top10-be bekerülsz, és lehet még scout,patrol duty medált is kapsz.
Napi jó cselekedet ezzel a hsz-el letudva. :D -
Malarki #288251 Csináltam új szavazást: LINK
Szerda estig lehet leadni a voksokat.
Estére megcsinálom az előzőt, aztán két napig még lehet rajta csámcsogni. -
Angelus1991ster #288250 Pedig kéne! csak a sebessége miatt ilyen szar az MM-je. Saját tierjében sem annyira erős. Persze ki lehet hozni belőle a maximumot. -
Tegnap megküldtem teszten. Mindenkit szétk.rtam. Nem szabadna játékba tenni. Nemsokára meglesz nekem is, de magam ellen beszélve mondom hogy csúnya nerfet érdemelne.