418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én felraktam rá, és órási különbség lett.
Eltűnt vagy 50k xp-m a tankról :P -
robogo81 #288367 Esetleg az NoScroll.xml-ben írd át a <defZoom> true/false </defZoom> értéket az ellentettjére. -
Oddball29 #288366 Jah, tényleg. Fene. -
Semennyire. Észre sem veszed a különbséget. Csak meg kell csinálni ha ki akarod húzni a tízest.
-
bigmano #288364 Ja el is felejtettem a legtöbb "profi" zokszó nélkül rátölti a goldot,szóval sose szégyeld,ha a helyzet úgy hozza mehet a gold...
Hogy mennyire etikus ill káros a játékegyensúly szempontjából már más kérdés... -
AlucardHuN #288363 Jó csak én kv 3 al nem csak lassú de vak is vagyok. De fasz type 59 se nagy op szar nem a faszomat.... jó szarul indul a nap wotilag ... -
Oddball29 #288362 Mennyire kell a top motor a 430 v2-re? -
R3nton #288361 Lol TD boyok, mennyit vágtam haza belőlük tegnap meg ma Cromwellel, STA-1-el és OBJ430II-vel. Ma is ISU még rám jött, lol egy medet akart becsapdázni egyedül, hülyének akart nézni vagy nem tudom!!!??? :D Úgy melléje mentem egyből, köpni nyelni nem tudott. Nagyon elszemtelendtek a TD-k. Kedvencem az at széria meg a t28, t95. Ingyen frag ha meglátom őket :D -
Schwarczer #288360 Is-el is szoktak ott campelni, nincs ezen semmi meglepő :( -
AlucardHuN #288359 Remélem ha a TD-ktől elveszik a bokor lövés bónuszt akkor a fasszopó medeket is nerfelik ilyen szempontból, most komolyan egy t 43 mia büdös faszért nem tud felspottolódni??? Egy kurva magas fostalicska, és úgy lő sorozatban hogy nem látom meg... másik ellenfél meg eltűnik, odalövök erre 2 mp múlva spottolódik a dagadt at 15-öse de már arrébb... -
stoppos #288358 Egyszer nekem is beadott eg ilyet valamivel. Annyira megörültem, hogy épp feltaláltam a spanyolviaszt, hogy még vagy ötöt odalőttem. Szépen el is úszott ezen a meccs. :) -
Kronos79 #288357 Kérdezném a 30x zoomot használókat, hogy hol lehet átírni az utolsó zoom megjegyzését? Mármint, hogy ne jegyezze meg. Nem túl jó, hogy előzőleg full zoommal használom, majd a minimum kellene, de külső nézetből belsőbe görgetve megmarad az előzőleg használt max nagyítás.
A kliens ide vonatkozó beállításai nem működtek. -
Nos, igen. Túl sok a random tényező, ez így van. Múltkor menet közben ellőttem T34 kupoláját 350 m-ről (szintén T34-el voltam). Egyből jött a csíterezés, és hát valljuk be: ehhez eléggé nagy szerencse kellett, semmi skill. -
stoppos #288355 Annyira hektikus, hogy nem merek vele nagyon weakspotra lődözni. Pláne azzal a töltési idővel, meg szűküléssel. -
csoszi87 #288354 Anno emlékszem több száz méterről kiszedtem a kő mögül kiálló csücskét a tanknak.
Most meg Himmelsdorf halálúton mellé lövök zoom hackkel.
RNG -
Angelus1991ster #288353 Nekem néha igen pontos a 152 mm-s, de valamikor közelről ritka fos. -
Szerintetek is a hegy tetején van a helye egy e100nak?
Mert őt nem lehetett meggyőzni az ellenkezőjéről, majdnem az egész meccs alatt ott leskelődött... Engem a bázis foglalás közben szétlőttek az artyk, ő meg akkor indult le a hegyről.
-
stoppos #288351 Azzal az ágyúval nagyjából a közepét. Aztán reménykedek.
Eddig a legviccesebb eredményem vele egy type59 volt full HP-ról. Oldalba kaptam szegényt, az ammo rack meg nem bírta. -
Oddball29 #288350 Hasa a leggyengébb elvileg. habár ha berakja 45 fokba,és mozgásban marad, akkor nem olyan egyszerű eltrafálni a két sebezhető sávot a testén lassan célzó és pontatlan ágyúval. -
FosTalicskaa #288349 Egy jó tanács: ne lépj ki a csatából, ha kilőttek. Maradj bent mozizz, nézd azokat a tankokat ahol action van, maradj rajta azokon a tankokon akik szerinted érdekesen játszanak (lehet pozitív vagy negatív értelemben is venni). Sőt szerintem ebben a játékban máss bénázásából többet lehet tanulni mint egy-egy jó körből. Én nagyjából ezt az utat jártam be és 5k csatánál még bőven 50% volt a wr-em. A tankjaim nagyrésze pedig úgy nézett ki, hogy 50 csata 1 kilövés átlag 300 dmg (szinttől függetlenül :-).
Szóval nem kell elkeseredni. -
csoszi87 #288348 Manapság meg tele vannak a polcok, de valahogy nem olyan az ízük, mint annak idején.
Azért kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi. -
Angelus1991ster #288347 Tényleg fasza amikor KV-2 1 lövéssel kinyirja a kv-1s-t. Hasát szoktam célozni. Ti , melyik részét szoktátok becélozni a kv1s-nek kv-2vel? -
Sokkal jobb is volt anno. Jobban tartottam tőle mint az IS7-től. -
Azok voltak a jó idők...
Hősök kora
-
bigmano #288344 Ezért is írtam föl Foxynak receptre depi ellen ;D -
Sir Charles #288343 Csak hogy "szőrszálhasogassak", akkor még tier 9 volt az IS-4 :) -
Destydeme #288342 Hi.Ilyen fun-t néha Jpanzer E100al szoktam,semmi gold,semmi ap,csak He,aztán elemzem csata után a krit találatokat :) -
bigmano #288341 Amíg seggel jön ki a sanyival a szikla mögül én ezen nem aggódom,mindig van kit megszórni....tudom,tudom nem szép dolog! -
csoszi87 #288340 ÁÁÁÁ
Én csak a fórumon vagyok kemény.
Nem azért, csak kb akkor (7000) léptem klánba és ott 1-2 dolgot megtanultam (gyakorlók, századok, szakaszok jó játékosokkal).
Meg viccen kívül, sokat ellestem innen az sg-ről is.
Volt olyan idő, amikor tényleg tankok használatáról, tippekről volt itt szó. -
Gondoltam hogy lesz olyan, aki leszólja, mert goldot használsz. Tudom, itt mindenki profi, és Tier 6-ban elég a 130-as átütés nekik. Én simán betöltöm a goldot, ez csak egy fun tank, semmi több. :) Imádom one shot-olni a siemka KV-1S-eket, sorra felgyújtom a gyökereket vele. Ráadásul Tier 8 ellen mehet a HE, az is átlag 300-at sebez + modul + legénység, ha betalál. Én nagyon élvezem. :) -
bigmano #288338 Mert fun engem mindig felvidít főleg ha 3-an vagytok,kb mint az ISU ! -
Oddball29 #288337 140-es HEAT-ot már 6-os hevikkel is elég jó arányban lehet pattintani, ha számítasz rá. -
Minek oda gold? Én sosem használom és jó köröket megyek vele. -
foxbat88fx #288335 KV-2őm van
de gold-ot sosem használok, és szakaszozni sem szoktam -
AlucardHuN #288334 Pedig azt gondollná az ember hogy a helyi nagyoknak már kb 4500-5000-től annyi. -
bigmano #288333 KV-2 troll gunnal full golddal 3-as szakaszban,vigyázat függőséget okoz!
A kockázatokról kérdezd meg a gyógyszerészed ;D -
foxbat88fx #288332 egyébként már csak 71% .... 78-ról így leesett :(
ennyit a WR húzásról -
csoszi87 #288331 Nekem asszem 7000 csatánál ugrott 50%ra. 11000nél volt 52%.
2500 körül meg valami 46 volt.
-
-
Csak aki a liga ideje alatt beszúrt egy előre megadott szöveget a WG EU twitterre az indult a sorsoláson már ha volt ilyen egyáltalán.