418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    hááát ezt nem hiszem el bakker
  • Pares
    Ez a Jagdpanther 2 valahogy nem ül nekem. Se a 88-as, se a 105-ös ágyú nem passzol, vagy csak én nem tudok vele játszani? Nem valami "kényelmes" tank, kegyetlenül megköveteli, hogy eltaláljam a gyenge pontokat, ami még a 100%-os legénységnél is meglepően pontatlan ágyúkkal elég körülményes. Főleg hogy a kaszni jó nagy darab, rejtőzködni nem nagyon lehet. Valami tipp, hogy hogyan lehet effektívebben használni, vagy az az egész tudomány, hogy ki kell szenvedni a 128mm-es ágyút?
  • foxbat88fx
    ja ez nem is az a csatorna.... vmi CI a neve
    de nagyon gagyi XD 3 méterről lőtték a téglafalat ft-17el xddd
  • foxbat88fx
    kapcsoljátok be a TV-t a viasat history-ra xDDDDDDD
    Renault FT-17-el megy a csávó xDDDDD
  • AlucardHuN
    felét helyett egy részét.
  • AlucardHuN
    Mostanság annyi jót mondtatok a KV 2-ről mondom a 2,5 milla felét befektetem ugysincs most t6 heavy-m. Úgy látszik ez a pár ezer csata jót tett nekem mert TÉNYLEG pure fun:D Azért elég disznó jószág van benne 8-10 AP a többi He :D Szegény párduc szemből kapott HE-t mégis kigygulladt... Mellesleg t6 td-k rémálma:D
  • ToCsEk
    tegnapi:

- Storm azt mondja nincsenek megerősített bejelentések a Hidden Village FPS csökkenésről.
    - Storm megerősíti: A T8 Orosz prémium jelölt a light T-54
    - Storm azt mondja a FOV úgy változott a 8.11-ben ahogy lennie kell - eddig rossz volt a FOV megcsinálva, csak hozzászoktunk.
    - A fejlesztők javították azt a hibát ahol néhány álcafestés "fakult volt" - viszont nem biztos hogy befog bekerülni a 8.11-be.
    - SerB úgy hiszi hogy a Chi-Ri-t a Németek inspirálták.
    - Chi-Ri alapú TD a WoT-ban? "Nem kommentálunk a fejlesztési ág tervekre."
    - A 8.11 után is még más lesz a WoT és a WoWp motorja.
    - A fejlesztők nem kommentálnak arról hogy mi folyika Kínai szerveren. A Kínai üzleti modell független a WG-től.
    - SerB azt mondja, a T10es garázs csaták csak az egyik variáns - még nem tudják hány tanknak kell lennie a garázsban hozzá. SerB megnézi a statisztikákat hogy átlagosan menyi tank van a garázsokban.
  • foxbat88fx
    wow ez az STA-1 nagggyon kellemes tank
    csak ajánlani tudom mindenkinek
    (és még nincs is rajta a motor/talp/nagygun)
  • Kubukli
    lol sorry, T-34-76
  • Gyuszopapa
    Gyakorlatilag szerencse kérdése volt az egész.
  • Kubukli
    Szerintem meg a falkában rohamozó T-24-76 az ami ellen nincs/nem volt orvosság. Most az orosz HR zéró értékét a saját vezetőik szempontjából ne is vegyük figyelembe.
  • Kubukli
    Na akkor a mai stat: 3/15 lose/win arány és egy kivételével ma nem volt 40%+ os win rate csatám sem.
    Az egy kivétel 57% volt, azt három KV-1S majom lehozta epic lost-ra. :)
    Az utolsó öt csatám: 38, 24, 35, 39 és 19 % win chance.
    Random buziknak innen is üdvözlet!
  • Oddball29
    Sima KV-val vagy Matilda II-vel sem lehetett egy leányálom Flak/Luftwaffe backup nélkül találkozni 1941-ben.
  • foxbat88fx
    Figyelem!!!! Hihetetlen sztori következik!!!
    Városi legendának fog hangzani de nem az, mert OTT VOLTAM!!!!

az eset: most az előbb Serene Coast-ra rakott az MM SU-14-2vel 10esek ellen
    most jön a bibi: az enemynél egy KAZNA klános 2000 WN-el egy WT E-100al persze platoon társa egy szintén 2000 WN-s bat chat IDEAL klánból
    mi csapatunk olyan őőőőőő átlagos volt
    azonnal mondtam nekik a szöveget, DE most nem azt hogy b*** meg any***tokat meg ilyenek :D hanem, hogy a WT e-100 meg a bat lila gamer
    azonnal ki kell őket szedni és akkor van esélyünk nyerni!!!
    rajtam kívül volt még egy arty, mondtam neki is hogy AZONNAL lőjje a wt e-100at ha meglátja
    elindul a csata... feltűnik a bat chat... na mondom akkor a közelben lesz a WT E-100 is, hopp az is feltűnik
    az EGÉSZ csapat megindult feléjük :DDDDD
    artyval kikaptam a WT E-100at majd a többiek lerohanták a bat-et vagy 10en egyszerre majd meg sem álltak az ellenség bázisáig

na ha ezt nem látom nem hiszem el :)
  • ToCsEk

• stoppos
    Igen, csak itt nem az. :)
  • Maala
    Szép. 1 lövéssel több fraget szereztél, mint én 1 óra és 6 csata alatt. :D
  • Kubukli
    Ha meg lerobbanás a faszagányos perk, akkor két KT is eredményes lehet egy szűk átjáróban :)
  • Kubukli
    Szerintem azért mind a Panther mind a PZ IV sikeresebb/hatékonyabb harci eszköz volt csöppet a a KV-2-nél, amit egyébként erődítmény felszámolásra kívántak bevetni de abban sem volt jó.
    Ahol híd van... aham az út meg odáig tök vízszintes.
    A himmelsdorfi emelkedő alján ott pihegne a KV, igaz a halál utcát kettő tök jól bevédené.
    Nem a zsebnáci szól belőlem, de ez a KV-2 egy kalap sz@r volt harcértékét tekintve. Ahogy a KT és MAUS is már akkor hibás elképzelés volt, amikor tervezték.
  • Roger6
    Mai nap fénypontja: KV 2 + HE.

Csak linkben, hogy ne a fórumot lassítsam: KV 2
  • AlucardHuN
    Tigrissel meg cink lenne mocsaras helyekre menni :)
  • stoppos
    Ja és a c: is marad. Tehát {{c:xwn}}-ből lesz {{c:wn}}, vagy {{c:eff}} és a {{xwn}}-ből {{wn}}, vagy {{eff}}
  • Oddball29
    Előfordult.

De ha nagyon realisztikusak akarunk lenni, akkor Kurszknál random kigyulladnak a Pantherek, vagy enyhe emelkedőn nem lehetne a Pz IV fejlesztett tornyát hátulról előre visszaforgatni, mert beakadna.
  • stoppos
    Az lesz ám csak a móka. Igazából én már várom.
  • AlucardHuN
    Ahol híd ott elméletileg út is vagyon.
  • Kubukli
    Amennyiben eljut addig.
  • AlucardHuN
    Hál' Istennek abból majd kimaradok... Nincs pz III-am de jogos. Viszont azt legalább értem.
    Mellesleg az 50 mm-essel se lehet gold nélkül beütni a KV-kat. De majd a "nem mondjuk ki rivális sötét nagyúr termékében" majd a játékosok ezt mindig átélhetik:D:D:D
  • Oddball29
    Elég beállítani egyet egy híd túlsó végére, az se érdekes, ha közben lerobbant. Tessék, át lehet menni.
  • Kubukli
    Ahol a KV-2 majd képtelen lesz egy kicsit puhább talajon vagy minimális emelkedőn haladni? Ha már történelmi hűség...
  • foxbat88fx
    ááááááá végre egy jó meccs!!!!!
    el sem hiszem... naná hogy én hoztam le nekik... nem kis mákkal :D
  • Oddball29
    Mert az jobb lesz, amikor az adott történelmi csatában 5 cm L/42-vel szerelt (nem az L/60) Pz III-al mehetsz majd KV-2-ők ellen?:)
  • stoppos
    Az editorban a loading-nál a Left vehicle name format-ban a c:xwm és xvm részt átírod wn-re, vagy eff-re. Ezek: {{}} maradnak. A Right-nál ugyanez.

Ugyanezt a tabnál. Aztán lemented egyben jól. Az res_mods/xvm mappába xvm.xc néven. Vagy egyesével a config/@defaults-ba, de ott nem tudom melyik melyik.
  • AlucardHuN
    Eltérő vélemények. Nekem zavaró hogy valaki a pálya sarkából szól bele a játékba, jobban szeretek egy tanktól rendes harcban kimúlln, amikor látjuk egymást, foggal körömmel harcolunk. Amúgy igen amit te mondasz a másik véglet, főleg az olyan esetekben mint kv1s vs IS3: igazából vagy az oldalamat vagy rizikósan a torony tetejét tudná belőni, de hála a goldnak esélyesen harcol ellenem. a bibi ott van hogy a dicső szovjet ipar eme terméke ugyanakkorát sebez mint az én t8-as tankom, ez elég kínos... + akkor távolról goldozni kezdett egy t150 is :D De én néha azon is felbaszom az agyam hogy miért kell nekem hidegháborús járművek ellen harcolni egy mondjuk 1944-es tankban. Ja, ha úgy lenne a tech tree hogy a Pershing és az IS 2 a KT ellenfele úgy gáz volna (még 88-as löveg ellen is). Aztán akinek meg baja van hogy gyesza a Maus lövege az ilyen összeállítású tech tree-ben szinte OP volna. De mivel a játék nem 1945-ig tart ezért ezt el kell fogadni.
  • Kubukli
    Rohadna le a farka az összes tier X futóbolond baromnak, aki South coast-on bekempel a középső dombon és várja, hogy két oldalról bekerítsék.
    Vagy inkább szopják le azokat a mágusokat a kik lakewille pályán mind elmennek a susnyásba, ahol az első medtől beszarnak, megállnak és az arty egyesével kiszedi őket miközben a városból jövők meg seggbeqrják őket.
  • Kubukli
    Én az ISP-mre gyanakodnék, ott lehet a hiba!
  • foxbat88fx
    érdekes.... engem ez egy cseppet sem zavar
    minap is vmi 8asból kapott ki egylövéssel az enemy arty
    egy szót se szóltam, nem zavar ha szarrá lőnek az artyk
    de amikor jön egy kis buzi és elkezd gold-al lőni na akkor szét tudnám verni a kis nyomorékot :D
  • Kubukli
    ...halál ágyús TD...
  • Kubukli
    Én az artyknál sokkal jobbam begörcsölök attól, hogy a T10 csatában az összesen 7 db T10 és TIX heavy és halál-ágyús banda nem tud egyetlen frag-et sem összekínlódni. Nem érdemes már T8 heavy-t sem elővenni.
  • AlucardHuN
    Meg a fasz spot/camo system miatt láthatatlan majmok, meg mikor mozdulatlanul várok de nem látom kigurullni, csak kapok tőle egy pofont és húzza vissza a belét...
  • Kubukli
    Vagy on-line editor vagy kérj egy konfig állományt valamelyik nagymenőtől.
    illetve mindjárt jön a leoltás, hogy az XVM nem jó semmire :)