418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #288488 Meg nem gondoltak arra sem, hogy az augusztusi franciaországi összeomlás után a németek még egyszer összeszedik magukat. Azzal ami van akarták befejezni a háborút még 1944-ben. Ha valaki új tankokat emlegetett ugyanakkor, rálegyintettek, hogy mi a francnak, már nyertünk. Fejlesztgessük a T26-ot, jó lesz legkésőbb a háború utánra. -
Paradoxon61 #288487 T8-tól felfelé a győzelmek is a bukó határán vannak, de ennek semmi köze a kezdőkhöz. Váltáskor vissza vettek a credit hozamon titokban szerintem.
Ki számít jó játékosnak? Nem egy olyan futam volt, ahol alig volt piros T8-ban, csak lila, sárga, zöld stb. Esély 70%-t jósolt. A másik oldal java része piros volt, mégis simán buktuk, méghozzá 15:6-ra.
Sokan itt is azt szajkózzák, hogy mindennek az oka a sok kezdő és piros játékos. Persze, valakit okolni kell, önmagukat nem fogják, pedig a sok piros ellen könnyű lenne nyerni nem? A másik oldalon is azok vannak, csak le kell vadásznotok őket.
Ráadásul egy fontos dolgot elfelejtenek. Ha nem lennének pirosak, akkor ki ellen nyernének? Könnyen lehet, hogy akkor ők lennének pirosak, mert a másik fél ügyesebb. Akkor saját magukról is ilyeneket írnának itt?
Jó páran itt azt írták, ha sorozatban veszítesz, csak magadat okolhatod, rosszul játszol. Nos kérem, akkor hagyjuk a pirosakat és okolja mindenki saját magát, mert rosszul játszik, ha csak nem úgy gondolták, hogy ez rájuk nem érvényes. -
stoppos #288486 *lesz majd szükség. -
stoppos #288485 Előre nem tudhatták, mire is lesz majd. Gondolom fejlesztettek, amit tudtak, majd kiderül melyik jön be alapon. Megvolt a kísérletezgetéshez az ipari háttér. -
Oddball29 #288484 Egyébként erre szoktam mondani, hogy az amcsiknak semmi szükségük nem volt a Tigrishez vagy a Párduchoz hasonló nehéztankra a németek ellen. Ha nem a Pershingre koncentrálnak, hanem a Jumbora, akkor már az ardenneki csata alatt E8-as futóművel és T26 toronnyal átépített ilyen ersatz nehéztankok furikázhattak volna. A frontpáncél fel tudta fogni az L/56 8.8 cm-es és a 7.5 cm-es L/70-es találatokat.
Jó cucc volt, csak gödröket érdemes volt vele elkerülni, mert orrnehéz lévén nehezen jött ki belőle. -
VanDaal #288483 Az már legyen az ő bajuk :) -
Értem. Akkor megtartom a Foch-ot és az AC Mle48-at :) -
R3nton #288481 Nincs nagy jelentősége, a gyenge pontok egy ici-picit gyengébbek lettek, de semmi változás. Ugyanaz az egész. Pattogós jó páncél. -
Oddball29 #288480 -
Oddball29 #288479 A valóságban is kb. így használták őket. Berakták a hadoszlop elejére, hogy felfogja a többi elől a lövéseket.
Én is várom a történelmi csatákat. Gold ammo visszafogva, intelligensebb játékot is igényel majd. Sok paradicsom mondjuk mit kezd vele, az mondjuk rejtély. -
Megnéztem a 8.11-es patch változási listáját. Egy sort nem értek, elmagyaráznátok:
fixed the armour of the Foch 155, Foch and AMX AC mle. 48
Ez mit jelent a gyakorlatban? -
VanDaal #288477 Köszönöm!
Akkor nem reménytelen a helyzet, hogy bekerüljenek valamelyik csatába, még ha nem is az első körben.
Kíváncsian várom, mit lehet majd velük alkotni így, hogy nem lőheti őket minden noob golddal. Mert a 150 meg 130 penes német ágyúkat szépen lehet majd pattintgatni a frontjukkal :) -
Ry0K3N #288476 Launch után kb fél évig lehetett normálisan játszani. Azóta meg csak paradicsomokkal van tele, 2 és fél éve ez van. -
blackfalcon #288475 Sziasztok
Mostanában ez a játék tele lett pancserokkal.Vannak 9 tierű tankjaim, de nem merek velük elindulni, ha győzünk is bukóba jön ki.Az utóbbi időben egyáltalán nem nyertem egyikkel se.Igy maradtam a prémium tankoknál, ha bukóba is megy a meccs akkor is talán marad valamennyi plusszom.
Valahogy eltüntek a jó játékosok és mintha csak a pancserok meg a kezdők lennének fent állandóan ti mit szóltok ehhez? -
Oddball29 #288474 M36 1944 októberétől volt bevetve. Elég aktívan használták, igaz, az ardenneki csatában csak 3 ilyen TD zászlóalj jutott lövéshez (összesen volt tán akkor hét), meg legalább még egy délen a Nordwind alatt. A többsége 1945-re ért át az Államokból. Összes 90-essel.
Na most olyan, hogy külön gyártott M36 az nem volt, az összes Jackson eredetileg M10/M10A1/M4A3 toronycserés konverzió.
E2 szintén 44 októberétől. A Jumbo-t ahol volt, ott orrvérzésig használták. De 76 mm-es ágyúval csak 45 januárjától. -
Destydeme #288473 Itt meg tudod nézni,milyen vagy az RHM-el.
http://wot-dossier.appspot.com/ -
stoppos #288472 Próbáld meg valami spotter félével. Előrerohan, felspottol, elbújik, bevárja a piroskák rohamát, aztán mikor egymással vannak elfoglalva, lehet csipegetni. A hellcat még tán alkalmas is rá. Nem biztos, nincs hellcatem. -
Destydeme #288471 Hi.Foxnak valóban vannak extrém rossz napjai,amik megmaradnak az emberben,de vannak 70%os dolgai is,amiket nem ír be(sztem).Összegezve az arány megvan,különben már 48%on lenne,de majd jön és elmondja pontosan. -
rolio #288470 A borsóval már rengeteget mentem, érzésre jó vagyok vele, de hiába lövöm meg amit kell,valószínű nem jókat szedek ki, mert annak ellenére is bukó.
Kínomban csináltam 24 printscreen-t egyik nap,az összes csatámról, 3-ban volt olyan az MM, hogy nálunk voltak a jobbak, szemben a pirosak. És rendszerint hozták is a papírformát.
Tele az SG hasonló sírással, nem is folytatom, hátha a kövi patch hoz vmi változást -
Destydeme #288469 Pedig ezek nem rossz kis tankok,de valóban nem rajtad múlik...2 napja úgy kezdtem,h 8/2 aztán 14/3 win.Nap végére (kb 6-7óra után)lett 22/44(50%) 1750 wn6.....ki is léptem,kb este 7körül.
A Borsiggal milyen vagy?Mennyi csatád van?De a win-t az sem tudja befolyásolni,csak a wn értéket lehet vele húzni.
E75 jó volt mikor én használtam,de ha tier 10ben mész(10-13 tier 10),akkor helló,nem te fogod megnyerni a csatát.Hellcat,kv1 is jó,a saját tierjében.
A wte100 meg,ahogy már írtam pár napja,csapat függő.....Én spec már azzal sem szeretek menni,esik a wn(2k most)és a sebzés/csata is(3.5k). -
Tegnap CW-n elborzadtam MEGINT az FV215b heavy ágyújának a pontosságán. A leges leges legeslegjobb sniper tank. 300 méterről halál pontos lövések a Foch155-ök és az E5-ök gyenge pontjaira. Ritkán használom, de mindig meglep. Húzzátok ki, megéri. Annak ellenére hogy átlövik mindig és ég mint a fáklya.
-
VanDaal #288467 Oké, köszi az infót!
E2 valós harctéri bevetésére került sor esetleg valahol? Ha már ugye USA heavyk úgysem lesznek, azért nem lenne rossz valami páncélozottabb szerkezettel is vitézkedni néha...
Az M36 szerinted mennyire lesz használható? Volt ahhoz a valóságban 90 mm-es?
Bocs, ha nagy hülyeségekkel nyaggatlak, de telefonról vagyok, és egyszerűbb itt megkérdezni, mint utána keresgélni :) -
rolio #288466 Borsig, WT E-100, E-75, Hellcat, KV-1, bele akarnék én szólni, legtöbbször idő nincs rá.
Pár 2-3 napos jó időszak után ugyanaz megint.
Csak kíváncsi vagyok, nekem már nincs ötletem mitől lehet. -
Ezzel nem nehéz, mert a kutya sem játszik vele.

Bár nekem nincs meg...
-
stoppos #288464 Foxi nem szopik, csak sír a szája. Azt hiszi akkor szophat. De nem.
-
Destydeme #288463 +1:Milyen tankokkal mész,az sem mindegy bele tudsz-e szólni a csatákba vagy nem. -
Destydeme #288462 Hi.Foxbat fog a kérdésedre válaszolni...Elsőre 3-4 hónapot mondok...De majd pontosít. -
rolio #288461 Aki szintén szopik, neki mióta tart? -
rolio #288460 Nagyon jó ez a 8.10 peccs...ez hogy?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
carp3tm0nster #288459 öröm, bódóttá' :-D -
Oddball29 #288458 M4A3E8 csak 1944 decemberében jutott ki először a csapatokhoz. Alap M4 szerintem több csatához jut majd. -
VanDaal #288457 Jó is, hogy eszembe hoztad a Matildát, azt is be kéne szerezni a történelmi csatákhoz :)
Sok tankkal készülök már a nagy eseményre. Mondjuk a PzIII pont nincs köztük.
Németeknél van Tigrisem és JT-m. És ha tetszeni fog a megvalósítás módja, akkor veszek egy Párducot és egy JP-t, vagy egy Stugot is.
Oroszoknál van ISU-m, meg a hidegháborús korszakhoz T-54-em. De addigra visszaveszem a T-34-85-öt, meg valamelyik kisebb TD-t is. A KV-1 szintén biztos pont, csak helyhiány miatt kellett megválnom tőle ideiglenesen.
Amerikaiaknál viszont kicsit gondban vagyok, hogy a Sherman variánsok közül melyik mikkel találkozhat majd vajon a játékban... -
stoppos #288456 Siker? :) -
Ment a +
Ha lehetne egy térképet is mellékelni majd a későbbiekben :)
Jobban szeretem, ha látom is a pályát, hogy miről beszélünk. -
madmanic #288454 az szép... Én annyira rühellem ezt a tankot, szinte már fel is adtam azt az ágat..
-
carp3tm0nster #288453 Megaköszönet!
-
Még vmi "érdekes" dolog. Hit és pen ratio: 1. 83% és 5-ből 4 pen, 2. 89% és 8-ból 7 pen, 3. 57% és 4-ből 2 pen. Úgy látszik a mai kecske áldozat nem volt ínyére a "random istennek":) -
Komolyan mondom ez a játék jobb mint egy mentalista. T30-al ma 3 csata. 1. 3560 dmg, 2. 4915, 3. 1051
Na vajon melyik lett a napi duplázó? Szerintem kitaláljátok... -
Szpecnyaz #288450 Végre ezzel is megvan az ace tanker :P.
-
Asszem mára én befejeztem... sorozatba 6. bukott meccs T9-ben, ez volt a 7.