418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Igen csak te:)
  • Pilutika
    csak én érzem úgy hogy az obj. 704 es után egy kalap szar, fos ,okádás az obj.268????
  • Maala
    Perpill úgy áll, hogy nem lesz külön modulozás a sima, és a historical csatában (hacsak ma nem volt valami új hír ezzel kapcsolatban, még csak most értem haza :D)
  • VanDaal
    Abból, hogy ott nem a játékosokra lesz bízva a lőszerek arányának megválasztása, hanem előre és fixen beállított mennyiséget visznek majd magukkal minden típusból.

Pontos számok nyilván tankonként és csatánként eltérőek lesznek, de mindenesetre gold spammelésre nem lesz lehetőség.
  • Simulacrum
    Az idióta az külföldön csúnya szó? Nem tudok írni a chatbe és gondolom emiatt kaptam szüntet. Én az idiótát naponta használom és nálam nem számít csúnya szónak, olyan, mint a hülye. Sose használok mást a chatbe, ennél sosem írtam még csúnyábbat.
    Amúgy se szeretem az arty-kat, de ha odalőnek, ahol ott a csapattárs is és azt lövi ki, akkor eleresztek egy ilyen idiot arty kifejezést. Nem gondoltam, hogy ilyenért felfüggesztenek.
  • R3nton
    Hagyjad, nem tudja felfogni! Neki az a felfogása tudod, hogy kinézte a játék leggyengébb tankját szerinte, kihúzta és ő azzal bizonyítja milyen fasza gyerek.

Jgdpze-100-tól félni pfff, annál melyiket könnyebb kijátszani? Talán az E3-at?? :D :D FV TD sniper, persze, mint a kv-2. FV TD sima liba célzás nélkül simán belövöm bármivel laza.

Foch az egy ocsmány dög, legnehezebb talán azt kijátszani meddel (pontosan a frontpáncél és a mozgékonyság miatt), de a obj268 se gyenge.
  • stoppos
    Csak kérdeztem, nem értek a batchathez. A 12t-ig jutottam és ott úgy döntöttem, a táras tankok nem nekem valók. :)
  • Sunsetjoy
    Az xvm esélylatolgató akkor tud elszállni, ha piros-sárgák közé bekeveredik 2-3 zöld-lila, csak éppen olyan járművekkel, amelyekkel egyedül nem lehet eldönteni a csatát, ha nem jó játékosokkal van egy csapatban.
    Pl. magas tierben scout, kampfeszt csatákban lassú sebességű tank, stb.
  • AlucardHuN
    jobb*
  • AlucardHuN
    Egy nagy pirospont azoknak akik mostanában ajnározták a KV 2-őt, teljesen jó hatással van az idegekre:D Ennél ma csak talán az utolsó köröm volt jó Ferdivel...
  • besti
    "Még-még-még-még-még, ennyi nem elég!" :D
  • Oddball29
    "Waffenträger E-100 will be nerfed by 200 hitpoints, otherwise everything will stay the way it is in round 1 of the test"

Apa, kezdődik!
  • besti
    Érdekes, hogy az általad említett rossz pontossággal is a 2., alig lemaradva a WT-től (78.79%).
  • besti
    Nem ez alapján a csata után emeltem ki a Foch-ot, hanem általános tapasztalataim alapján. Nekem benne van a top 3 legkeményebb dió TD-ben. Mikor jön felém 40-nel, akkor azért nem lövöm olyan biztosan a weakspotokat rajta. Lefordulni sem egyszerű őket, és a tár miatt bele is halsz. Én a JP-től nem annyira tartok, mert a hasa gyenge és elég jól sebezhető, akkor már inkább E3. Kicsit elfogult vagy a Foch irányába, de ha megnézzük pl. a vbaddict számait, akkor valahogy a Foch benne van a top 3-ba akár sebzést, winrate-et, akár WN-t nézünk. Nekem obi268 van, akkor annak a nerfjéhez mit szóljak (eddig is az egyik leggyengébb a wr-je)? Nincs neki tárja, nagy alfát lentebb veszik, mozgását, camoját nerfelik. Akkor mi is marad? A foch biztos rosszabbúl jár? Egyébként ennek ellenére én továbbra is roham TD-ként próbálom majd az obit használni, nem szeretnék kempelni hátul.
  • Ry0K3N
    De sokaknak ha felhozom mennyire szar az effije bekussol :D
    De persze mindig vannak helikopterek.
  • Nazarov77
    kivéve a jumbot persze
  • Nazarov77
    Biztos nem lehet, csak az L/48at lehet majd. Shermanek ellen elég az.
  • Oddball29
    Abban mondjuk nem vagyok biztos, hogy történelmi csatába is be lehet-e majd vinni a 105-öst.
  • Nazarov77
    Historical battle módra készülvén sorra veszem vissza a tankokat amik használhatóak lesznek ott, és akarok is vele majd játszani, fogy is rendesen a garázs slotom, már csak 6 üres van pedig azt hittem sose fogom megtölteni azt a maradék ~15 üreset :D
    Nem bántam meg hogy visszavettem ezt a kis dögöt, nagyon gusztustalan a 105mmessel, ha T4be rakja az MM.

Pénzt úgy nézzétek hogy az eventek miatt -200k lejön :D
  • FosTalicskaa
    Mindössze 3 db foch volt a csatában? Miért kell őket ennyire kiemelni? Elárulom neked, hogy 3 td-től tartok az egész játékban: FV + hesh, wt e100 és jpanzer e100, ő a páncélja miatt gázos. A fochok nem sok vizet zavarnak, tele, vannak weakspotokkal, golddal meg az egész front belőhető, lassan szűkülnek, szóval ha forgatják őket valószíűleg nem is tudnak lőni egy bizonyos táv felé...

De annyi jó hírem van, hogy 8.11-ben a td-k nagyrésze úgyis a WTe100 meg fv td lesz. Mind2 papír, mind2 sniper ágyús. Szóval jó játék lesz ismét tier 10-ben. Eddig legalább a td-k fele ha akart előre tudott menni, most már tényleg hátul fog állni az összes. Hála annak, hogy a gyorsabb td-k nem csak sebességet buktak, de csomó alfa dmg-t is ami miatt torony nélkül biztos ők sem fogják keresni a közelharcot...:P
  • Oddball29
    Ezen indul valami magyar team? Van egy 480%-os Chaffee-m elfekvőben.
  • foxbat88fx
    hmmm akkor most nálad van a szerencsétlenségem és nálam a szerencse
    előbb crusader arty-val mentem, sebeztem egész jókat...
    kilőnek maradt nálunk egy WZ-132 meg egy T71
    enemynél WZ-132, KT, JT, VK4502A, KV-3, GW Panther
    na mondom ez lose, kárt érte
    erre tök szépen elkezdtek összejátszani ezek ketten
    kicsinaltak a WZ-t majd KT.... jött a JT az is elhullot, a VK kilőtte a T71et de a WZ-nk meg kiszedte a VK-t
    maradt a KV-3 meg arty... és lehozta :) hehe
    nem tettem volna fel rá 5 forintot sem
  • besti
    Mármint én menjek jobbra? De ott kinek szpotoljak? Nem mertem nagyon virgonckodni ennyi TD mellett, gondoltam ha gyors halál lesz, akkor hátha lesz mellé némi szpot damage. Egyébként simán nyert a csapatunk, mert az ellenfél próbálkozott 4-5 tankkal a töltés jobb oldaláról, így a mi kempereink kiszedték gyorsan őket. Nem tudom jó tesz-e az élménynek, ha a kempelést jutalmazza a játék (ez elsősorban tier X-ben probléma) emiatt a sok lób@szó TD miatt. Gondolom a fejlesztőknek az lehet a fontosabb, hogy az új extrém tankok behozásával a prémium vásárlás, free XP/credit gold váltás megemelkedik. Ebbe nem látunk bele. Aztán majd persze nerfelik (l. Foch), de addigra már lesz új sztár helyette.
  • Pares
    Új rekord készül, eddig 4/14, első négy win, utolsó 10 vereség... Azért látszik, hogy a "random" is igyekszik, IndiPz, teljesen rászűkülve a 30 méterre lévő IS-3-asra, de még csak el se találja...Pfff, visszavettem, amikor leárazás volt rá, de egy nagy kalap szar az egész, megy az eladó listára. De azért a csapataim is jók voltak, bázis védés Erlenbergen, modom ne mennyenek a kanyarba, mert úgyis kinyrják őket, hát nem folyamatosan oda mennek meghalni? Legutóbb -5 tankkal kezdtük a védekezést...
  • stoppos
    Nem, Renton ma nem ért rá. :)

A jobbról kerülés ilyenkor nem opció? Sok TD beáll a kis szigetre?
  • Oddball29
    Hellcat annyira nem zavaró. Ha nyílt terepen találod, már 75 mm-es HE-vel is elég jó arányban be lehet ütni a testét.
  • besti
    Erről a csapat-helyezkedéses képről jutott eszembe a tegnapi nap toronymagasan legunalmasabb csatája (apropó volt ma már TD rage?:).

És mindez arty nélkül, volt némi campfest. Mondjuk aki szpottolódott annak féléletideje 1 sec volt.
    Én visszaadnám az összes X-es medet, ha eltűnne a játékból a X-es TD és arty, élükön a Foch/WT/FV trióval. Nagyon jókat lehet már a IX-es medekkel is menni (ha nem one-shotolnak/instant sebeznek az előbb említettek). Na jó, annyi még, hogy a Lorraine nevű förmedvény helyett legyen a Bat megint IX-es.
  • ToCsEk

mekkora mák volt már ez, 26%win 2lila ellenél e25 kv1es
    isu 2xpattant le goldal xD 26pnál biztos szidta rng-t
  • Paradoxon61
    Az nem baj ha menni kell, amúgy sem szeretek 1 helyben ácsorogni még artyval sem, mert keresem a szögeket ahonnan be tudok lőni az enemy által jól védett helyekre ahol tömörülnek.
    De ez mellé még csiga is, sokszor vége már a csetepaténak mire lőtávolba érek. Ha a 6-os mozgékonyabb, akkor az jó lesz. :)
    még 4000 xp kell hozzá. :)
  • zsupeti
    Érdemes a brit heavy ágon végig menni most?
    Barátommal elkezdtük és a Churchill VII-nél tartunk.Hát néha vagyis állandóan kiborít minket ez a förmedvény.Az nem lövi át aki épp nem arra jár,és az ágyúja az valami vicc.
    Rof az van dögivel de a sebzése az igen karcsú.Tudom,h nem BL10 az ágyúja,de még ellenfelet nem láttam megrettenni mikor elém keveredett.
    Viszont elég kegyes vele a MM,mert szakaszban majdnem minden második csatában mi vagyunk az első kettő.Csak hát a hellcat és a kv-1s ne lenne. :)
  • Nazarov77
    Pont a lényeget nem rakta be:
  • Nazarov77
    Sajnos sok ilyen magasan kvalifikált játékos van, de kár az ilyenekkel vitába szállni úgyse lehet velük beszélni/meggyőzni, kb ilyen velük a vita:

• bigmano
    Ha látnám ott az AT-met megesküdnék rá hogy a tegnapi csatámról készítetted!
  • bigmano
    Pedig ebben a játékban az analizálás majdnem olyan fontos mint az azt követő csihipuhi ;D
  • stoppos
    Egyébként pedig nem az xvm-nem xvm a probléma, hanem az ilyen taktikai helyezkedések.

• Nazarov77
    Nem azért nem használom mert mások hülyék, inkább lusta vagyok beüzemelni, meg igazából annyira nem érdekel a sok spéci +adat kiírása. Játszani megyek fel nem analizálni, ha kikapok akkor ez van, morgok de attól még nem lesz jobb ha használom
    Inkább az lenne amit Oddball is mondott hogy 2x ragelnék, töltőképernyőn, meg a végén :D
  • stoppos
    Szal így szeretm látni

• Ry0K3N
    Én azért használom XVM-et hogy a low effi núbokat oltsam velük akik az hiszik ők a császárok mert elcarryztem nekik az adott csatát.

Most igaz nincs fent de pár napja az egyik srác a csapatomból (aki ráadásul amgyar volt) neki állja núbozni az egyik ellenfelet. A maga 48%-os winratejével.....
    De azért az ellenfél a balfasz.
  • foxbat88fx
    6-os ugyanez lesz... azzal is menni kell mindig
    de annak jobb a mobilitása
    7-es már fasza lesz :)
  • Paradoxon61
    Azért ez a Bishop se ez rossz járgány, csak a lőtávja igen rövid. Állandóan menni kell, hogy lőni is tudjon az ember, viszont extrém helyekre is belő. :)
    Ez esetben az ellenfélnek állt a zászló a jóslás szerint, csak mi azt a zászlót lecseréltük sajátra. :)