418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• liberty2
    Elmegy egynek? :) ( nem az enyém, klántársamé )

• Angelus1991ster
    Dejó bazmeg, hogy egy év után visszaveszem a Tigris I-et, a 545/404-es statját 1.0-ra hozzam fel. Erre 30%-al olcsóbb . Baszd meg WG. Baszd meg Laggaming.
  • Pares
    Felhasználókat feljelenteni hol lehet? In-game report nagy lófasz, én replayel együtt akarom. Történt ugyanis, hogy két T34-es, platoonban, karelia támadáson becsücsült egy spawn pont közeli szikla mögé, és egész csatában ott kempeltek, ráadásul az egyikük még kekeckedett is, hogy ő bizony nem fog játszani. Aztán végülis az egy 233 sebzéssel, a másik 0 sebzéssel fejezte be. Plusz mindevégig provokáltak. Azért T8-as csatában az, hogy a top 2 tank ilyen balfasz geci, eléggé befolyásolta a csata kimenetelét... Nagy baj az, ha írtam neki csunyákat? :D Mármint remélem nem úgy lesz, hogy a végén még engem büntetnek meg...
  • foxbat88fx
    van sok szemétláda :)
    én szoktam segíteni ha megkérnek...
    pl. had legyen top gunja, had legyen meg ez az stb...

de persze amikor én kérem 10/8 basznak rá
    múltkor francia artyval átmentem ellenség cap-jába...
    enemynél 1 arty maradt... nekünk pár tank a map másik végén
    írtam enemy artynak hogy lécci had capoljam be a base-t, kellene a batman medál, a tankjaink messze vannak nem érnek ide
    beírja hogy oké
    megköszönöm neki szépen
    erre 10 sec múlva jön, bespotol és még ki is lő a gecije :DDD
  • Nazarov77
    Tier 5be maradjon csak a G modell későbbi esetleges Hra fejlesztésre a kötényezéssel. Az F2nek csak 50mmes a frontja, a G,Hnak van 80mm.

Ausf. Anak 15mm Dnek meg 30mm. Ezekre veszélyesek lesznek a howitzerek, 105ös HE elkapja, kapa viszont tier IIIban az Ausf. A a 75mm L/24el elég durva lesz.
  • Angelus1991ster
    Vérkomolyan írom ezeket . Játékélményét basszák el ezek a félig fogyatékos emberalattiak.
  • Angelus1991ster
    Igen az ilyen acc tiltást érdemel vagy 1 hetes bannt, vagy stroke-ot.
  • Angelus1991ster
    LORD_HARRY_2-t ha valaki látja küldje el a kénköves pokolba! 45% 8k csata és piros mint a hó. az ilyennek ajánlom az eutanáziát.
    bizonyítéknak a replay
  • patchaou
    A múltkor linkelt ide valaki streamet... a srác az egyik csatában szemrebbenés nélkül behúzta az utolsó tankot egy olyan elől aki 9 killnél járt... Sajnos vannak ilyenek.
  • R3nton
    Én is pedig egyébként azt se kéne, múltkor gond nélkül kilőtte az 1 killes KV-1S az utlolsó tankot, és ezen buktam a radleyt..
  • besti
    Én is hiányoltam egy párszor mire végül megtaláltam. Régen írta mindenütt nekem is úgy rémlik, de mivel én is tettem fel mindenféle statisztikai, színezős, stb. pakkokat, így nem tudom hogy mod okozza-e az eltűnést.
  • Simulacrum
    Köszönöm! Tényleg, ott írva van még plusz 430, így már rendben is van, 1200 xp az már teljesen hihető ezért. Közben nézem, hogy az első, főképernyőn is ott van, csak a listában nem. Ez érdekes, úgy emlékszem korábban ott is látszódott. Vagy esetleg valami mod miatt nem jelzi ott? Végülis mindegy, a lényeg, hogy jár.
  • besti
    Meg kellene nézni a csataösszesítő utolsó fülét, mintha ott már számolná "courageous resistance"-ként. Az első, második oldalon nem adja hozzá.
  • patchaou
    2. Olyankor Én is kiállok :) Ezért van az, hogy ha medál múlik rajta akkor kicsit Én is a szívemre veszem hogy behúzzák, de egyébként nem, inkább örülök hogy olyan csapatot kaptam amelyiknek néhány tagja llegalább eljutott A-ból B-be...
  • Krigare90
    Hát nem tudom én ha látom h meglehet a győzelem cap nélkül is és nem veszélyezteti a győzelmet akkor kiállok a körből. Max akkor nem ha amúgy is csak 1-2 tankja van már az ellenségnek.
  • R3nton
    Jó de ilyenkor

1. hülyék a ti scoutjaitok

2. Ha mondjuk már valakinek nincs ideje odaérni ahhoz a néhány tankhoz, inkább beáll foglalni, legalább kap némi XP-t. Én is ezt csinálom, ha ez van, max akkor állok ki, ha látom, hogy valakinek valami durvább medál függ rajta, mondjuk radley...
  • darkwraith
    Tier5-be berakhatnának egy panzerIV ausf F2-t.
  • patchaou
    2. Talán azért mert jobb biznisz behúzni a közeli zászlót biztos xp-ért mint, mint elindulni egy-két tank felé úgy, hogy talán bele sem tudnak lőni mire odaérnek...
  • foxbat88fx
    na igen... az nekem nem fexik :)
    én harcolok vele... nagyon nagyon ritkán spotolok
  • Krigare90
    Nem magával a cappel van bajom hanem azzal hogyha:
    1, már egy perc után befoglalnak a gyors kis szutykok
    2, ha egyértelműen a mi csapatunk van fölényben győzelemre is állunk simán le lehetne a hozni a csatát magas sebzéssel és erre befoglalnak a csapat kifejezett kérése ellenére...
  • R3nton
    Volt olyan nap mikor majdnemhogy gyártottam vele az őrjárat medálokat (jó nem, de egymás után mentem 2-t, az egyik 7500 spot dmg volt xd). Sokszor a spot dmgre kell vele játszani és nem a sebzésre. Nekem nagyon adta!
  • Angelus1991ster
    Turán I-II - tier4-ben lenne jó
    Turán III (75) pedig tier5-be.
    Páncélzat annyira nem számít hiszen a Chi-He és Chi-Nu közt nincs különbség páncélzatban.
    Turán III frontpáncélzata 80mm. Turán II-é 50mm. vagyis kiváló tier4 és tier5 tankok lennének.
  • barkov6
    viszont amekkora szar a 416, annyira jó a 430 V II. :)
    Ezt nem is gondoltam volna róla, pedig közel azonos a felépítmény (hátsó torony).
  • Simulacrum
    Szárnysegédet kaptam 770 xp-vel. Ehhez E-75-ben csináltam 5k sebzést 1700 spottal. Ez szerintem 1000 körüli xp szokott lenni, nem 700.
  • foxbat88fx
    pffff úgy könnyű baszod :D
    STA-1-el nincs gondom X-esek ellen, elég mobilis és a gun sem rossz
    legjobb gunja meg úgy fogja vinni az X-eseket mint a szart :D

amúgy sztem az obj. 416 is szar :D
    durva a dpm... de a mapok 90%-a dimbes dombos ami nem kedvez neki :(
  • popey8
    Nem szüntették meg, de csak a battle hero kitüntetésekre vonatkozik.
  • R3nton
    Tier7-8 mostanában nagyon mostoha, sokat vannak 9-10-ben. Nekem STA-1 is sokat van t10ben.

Amúgy T-44el még akkor mentem én, mikor megkapta az LB-1-et, de akkor még régi MM volt, szinte mindig top tier voltam és többnyire tier5-ös shermaneneket és PZ4-eket terrorizáltam vele :D
  • foxbat88fx
    ááááá 4 csata 3 tier X-ben 1 win
    ennyit ér ez a tank sajna :(
  • Simulacrum
    Megszüntették a teljes xp-t kapok a vesztes csapatban ha szerzek kitüntetés dolgot? Vagy az csak karácsonykor volt?
  • foxbat88fx
    350 meccs??? pfff
    hogy tudtál ennyit menni ezzel a hulladékkal? :D
    jó lenne ez nagyon, ha normális MM-je lenne és nem only t10-ek ellen tenné be, mert 8asok ellen jó
    de azt nem látsz vele SOSEM
  • R3nton
    nem tudom pontosan, sebzésben szerintem nem kiemelkedő, de winrate 60 felett van vele és kb 350 meccsre jut 600 kill. De nem vagyok otthon, nem tudom megnézni.
  • foxbat88fx
    és tudod miért a legszarabb a T-44????
    mert 10/8 minimum 10esek ellen teszi be a szar 175mm pennel
    míg a Panther2-őt Indien panzert 10/8 8asok ellen teszi be
    és azokon meg brutál gun van.... indien panzer egy álom med
  • foxbat88fx
    uhh mond már meg milyen a statod T-44el pls!!!!
    nekem csak ég a pofám vele :DDD
    igen gyenge statom van vele :S
    85 csata 85 kill 47% WR 1138 avg sebzés :S
    igaz STA-1el nem mentem ennyit de egyenlőre
    16 csata 24 kill 63% WR 1861 avg sebzés

bent áll a garázsban 8as medek közül
    Panther 2, indi panzer, T69, Pershing, T-44, Object. 416, Centurion és az STA-1
    nekem a legegsleggyengébbnek a T-44 tűnik...
    legjobb pedig az STA-1
  • R3nton
    A cap a játék része, arról már nem tehet az ember ha idióta a csapatod, vagy idióta vagy te és a map egyik részét szabadon hagyod. Szoros állásnál egy cap elinditása meg bonthatja a fronton harcolokat, ugyanis vissza kell fordulni.

Murovanka az egyik legjobb példa, egy zászlósnál egyből be kell állni, így ház mögött kempelő mocsadék TD-knek rá kell mozdulni a cap körre. Persze azonnal szét szoktuk őket lőni :D :D :D
  • Krigare90
    Azaz :) Hát az egy hatalmas játék volt
  • yossarianHUN
    Szívemből beszéltél
  • TottiHUN
    Sven :D
  • patchaou
    Az optimalizáció alatt az esetek 99,99%-ában gépigényről van szó ha játékokról beszélünk :)
    De hogy ahhoz is hozzászóljak amit Te írtál, szerintem már a mostani +-2 tier egyáltalán nem gond. Sőt amióta kredites prémiumlőszer van a 2 tier különbség nagyon sok esetben csak a tankok hp-jában mutatkozik meg. Személy szerint jobban élveztem amikor nagyobb voltak a tierek közti különbségek, de nem hugyozta át bármi szemből a tankomat...
    De addig fog a nagy átlag rinyálni, amíg ezzel a +-2 -vel is csinálnak valamit, csakhogy mégjobban az átlag játékosoknak kedvezzenek.
  • Krigare90
    Volt egy játék régebben sajnos nem jut eszembe a címe. Az volt a lényege hogy egy fekete birkával kellett elosonni a juhász meg a kutyája elől és amíg nem figyeltek meg kellett hágni a lánybirkákat. Ez a térkép szélén eloson és befoglal is kb így bassza meg a többiek csatáját. Rühellem az ilyeneket pláne ha még jó köröm is lenne, erre egyszer csak vége...
  • Paradoxon61
    "Én nem bízom abban hoigy jól lesz optimalizálva..." Helyes, nem is szabad, ugyanis erre azt mondani, hogy optimalizáljuk, hazugság. Egyszerűen nem lehet. Minden ilyen kijelentés csak kábítás. Egy esetben lehetne optimalizálni, ha mindenki csak a saját tierjében csatázna, ami nem megvalósítható. Az pedig, hogy egy T5-ös harcol egy T8-as ellen és örökké ezt hallja, "sajnos lepattant", "hatástalan találat" nem nevezhető optimálisnak, már csak a köztük lévő hp és sebzés különbség miatt sem.
    De szerintem ez a játék ilyen, így kell elfogadni.
    Az viszont, ami mostanában egyre gyakoribb, már sokkal rosszabb mint az, hogy nincs optimalizálva. Amikor már sokadszorra belépsz egy csatába, majd az első két perc után 3-4 gyors tank eloson a szélen elfoglalni a másik bázisát, tudván hogy már úgyse érnek vissza és így 30 mp alatt nyerhetnek eleinte röhejes volt, de most már inkább siralmas. Én azért lépek be a csatába, hogy harcoljak amíg vagy nem nyerünk, vagy ki nem lőnek. Éppen ezért nehezen tolerálom az ilyen gyáva osonós dolgokat. Az ilyeneknek nem ilyen játék kell, ahol harcolni kell, hanem valami nyulas, ahol osonni és futni be a kör alakú lyukba, nehogy utolérje a róka.