418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #289128 Ezt nagyon durván összerakták.
https://www.youtube.com/watch?v=Rgox84KE7iY -
Angelus1991ster #289127 menjen csődben a laggaming ha még több buzi artyt bebasz ebbe a játékba, csak azért játszom ezzekel mert kell a szakértő cím -
Destydeme #289126 Hi.Neked van valamelyik is?Nem megyek bele a témába,de érdekel,h van-e...ha nincs,akkor nem kell kiragadni 1-2 példát.
ps:Hol lőtted,h pattogtál róla?(gondolom te sem nézel tankok adatait stb)
Szal hol lőtted,h pattogtál?
-
szóval núboknak való mert eccerű vele játszani?
akkor nekem jó lesz
-
foxbat88fx #289124 tök mindegy
ha szarul indul a nap akkor szopsz hogy legalább a nap végére meglegyen az 50%
ha meg jól indul akkor meg szopsz hogy ne essen le 50% alá nagyon a nap végére :D -
haflac #289123 ááá ez nem op td,tegnap pattogtam róla a T62-vel
minden idióta ezzel tolja,mert ehhez nem kell ész
a másik meg a brit lánctalpas halálcsillag -
7 csatából azért ne mondjunk már WinRate-t. Meg azt bírom, hogy pár arc (nem innen) benyögi, hogy ma 3.200 volt az effi-je. Mondom hány csata után? 2... 
-
ez a wt auf e100 annyira jó cucc?
mostanában annyi van belőle mint kv-1s-ből nemrég
minden effi huszár ilyennel nyomul
-
bigmano #289120 Ő van itt valakinek Tog ll*? -
Angelus1991ster #289119 Valaki ösmeri "miert" játékost? sg- forumot ismeri. Csak üzenném neki ,én játszottam szarul. chatban van még mindig
-
foxbat88fx #289118 szokásos hulladék szar
Győz / Dönt / Csata: 3 / 0 / 7 ( 42.86% )
ez a játék a manipulációk királya :D -
stoppos #289117 Köszi. Nem túl lelkes grindben vagyok már kb azóta, mióta berakták a 140-est. Gondoltam lecserélem a t62-t erre az ojjektre. Kb év végére meg is lesz, ezzel a tempóval. :) -
FosTalicskaa #289116 Pontosan ez egy gagyi arcade céllövölde. Nincsenek igazi páncélvastagságok, meg dőlésszögek. Csak weakpointok vannak, aztán azokat kell becélozgatni. Ha nagyon akarja a random a győzelmed akkor más helyekre is tudsz lövöldözni, de ennyi... -
Adjunktus #289115 mi a baj? -
Értem akkor az obj.140 jobban le lehet vinni a csövét tapasztalatok alapján. -
Adjunktus #289113 Most nem feltétlenül a játékról van csak szó.
De hogy ne érezd magad kirekesztve!: Foxi?Hogy áll a win rate-d?
-
"Én is tudom hogy a döntöttség a páncél effektíve vastagodásával jár"
"nem feltétlenül a vastagság miatt,hanem egész egyszerűen a becsapódási felület szöge miatt"
hm?
-
foxbat88fx #289111 ti most komolyan erről beszélgettek???
semmi értelme, ez a WOT, nem a valóság!!!!!
itt olyan pattan le ami a valóságban átlőtt volna egy úthengert is
vagy lepattansz az AMX 12t 10mm-es frontjáról 152mm-es skulóval!!! -
Adjunktus #289110 ha a táblázat után azok a számok is odalennének írva,hogy egyenes vonalban érkező gránát,mekkora eséllyel pattan le az adott szögben döntött páncélról,akkor lenne igazából teljes a téma.
Én is tudom hogy a döntöttség a páncél effektíve vastagodásával jár.Viszont a döntöttség fokának növelésével a lepattanó találatok esélye is növekszik és nem feltétlenül a vastagság miatt,hanem egész egyszerűen a becsapódási felület szöge miatt.
Persze azért semmi esetre se bilibádog vastagságú páncélokra gondolok. -
Paradoxon61 #289109 "Miért ne létezne?A mostani goldammo-s időszakban,már sokkal fontosabbá vált egy páncéltest kidolgozása mint a vastagsága.A lepattanó lövések a döntött meg lekerekített páncéltest miatt vannak és nem a vastagság miatt.
Ha 2 tanknak papíron ugyanaz a páncél vastagsága,akkor annak lesz jobb védelme amelyiknek a páncél formája jobb.
De gondolom ezzel azért nagy újdonságot nem mondtam.:)"
De azt mondtál.
A páncél kidolgozása, döntés, kerekítés nem azért van, hogy a lövedék lepattogjon, hiszen ez a pattogás a játékban divat csak ilyen mértékben.
A páncél "formázása", döntése a vastagságának a növelését szolgálja. Egy egy lövedéknek adott távolságon belül adott átütő ereje van. Ez ellen védekeznek a páncél vastagságának olyan módú növelésével, hogy formázzák, döntik.
Nagyon ritka, sőt szinte lehetetlen az optimális becsapódási szögben ( 90 fokban , a számításokban ezt nullának veszik, azaz pontosan merőlegesen eltalálni egy páncélt.
Egy érték táblázat arra vonatkozóan, hogy mit jelent az, hogy különböző szögekben találod el.
Becsapódási szög
0 foknál a páncél vastagság 100%
10 foknál a páncél vastagság 101,5%
20 foknál a páncél vastagság 106%
30 foknál a páncél vastagság 115%
40 foknál a páncél vastagság 130%
50 foknál a páncél vastagság 155%
60 foknál a páncél vastagság 200%
70 foknál a páncél vastagság 292%
70> nagyobb szög esetén lepattan.
Nos ezért "formázzák" és döntik a páncélt. Ez mindkét lőszerre igaz, az (ap) páncéltörtő és a (apcr) kumulatívra is.
A (heat) repeszre viszont nem. -
Adjunktus #289108 a löveg negatív irányba történő süllyedése.Magyarul,hogy mennyire tudja lelógatni a csövet. -
Nazarov77 #289107 Amikor a löveged depressziós lesz :D
Amúgy a függőleges csőmozgatás. -
Mi az a gun depression ha szabad kérdeznem? :D -
foxbat88fx #289105 na kezdőőődik :D
70% win chance és nagy verés a vége
-
Adjunktus #289104 hát kinek hogy.Viszont a Japo 10-es már süti verda!
-
stoppos #289103 Engem spec az érdekelne, hogy melyiknek jobb a gun depression-je. :) -
R3nton #289102 ja igen azt hozzáteszem, hogy úgy 95%-ban 10-esekhez tesz be!!! -
VanDaal #289101 Grat!
Nagyon jó ez a kis dög :)
Én is most lőttem vele 5k-t a triplázómban, pedig 18 lövésből csak 12 talált. Mi lenne, ha még a találati arányommal is tudnék kezdeni valamit... :D
Ritka az ilyen tank, amivel tényleg élvezi az ember a játékot, és nem csak grindel. -
Nazarov77 #289100 Nálam ugyanez van a Pz. Sfl. Vel, ha fejre állok akkor se lehet vele nyerni hiába sebzek sokat vele. Tegnap 5. körre sikerült megdupláznom, ma még nem dupláztam meg de 3 kört már bebuktam vele. -
Szerintetek melyiket érdemesebb kiszedni az obj.140 vagy a obj.430. A 430-ról jobban pattognak a lövedékek? Mert teszt szerón ezt nem lehet letesztelni mert az emberkék 90%-a gold ammo-val bombáz :D -
R3nton #289098 sokan szeretik ezeket a dög lassú pershing féle medeket, na én nem. Én a gyors medeket szeretem. Kategóriájában meg a 2 centurion sztem sokkal jobb, azokat még én is szerettem.
Az igaz, hogy még a top ágyú nincs meg, de ez már szánalom komolyan mondom. -
Adjunktus #289097 Na te vagy az első,akitől ezt hallom! 
Azt a gépet eddig mindenki dicsérte. -
R3nton #289096 Viszont ez az STA-1 nekem kínszenvedés...egyetlenegy feladata van az MM-nek, amikor megnyomom vele a Battle gombot: a vesztes csapatba tegyen!!! Ennyi kész. -
Angelus1991ster #289095 Az igen, az kurva lassú. Főleg a lejtőnek fölfele. -
Adjunktus #289094 Hát a tornyuk ugyan az ha jól sejtem.Viszont a 430II-nek laposabb az alja és döntöttebb is.A T-54-et is a hulljánál szokták legtöbbször átlövöldözni.A 430II-nél ez nehezebben megy.Szerintem erről van szó. -
R3nton #289093 jó nyilván, de eléggé t-54 fajzat. Éppen ezt akartam megtudni, hogy ennyivel nagyobb szögben lenne megdöntve??? -
Simulacrum #289092 Erre mondják, hogy jókor jött az ász. A kedvenc pályámon, egy oldalt nekem kellett megtisztítanom. Ez egy vicc tank, ha ez nem kap brutál nerfet akkor semmi.
Ez is jól esett utána a csapatomból valaki rám írt:
Mariano93 (10:21:09) Very Nice work! It was a pleasure to play with You in one Team! 6k dmg , i salute You! GL i next battles!
-
Biztos beküldeném supportra a replayt. Már küldtem be anno, meg is kapták a 3 nap pihit :) -
Adjunktus #289090 Miért ne létezne?A mostani goldammo-s időszakban,már sokkal fontosabbá vált egy páncéltest kidolgozása mint a vastagsága.A lepattanó lövések a döntött meg lekerekített páncéltest miatt vannak és nem a vastagság miatt.
Ha 2 tanknak papíron ugyanaz a páncél vastagsága,akkor annak lesz jobb védelme amelyiknek a páncél formája jobb.
De gondolom ezzel azért nagy újdonságot nem mondtam.:) -
stoppos #289089 Csak attól a sebességtől agyfaszt kapok. :)