418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
AlucardHuN #289831 Csak tudjam hol élrejteni a hasát :D -
AlucardHuN #289830 Amúgy ha Tiger l/56-al fog menni, akkor az Is 3 D 25T-vel? Mert ha úgy vagyon akkor KT-val a 88 l/71-el lehet majd csapkodni őket. -
A sebzéseket érdemes megfigyelni, ki mennyit sebzett... Jóformán ÉN mentettem a csapat seggét végig, ide-oda ugrálva :/ -
Ekkora balfacc csapatot, a hajam téptem végig :/ De a végén csak győztünk...
-
Ezzel fogod a házakat rombolni ... :D Drága lőszeráron :D -
foxbat88fx #289826 sztem néha még fogok...
de akkor már csak vmi low tier-ben
de az is lehet hogy totál itthagyom és eladom az accot
azért WT nagyon durva lesz ehhez a foshoz képest :D -
foxbat88fx #289825 azé hülye nem vagyok...
minek lőnék ELC AMX-re?
meg a szar bat-chat-re? bat amúgy is egy kaka med, csak hátrányára van a csapatnak -
Nem azt mondtad, hogy amint kijön a másik utána már nem játszol a wottal? -
Angelus1991ster #289823 Ebben bent van:D Ebben vajon van angol nyelv? -
FosTalicskaa #289822 Majd amikor ezzel lősz penetrationt a b.chat oldalába meg pattansz le az elc amx-ről... az is minden pénzt meg fog érni... :P -
foxbat88fx #289821 naná hogy arty... mé mi lenne? közepes tank? 
ha prem lesz megveszem.... de remelem nem lesz az
ez minden pénzt meg fog érni :) -
yossarianHUN #289820 Kérdés, hogy lesz-e hozzá egyáltalán AP. Elég logikátlan lenne, révén rakétát lőtt. -
FosTalicskaa #289819 Nem azt mondták, hogy nem lesz Sturmtiger? -
Angelus1991ster #289818 Attól félek az prémium lesz és arty. Tier szinten, ha TD lesz 10-es. Páncélzata 120 mm kb.
Legyen 1800 HP-s és a sebzése:
3000/3000/4000 , lőszer ár: sima 3000 kr/10000 kr- 25 arany az arany lőszer / HE 2900kr -
yossarianHUN #289817 Nem, egyelőre még azon vesződöm, hogy a hiányzó textúrák gondját megoldjam. Mapok sok részén, illetve sérült járműveken a sérülés helyén is "sakktábla" textúra van, és az istennek nem sikerül megoldanom. -
foxbat88fx #289816 remelem a sturmtiger nem lesz tier8-nál nagyobb
prémmel is kihúzni egy 8-as tankot iszonyat nehéz....
addigra meg már prémem se lesz
-
Angelus1991ster #289815 Magyar páncélosok módot is kipróbáltad az editorban?
Csak ezért töltöttem le a Men of War Assault Squad-ot. -
foxbat88fx #289814 szépek....
Sturmtiger, Churchill AVRE, Sherman Firefly, Archer, meg a japó TD-ket már alig várom!!!!
mármint wot-ban, ha addig nem kapok agyfaszt :D -
Pares #289813 +1, az a kis csótány a kedvenc tankom! -
yossarianHUN #289812 OFF:
Hozzám hasonló, WoT-szünetet tartó fáradt veteránoknak tudom ajánlani a Men of War Assault Squad Editorában való pepecselést. Egész meglepő csemegéket lehet találni, sok közülük már bent van WoT-ban, de találtam még ismeretlen érdekességeket is. Alább következzen pár kép:
Sturmtigert gondolom nem kell bemutatnom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Brit gépek. Balról jobbra: Comet, Black Prince, Churchill Crocodile (lángszórós Churchill MK VII), Churchill AVRE (290 mm-es Petard tarackkal szerelt változat)
Pershing és Super Pershing:
Achilles és Archer brit páncélvadászok:
Amerikai Sherman-variánsok. M4A3E8, M4A3R2 Croc (lángszórós), M4A3 Calliope (Katyusa-rendszerű rakétavetős), M4A3E2 Jumbo, és 76 mm-es löveggel szerelt Jumbo:
Brit Sherman-variánsok. M4A4, M4A4 Tulip (M4A4, két 60 fontos, Typhoon tankelhárító gépeken használt rakétával), M4A4 Firefly:
Japán páncélvadászok Ho-Ri 2 és Ho-Ri 1:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Igen az E-25 nagyon jó. Várj meg egy akciót és akkor vedd meg valamelyiket. -
Kevés lesz. Főleg úgy hogy nem mindig van prémed. Kellene minimum egy 7-es szintű. A SU-122-44 vagy egy Panther M10. A hatosok is jól hoznak pl Dickermax, de sokat kellene vele tolnod és megutálod idővel. Ami ezek alatt vannak azok csak "játék" tankok. -
stoppos #289809 Ha megnézed kb másfél-kétszer annyit kell menni vele, mint egy nyolcassal. Bármivel fentartható a nagy tank, csak ha többet keresel kevesebbet kell menni vele. Itt az E-25-ről olvastam többször, hogy mekkora móka vele menni. Azon is el lehet gondolkozni. -
hellokitty92 #289808 Persze, mindegyiknél történelmileg hiteles(ebb, vagy legalábbis megközelítőleg) modulok lesznek. Ezért is jön majd be pl. a 2 korai pz4 9.0-ban.
Még a lőszerjavadalmazást is előre megadják, egy csomagba veheted meg, tehát nem lehet majd teletölteni az m4 rövid fütyijét gold ammoval.:)
Lesznek majd nagy nyertesek ezzel a moddal, igen kv1/2 most rád gondolok.:D -
Bratyex #289807 Sziasztok!
Nemrég kezdtem el a játék, van már tier 8-9 szintű tankjaim, eléggé pénzszűkében vagyok, gondolkoztam rajta hogy veszek 2 prém tankot T-25 és Chi-nu-kai V szintűek, LINK ezen az oldalon elég jó keresnek V szintűekhez képest. Ezzel a két tankkal fent tudok tartani tier 10 tankokat is? Vagy mindenképp kell hozzá tier 8 drága prém tank? :S
Természetesen hozzá tenném, nem mindig tudok prém account-al játszani. -
Oddball29 #289806 Valszeg Szu-152 lesz a másik oldalon. -
Te most komolyan leszbi vagy? Régebben is olvastam erre utaló jeleket. Gondoltam most már rákérdek.
Félre ne érts! Nincs ellenemre, sőt! Ez a farokhiányos amazon stílus, és írtad is anno hogy milyen jó nővel...
Érdekelne ez a dolog. Ha feljönnél TS-re mesélhetnél nekem róla, az intim részeket nem kiollózva. Köszi.
-
darkwraith #289804 De akkor a shermannak is csak a 75 mm -es legyen, meg a T-34-nek a 76,2 F-34. Az a gáz, akkor a legjobb tank a T-34-85 lenne a 85 mm D5T-vel. Meg persze az IS a 122-essel. Bár ha évet is rendelnek hozzá, akkor nem sok IS lesz a harctereken. -
kissd #289803 Hm, azért megnéztem.
1,52-es kill ratio, 53% win és 570-es átlagsebzés nálam.
Akkor csak szarnak érzem? :D -
foxbat88fx #289802 nem találom a kedvenc képemet :(
tier8-ban Is-3-al 7700 dmg és lose -
kissd #289801 Lehet az, mert nekem is néha beadja, de az átlag az, hogy megyek elbújok lövök 2-t és jön a HE és csatt bumm :)
De lehet bennem van a hiba :) teszten mentem a nashorn-al na az mocskos jól fekszik még nekem is :) -
"Úgy érzem egy újabb aranyköpést láthattunk/halhattunk az ellentmondások nagymesterétől."
Ahogy Hofi mondta: "kacagtam ezen oly nagyot".
-
bah féltem én ettől......lövésem sincs, annyit tudok csak hogy only german vs only soviet pl
-
hellokitty92 #289798 Ugye tudjátok, hogy csak a rövid 88-as lesz a tigeren historical módban.:))
Szembe jön majd egy is, az orosz random meg a többit elintézi.:D
Viszont jpanther-rel élmény lesz majd a játék. -
1. hirdetés, nem tűrjük sg-n
2. referres link, nem tűrjük
ez sajna törlésre fog kerülni
-
R3nton #289796 Med é med között is van különbség, azzal úgy kell. -
foxbat88fx #289795 íííígy van :)
tökéletesen leírtad!!!!
csak 3 példa!!!
és NINCS olyan nap, hogy ne menjek hasonló "a belem kidolgozom a vereségért" köröket
-
Nihili #289794 Erlenberg védésen csak én szívok mostanság? Napok óta olyan csapatokat kapok, amelyben a heavyk egyszerűen nem haljandók felmenni B2-re, vagy ha fel is mennek nagyritkán, akkor meg kirohangálnak a TD-ék elé s lehalnak villámgyorsan. Így vagy úgy, de a végeremény mindig ugyanaz, szinte mindig vereséggel zárul a csata. :S -
stoppos #289793 A fészbukra, baszki... -
FosTalicskaa #289792 Akkor miért van az hogy az új kedvenced a leo 1-re azt írtad, hogy hátul szoktál vele sznájpolni és láthatatlanul szeded ki az összes tankot aki kijön eléd?
Úgy érzem egy újabb aranyköpést láthattunk/halhattunk az ellentmondások nagymesterétől.