418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #290432 Végén komolyan oda jutunk h nézelődök garázsban, rákattintok 1 t8-s TD-re, battle.
Az alábbi szöveg fogad: Do u wanna suck?! Yes / No (go with other tank)
Megfontolom a figyelmeztetést, kiválasztok 1 másik t7-s heavy-t: Good, wise choice!
-
Ytar #290431 majd ha játszol kicsit a WT GF-el, felértékelődik számodra is a WOT .. engem kb 5-6 órára sikerült eddig lekötnie a bétának. hetek óta már inkább be sem lépek. pedig én is vártam mint a messiást.
WOT-ban ott a fránya arty? WT-ben repülő (ok, egyenlőre inkább csak kamikaze módon játszanak, bombától alig-alig haltam a kis tier miatt).
WOT-ban sok siemka? WT-ben a "bonyolultabb" spotrendszer / fizika miatt kb 7,38-al szorozd meg a számukat.
WOT-ban oneshotol a Fv183? WT-ben oneshotol az IS .. akit nem is látsz, mert kb 4 pixel látszik belőle, a maradék 2073596 az vagy valami susnya, vagy az égbolt ..
WOT-ban egy zászlót kell védeni? WT-ben hármat ..
jobban belegondolva a WOT egyetlen baja a gold. ok, meg még meg a debil játékosállomány.
WT-ben (engem legalábbis) több dolog idegesít, mint amennyi szórakoztat. a debil játékosállomány pedig már a bétában is pontosan ugyanúgy jelen van.
röviden: annyira azért ne várd. a WT nem fogja kevésbé felb@szni az agyad. -
bornofakone #290430 Ez az! Basszuk el azt a tiert ami a high tier előkapuja, az egyetlen tier amit a legtöbb ember élvez, és szeretnek is játszani velük...MÉG!
Komolyan, vicc :)
1 T8 heavynek így is mocskosul sokszor volt dolga t10 tankokkal...és nem is az a baj h ha 1 t10-t lát az ember. Tökéletes lesz full t10 csatába szarakodni és szenvedni...
És ilyen szar indokkal h ne kelljen többet várni t8-al...van még bőr a képükön :DD -
Kronos79 #290429 Nem nagyon értem, hogy lesz ez jó. Csúcs időben az EU2-n így néz ki a várakozó lista: kb. 30 T10, 65 T9, 1000+ T8-T6. Többi nem érdekes.
Nem látom, hogy ha nyernek plusz 100 játékost T10-ből, akkor hogyan lesz ez jó? Akkor is sokan maradnak a listán.
Én jobbnak éreztem volna úgy megmókolni az MM-et, hogy ha adott tierben sok tank van, akkor dobálja őket azonos tierű csatákba, amíg a várakozók száma nem csökken egy kezelhető szint alá. T7-ben alkalmanként működik. Jó kis heavy csaták vannak. -
Én is vhogy így érzek, bár engem a WT már nem érdekel.
lex: T8 hp ellen mindegy, h 750 v 850:) -
yossarianHUN #290427 Nem hittem volna, hogy fogok ilyet mondani, de most már én is baromira várom a WT GF-et. Lassan négy éve játszom a WoT-tal, és eddig úgy voltam vele, hogy jöjjön csak a WT, legalább talán javul kicsit a WG hozzáállása, de azok után ami pár hónapja megy, már nem konkurenciaként nézek a WT-re, inkább megváltóként. A WoT élvezeti faktora (számomra) lassan a nullához közelít, sőt, inkább csak felhúzom magam rajta, az meg nem játék és nem szórakozás. -
lexlutor #290426 pedig most viszik le a tier10 td-k sebzeset 750re. valakinek semmi nem eleg :D -
Menjen a jó büdös francba a WG. Nyomorultak. Így is szívás volt T8-al T10-ben ennyi td között.
"giving additional incentive for grinding tier 10 vehicles" Elmennek ezek a fenébe. Ezután még nehezebb lesz T8 tankot húzni. Még hogy ösztönzés. Kurva nagy ösztönző erő, h T8-al 10-ből 8x T10-ben kell ezután szívni. Ez aztán az ösztönzés. 175 pennel meg 1300 hp-val. Kib@szott fehérorosz bagázs. -
lexlutor #290424 hehe.. igazi wg megoldas. nehogymar osszeengedjuk a nyolcasokat ha mar ugyis 1000 varakozik. nem, dehogy. menjenek tobbet tier10 ellen es majd leszoknak a 8asokrol :DDD -
TomDantes #290423 Na...
- WG tud a botokról és küzdenek ellenük, de azt is mondja sokkal kevesebb van mint ahogy az emberek gondolják, "kevesebb mint 1%".
- Új anti-bot rendszer fejlesztés alatt.
- Storm azt mondja hogy túlzás az hogy minden csatában van 1-2 bot.
- Storm azt mondja büntetni fogják az AFK és kilépő játékosokat.
,,Az álca érték egy együttható. Példának vegyük a 0.5-öt - Ez azt jelenti hogy egy tank aminek 400m a látótávja az a 0,5 álca értékkel rendelkező ellenfelet (400*0,5)=200m-ről látja meg. A mozgás és lövés növeli az álcaértéket, az álca háló és képesség pedig csökkenti. Az egyedi értékeket nem áruljuk el, ezeket kilehet találni gyakorló szobából."
Egyébként, ez a álca rész nekem érdekesebb, mármint azért mert napi szinten megy, hogy rossz és bugos( lehetséges) meg hogy miért látott meg, én miért nem láttam...azért az is benne van, sokan még most se értik hogy működik a rendszer.
-
yossarianHUN #290422 "Developers decided to remove the 12th battletier in 8.11 (SS: If you don’d understand what that means, refer to wotwiki). The reason for it is that “it is really cheap means of reducing the tier 8 waiting times and giving additional incentive for grinding tier 10 vehicles”. Apparently, this was a player idea, that got considered and was found good.
(SS: effectively it means tier 8 vehicles will see more of tier 10′s in their battles, this will not affect tier 8 premium vehicles)"
Zseniális. Gyönyörű. -
yossarianHUN #290421 A tegnapi bot-botrányhoz: botjelző mod -
Greenscape #290420 En Malinovkan jartam igy, hogy kilottem az utolso tankot 1 mp-vel a vege elott es dontetlen lett annak ellenere, hogy nekem megadta a killt es a csata vegi osszesitoben is mindenki ki volt love az ellentol.
Van rola screenshot is valahol a tobbi kozott. -
Desmodromic #290419 Csak meglett az ász, bár csúnyán benéztem, mert későn kezdtem odatenni a vasat. Egyébként érdekes ez a döntetlen, mert még volt 9 másodperc amikor kicsapott az arty. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Greenscape #290418 Csinald csak, attol meg ugyan olyan nyomorult maradsz, hogy megprobalod ilyen modon elhitetni a mester91 fele szerencsetlenekkel, hogy milyen jofej vagy. -
killbull #290417

-
Greenscape #290416 A mókus bemondja, hogy "That was close".
Ez akkor van ha HE-t hasznalsz es kozvetlen nem talalod el a tankot viszont splash-bol bead valamennyi sebzest. Igy serulhetett meg a kozvetlen mellette allo csapattarsad is es ezert kaptad a buntetest.
Valoszinu, hogy a ket tank kozott csapodott a foldbe a lovedek igy mindketto serult, de csak az enemy-nek okozott serulest mutatta jatek kozben. -
Noscopeshadow mod fenn van nálad? Többeknél segített ilyen esetben, bár nem mindig. -
mittomén1 #290414 a tankok teteje papírvékony akkor mi a jó f...ért pattan le róla minden lövedék?persze nagyon ritkán látni rá a tetejére de akkor mindig pattan
más: ha kikapcsolom a fényeket növényzetet stb a beállításban akkor lesz 70-80 fps-em.belépek mesterlövész módba 11-re esik le,lagol használhatatlan,vissza normál nézetbe megint 70-80fps.ha be van kapcsolva fény növényzet stb minimumon akkor sokkal stabilabb igaz alacsonyabb fps szám van.ennek mi az oka? -
VanDaal #290413 Na de hogy az MM szerint csak én rendelkezek ezekkel a tulajdonságokkal... :D
Természetesen lassú és papír tankkal voltam, a seggpiros artysta meg úgy oneshotolt menet közben, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lett volna
-
Desmodromic #290412 Időd van, szád van, miért ne szopnál? :D -
VanDaal #290411 Azért megvan ennek a játéknak a maga sajátos "humora":
1400 tank vár arra, hogy csatába kerülhessen, és ebből mindössze csak 17 az arty.
Ki lehet találni, ebből a 17-ből mennyi jutott az én csatámba, és mennyi a többi 1400 ember csatájába...
-
Blacus27 #290410 ?
-
Ez is jó indok. El kellene mentenem hogy kéznél legyen mikor én vagyok a soros a rámpa végén.
-
Persze. Nagy a óceán. Sok mindent el tud nyelni...
-
sayiid #290407 Előbb láttam egy 400effis shermant 55% winratel és 1000+meccsel. wtf? Egyébként 3x is pattantam 140pen el a sermanról. Azt vettem észre hogy akinek low effje van azt védi valami titokzatos noobshield és megölhetetlen. -
Desmodromic #290406 Dr.Genya frappánsabb lenne záróképnek! :P -
R3nton-t is vinnéd magaddal nem? :) -
FosTalicskaa #290404 Én Fochnál a force-olt lőszerváltásokat szoktam benézni (néha nem veszi be a gombot aztán átáll az aranyra). Kör végén meg csak pislogok a költségeken. -
Maala írta hogy egy csatát azért lőtt végig csak golddal, mert CW beállításokkal ment be. Ezek szerint én sem vagyok gold noob már, csak feledékeny, mert mindig CW beállításokkal játszom.
-
Angelus1991ster #290402
Beszállok a bizniszbe, 70% és SEMMI átbaszás!
-
FosTalicskaa #290401 Miközben csinálod a videót vedd fel saját magad is, mert akkor még azt is le tudják vetíteni a Discovery Channel: How its made? műsorában... -
rolio #290400 A 2014/01 Gamestar magazinban ajándék! -->300 Gold! -
KamionosBarat #290399 Lehet elkészítek ebből egy youtube videót.
World of Tanks - How to steal a Pool's Medal by MrScheff
Az odaúton a Mission Impossible soundtrack menne, majd mikor megérkezek a tankvadászhoz felcsendülne a fülbemászó Imperial March. A záróképek pedig 1/4 lassítással lennének lejátszva Darth Sidious hangja kíséretében. Ha lesz rá időm hétvégén megcsinálom. :)
-
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ dehogy! 
Mintha összebeszéltünk volna. Megint be tudtad tolni a linket. Ingyen reklám.

Ha jön a zsé is a csatorna által, húzunk Malibura.
-
davidbog #290397 Várja a fene.
Nem igazán kedvelem a repülőket, de az egyesített credit, arany és free xp miatt úgy döntöttem kipróbálom a WT-t legyen valami pluszom a GF indulásakor. Hát ez a garázscsatás dolog nekem nem jött be. Ha rossz csatába kerülsz akkor végig kell szenvedni az összes gépeddel. Vagy kilépsz.
Emellett maga a megvalósítása se tetszett a WT-ben. Remélem a WT:GF-ben jobb lesz. -
KamionosBarat #290396 Erre a csatára gondoltál? 
Link: http://www.twitch.tv/mrscheff -
Toweliee #290395 Oksi. -
bigmano #290394 Nem témába vág csak kiváncsi vagyok,az aláírásodban szereplő első mondat változása minek köszönhető? -
Kisf4rk4s #290393