banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TomDantes
    Na...

- WG tud a botokról és küzdenek ellenük, de azt is mondja sokkal kevesebb van mint ahogy az emberek gondolják, "kevesebb mint 1%".
    - Új anti-bot rendszer fejlesztés alatt.
    - Storm azt mondja hogy túlzás az hogy minden csatában van 1-2 bot.
    - Storm azt mondja büntetni fogják az AFK és kilépő játékosokat.

,,Az álca érték egy együttható. Példának vegyük a 0.5-öt - Ez azt jelenti hogy egy tank aminek 400m a látótávja az a 0,5 álca értékkel rendelkező ellenfelet (400*0,5)=200m-ről látja meg. A mozgás és lövés növeli az álcaértéket, az álca háló és képesség pedig csökkenti. Az egyedi értékeket nem áruljuk el, ezeket kilehet találni gyakorló szobából."

Egyébként, ez a álca rész nekem érdekesebb, mármint azért mert napi szinten megy, hogy rossz és bugos( lehetséges) meg hogy miért látott meg, én miért nem láttam...azért az is benne van, sokan még most se értik hogy működik a rendszer.