418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• sayiid
    De a virtuális péniszed mindenféleképp nagyobb. Ehhez gratulálni tudok fiam :)
  • JeffDunham
  • sayiid
    Hogy te mekkora kis csicska nyomorék vagy. Én azért megnézném hogy te az első 2000 meccsedet hogy tolotad le. szánalom, hogy itt személyeskedsz. Én leírtam a véleméyem ehez mindenkinek joga van kis barátom. És nem is rosz eff ahoz képest hogy 2000meccsem van akárhogy is próbálod az ellenkezőjét vetíteni. Nincs T8 -tankom? nézd már meg még egyszer nyitott szemmel is. Prémiumokon kívül (mivel az nem számit) 3-is van! Személyeskedni próbálhatsz de semmit nem érsz itt el.
    Még mindig tartom az álláspontomat. Hogy azt írok amit akarok. És szerintem nem csak nekem van elegem a paradicsomokból.
  • JeffDunham
    Nézegetem a replayeket erre mit találok?

Troll level 99? 12 kill!

WTF?!

• Lunki88
    Azért nem semmi ez a quicky gyerek, a tegnapi streamjét nézem most és az elején lazán benyögi hogy 13 órát játszott egyhuzamban.
  • Gottfried
    Szia Stuko!! :)

Nem is az accjával van a baj(az átlagos) hanem a hsz-eivel.Úgy fikáz itt mindent mintha legalább egy 2000 effis pro lenne 30+K csatával a háta mögött.
  • lammaer
    Áh, ez csak az új accja amit lilára akar pimpelni. Nyilvánvalóan van egy 20k csatás fő accja is :D
  • Solten
    Bot detektalo mod: link (xvm kell hozza)
  • Stuko
    2500 csata után -feltéve ha nem újrareg- nem olyan rossz az...
  • Solten
    :D Valamelyik francia TD-vel kaptam en is, anno nem volt meg "lampa" sem, lottem ezerrel (el campuf) eleg aktivan jatszottam, be is huztam a bazisukat, erre a vegen latom a batmen plecsnit lol. Gondolkoztam hogy a verbe nem detektalt semmi hm.
  • patchaou
    Komolyan, tiszta szívemből kívánom, hogy az életben nagyobb öröme ne legyen az ilyen buzikank mint az, hogy hetente egyszer van egy ilyen lövésük.
  • Gottfried
    Azért lőtted ki a csapattársad hogy a tiéd legyen a megszálló medál?
  • Stuko
    Sziasztok!

Az Argo Hangmod-t fel tudná vki rakni? Múltkor volt itt egy link,de most az Istennek se találom.
    Előre is kösz.

• patchaou
    Tényleg minden úgy jó ahogy van... a 600 effis agyhalott nyomoréknak egy darab érvényes lövése van egéyz csatában, a pálya sarkából...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://kepkezelo.com/images/9w5vrzqqxnhs8rzc9r.jpg

• Gottfried
    "kedves " sayid !!

Nem felejtettél el játszani mert aki valamit nem tud,azt nem tudja elfelejteni.Napok óta olvasom itt a nyafogásaidat.Hol a WG csaló,hol a csapat idiota,aztán hülyék akik WT-kkel játszanak,stb.Te írkálsz itt arról hogy alázod a 200 effe noobokat,hogy 60% win után szopatott a WG,stb.
    Végre tettél fel ma délután egy ingame képet,így meg tudtam nézni hogy ki is vagy a harctéren.Miután megnéztem a statodat,a 0,78kill/ csata átlagot,azt hogy t8-nál nagyobb tankod még nincs.....hááát......no comment! Mindenki döntse el maga hogy mit gondoljon ezután a hozzászólásaidról.
    Íme a mi kis hősünk,OptimusPrime nagyvezér,személyesen:

• AlucardHuN
    Azt főleg mert kisebb a penje. De a torony sima ügy ha nem a lövegpajzsot találja el. Plusz ha kicsit is elfordítja az odala is lyukad.
  • markastor84
    Csak sikerült ez is. Tank ász. :)

• Gyuszopapa
    Éppen T-150,de nem baj.
  • yossarianHUN
    T34, Löwe nem, a többi igen.
  • Szpecnyaz
    Vannak MM táblázatok amikben benne van. Pl ez.
  • AlucardHuN
    A tornyot lődd. A frontja pattintja a noob-1s-t.
  • Trucker39
    Erről hol lehet olvasni, melyik limites és melyik nem ?
  • Gyuszopapa
    Erről az ARL 44-ről meséljen már valaki.Nagyon idegesít hogy állandóan lepattanok róla.
  • Szpecnyaz
    Sehogy, az IS6 is limites.
  • Szpecnyaz
    Hát az am is állandóan T10ben van, szóval azzal nem kúrtak ki :D.
  • Trucker39
    Értelek, csak nem rég volt a nagy IS-6 akció. Nem tudom, őket hogyan érinti a dolog.
  • Lunki88
    Szerintetek a kv2 meg t150 után érdemes még a kv-1s-t megvenni? Mert ha most tényleg nerfelik akkor inkább hagyom.
  • Szpecnyaz
    A többi bankot nem ismerem, bár szerintem egyik se különb a másiknál :D.
    Nekem az OTP is csak azért van mert az egyetem velük van szerződésben így praktikusabb volt nekem is oda számlát nyitni (no meg minimális a pénzlevétel költsége).
  • akdestroyer
    A T34-nek meg szintén tökmindegy, legalább lehet damagelni.
  • Szpecnyaz
    A legjobbak a tier limitesek (T59, JT88), ergó őket nem érinti a dolog.
  • lammaer
    Höhöhö... nem véletlenül ilyen az OTP logo oldalról:

• Trucker39
    Azok a premium tankok, amivel keresni lehet hányas szintűek is? Tier 8. Ezek szerint, aki vett egyszer is ilyet, most a képükbe röhögnek és még többet mehetnek "farmolni" tier10 ellen.
  • Szpecnyaz
    Az OTP-nél pl 2 hónapot tudsz visszanézni a netbankon keresztül ha jól emlékszek. Lehet hogy ha bemegy a bankba ott az ügyintéző többet is tud.
  • stoppos
    Eddig összesen egyszer platoonban egy havernak sikerült, még a régi Komarinon. Én spottoltam a TD-jének, aztán amíg elmentem levadászni a maradékot a végén, ő befoglalt. Olyan meccset, ahol engem nem vesznek észre még nem láttam. :)
  • lammaer
    Miféle bank az ahol egy évre visszamenőleg nem lehet megnézni a tranzakciókat?
  • Sunsetjoy
    Nekem egyetlen egy ilyen van, az is véletlen volt. Artyval, emlékeim szerint abban a patchben, amelyikben bekerült. Azóta egyszer se, soha :)
  • foxbat88fx
    de olyan jól néz ki a többi között :D:D:D

• kraven54
    Na ez f@asza! Nem tudják visszaadni accomat mert nem tudok screenshotolni egy több mint egy éves banki utalást az első arany vagy premium vásárlásomról!
  • Master91
    :D:D
  • foxbat88fx
    ez így van :)
    ezt már én is észrevettem.... rengeteg idióta 100 effi-st láttam
    és szinte mindegyiknek ott virított a batman medál (lopakodó aki nem ismerné)

a válasz egyszerű: ezek a gyökerek bevágódnak az első bokorba ami a bázishoz legközelebb van, onnan végignézi ahogy szétlövik a csapatot vagy épp az enemy-t majd 5 perc után megtalálja a W-t
    mivel fogytán az enemy vajon mit csinál???? hát megy cap-ra és mivel felspotolva nem lett így megkapja a batman medált

hogy miért nincs neked? hogy miért lett nekem is 24.900 csata árán?
    mert mi nem a bokorban basszuk a rezet!!! és nekem is rohadt mákosan lett ma meg...
    kellett a medál nekem, de tudatosan sosem készültem rá, hogy majd ajj most bekempelek és majd behúzom a bázist

Alecto-val nyomultam épp, hátulról bokorban csapkodtam az enemy ezen az új északnyugat mapon
    lecsaptuk az ott jövő enemy-t, látom a minimapot hogy enyhén szarul állunk :D mert az összes enemy a másik oldalt van
    mivel nem volt arty és csillag sem volt a meglévő enemy mellett + ugye a map megjegyzi hol volt utoljára az enemy.... így simán láttam hogy Alecto-val elérek a bázisra mert elég gyors... egy próbát megér, erővel itt már nem győzök

így előrementem... az enemy meg az én bázisom felé
    alakult minden faszásan, csak jött az M4-esünk is cap-ra :D
    na mondom hol a picsád?:) seggbelőttem HE-vel de nem halt meg XD
    persze ő is rámlőtt én megint rá de megint nem halt meg :S
    megint belémvert egyet és épphogy túléltem és kilőttem
    bekékültem, de végigment a cap és megkaptam a medált :)

mivel chat ban-on voltam így írni nem tudtam neki
    de mivel vörös noob volt sztem leszarta volna ha megkérem hogy menjen ki a cap-ból :)
    ennyit megért... bukott 30 cap pontot... húha nagy dolog!!!!