418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
sayiid #290632 De a virtuális péniszed mindenféleképp nagyobb. Ehhez gratulálni tudok fiam :) -
-
sayiid #290630 Hogy te mekkora kis csicska nyomorék vagy. Én azért megnézném hogy te az első 2000 meccsedet hogy tolotad le. szánalom, hogy itt személyeskedsz. Én leírtam a véleméyem ehez mindenkinek joga van kis barátom. És nem is rosz eff ahoz képest hogy 2000meccsem van akárhogy is próbálod az ellenkezőjét vetíteni. Nincs T8 -tankom? nézd már meg még egyszer nyitott szemmel is. Prémiumokon kívül (mivel az nem számit) 3-is van! Személyeskedni próbálhatsz de semmit nem érsz itt el.
Még mindig tartom az álláspontomat. Hogy azt írok amit akarok. És szerintem nem csak nekem van elegem a paradicsomokból. -
Nézegetem a replayeket erre mit találok?
Troll level 99? 12 kill!
WTF?!
-
Azért nem semmi ez a quicky gyerek, a tegnapi streamjét nézem most és az elején lazán benyögi hogy 13 órát játszott egyhuzamban.
-
Szia Stuko!! :)
Nem is az accjával van a baj(az átlagos) hanem a hsz-eivel.Úgy fikáz itt mindent mintha legalább egy 2000 effis pro lenne 30+K csatával a háta mögött. -
lammaer #290626 Áh, ez csak az új accja amit lilára akar pimpelni. Nyilvánvalóan van egy 20k csatás fő accja is :D -
Bot detektalo mod: link (xvm kell hozza) -
Stuko #290624 2500 csata után -feltéve ha nem újrareg- nem olyan rossz az... -
:D Valamelyik francia TD-vel kaptam en is, anno nem volt meg "lampa" sem, lottem ezerrel (el campuf) eleg aktivan jatszottam, be is huztam a bazisukat, erre a vegen latom a batmen plecsnit lol. Gondolkoztam hogy a verbe nem detektalt semmi hm. -
Komolyan, tiszta szívemből kívánom, hogy az életben nagyobb öröme ne legyen az ilyen buzikank mint az, hogy hetente egyszer van egy ilyen lövésük. -
Azért lőtted ki a csapattársad hogy a tiéd legyen a megszálló medál? -
Stuko #290620 Sziasztok!
Az Argo Hangmod-t fel tudná vki rakni? Múltkor volt itt egy link,de most az Istennek se találom.
Előre is kösz.
-
Tényleg minden úgy jó ahogy van... a 600 effis agyhalott nyomoréknak egy darab érvényes lövése van egéyz csatában, a pálya sarkából...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://kepkezelo.com/images/9w5vrzqqxnhs8rzc9r.jpg
-
"kedves " sayid !!
Nem felejtettél el játszani mert aki valamit nem tud,azt nem tudja elfelejteni.Napok óta olvasom itt a nyafogásaidat.Hol a WG csaló,hol a csapat idiota,aztán hülyék akik WT-kkel játszanak,stb.Te írkálsz itt arról hogy alázod a 200 effe noobokat,hogy 60% win után szopatott a WG,stb.
Végre tettél fel ma délután egy ingame képet,így meg tudtam nézni hogy ki is vagy a harctéren.Miután megnéztem a statodat,a 0,78kill/ csata átlagot,azt hogy t8-nál nagyobb tankod még nincs.....hááát......no comment! Mindenki döntse el maga hogy mit gondoljon ezután a hozzászólásaidról.
Íme a mi kis hősünk,OptimusPrime nagyvezér,személyesen:
-
AlucardHuN #290617 Azt főleg mert kisebb a penje. De a torony sima ügy ha nem a lövegpajzsot találja el. Plusz ha kicsit is elfordítja az odala is lyukad. -
markastor84 #290616 Csak sikerült ez is. Tank ász. :)
-
Gyuszopapa #290615 Éppen T-150,de nem baj. -
yossarianHUN #290614 T34, Löwe nem, a többi igen. -
Szpecnyaz #290613 Vannak MM táblázatok amikben benne van. Pl ez. -
AlucardHuN #290612 A tornyot lődd. A frontja pattintja a noob-1s-t. -
Erről hol lehet olvasni, melyik limites és melyik nem ? -
Gyuszopapa #290610 Erről az ARL 44-ről meséljen már valaki.Nagyon idegesít hogy állandóan lepattanok róla. -
Szpecnyaz #290609 Sehogy, az IS6 is limites. -
Szpecnyaz #290608 Hát az am is állandóan T10ben van, szóval azzal nem kúrtak ki :D. -
Értelek, csak nem rég volt a nagy IS-6 akció. Nem tudom, őket hogyan érinti a dolog. -
Szerintetek a kv2 meg t150 után érdemes még a kv-1s-t megvenni? Mert ha most tényleg nerfelik akkor inkább hagyom. -
Szpecnyaz #290605 A többi bankot nem ismerem, bár szerintem egyik se különb a másiknál :D.
Nekem az OTP is csak azért van mert az egyetem velük van szerződésben így praktikusabb volt nekem is oda számlát nyitni (no meg minimális a pénzlevétel költsége). -
akdestroyer #290604 A T34-nek meg szintén tökmindegy, legalább lehet damagelni. -
Szpecnyaz #290603 A legjobbak a tier limitesek (T59, JT88), ergó őket nem érinti a dolog. -
lammaer #290602 Höhöhö... nem véletlenül ilyen az OTP logo oldalról:
-
Azok a premium tankok, amivel keresni lehet hányas szintűek is? Tier 8. Ezek szerint, aki vett egyszer is ilyet, most a képükbe röhögnek és még többet mehetnek "farmolni" tier10 ellen. -
Szpecnyaz #290600 Az OTP-nél pl 2 hónapot tudsz visszanézni a netbankon keresztül ha jól emlékszek. Lehet hogy ha bemegy a bankba ott az ügyintéző többet is tud. -
stoppos #290599 Eddig összesen egyszer platoonban egy havernak sikerült, még a régi Komarinon. Én spottoltam a TD-jének, aztán amíg elmentem levadászni a maradékot a végén, ő befoglalt. Olyan meccset, ahol engem nem vesznek észre még nem láttam. :) -
lammaer #290598 Miféle bank az ahol egy évre visszamenőleg nem lehet megnézni a tranzakciókat? -
Nekem egyetlen egy ilyen van, az is véletlen volt. Artyval, emlékeim szerint abban a patchben, amelyikben bekerült. Azóta egyszer se, soha :) -
foxbat88fx #290596 de olyan jól néz ki a többi között :D:D:D
-
kraven54 #290595 Na ez f@asza! Nem tudják visszaadni accomat mert nem tudok screenshotolni egy több mint egy éves banki utalást az első arany vagy premium vásárlásomról! -
:D:D -
foxbat88fx #290593 ez így van :)
ezt már én is észrevettem.... rengeteg idióta 100 effi-st láttam
és szinte mindegyiknek ott virított a batman medál (lopakodó aki nem ismerné)
a válasz egyszerű: ezek a gyökerek bevágódnak az első bokorba ami a bázishoz legközelebb van, onnan végignézi ahogy szétlövik a csapatot vagy épp az enemy-t majd 5 perc után megtalálja a W-t
mivel fogytán az enemy vajon mit csinál???? hát megy cap-ra és mivel felspotolva nem lett így megkapja a batman medált
hogy miért nincs neked? hogy miért lett nekem is 24.900 csata árán?
mert mi nem a bokorban basszuk a rezet!!! és nekem is rohadt mákosan lett ma meg...
kellett a medál nekem, de tudatosan sosem készültem rá, hogy majd ajj most bekempelek és majd behúzom a bázist
Alecto-val nyomultam épp, hátulról bokorban csapkodtam az enemy ezen az új északnyugat mapon
lecsaptuk az ott jövő enemy-t, látom a minimapot hogy enyhén szarul állunk :D mert az összes enemy a másik oldalt van
mivel nem volt arty és csillag sem volt a meglévő enemy mellett + ugye a map megjegyzi hol volt utoljára az enemy.... így simán láttam hogy Alecto-val elérek a bázisra mert elég gyors... egy próbát megér, erővel itt már nem győzök
így előrementem... az enemy meg az én bázisom felé
alakult minden faszásan, csak jött az M4-esünk is cap-ra :D
na mondom hol a picsád?:) seggbelőttem HE-vel de nem halt meg XD
persze ő is rámlőtt én megint rá de megint nem halt meg :S
megint belémvert egyet és épphogy túléltem és kilőttem
bekékültem, de végigment a cap és megkaptam a medált :)
mivel chat ban-on voltam így írni nem tudtam neki
de mivel vörös noob volt sztem leszarta volna ha megkérem hogy menjen ki a cap-ból :)
ennyit megért... bukott 30 cap pontot... húha nagy dolog!!!!